nu aciu tau AVEDA, issamiau ir buti negalejo , vienu zodziu reikia mesti is galvos ta skupuma ir pirkti tai kas nomalu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 01, 11:46)
nu aciu tau AVEDA, issamiau ir buti negalejo , vienu zodziu reikia mesti is galvos ta skupuma ir pirkti tai kas nomalu
nei vienas hobis nera pigus as gailiuosi kad tiek pigiai prisipirkau visko pradedant sb, o dabar tik keleta firmu man patinka ju popieriai pastoviai.
QUOTE(Tosk @ 2008 01 01, 19:38)
Medziaginiu juosteliu reikia ieskoti audiniu parduotuvese, bent jau Siauliuose to gerio pilna audiniu parduotuvese
Aciu uz atsakyma, paziuresiu gal rasiu ka nors Kazkaip isivaizdavau, kad reikia ieskoti siuvimo reikmenu parduotuvese, tai tik ten lankiausi ir nieko doro neradau... Beje dar buna dovanu pakavimo parduotuvese labai graziu, su blizguciais visokiais ir pan, ir dar graziu buna flpristikos parduotuvese Tik kadangi as darau kaspinelius suneliam tai man dazniausiai netinka ju plociai, nes buna perplacios arba persiauros...
labutis visoms, nu skaitinejau skaitinejau ir pagalvojau gal kas susidomes kaskada sau nusipirkau bet nieko nedariau su tuo popieriu, tai jai kas noretu tai parduociau po kokius 1-3 lt uz lapa, brangokai ten jis man kainavo, na ten toks vienas kaip kartonas o kitas tai paprastas plonas visoks rastuotas, net nezinau dabar kokios kompanijos tik nezinau ar cia bus galima parodyti ta popieriu , nors ir dar nezinau kada pafotkinti galesiu, reikia fotika pasiskolinti. nu vien zodziu jai atsiras susidomejusiu ir norinciu pirkti tai galima bus ir pafotkinti, o jai ne tai ne
net nezinau dabar kokios kompanijos
nzn ar pazeidzia SM taisykles cia parduot (lygtai skelbimuose tai daro) , bet jei pamatyciau foto esu tikra galeciau atspet ir kokios kompanijos tas popierius.
Su Naujaisiais !!!
visos tokios darbštuolės, kad net nėra kada švęsti?
taigi linkiu daug gražių nuotraukėlių ir dar nuostabesnių darbelių naujais metais
taigi linkiu daug gražių nuotraukėlių ir dar nuostabesnių darbelių naujais metais
QUOTE(remini @ 2008 01 02, 00:59)
Su Naujaisiais !!!
atsitraukiau nuo darbeliu keliom dienom kad su MB pabendraut. Bet dabar man ramesne galva, baigiau visus konkurso darbelius, tik liko juos skanuoti ir issiusti. Taip pat pabaigiau karoliu ir auskaru rinkinuka (ne konkursui cia, tik siaip sau...tik nzn ar pardavimui ar paciai nesiot ), bet cia ne i tema apie tai pasakot.
Dabar reiks galvot ka griebtis...nuo siol galesiu parodyt ka padarau. Siandien padariau nuostabia nuotrauka: suneliai abu gulejo ant kilimo ir ziurejo filmuka, ir vyresnis uzdejo maziukui ranka ant peties ir ilgai ji taip laike ...nepakartotinas momentas, jau net ir puslapis mintyse risasi, o net nuotrauka neatspausdinta . Bet man patinka SB daryt ne is eiles o kada ikvepimas pagauna mane.
Na manau gal labai nenusižengsim taisyklėms, jei čia parduosim kelis lapus Nu gaunas, kaip ir dalybos gėriu, kurį LT sunku gaut
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 02, 03:18)
nzn ar pazeidzia SM taisykles cia parduot (lygtai skelbimuose tai daro) , bet jei pamatyciau foto esu tikra galeciau atspet ir kokios kompanijos tas popierius.
Tai kad jau neturiu to ipakavimo , o cia pabandziau pasiziureti kasko panasaus tai ko tai mano smegenys neatkuria ir nematau nieko panasaus, reiks fotika kur gauti, tada gal ir parodysiu, nors matau nelabai yra besidominciu, gal dar svesti nebaige , dar palauksiu kelias dieneles pries pradedant per pazystamus fotiko ieskoti
visai netycia radau sita tema saunuoles visos
as pati truputi uzsiimu SB.. dar neseniai pradejau, todel labai idomu paziureti kaip sekasi kitiems, pasisemt kuribiniu minciu
AVEDA, zaviuosi, tiek daug zinai apie viska
Tosk, grazus darbai
as pati truputi uzsiimu SB.. dar neseniai pradejau, todel labai idomu paziureti kaip sekasi kitiems, pasisemt kuribiniu minciu
Tosk, grazus darbai
SB PRIEMOMES KURIOS PRIEINAMOS IR LT
"SENAS NAUJAS" TURI POPIERIAUS, KELETA SKYLAMUSIU, LIPDUKU, 3D POPIERIAUS,
http://www.senasnauj...s...268&level=2
IR DAR CIA GALIMA RASTI SB PRIEMONIU, BET KIEK SUPRATAU TAI INTERNETU NEPREKIAUJA. PASIRODO REIKIA TIK GERA PAIESKOTI IR GALIMA RASTI LT NORS PACIO PAGRINDINIO DALYKO -POPIERIAUS -NEPASIRINKSI , REIKS DRAUGES VIS TIK PRASYTI KAD ATSIUSTU
http://www.hobbycent...iagu kainos.htm
"SENAS NAUJAS" TURI POPIERIAUS, KELETA SKYLAMUSIU, LIPDUKU, 3D POPIERIAUS,
http://www.senasnauj...s...268&level=2
IR DAR CIA GALIMA RASTI SB PRIEMONIU, BET KIEK SUPRATAU TAI INTERNETU NEPREKIAUJA. PASIRODO REIKIA TIK GERA PAIESKOTI IR GALIMA RASTI LT NORS PACIO PAGRINDINIO DALYKO -POPIERIAUS -NEPASIRINKSI , REIKS DRAUGES VIS TIK PRASYTI KAD ATSIUSTU
http://www.hobbycent...iagu kainos.htm
QUOTE(Miglota @ 2008 01 02, 14:47)
visai netycia radau sita tema saunuoles visos
Tosk, grazus darbai
Tosk, grazus darbai
Lauksim ir tavo rezultatu
"SENAS NAUJAS" TURI POPIERIAUS,
o ten ir SB pritaikyta? man visai nematytas popierius, turbut Euro gamybos? visai jis nieko, bet svarbiau uz rastuota popieriu tureti ta vienspalvi kartoninio storio, kaip vadina "cardstock". Jei man duotu pasirinkti SB tiktai su vienspalviu ar tik rastuotu, rinkciausi vienspalvi; Galima gi visaip pagrazinti vienspalvi: su juostelem, siuvinejimu, sagutem, lipdukais, tais nusitrinanciais rub-ons, akvarele ar papaisymu. O rastuotas gera tureti, bet visvien dideliais kiekiais nereik naudot (Ypac jei labai margas tas popierius). Nenorima kad rastuotas popierius uzgoztu nuotraukos grozi. Kaip pasiziuri i puslapi pirma turi pastebeti nuotauka o ne popieriaus marguma.
Didziausia klaida as padariau kada pradejau kaupti SB medziagas tai kad prisipirkau dideliais kiekiais "baby" temos popieriu ir menkmiekiu...viskas buvo pastelinem spalvom ir su vaikiskais uzrasais. Bet tie vaikai taip greit uzauga kad mano didckiui jau netinka, o as tik kelis popierius tokius panaudojau. Ir dar be to, nera istatymo kad darant naujagimiui ar vaikui puslapi butina daryti pastelinem spalvom ar tik ruzavai ar melynai.