Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 24, 00:28)
GRAZIAI PASIDARBAVAI, O TOS ZALIOS EGLUTES IS BISERIO?

ačiū.
o kas tas biseris? blush2.gif
eglutės kontūras yra paprastas siūliukas, o viduje klijais sulipdžiau karoliukus ax.gif
QUOTE(mijaka @ 2007 12 24, 00:31)
superinės  thumbup.gif
to pačio norėjau paklaust kaip ir linutukė laugh.gif
man gal tik užrašai persmulkiai užrašyti  blush2.gif

ačiū 4u.gif
o užrašai tai ir man biškiuką kliūna..ypač tie kur rašytinėm, o ne spausdintinėm raidėm. bet jau kaip yra, taip yra. kitą sykį reiks mąstyt kaip kitaip užrašus daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 24, 01:20)
ačiū.
o kas tas biseris?  blush2.gif
eglutės kontūras yra paprastas siūliukas, o viduje klijais sulipdžiau karoliukus  ax.gif

ai tai gi cia vienas ir tas pats, karoliukai=biseriui smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau Žaislų planetoje (Vilniaus Akropolyje) ir mačiau ten acid-free lipdukų... Vat gal kas nežinojote kad ten tokių yra ir pravers smile.gif
Atsakyti
Tylu tyla, saunios atvirutes 4u.gif

As mokinuosi stampuoti, jei norisi ryskesnes raides, stampuka paspaudziu daugiau, bet tuomet atsispaudzia netik raide, bet ir stampuko kampai doh.gif Tai vis dar zaidziu bigsmile.gif Ir mano maze kazkur paslepe trintuka bigsmile.gif

Su sventemis 4u.gif
Atsakyti
ziurekit ka radau, klijai tinkami SB, ben jau man taip pasirode, bet cia alytuje internetine parde, yra kliju nuotraukom klijuoti tokiu kur rode
AVEDA, ar bent jau panasiai veikiantys

user posted imageuser posted image
taip pat yra ir to lipduku nuemejo
user posted image
http://popierius.com/index.php?id=78
o gal kuri matete siu daigtu siaip kokioje parduotuveja vilniuje, labai jau nemegstu internetu uzsisakineti ir pirkti ypac jai nei karto daigtas neciupinetas ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 25 gruodžio 2007 - 22:10
ziurekit ka radau, klijai tinkami SB, ben jau man taip pasirode, bet cia alytuje internetine parde, yra kliju nuotraukom klijuoti tokiu kur rode

jo atrodo kad cia dvipusiniai lipnus klijai, kaip as rodziau Duck firmos, bet...tik vieno neuzteks, ju reikia poka koki turet (man vieno uztekdavo tik kokiem 3 puslapiam, nors patepu aplink visa nuotraukos perimetra, ne tik kampucius kad man neatsoktu.
As mokinuosi stampuoti, jei norisi ryskesnes raides, stampuka paspaudziu daugiau, bet tuomet atsispaudzia netik raide, bet ir stampuko kampai doh.gif Tai vis dar zaidziu bigsmile.gif Ir mano maze kazkur paslepe trintuka

patarimu duosiu. Salia darbo vietos pasidek Pampersu slapiu serveteliu, ir kampukus atsargiai nuvalyk. Ir panaudojus nuvalyk su servetele visa stampa, tik per dideli susitvrkyma po darbelio nuplauk vandeniu...kitaip tos slapios serveteles palieka tokius siuliukus/plaukiukus kurie prilips ir nelygiai stampuos).
Pries stampuojant "pagarink" papusk siltai ant stampo, aprasos ir atnaujins rasala. jei taip sunkiai turi spaust tai gal pagalvele rasalo isdziuvus arba rasalas ne toks ryskus (jau sakiau kad pigmentiniai "pigment" rasalai labiau sodriasniu spalvu negu dye rasalai). Kaip stampuoji tai spausk su visu delnu.

Tyli-tyla: grazu thumbup.gif del uzraso per mazo drinks_cheers.gif su kitom

O as dar viena puslapi turiu atlikti, skanuoti visus darbelius ir bus jau baigta tam konkursui...po to galesiu su jumis dalintis ka pagaminu.
Padariau daug Kalediniu nuotrauku, bet as tokia kritike kad doh.gif tai nepatinka mano israiska, tai MB, tai vienas vaikas uzsimerkes, tai kedes koja nuotraukoj man maiso...as pacios saves griezciausia kritike.
Atsakyti
Aveda aciu uz patarima 4u.gif As vakar sumasciau kiek kitaip.... Paiimdavau ausu krapstukus, sudrekindavau stampuku valymo skysciu ir apvalydavau, bet vis tik kai kur gavos nors ir labai neryskus stampuko konturai.
Gal gali detaliau papasakoti apie tuos permatomus stampukus. Kelis nusipirkau ir dabar galvoju kaip ptitvirtinti ir aplamai kaip su jais elgtis. Jei nusipirksiu tuos tokius permatomus blokelius, tai tereiks tuos stampukus ant ju uzdeti ar dar kokius spec klijus pirkti? O kaip su jais daryti, kuomet baigiu su jais dirbti? Ar juos bus galima nusimti nuo to permatomo bloko, ar jau jie ten visam prisitvirtina. O jei nusiima, kaip geriau juos laikyti?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 12 28, 03:27)
Aveda aciu uz patarima 4u.gif As vakar sumasciau kiek kitaip.... Paiimdavau ausu krapstukus, sudrekindavau stampuku valymo skysciu ir apvalydavau, bet vis tik kai kur gavos nors ir labai neryskus stampuko konturai.
Gal gali detaliau papasakoti apie tuos permatomus stampukus. Kelis nusipirkau ir dabar galvoju kaip ptitvirtinti ir aplamai kaip su jais elgtis. Jei nusipirksiu tuos tokius permatomus blokelius, tai tereiks tuos stampukus ant ju uzdeti ar dar kokius spec klijus pirkti? O kaip su jais daryti, kuomet baigiu su jais dirbti? Ar juos bus galima nusimti nuo to permatomo bloko, ar jau jie ten visam prisitvirtina. O jei nusiima, kaip geriau juos laikyti?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
va cia tau ideju prikroviau... Dazniausia juos sumeta i papke su plasmasiniais puslapiais tokiu kuriu galetum rasti konceliarinese parduotuvese. Kita moteriske sudejo juos i tuscius CD indeklus. Tie akriliniai limpa prie bent kokios plasmases ar pleveles, tai nereikia jokiu kliju juos priklijuoti prie tu blokeliu. Normalu kad jie sugers kazkiek pirmo rasalo spalva, nors ir iskart nuvalysi, tai pataria pirma stampuot su sviesiasne spalva, paskui tik su juoda.
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
As vis ilendu pasigirti....
Bet visas diskusijas skaitau ir renkuosi visus patarimus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Melyna paukste labai saunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As jau pabaigiau irgi, pasirdysiu rytoj blush2.gif
Atsakyti
melyna paukste , man patinka ta maza knygute thumbup.gif , o kas ten uzrasyta jei ne per daug smalsauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 12 28, 20:45)
Melyna paukste labai saunu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

As jau pabaigiau irgi, pasirdysiu rytoj blush2.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 12 28, 21:56)
melyna paukste , man patinka ta maza knygute  thumbup.gif , o kas ten uzrasyta jei ne per daug smalsauju  ax.gif

Aciu uz pagyras. blush2.gif Sis darbelis net vyrui patiko...

O uzrasyti sie zodziai

Tavo vaikiskas, mazas pasaulis
Dar apgaubtas stebuklu skraiste,
Ir veidukas dar svyti kaip saule,
Kai miegodamas sypsais sapne.

Tu tyra ir trapi asmenybe
Dar nei melo, klastos nezinai...
Tavo vaikiskas mazas pasaulis
Tegul buna ilgai, dar ilgai....

Kritikos nebus g.gif
Atsakyti