QUOTE(na_palauk @ 2009 02 04, 11:40)
Laba diena
Sendien irasiau vaika i ppt... Nesuprantu vaiko, ir kiek laukiau kol atsivers- nieko Namuose daro pamokas, supranta programa ir t.t. Tik nueina i m-kla, viskas isgaruoja kaip dumas... pastabu mln. Anksciau pergyvendavau, o dabar tik pasiskaitau kaip eilini romana. Toks jausmas, kad viskas kas susije su m-kla ignoruojama, bandoma isstumti is gyvenimo... Jau isikale i galva, kad ji nieko nemoka ir ner cia ko stengtis
Papildyta:
Tiesa, nera ji pas mane hiper aktyvi... mandagi, maloni mergaite. Lanko spec.pedagoges pamokas- ten viskas neblogai.
O mokytoja susiemus uz galos, kaip ja sudomint, kaip ja iskrapstyti is pasaulelio- kuriame ji uzstrigus ir nenori mokytis....
Gal kas iveikinejat panasias problemas? Butu idomu suzinoti? Nes iki siol kapstausi viena. geriausiu atveju ka isgirstu- tavo vaikas, isperk kaili ir viskas bus gerai!!!!
Sendien irasiau vaika i ppt... Nesuprantu vaiko, ir kiek laukiau kol atsivers- nieko Namuose daro pamokas, supranta programa ir t.t. Tik nueina i m-kla, viskas isgaruoja kaip dumas... pastabu mln. Anksciau pergyvendavau, o dabar tik pasiskaitau kaip eilini romana. Toks jausmas, kad viskas kas susije su m-kla ignoruojama, bandoma isstumti is gyvenimo... Jau isikale i galva, kad ji nieko nemoka ir ner cia ko stengtis
Papildyta:
Tiesa, nera ji pas mane hiper aktyvi... mandagi, maloni mergaite. Lanko spec.pedagoges pamokas- ten viskas neblogai.
O mokytoja susiemus uz galos, kaip ja sudomint, kaip ja iskrapstyti is pasaulelio- kuriame ji uzstrigus ir nenori mokytis....
Gal kas iveikinejat panasias problemas? Butu idomu suzinoti? Nes iki siol kapstausi viena. geriausiu atveju ka isgirstu- tavo vaikas, isperk kaili ir viskas bus gerai!!!!
Pas mus panasi situacija.Mokykla baubas, kankinimo vieta.Nuo rugsejo jau kariaujam.O pastabas tebesinesa.Neklause,triuksmavo,trugde kitiems...Jau kazkaip iprastas dalykas, kad parnesa pastabas.Kartais pastabos absurdiskos buna.Neklause anglu k. pamokoje ,pvz tokia.Paklausi ka tu ten darei,vaikas sako mane juokino as juokiausi.Mokytoja anglu sako,kad nevaldomas,trepsi kojom ar kazkas panasaus.O mokosi neblogai.Ir supranta ir lengvai ismoksta.Toks jausmas kad ka kur kas padare lieka kaltas mano vaikas.Nes jis chi chi,cha cha.Psichologai sako,kad tai pavydas sesei.Turim mazesne.Namuose jis geras ,normalus,paslaugus vaikas.O mokykloj tarsi toks statusas prilipdytas.Jau nebezinau ar cia susitaikyt su tuo ,ar mokykla keist.Nebus draugu"chi-chi",gal ir statuso to nebeliks.
Musimas nepades.Tik pablogins.