QUOTE(giedre.v @ 2009 12 16, 20:06)
mums dare sildymo sistemos projekta, tai silumos poreikis yra 43,6 W/m2. manom neblogai. namas pakankamai siltas.
mes ir daremes sisldymo sistemos projekta. tai cia yra ne silumos poreikis o silumos nuostolis
Pas mus 59 W/m2
Taip pat turim ir energetini pasa. Ten nurodytas nurodytas sumines energijos sanaudos vienam kvadratiniam metrui 213.41 kWh/(m2xmetai) Namas priskirtas B kategorijai.
Kaisiadoryse moteriske minejo, kad tokios kategorijos dar nebuvo niekam irase
Karsto vandens pas mus poreikis labai didelis, todel sildymui ir karsto vandens ruosimui rudeni ziema kainuoja apie 270-330 Lt. kurenam briketais. Namas 152 kv.m sildomo ploto. Tiesa dar neuztaisytas stogas
Del sildymo ekonomijos manau tai vienodai ar tai butu radiatoriai ar grindinis
Jau su tokiu kaip musu pecium, tai daug pro kamina iseina
Parinktas per mazo galingumo tokiam plotui. Beje santechnikai rinko
Aciu dievui, kad bent grindini patys dejom. Dar priekaistai betonui, mano manymu blogas. Musu pamatu geresnis
Jatus viska ka ne patys darem, tai tik defektai name
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2009 12 17, 09:31)
Paduodamo vandens ir gryztamo temp gera,ten matuoklis stovi,grindu nematavo,as kiek vaikstau,tai nesuprantu ar jos siltos,pirmam aukste tai dar jauciu kad jos tokios maloniai siltokos,bet va,antram man jos saltos atrodo
nezinau del atjungimo papildymo
malkom kurenam.
P.S. pas mus vanduo labai daug gelezies turi,gal gali but,kad papildant sistema vandeniu nuo gelezies viskas ten apsinese ir blogai cirkuliacija vyksta?
nes del tos pacios priezasties,apsinesus vandens filtram,vanduo is krano pradeda begt maza srovele tik,pakeitus filtrus,viskas buna ok
O jus bandet po viena kontura atsukinet ir sildyt?
Man kai atrode kad nesyla pernai, tai kiekviena kambari taip isbandem.
Mes ir vandeniu sistema uzpilde. Dar nustatem paty maziausia siurblio greiti, santechnikai buvo ant max nustate, tai mum pecius per greit atvesdavo, jokio efekto. prasisuka max minute, jauciu net konturai nepasisukdavo ir vel salta.