Įkraunama...
Įkraunama...

Grindinis šildymas

QUOTE(bisho @ 2009 10 23, 09:49)
Pas mus kaip tik vakar paleido sildyma smile.gif
Dabar deja tiksliu sumu nepateiksiu nes ner po ranka bylos su visu pasiulymais, bet galiu pasakyti kad ~ 150m2 priskaiciave buvo nuo 9000+ iki beveik 15000 litu priklausomai nuo firmos.

Nu jo cia tik firmos arba kosmonautai is marso gali tokia kaina uzsaukti persamde kokius santechnikus.
Man ir vandentiekis ir kanalizacija ir grindinis sildymas ~120m2 ir visokie davedimai gyvatukams ir ploistirolo paklojimas su visom santehcnikos medziagom KOKYBISKOM (ir su nuolaidom nemazom uz medziagas) ir dar kokybiskesniais santechnikais kainavo 12-13K.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2009 10 23, 19:26)
Nu jo cia tik firmos arba kosmonautai is marso gali tokia kaina uzsaukti persamde kokius santechnikus.
Man ir vandentiekis ir kanalizacija ir grindinis sildymas ~120m2 ir visokie davedimai gyvatukams ir ploistirolo paklojimas su visom santehcnikos medziagom KOKYBISKOM (ir su nuolaidom nemazom uz medziagas) ir dar kokybiskesniais santechnikais kainavo 12-13K.

o pas jus darė sildymo projektą tipo projektavo projektuotojas o ispildė santechnikai? ir ar sildymas visur tik grindinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pego: 23 spalio 2009 - 17:45
QUOTE(pego @ 2009 10 23, 17:43)
o pas jus darė sildymo projektą tipo projektavo projektuotojas o ispildė santechnikai? ir ar sildymas visur tik grindinis

Sildymas tik grindinis isskyrus garaza.
Man nebuvo kile klausimas del to projekto (nezinojau kad tokio reiketu ax.gif ), taciau zinant mano santechniku kvalifikacija net dabar del to nesuku galvos, kad jo nebuvo.

P.S. Dar jei prisimenu tai viena is ju lygtai tas sildymo schemas braizydavo ar pan.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2009 10 23, 20:44)
Man nebuvo kile klausimas del to projekto (nezinojau kad tokio reiketu  ax.gif ), taciau zinant mano santechniku kvalifikacija net dabar del to nesuku galvos, kad jo nebuvo.

P.S. Dar jei prisimenu tai viena is ju lygtai tas sildymo schemas braizydavo ar pan.

nu blyn kazko parinuos, mums dar iki šildymo dar toli doh.gif bet renkames informacija, o galit duot tel nr geriau i az
Atsakyti
QUOTE(Spakainas @ 2009 10 23, 05:22)
viso vandens niekaip neisleisit, su oro kompresorium nemazai galima pasalint, bet viso nepasiseks. Patarciau kiek galima ispusti su kompresorium ir sistema uzpildyti glikolio misiniu

o kokio kiekio reiketu to glikolio misinio??o kaina jo .....?tai visa sistema reikia uzpildyti,o kaip siurbliukui ar nieko kai pradesim sildyti ar reiketu isleisti ji?
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2009 10 23, 17:26)

na man irgi iš kosmoso ta kaina g.gif Mums paskaičiavo grindinis šildymas visur 115 m2, kanalizacija, vandentiekis, visa katilinė, įskaitant ir medžiagas 17K, bet ir tai yra galimybė šiai dienai gauti visa tai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2009 10 23, 20:44)
Man nebuvo kile klausimas del to projekto (nezinojau kad tokio reiketu  ax.gif ), taciau zinant mano santechniku kvalifikacija net dabar del to nesuku galvos, kad jo nebuvo.

zojux dėkui uz kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pego: 25 spalio 2009 - 11:28
sveiki.turiu beda,tikiuosi Jusu pagalbos.mano beda tokia,kad as pati issirinkau sanechnika aferista,nepasirasem jokios darbo sutarties..vienu zodziu man truksta zodziu, Jums aisku blush2.gif glusa ir baznycioj musa biggrin.gif rinkausi puse metu,bet ir isirinkau verysad.gif
Sutarem kaina su medziagom,katilas.... uz 120kvadratu grindinio sildymo+2a 3 radiatoriai,12t+ dar smulkmenom 1000.o gavosi kai nebebuvo kur trauktis visi 16t su +.jau skaudu buvo ir ziuru ji matyti,bet blogiausia dar ne tai, o tai,kad,vonioje 2 a.grindis sildo gerai o pirmas auskstas padavinejo silumos i grindis tik 25 laipsnius,per puse dienos pasiekdavau 20 laipsniu silumos, o lauke dar pliusine,2 beveik suzsukti reikedavo siaubingas karstis buvo.gristami vamzdeliai siltesni buvo nei paduodami.skambinau,maldavau ir reikalavau atvaziuoti,bet jis mane tik moke kur ka sukti.vinu zodziu po dveju savaiciu jau reikalavau,isiute tikrai jau buvom,bet kulturingumo ribu nepamirsom,kaip mano isrinktas ir mandagusis santechnikas is Vilniaus VYTAS ZULYS mane tuo tarpu (moteri)pasiunte na... verysad.gif ir pasake,kad as nieko neirodysiu,kad jis pas mane dirbo.zinoma as irodysiu,bet kam to bilinejimosi reikia?? atvaziavo pagaliau po menesio biggrin.gif maciau kaip jam geda buvo man i akis paziureti,bet net neatsiprase.sako jis viska gerai pajunges ir viskas,atjunge visai pirmo auksto siurbliuka,paliko ant vieno,padare,kad i grindis paduodamas jau karstas,bet karscio neimanoma pareguliuoti,jis paduotas visu pajegumu o gristamas beveik saltas,na gal koks 15-20 laipsniu.sedejo kapstesi,bet jau aisku,kad jis neismano ir nesupranta kodel taip yra,sako pas mus pirmus problemos.as mazai ka suprantanti esu,todel kreipiosi i Jus,kaip manot kas galetu buti???ka jis ne taip padare?pas mus sila dabar tik ta puse kuri paduoda o gristamoji salta verysad.gif
Atsakyti
pas mus buvo problemos su sildymu taip pat.pirmas aukstas apie 100m2 grindinis + 2 radiatoriai antras aukstas visur radiatoriai.pirmas ir antras aukstas pajungti per atskirus kolektorius,problema buvo tame antras aukstas silo be jokiu problemu o vat pirmas aukstas nesilo ,gal vos vos.pirmo auksto kolektorius buvo kitoks nei iprate montuoti santechnikai,siurbliukas stovejo gale,trauke vandeni ir paduodavo ipaduodama,kituose siurbliukai stovi priekyje ir stumia vandeni.va cia santechnikai ir prisigavo,parode kokie meistrai esanes paprasciausiai niekad nebuvo montave tokios sistemos.problema tame kad jie sumaise paduodama su gryztamu kolektoriuje,iki raudonumo man aiskino kad paduodamas virsuje o gryztamas apacioje buna visada,o pasirodo turejo buti atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmzramas: 25 spalio 2009 - 13:23
mes visiskai zali santechnikoje,bet,kad turime problema is kart supratom.as paviesinau jo duomenis,kad daugiau zmoniu nuo jo nenukentetu,bent jau apsidraustu ir zinotu,kad sutarta kaina tikrai virsis. jis skelbesi internetiniuose puslapiuose,kaip super patires meistras,gal jis teisus,mes pirmi kuriems nepasiseke,bet zinokit jis mandagus ir laaaabai,kol pinigeliu visu negavo.
mes ieskosimes kito meistro kuris galetu istaisyti jo klaidas,nes aisku,kad jos yra.busiu dekinga uz patarimus,nes manau man dar pravers.ACIU
Pas mane taip pat pirmas ir antras pajungti atskirais kolektoriais.
Atsakyti
QUOTE(igtor @ 2009 10 25, 13:10)
sveiki.turiu beda...

variantu gali buti ne vienas ir ne du - kolektoriaus balansiniai prisukti, siurblys per silpnas, sumaisyti griztamas su paduodamu ir t.t. Kartais buna tokiu egzotisku ("is didelio rasto iseina is krasto") problemu, kad ne is karto galima ja surasti, nes net nesitiki, kad taip gali buti padaryta. Nei vienas is musu nera ekstrasensas, tad problemos geriausiai randamos "apciupinejus" problema gyvai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(igtor @ 2009 10 25, 13:10)
sveiki.turiu beda,tikiuosi Jusu pagalbos.mano beda tokia,kad as pati issirinkau sanechnika aferista,nepasirasem jokios darbo sutarties..vienu zodziu man truksta zodziu, Jums aisku blush2.gif glusa ir baznycioj musa biggrin.gif rinkausi puse metu,bet ir isirinkau verysad.gif
Sutarem kaina su medziagom,katilas.... uz 120kvadratu grindinio sildymo+2a 3 radiatoriai,12t+ dar smulkmenom 1000.o gavosi kai nebebuvo kur trauktis visi 16t su +.jau skaudu buvo ir ziuru ji matyti,bet blogiausia dar ne tai, o tai,kad,vonioje 2 a.grindis sildo gerai o pirmas auskstas padavinejo silumos i grindis tik 25 laipsnius,per puse dienos pasiekdavau 20 laipsniu silumos, o lauke dar pliusine,2 beveik suzsukti reikedavo siaubingas karstis buvo.gristami vamzdeliai siltesni buvo nei paduodami.skambinau,maldavau ir reikalavau atvaziuoti,bet jis mane tik moke kur ka sukti.vinu zodziu po dveju savaiciu jau reikalavau,isiute tikrai jau buvom,bet kulturingumo ribu nepamirsom,kaip mano isrinktas ir mandagusis santechnikas is Vilniaus VYTAS ZULYS mane tuo tarpu (moteri)pasiunte na... verysad.gif ir pasake,kad as nieko neirodysiu,kad jis pas mane dirbo.zinoma as irodysiu,bet kam to bilinejimosi reikia?? atvaziavo pagaliau po menesio biggrin.gif maciau kaip jam geda buvo man i akis paziureti,bet net neatsiprase.sako jis viska gerai pajunges ir viskas,atjunge visai pirmo auksto siurbliuka,paliko ant vieno,padare,kad i grindis paduodamas jau karstas,bet karscio neimanoma pareguliuoti,jis paduotas visu pajegumu o gristamas beveik saltas,na gal koks 15-20 laipsniu.sedejo kapstesi,bet jau aisku,kad jis neismano ir nesupranta kodel taip yra,sako pas mus pirmus problemos.as mazai ka suprantanti esu,todel kreipiosi i Jus,kaip manot kas galetu buti???ka jis ne taip padare?pas mus sila dabar tik ta puse kuri paduoda o gristamoji salta verysad.gif

nupishkyte visa shema - kaip viskas sujungta, pagrindiniu mazgu fotke padarykyte - ikelkyte cia - ir gal ka ir patarsim..
Atsakyti