Bus truputį
Tas padažytas kampukas,bent jau man atrodo kaip su pelėsiais
Mėlyna paukšte, o tai tu čia ne albumo puslapį darei, o ant sienos paveiksliuką?
QUOTE(remini @ 2007 12 29, 08:40)
Mėlyna paukšte, o tai tu čia ne albumo puslapį darei, o ant sienos paveiksliuką?
Taip... cia ant sienos paveiksliukas
tada dar klausimas, o kampai nesiriečia? ar užtenka popieriaus kietumo(storumo)?
labai gražu, tik nežinau kaip ten ant tos sienos... lyg ir rėmelių norėtųsi, bet gal jei kelis puslapiukus pakabinus tai ir dera
šaunuolė
gal ir aš prisiruošiu savo "šedevrą" įkelt
labai gražu, tik nežinau kaip ten ant tos sienos... lyg ir rėmelių norėtųsi, bet gal jei kelis puslapiukus pakabinus tai ir dera
šaunuolė
gal ir aš prisiruošiu savo "šedevrą" įkelt
Melyna paukste labai grazus eilerastukas. O tu jy pati sukurei? Man ir tas padazytas kampas patinka. Tik gal kiek intensyvuma buciau pakeitus - lapo pakrasciuos kiek galima tamsiau, o link lapo vidurio vis sviesyn. Bet gal taip ir yra, nes nupaveiksluoti kai lauke taip tamsu, prie dirbtinio apsvietimo nera lengva
Kai pupa savo paguldysiu pietu miegelio, sukelsiu savo darbo nuotraukas.
O uzrasyti sie zodziai
Kritikos nebus g.gif
o po tokiu nuosirdziu zodziu kritikai rankos nekyla, bet...jei labai prasaisi
del to kampo. Kodel jis vienas padazytas.? gal reikejo visus o i centra sviesiau. Man dar i akis krenta visur prilipdyti lipdukai be jokio metodo ar dizaino. gaunasi toks vizualinis chaosas...geriau juos sugrupuot i viena vieta kaip, ar saikingiau naudot o dabar toks efektas lyg turedama daug karoliu uzsideciau visus kad parodyt kiek daug ju turiu
lauksim
Na mano 4 darbelis....
Labai sunku daryti minimalistiskai Kai pradedi, tai tokia detalyte prideti, dai dar kita... Ir minimalizmas lieka uz borto
Papildyta:
Kokybe nuotrauku kaip visada - prasta... Reiks kada prisiruost skanery nusipirkt
Labai sunku daryti minimalistiskai Kai pradedi, tai tokia detalyte prideti, dai dar kita... Ir minimalizmas lieka uz borto
Papildyta:
Kokybe nuotrauku kaip visada - prasta... Reiks kada prisiruost skanery nusipirkt
Vajetau kaip gražu, nu nerealu man
Tosk, labai šauniai pasidarbavai subtilu, miela, visko užtenka, nieko ne per daug bent man.
tik aš žioplius nesuprantu kaip ten pagrindas padarytas. jis toks buvo? ar ten klijuotos? siūtos? juostelės?
teksto šriftas labai dailus
šaunuolė!
tik aš žioplius nesuprantu kaip ten pagrindas padarytas. jis toks buvo? ar ten klijuotos? siūtos? juostelės?
šaunuolė!
QUOTE(Aga @ 2007 12 29, 19:37)
Vajetau kaip gražu, nu nerealu man
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 29, 20:27)
Tosk, labai šauniai pasidarbavai subtilu, miela, visko užtenka, nieko ne per daug bent man.
šaunuolė!
šaunuolė!
Aciu Pagrindas tai vienas margas lapas. O toliau kairiajam sone dvi kitokio popierio juosteles, apsiuvau ir priklijavau. Ant ju jau tada dejau ta vienspalvi zalia popiery. Jy irgi apsiuvau. Apsiuti sekes zymiai lengviau nei tikejaus. Bet vat tos stampuotos raides priverte pasiknisti.... Bet iseity radau. Tiesa uzrasas reiskia "Mano pirmasis pliusinis meskiukas".
QUOTE(Tosk @ 2007 12 29, 17:09)
Aciu Pagrindas tai vienas margas lapas. O toliau kairiajam sone dvi kitokio popierio juosteles, apsiuvau ir priklijavau. Ant ju jau tada dejau ta vienspalvi zalia popiery. Jy irgi apsiuvau. Apsiuti sekes zymiai lengviau nei tikejaus. Bet vat tos stampuotos raides priverte pasiknisti.... Bet iseity radau. Tiesa uzrasas reiskia "Mano pirmasis pliusinis meskiukas".
supratau labai šauni idėja apsiūti tas juosteles. suteikia visam darbeliui jaukumo, kruoštumo
o rankomis ar mašina apsiuvai?
Rankom, as neturiu siuvimo masinos, o ir kaip ja naudotis tikrai nezinociau. Tikrai nebuvo sudetinga, tik aisku uztruko truputely ilgeliau.