Įkraunama...
Įkraunama...

Grindinis šildymas

QUOTE(zmzramas @ 2009 08 17, 23:23)
problemos lyg ir issisprende.buvo sumaisytas gryztamas su paduodamu todel nesilo radiatoriai,o zyzimas irgi dingo.nors santechnikas iki paraudonavimo gincinosi kad apatinis vamzdis kolektoriuje negali buti paduodamas,pasirodo gali ir viskas veikia perfect.
gal kas paaiskintumet,yra siurbliukas ir kazkoks tai termostatas ar termometas kuris turi susijungti tarpusavyje,kad nukritus temperaturai isjungtu siurbliuka yra po 3 isejimus kiekviename kokia tvarka reiketu sujungti kad veiktu,ar visgi reikes kviesti meistra smile.gif

eeee.. tik man neiashq kokiu budu istaisete?
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 08 18, 09:28)

pasikankino zmogeliai ir tiek- atjungi kolektoriu, atsuki ji nuo remo ir sukeiti vietomis.

zmzramas>> zyzimas dingo todel kad pries tai vandens srautas i priesinga puse stume termostato voztuveli.
Siaip del bendros info- nera griezto standarto kad i kolektoriu turi paduodamas buti per virsu ar per apacia. Paprasciausiai santechnikas montuodamas turi paziureti i gaminio pasa ir daryti kaip nurodyta. Daugelis senesnio sukirpimo santechniku ir padaro sia klaida kadangi kai seniau buvo labai mazas prekiu asortimentas, tai beveik visi LT rinkoje esantis kolektoriai turejo padavima i virsutine dali, o dabar yra visokiu.
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2009 08 17, 23:23)
problemos lyg ir issisprende.buvo sumaisytas gryztamas su paduodamu todel nesilo radiatoriai,o zyzimas irgi dingo.nors santechnikas iki paraudonavimo gincinosi kad apatinis vamzdis kolektoriuje negali buti paduodamas,pasirodo gali ir viskas veikia perfect.
gal kas paaiskintumet,yra siurbliukas ir kazkoks tai termostatas ar termometas kuris turi susijungti tarpusavyje,kad nukritus temperaturai isjungtu siurbliuka yra po 3 isejimus kiekviename kokia tvarka reiketu sujungti kad veiktu,ar visgi reikes kviesti meistra smile.gif

pasakykit katilo pavadinima bus paprasciau smile.gif Jei tai granulinis (kazkodel taip nujauciu) tai termostatas/jutiklis jungiasi i pati kompiuteri, ten jungiasi ir siurbliukas, nepatingekit ir paskaitykit instrukcija, kurioje yra elektronine schema kur ka ir kaip sujungti.
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 08 18, 16:32)
pasakykit katilo pavadinima bus paprasciau smile.gif Jei tai granulinis (kazkodel taip nujauciu) tai termostatas/jutiklis jungiasi i pati kompiuteri, ten jungiasi ir siurbliukas, nepatingekit ir paskaitykit instrukcija, kurioje yra elektronine schema kur ka ir kaip sujungti.

na Jus teisus del katilo - tai granulinis,nes mes kontaktavome anksciau kai ieskojau katilo.boilerio ir antro auksto siurbliukai pajungti i katila o grindinio sildymo kolektoriuje esantis siurbliukas nepajungtas i katila.ar reikia ji jungti i katila??
Papildyta:
QUOTE(kaban @ 2009 08 18, 07:28)

nuo katilo sukeite gryztama su paduodamu
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2009 08 18, 23:33)
na Jus teisus del katilo - tai granulinis,nes mes kontaktavome anksciau kai ieskojau katilo.boilerio ir antro auksto siurbliukai pajungti i katila o grindinio sildymo kolektoriuje esantis siurbliukas nepajungtas i katila.ar reikia ji jungti i katila??
Papildyta:

nuo katilo sukeite gryztama su paduodamu

Galite pameginti pajungti ji prie to pacio lizdo kur ir antro auksto siurbliukas, arba tiesiai i rozete, didelio skirtumo nepajusite, priklausomai nuo to kokio tipo pas Jus katilas ir kaip sureguliuotas.
Atsakyti
gal kas zinote kiek kainuoja grindininio sildymo projektas g.gif ir kas i ta projekta ieina? gal kas turite pvz kaip tas projektas atrodo g.gif darysime savo jegomis tai galvoju ar lengva cia mums bus susigaudyti kas ir kaip turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2009 08 19, 09:38)
Galite pameginti pajungti ji prie to pacio lizdo kur ir antro auksto siurbliukas, arba tiesiai i rozete, didelio skirtumo nepajusite, priklausomai nuo to kokio tipo pas Jus katilas ir kaip sureguliuotas.

na i razete jis pajungtas bet prie jo stovi termostatas kuris susijungia kartu su siurbliuku,tam kad nukritus temperaturai zemiau tarkim 4o laipsniu ji atjungtu ,kad be reikalo nesisuktu.man klausimas kilo kaip juos sujungti tarpusavyje
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2009 08 19, 19:24)
na i razete jis pajungtas bet prie jo stovi termostatas kuris susijungia kartu su siurbliuku,tam kad nukritus temperaturai zemiau tarkim 4o laipsniu ji atjungtu ,kad be reikalo nesisuktu.man klausimas kilo kaip juos sujungti tarpusavyje

Gal butu paprasciau jei atsiustumete man nuoroda i instrukcija (kad ir lenku kalba) ir tuomet paaisketu daugiau. Galiu spelioti, bet tai nepades, paziurejes, galesiu tiksliau pasakyti ar padesiu ar ne.
Atsakyti
Sveiki specai ir speces, turiu viena klausimuka, ar galima daugiasluoksni vamzdi Blansol priskirti prie vidutines klases, galvoju ji i grindis sildomas sudeti, kaip jus ji vertinate?
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2009 08 19, 16:39)
gal kas zinote kiek kainuoja grindininio sildymo projektas g.gif ir kas i ta projekta ieina? gal kas turite pvz kaip tas projektas atrodo g.gif darysime savo jegomis tai galvoju ar lengva cia mums bus susigaudyti kas ir kaip turi buti g.gif

Jums tai gali nieko nekainuoti, jei iš tas projektuos pirksite vamdzžius ir reikiamas detales smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

kiek šiais laikais gali kainuoti (galima būtų mokėti) grindinio šildymo išvedžiojimas 120 kvm name, jei I aukšte bus sumuštinis iš kart ant smėlio, o II aukšte bus klojama ant betoninio pagrindo??
Gal kas darotes???
4u.gif
Atsakyti
keletas nuotraukyciu is mano grindinio sildymo
Atsakyti