Įkraunama...
Įkraunama...

Pastabos iš mokyklos

Tai dienyne parašo (bent pas mus) toli gražu ne tikrą namų darbų ruošimo laiką ax.gif
Atsakyti
Žiūrint kokia pastaba rolleyes.gif jei apie plepumą (o kol kas tik tokios) tai reaguoju labai ramiai, nes nors čia mano dukružėlė į mamą, nes pas mane nuo pirmos klasės jau tokios buvo doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas.Turiu klausima-kiek galima uzduoti 2 klases vaikui namu darbu?Pas mano dukra tai galima nupuseti!Is rasymo;1.Parasyti nuo4-6 psl.pratybose,2.Matematikos 2-3 uzdaviniai is vadovelio ir pora uzdaviniu is pratybu,3.Paskaityti,ismokti sunkessnius kokius zodzius pazymetus vadovelio laukelyje arba koki eilerastuka.O dar buna kokiu nebaigtu darbeliu is mokyklos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 09, 21:09)

čia pasižiūrėkit, VI punktas kalba apie namų darbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2008 05 09, 21:19)
čia pasižiūrėkit, VI punktas kalba apie namų darbus  4u.gif

Aciu uz patarima.Dabar suprantu,kad ruosiant pamokas iki 8-10val.vakaro,parenka mokytoja,tam kad vaikai butu vunderkindai,nors apatine lentele su uzimtumo valandom sako ka kita.Tai kaip ir visur-istatymas g.gif istatymui priestarauja.
Atsakyti
na čia toks dalykas, kad tarkim 11-12 klasėj 13 valandų per savaitę su turimom egzaminų programom neužtenka... bet pradinukam, manau, to nustatyto nutarimais laiko, manau, tikrai pakaktų..
Atsakyti
Kazko ne i tema kalbate, ar apie n.d. nera kitos temos? g.gif
Atsakyti
as tai visad nervinuosi ir baru vaika schmoll.gif
Atsakyti
Gauna mano antrokelis pastabu uz judruma klaseje, bet man svarbu, kad ne uz bloga mokymasi, nes ir as gaudavau pastabu, bet vistiek pirmune buvau, vyras irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2009 01 26, 10:28)
Gauna mano antrokelis pastabu uz judruma klaseje, bet man svarbu, kad ne uz bloga mokymasi, nes ir as gaudavau pastabu, bet vistiek pirmune buvau, vyras irgi  blush2.gif

Gerai, jei gerai mokosi, o mani6kis ir judrus ir plepus ir mokosi nekažikaip, tai į kiekvieną pastabą reaguoju, priklausomai nuo to kokia ji 4u.gif , tai gerausiu atveju šnekamės, o blogiausiu neleidžiu tą dieną žaist su kompiuteriu, o tai labai veikia, kt dieną elgesys, dažniausiai, būna super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 01 27, 11:35)
Gerai, jei gerai mokosi, o mani6kis ir judrus ir plepus ir mokosi nekažikaip, tai į kiekvieną pastabą reaguoju, priklausomai nuo to kokia ji  4u.gif , tai gerausiu atveju šnekamės, o blogiausiu neleidžiu tą dieną žaist su kompiuteriu, o tai labai veikia, kt dieną elgesys, dažniausiai, būna super mirksiukas.gif

O manojo nei kompiuterio, nei TV uzdraudimas beveik neveikia doh.gif
Atsakyti
smile.gif Manima, as irgi taip darau, padeda:) Ypac tai TV uzdraudziama 3 dienom, tada neber ka veikti ir daromos pamokos
Atsakyti