sveiki.turiu beda,tikiuosi Jusu pagalbos.mano beda tokia,kad as pati issirinkau sanechnika aferista,nepasirasem jokios darbo sutarties..vienu zodziu man truksta zodziu, Jums aisku
glusa ir baznycioj musa
rinkausi puse metu,bet ir isirinkau
Sutarem kaina su medziagom,katilas.... uz 120kvadratu grindinio sildymo+2a 3 radiatoriai,12t+ dar smulkmenom 1000.o gavosi kai nebebuvo kur trauktis visi 16t su +.jau skaudu buvo ir ziuru ji matyti,bet blogiausia dar ne tai, o tai,kad,vonioje 2 a.grindis sildo gerai o pirmas auskstas padavinejo silumos i grindis tik 25 laipsnius,per puse dienos pasiekdavau 20 laipsniu silumos, o lauke dar pliusine,2 beveik suzsukti reikedavo siaubingas karstis buvo.gristami vamzdeliai siltesni buvo nei paduodami.skambinau,maldavau ir reikalavau atvaziuoti,bet jis mane tik moke kur ka sukti.vinu zodziu po dveju savaiciu jau reikalavau,isiute tikrai jau buvom,bet kulturingumo ribu nepamirsom,kaip mano isrinktas ir mandagusis santechnikas is Vilniaus VYTAS ZULYS mane tuo tarpu (moteri)pasiunte na...
ir pasake,kad as nieko neirodysiu,kad jis pas mane dirbo.zinoma as irodysiu,bet kam to bilinejimosi reikia?? atvaziavo pagaliau po menesio
maciau kaip jam geda buvo man i akis paziureti,bet net neatsiprase.sako jis viska gerai pajunges ir viskas,atjunge visai pirmo auksto siurbliuka,paliko ant vieno,padare,kad i grindis paduodamas jau karstas,bet karscio neimanoma pareguliuoti,jis paduotas visu pajegumu o gristamas beveik saltas,na gal koks 15-20 laipsniu.sedejo kapstesi,bet jau aisku,kad jis neismano ir nesupranta kodel taip yra,sako pas mus pirmus problemos.as mazai ka suprantanti esu,todel kreipiosi i Jus,kaip manot kas galetu buti???ka jis ne taip padare?pas mus sila dabar tik ta puse kuri paduoda o gristamoji salta