Žiūrint kokia pastaba jei apie plepumą (o kol kas tik tokios) tai reaguoju labai ramiai, nes nors čia mano dukružėlė į mamą, nes pas mane nuo pirmos klasės jau tokios buvo
Labukas.Turiu klausima-kiek galima uzduoti 2 klases vaikui namu darbu?Pas mano dukra tai galima nupuseti!Is rasymo;1.Parasyti nuo4-6 psl.pratybose,2.Matematikos 2-3 uzdaviniai is vadovelio ir pora uzdaviniu is pratybu,3.Paskaityti,ismokti sunkessnius kokius zodzius pazymetus vadovelio laukelyje arba koki eilerastuka.O dar buna kokiu nebaigtu darbeliu is mokyklos.
QUOTE(Lithium @ 2008 05 09, 21:19)
Aciu uz patarima.Dabar suprantu,kad ruosiant pamokas iki 8-10val.vakaro,parenka mokytoja,tam kad vaikai butu vunderkindai,nors apatine lentele su uzimtumo valandom sako ka kita.Tai kaip ir visur-istatymas istatymui priestarauja.
Kazko ne i tema kalbate, ar apie n.d. nera kitos temos?
as tai visad nervinuosi ir baru vaika
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2009 01 26, 10:28)
Gauna mano antrokelis pastabu uz judruma klaseje, bet man svarbu, kad ne uz bloga mokymasi, nes ir as gaudavau pastabu, bet vistiek pirmune buvau, vyras irgi
Gerai, jei gerai mokosi, o mani6kis ir judrus ir plepus ir mokosi nekažikaip, tai į kiekvieną pastabą reaguoju, priklausomai nuo to kokia ji , tai gerausiu atveju šnekamės, o blogiausiu neleidžiu tą dieną žaist su kompiuteriu, o tai labai veikia, kt dieną elgesys, dažniausiai, būna super
QUOTE(manima @ 2009 01 27, 11:35)
Gerai, jei gerai mokosi, o mani6kis ir judrus ir plepus ir mokosi nekažikaip, tai į kiekvieną pastabą reaguoju, priklausomai nuo to kokia ji , tai gerausiu atveju šnekamės, o blogiausiu neleidžiu tą dieną žaist su kompiuteriu, o tai labai veikia, kt dieną elgesys, dažniausiai, būna super
O manojo nei kompiuterio, nei TV uzdraudimas beveik neveikia
Manima, as irgi taip darau, padeda:) Ypac tai TV uzdraudziama 3 dienom, tada neber ka veikti ir daromos pamokos