Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

Aveda, lignine ir yra ligninas smile.gif
beje, pagalvojau, kad gal tau praverstų normalus kompiuterinis anglų lietuvių lietuvių anglų žodynas. Aišku, negražu gal, piratinė kopija, bet gal amerikonai saugo tik amerikiečių autorines teises?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 20, 17:09)
g.gif kas cia trinama buvo?

man irgi patare nulupti kainas, taip padariau arba juodu flomasteriu uzbraukiau.

-beveik viska supakavau, dar liko keturias is jusu. Nusprendziau kiekvienai ideti siurpriza nuo manes. Nesakysiu kas, bet tik nenorejau kad pagalvotumet kad as isskaiciauvau jum uz tai  4u.gif

-o tai dabar lauksit siuntiniu ir niekas cia nesirodys tik musu norveges?. Man dabar labiau kibs pastatyti bloga.

-norejau dar paklausti kaip padinasi "embossing" LT? yra dvieju tipu: toks popieriaus relefinis isspaudimas, ir kitas su stampukais ir dazais ir toks uzlydymas karstu fenu. Abu embossing. Daug lengviau man butu angliskai bloga padaryti, bet tokiu labai daug yra, o lietuvisko dar ne. Tik man daug zodziu uzkliuna: kaip kalbant apie popieriu "acid-free" ar tik verstusi "be ruksties?", o kaip su mediena kurioje yra "lignin".Siaubas! ant kiek man reikia praturtint savo zodyna blush2.gif

clap.gif clap.gif clap.gif siuntinukas juda biggrin.gif

nelauksim, as sedziu ir mini albuma bandau sumeistrauti blush2.gif , kol kas tik albuma, be jokiu nuotrauku, labai niezti pirstu galiukai tai ekspermentuoju, bet truputi nugareles ploti prasiskaiciavau blink.gif , bet nieko jai ten viduj daug prisiklijuos visko, tai manau bus kaip tik smile.gif

Atsakyti
as verciu per cia vertimas.vdu ten kur isverte man"mirk pjovimo masina" lotuliukas.gif doh.gif, jei turite patarimu kur, kaip geriau, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 20 vasario 2008 - 19:36
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 20, 18:01)
Del to karsto feno. As turiu Milwaukee heat gun (skaitosi is geriasniu), bet, gali nueiti i tokia parduotuve kaip LT "senukai" ir nusipirkti toki fena kur pritaikyta nulupti tapetus. Buk atsargi tiktai kad vienoj vietoj ilgai nelaikyk o tai pradegins rasala ir popieriu, O plauku fenu? Nzn, galbut uztektinai nebus karstas. Jei kas pabanys praneskite rezultatus.

aciu, vadinas fenas netiks biggrin.gif o iki "senuku" tai man tolokai, reikes cia vietoj pasiziurinet jei jau butinai to aparaciuko reikia, nes labai pirstai niezti isbandyt ta embossing powder ax.gif
Atsakyti
Aš jaučiu kai jūs gausit siuntinius, tai forume kelias paras nesirodysit ir apžiūrinėsit hihihi.gif O man bus pavydu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aveda, o būtinai turi būti spec. klijai, kurių pagalba reikia priklijuoti tą pudrą ir kaitinti su fenu? ar galima bandyti su paprastu lipalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 vasario 2008 - 21:16
QUOTE(irmulia @ 2008 02 20, 14:15)
Aveda, o būtinai turi būti spec. klijai, kurių pagalba reikia priklijuoti tą pudrą ir kaitinti su fenu? ar galima bandyti su paprastu lipalu?

2 variantai su pudros embossing:
-spec stampavimo lipnus rasalas (permatomas) vadinasi "embossing ink", arba...
-pigmentink/pigmentinis rasalas stampavimui (tokiu as jum persiunciu). pigmentiniai ilgiau dziuna, tai "pagriebia" pudra. Bet, sis rasalas turi buti pudros spalvos, pvyz. nenaudosi juodo pigmentinio rasalo ir geltonos pudros.

Kaip tik galvojau apie rasalus parasyt bloge, kadangi ju yra labai daug skirtingu, ir dar, praverstu tiem kas uzsiimineja atvirutem.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 02 20, 20:03)
aciu, vadinas fenas netiks  biggrin.gif  o iki "senuku" tai man tolokai, reikes cia vietoj pasiziurinet jei jau butinai to aparaciuko reikia, nes labai pirstai niezti isbandyt ta embossing powder  ax.gif

as kaskur is pirmame psl esamu nuorodu buvau radus kad bloga puse virs ikaitinto ligintuvo palaikyti galima mirksiukas.gif , o viena rase kad tosteri naudojo lotuliukas.gif bet jauciu kalbama buvo apie toki kuriame horizontaliai duona skrudinama o ne vertikaliai smile.gif
Atsakyti
Paskutinis mano pasiulymas...dovana ax.gif . Knyga
kuri mane uzvede ant scrapbooking. Vadinasi "Scrapbook Collection". Kieto virselio, 144 pp, viduj papke su traferetais, visiskai naujoj padety. Labiau pradinukam: daug is technines puses parodo kaip ka daryt.
Jei kas domisi greit atrasykit "man man!", priglauskit, jei ne uzklijuoju dezes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 21 vasario 2008 - 04:21
user posted image
SB bokštas biggrin.gif . Liko tik pasvert ir paskaičiuot. O suskirstimas toks:
--Žirafos sese su Justess22,
--Sanrita (vieniša cool.gif
--IF su LINUTUKU
--Monique, remini, irmulia, Arminux (visos prekes artimai draugauja dezej wub.gif )

adresai siunciami man i irma0408@yahoo.com:
Laukiu is Zirafos seses, Sanritos, LINUTUKO (su pilnu zip-kodu jei turi), ir remini
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 21 vasario 2008 - 07:10
man man man 4u.gif bet turbūt jau užklijavai...
na tiek to smile.gif didelis tau ačiū už tokį rūpestėlį. vajei kaip laukiu siuntinuko wub.gif
bet jau kiek dėžių... oho doh.gif
Atsakyti
eina sau, sedejau kelias savaites be interneto, o jus cia toki superini pasiulyma is Avedos gavot doh.gif mirsiu is pavydo verysad.gif

Aveda, nu tu ir saunuole bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti