Aš įsimylėjusi šią temą
siuntinio reportazas
Siandien paskutine diena to pamisusio apsiprekinimo jum. Supirkau viska ka galejau pagal sarasus. Jei radau kazka labai panasaus tai nupirkau, jei ne, tai nepirkau. Jei turejote galvoje tokia suma pagal Joann's kaina, tai supraskite kad nesugebejau visom supirkti is Joann's jei visos uzsisake to pacio popieriaus is ten. Kainos gali buti didesnes perkant panasias prekes. Viskas bus aisku ir pazymeta kasos receptuose kurie bus issiusti jum
Tesiu:
1) visu jusu prekes netilpo net i skalbimo masinos deze )galvojau gal tik keleta is jusu uzsisakys, bet gavosi toks didelis uzsakymas
2) Tesiant, Nr 1. minty, neimanoma sutalpinti visas prekes i toki dyzdzio deze kuri man 2a)netilps i masina. 2b).. nesugebesim jos net pajudinti is vietos: Taigi, turesiu atskirstiti toki milziniska uzsakyma i kelias dezes.
3) tesiant Nr.2 minty, kai kurios is jusu uzsisake labai kukliai tik kelias prekes, kai kurios is jusu (liks nevardintos ), uzsisake uztektinai prekiu atsidaryti SB krautuve, nors gal ir kioska LT. Manau nera saziniga tom kurios kukliai uzsisake moketi tiek papildomai uz tas kurias uzsisake rinkinius popieriu kuriuos sudedant man pasiekia virs keliu. Taigi, suporuosiu as jus pagal uzsakymo dydi. Tos kurios mazai uzsisake, pasidalins vieta vienam siuntiny. Tos kur daug apsiprekino pasidalins vieta su kita kuri irgi daug uzsisake...manau cia yra teisingesnis ir saziningesnis variantas.
4) be to jei sutalpinciau viska i tokio dydzio deze tai daug trapesniu prekiu susilamdytu po visokiom masinom, irankiais ir kitom sunkiom prekem.
5) kiekviena preke bandysiu kazkaip pazenkluot kad zinotumet kas kam priklauso. Nzn kaip bus muitinej- koks pakratymas ten vyks. Taip pat atspausdinsiu ir issiusiu jum po lapa kad zinotumete vienetais ka gavote (kad neliktu jokiu nesusipratimu ar nesklandumu).
Tik tiek. Pradesiu jau pakuoti ir zenkluoti viska senakt.
Siandien paskutine diena to pamisusio apsiprekinimo jum. Supirkau viska ka galejau pagal sarasus. Jei radau kazka labai panasaus tai nupirkau, jei ne, tai nepirkau. Jei turejote galvoje tokia suma pagal Joann's kaina, tai supraskite kad nesugebejau visom supirkti is Joann's jei visos uzsisake to pacio popieriaus is ten. Kainos gali buti didesnes perkant panasias prekes. Viskas bus aisku ir pazymeta kasos receptuose kurie bus issiusti jum
Tesiu:
1) visu jusu prekes netilpo net i skalbimo masinos deze )galvojau gal tik keleta is jusu uzsisakys, bet gavosi toks didelis uzsakymas
2) Tesiant, Nr 1. minty, neimanoma sutalpinti visas prekes i toki dyzdzio deze kuri man 2a)netilps i masina. 2b).. nesugebesim jos net pajudinti is vietos: Taigi, turesiu atskirstiti toki milziniska uzsakyma i kelias dezes.
3) tesiant Nr.2 minty, kai kurios is jusu uzsisake labai kukliai tik kelias prekes, kai kurios is jusu (liks nevardintos ), uzsisake uztektinai prekiu atsidaryti SB krautuve, nors gal ir kioska LT. Manau nera saziniga tom kurios kukliai uzsisake moketi tiek papildomai uz tas kurias uzsisake rinkinius popieriu kuriuos sudedant man pasiekia virs keliu. Taigi, suporuosiu as jus pagal uzsakymo dydi. Tos kurios mazai uzsisake, pasidalins vieta vienam siuntiny. Tos kur daug apsiprekino pasidalins vieta su kita kuri irgi daug uzsisake...manau cia yra teisingesnis ir saziningesnis variantas.
4) be to jei sutalpinciau viska i tokio dydzio deze tai daug trapesniu prekiu susilamdytu po visokiom masinom, irankiais ir kitom sunkiom prekem.
5) kiekviena preke bandysiu kazkaip pazenkluot kad zinotumet kas kam priklauso. Nzn kaip bus muitinej- koks pakratymas ten vyks. Taip pat atspausdinsiu ir issiusiu jum po lapa kad zinotumete vienetais ka gavote (kad neliktu jokiu nesusipratimu ar nesklandumu).
nieko sau AVEDA, grandiozinis darbas
lauksim vėliau mergaičių, gavusių prekes, reportažų
lauksim vėliau mergaičių, gavusių prekes, reportažų
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 19, 21:28)
siuntinio reportazas
Siandien paskutine diena to pamisusio apsiprekinimo jum. Supirkau viska ka galejau pagal sarasus. Jei radau kazka labai panasaus tai nupirkau, jei ne, tai .....................................pasidalins vieta su kita kuri irgi daug uzsisake...manau cia yra teisingesnis ir saziningesnis variantas.
Siandien paskutine diena to pamisusio apsiprekinimo jum. Supirkau viska ka galejau pagal sarasus. Jei radau kazka labai panasaus tai nupirkau, jei ne, tai .....................................pasidalins vieta su kita kuri irgi daug uzsisake...manau cia yra teisingesnis ir saziningesnis variantas.
oho dezutes dydis gaunasi, tada jau tikrai nieko nelieka, kaip skirstyt i kelias dezes, nemanau kad atsiras daug priestaraujanciu o del muitines tai vargu ar kas ten tas prekes kraustys, mes kai kraustemes i LT tai visos dezes (mums atrodo apie 3 kubinius metrus priskaiciavo ) atkeliavo nepaliestos, mums tik tos kompanijos zmones patare kad dezes butu be jokiu prekiniu zenklu, tai mes atsimenu musu visas dezes, nuo tv, muzikinio grotuvo, kompu ir dar visokio uzgyvento turto per keturis metus isverteme i bloga puse ir per nauja sulipdeme brrrr, net nupurte kaip prisiminiau kraustymosi kosmara
Ačiū už reportažą ir už pastangas.
Aveda, ir aš dėkoju tau už viską. Taip operatyviai ir iš širdies padirbėjai.... Tokį milžinišką siuntinį suruošei....
Aveda iš ties šauniai padirbėjo
AVEDA ačiū didelis
Nu kaip daba lauksiu siuntinio ...
Nu kaip daba lauksiu siuntinio ...
Čiua biški pratryniau,
kas cia trinama buvo?
patare kad dezes butu be jokiu prekiniu zenklu,
man irgi patare nulupti kainas, taip padariau arba juodu flomasteriu uzbraukiau.
-beveik viska supakavau, dar liko keturias is jusu. Nusprendziau kiekvienai ideti siurpriza nuo manes. Nesakysiu kas, bet tik nenorejau kad pagalvotumet kad as isskaiciauvau jum uz tai
-o tai dabar lauksit siuntiniu ir niekas cia nesirodys tik musu norveges?. Man dabar labiau kibs pastatyti bloga.
-norejau dar paklausti kaip padinasi "embossing" LT? yra dvieju tipu: toks popieriaus relefinis isspaudimas, ir kitas su stampukais ir dazais ir toks uzlydymas karstu fenu. Abu embossing. Daug lengviau man butu angliskai bloga padaryti, bet tokiu labai daug yra, o lietuvisko dar ne. Tik man daug zodziu uzkliuna: kaip kalbant apie popieriu "acid-free" ar tik verstusi "be ruksties?", o kaip su mediena kurioje yra "lignin".Siaubas! ant kiek man reikia praturtint savo zodyna
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 20, 20:39)
-norejau dar paklausti kaip padinasi "embossing" LT? yra dvieju tipu: toks popieriaus relefinis isspaudimas, ir kitas su stampukais ir dazais ir toks uzlydymas karstu fenu. Abu embossing. Daug lengviau man butu angliskai bloga padaryti, bet tokiu labai daug yra, o lietuvisko dar ne. Tik man daug zodziu uzkliuna: kaip kalbant apie popieriu "acid-free" ar tik verstusi "be ruksties?", o kaip su mediena kurioje yra "lignin".Siaubas! ant kiek man reikia praturtint savo zodyna
As manau, kad reikia tame bloge rasyti ir angliskus pavadinimus, o juos aprasyti tiesiog elementariai, paprastai (liaudziai suprantama kalba, o ne kalbininku). Juk svarbu zinoti kokiu anglisku zodeliu ieskoti ant ypakavimu.
Neiskenciau, pradejau terliotis su nauja nuotrauka, nors rytoj sveciai atvaziuoja ir viska teks vel suslepti. Tik kaip visada, galutinis rezultatas bus negreitai. As tokia letapede Aveda, o kodel taip blogai kopijavimas kitu darbu? Juk vistiek nebus vienodu. Man patinka paziureti zurnale kaip viena schema ysivaisduoja kokie 4 skirtingi sb“kai
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 20, 17:09)
-norejau dar paklausti kaip padinasi "embossing" LT? yra dvieju tipu: toks popieriaus relefinis isspaudimas, ir kitas su stampukais ir dazais ir toks uzlydymas karstu fenu.
mano galva tai reljefinis stampavimas gali buti su formom ir su dazais, tai reljefinis stampavimas su formom ir reljefinis stampavimas su dazais gal
beje, turiu tos pudros, bet neturiu specialaus aparato karsciui pust.. Aveda, gal galiu naudot fena is apacios arba virs karstos virykles palaikyt
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2008 02 20, 17:31)
Neiskenciau, pradejau terliotis su nauja nuotrauka, nors rytoj sveciai atvaziuoja ir viska teks vel suslepti. Tik kaip visada, galutinis rezultatas bus negreitai. As tokia letapede Aveda, o kodel taip blogai kopijavimas kitu darbu? Juk vistiek nebus vienodu. Man patinka paziureti zurnale kaip viena schema ysivaisduoja kokie 4 skirtingi sb“kai
saunuole, o as tai ideju pilna galva, bet neturiu reikiamo popieriaus
va CIA radau scemu, o po to keli darbai daryti pagal ta pacia.. labai idomu paziuret kaip skirtingai visi darbai atrodo, nors ir pagal ta pacia schema daryti
Aveda, o kodel taip blogai kopijavimas kitu darbu? Juk vistiek nebus vienodu. Man patinka paziureti zurnale kaip viena schema ysivaisduoja kokie 4 skirtingi sb“kai 4u.gif
Nesakau kad tai blogai daryt, bet man paciai neiseina: ar nuotraukos ne tokio dydzio ar dar kas neatitinka, nors as turiu kelias knygas su tokiom dizaino schemom, bet man neiseina pagal juos daryt. As tik uz ju naudojima . Ypac pradzioj jei labai daug laiko uztrunka kol stumdai viska po puslapi, ir nieks nesigauna. Cia viskas padaryta isdestyta, belieka tik uzdet savo nuotraukas, pavadinima, kelis pagrazinimus, ir viskas, garantuotas A+++ dizainas.
- lygtai pradzioj temos irgi buvau idejus nuoroda tu schemu: page maps
- CK zurnalas turi man megiama skyreli kur duoda tuos pacius kelis produktus 4 SB dizaineriam ir visi turi padaryti puslapius tiktai su tais produktais. Idomu pamatyt kaip skirtingai galima panaudoti.
-Miglota dekui kad atstovauji mano zodynu
Del to karsto feno. As turiu Milwaukee heat gun (skaitosi is geriasniu), bet, gali nueiti i tokia parduotuve kaip LT "senukai" ir nusipirkti toki fena kur pritaikyta nulupti tapetus. Buk atsargi tiktai kad vienoj vietoj ilgai nelaikyk o tai pradegins rasala ir popieriu, O plauku fenu? Nzn, galbut uztektinai nebus karstas. Jei kas pabanys praneskite rezultatus.