Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(remini @ 2008 02 21, 00:41)
man man man  4u.gif  bet turbūt jau užklijavai...
na tiek to smile.gif didelis tau ačiū už tokį rūpestėlį. vajei kaip laukiu siuntinuko  wub.gif
bet jau kiek dėžių... oho  doh.gif

neuzklijavau dar, laukiau kada kas nors priglaus knyga. Tai imesiu tau.
Ir dar....LINUTUK "ar tu pieno puta ar kraujo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 21, 07:08)
SB bokštas  biggrin.gif . Liko tik pasvert ir paskaičiuot. O suskirstimas toks:
--Žirafos sese su Justess22,
--Sanrita (vieniša  cool.gif
--IF su LINUTUKU
--Monique, remini, irmulia, Arminux (visos prekes artimai draugauja dezej  wub.gif )

adresai siunciami man i irma0408@yahoo.com:
Laukiu is Zirafos seses, Sanritos, LINUTUKO (su pilnu zip-kodu jei turi), ir remini

swoon.gif swoon.gif swoon.gif o vargeli kokios mes abzoros blush2.gif , nu geras vaizdelis ir nesakykit

adresa issiunciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 21, 08:03)

gal alaus g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o as naivuole maniau kad gal jau vis tik nuejai miegoti

ex, kol klaidas tasiau kaskas pirmas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 vasario 2008 - 08:10
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 21, 10:03)

ačiū drinks_cheers.gif jau svajoju, kaip darbuosiuos gavus siuntinuką blush2.gif
labai ačiū už nuorodėlę pagemaps, kaip tik turiu sugadintų CD, tai jau nusižiūrėjau keletą variantų ir reiks kibti į darbą bent su tom atsargom kurias dabar turiu, jei pavyks padarysiu mini knygelę 4u.gif pradžia yra : kompaktams skylutes padariau lotuliukas.gif
Atsakyti
ex, kol klaidas tasiau kaskas pirmas buvo mirksiukas.gif

Angliskai yra toks pasakymas Kad "ankstyvas paukstis pagauna slieka" tai ir tu pagavai dar knyga. Bandau uzleisti vieta naujom, o turiu tiek kad galiu nuosava knygyna atidaryt. Sios abi kur remini ir tu gauni yra labai geros thumbup.gif ir parodo su nuotraukom kaip atkurti galutini puslapio rezultata, man kazkada buvo labai grazu, bet...peraugau tai, ismokau ir pasikeite mano stilius nuo pirmu mano SB dienu.
Tu gauni sita knyga nuejus i nuoroda gali i vidu net paziuret. Kazkada man ji buvo megiamiausi smile.gif

Atsakyt remini az, ne as nesiruosiu deziu issiusti tol kol nebusit visos susimokeja. As gera, pasitikinti, bet...ne naivi. Tik prasau nedelskit kadangi lyg is Archiver's po menesio negaliu grazinti kai kuriu prekiu. Siusiu visus per viena diena o ne kas kelis kartus (man vaziuot priduot toloka).
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 21, 08:16)
Angliskai yra toks pasakymas Kad "ankstyvas paukstis pagauna slieka" tai ir tu pagavai dar knyga.

Atsakyt remini az, ne as nesiruosiu deziu issiusti tol kol nebusit visos susimokeja. As gera, pasitikinti, bet...ne naivi. Tik prasau nedelskit kadangi lyg is Archiver's po menesio negaliu grazinti kai kuriu prekiu.  Siusiu visus per viena diena o ne kas kelis kartus (man vaziuot priduot toloka).

valio suspejau biggrin.gif aciu aciu

nu tikriausiai neprabudau dar, ir ne taip supratau, tai adresa siusti remini g.gif , ne tau?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 21, 10:30)
valio suspejau  biggrin.gif  aciu aciu

nu tikriausiai neprabudau dar, ir ne taip supratau, tai adresa siusti remini  g.gif , ne tau?

AVEDAI siųsti mirksiukas.gif aš tik paklausiu ar ji nesiųs kol nesusimokėsim tongue.gif taip, kad dabar laukiam sąskaitėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 02 21, 08:43)
AVEDAI siųsti  mirksiukas.gif  aš tik paklausiu ar ji nesiųs kol nesusimokėsim  tongue.gif taip, kad dabar laukiam sąskaitėlių  4u.gif

JUS MAN BAIKIT MERGINOS karsta.gif , O TAI PRADEJAU GALVOTI KAD GALVELE VISAI NEDIRBA IR NEMASTO, O TAI IR TAIP PASKUTINIU METU APLINK MANE VISKAS LUZTA, TAI JAI DAR IR GALVA PAREITU, TAI VISAI NE KAS BUTU blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 vasario 2008 - 08:50
Avedai adresą išsiunčiau mirksiukas.gif

Aš jau 3 dieną ties vienu puslapiu sėdžiu.
Tik todėl kad ties keliom detalėm užstrigau.
Pati rankom jas klijuoju.
Greit kažkas gausis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 21, 08:53)
Avedai adresą išsiunčiau  mirksiukas.gif

Aš jau 3 dieną ties vienu puslapiu sėdžiu.
Tik todėl kad ties keliom detalėm užstrigau.
Pati rankom jas klijuoju.
Greit kažkas gausis  thumbup.gif

Lauksim lauksim mirksiukas.gif

o as varau i dailes muzieju, padeti mokytojai reikia antrokus suganyti, palinkekit sekmes ju net 23 blink.gif , o mes tik 2 busim doh.gif
Atsakyti
informuoju, kad AVEDA man atsiuntė sąskaitėlę 4u.gif vajei doh.gif visas kapitalas gaunasi tongue.gif visoms persiųsiu AVEDOS žinutę (kad nekiltų kokių nesusipratimų), bei sąskaitos nr, kur pervesti pinigėlius, tik nežinau kaip čia su tuo kursu?
žodžiu pasižiūrėkit ir kaip galima greičiau siunčiam, o tada jau lauksim... doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti