QUOTE(AVEDA @ 2007 12 30, 17:11)
ne toks jis plonytis kaip kopijavimo popierius...nu kartoninis labiau, bet ne tokio storumo kaip Bazzill (kuris skaitosi geriausias). Nuotraukas ant tavo nurodyto laikytu jei perdaug visokiu metaliniu pagrazinimu nedetum. Ta popieriu naudoja daznai atvirutem. vadinasi "parchment" popierius, atrodo toks senovinis lyg su aliejaus demem rastuotas. Ar tu pastebejai kad labai maza dydi uzsisakyti nori? 5.7inchx7.5 inch (kaip USA nuotrauku standartas yra 5x7 inch) tai speju kad cia pritaikyta tokio dydzio nuotraukas uzklyjuot ant virsaus. o tas 80, tai individuoliu lapeliu 80. O lapo storumo niekur nerandu, net i oficialia firma nuejau paieskot. Joann's sita parduotuve yra didele internetine, bet taip pat ir prie mano namu supercentras sis yra. Labai daug nuolaidu korteliu jie man duoda (interneto uzsisakymui irgi). Jei kas norite galite pabandyti ka brangesnio nusipirk su 40% nuolaida...atsiusiu koda...man paciai jau nieko nereikia tas pats kodas manau ne viena karta veiks kadangi jei pati ko noriu ir neturiu, paklausiu cia forumieciu ir man atsiuncia. nuima tik nuo vieno, brangiausio daikto o ne nuo viso uzsakymo.
aciu Aveda uz info, taip dydi pastebejau kad vos uz nuotrauka didesnis, bet man kaip ir tiktu, nes tas popierius bus taikomas ne sb , siaip tai po truputi kaupiu info, ir pavasariop zadu kaip erke isisiurbti draugei i gerkle ir prasyti kad viska man atsiustu, siaip kaip MB pamatys kiek man tai atseis (jau 100$ perlipau o dar ne pavasaris ) tai bijau kad biudzeta tai apkarpys, nes noriu visko ko cia neymanoma nusipirkti, bet ne pirmos butinybes preke, siaip tai gal ir nesipriesins, nes jis uzsisakines kedus tai as salimais apsimesiu kad tik truputuka man cia reikia ir gal viskas issispres mano naudai reikes gerai vyra apzaveti pries pateikiant saskaita