pas tave 12PM,
neatspejai, pas mane dabar 1:45 ryto
. sakiau kad as naktine peleda. Man galvoj mintys risasi kaip ka daryt del SB blogo lietuvisko. Nuejau isverst kelis zodzius lietuviskai is anglu ir prajuokino mane. Paziurejau kad ta QK iskirtimo masinele/replytes, angliskai vadinasi "die cutting tool", o LT zodynas isverte "mirk pjovimo masina"
Del nuotrauku tai nepervelu mokytis. As mokausi, bandau, skaitau labai daug foto knygu. Geri fotografai turi ta gera reputacija kadangi neparodo kitiem simtus blogu kadru o tiktai 1-2 tikrai WOW ! !!nuotraukas. Anksciau as pykdavau ant saves kad visos nuotraukos graziai neiseina, bet kuo giliau ilindau i SB supratau kad gi visu i albumo kisenukus nekisu kaip anksciau, jei pagaunu 2-3 foto labai geras tai tik tiek man ir uztenka del SB puslapiu. Kartais labai sunku issirinkt, bet reikia prisiverst. Dar, noredama turet netipiskas nuotraukas reikia but pasiryzus daryt tai ka tipiski zmones nedaro: kartais atsigult ant zemes, gatvej net atsiklaupt ieskodama kitokio rakurso. Jauciu kad daznai MB sugedinu kad demesi i save atkreipiu, bet man vienodai rodo. Ir dar, fotografuojant vaikus labai patartina fotkint ju akiu lygi, taip pavaizduoji pasauly per ju akis.
As i zoo-soda eidama tikejausi padaryti tipiskas foto:sunelis ziurintis i bezdziones. Bet, pagavau dar idomiasnius kadrus: jis ziuri i stikline siena narvo ir mato savo atspindi, pradeda juoktis ir savo atspindi pabuciuoja stikle
O bezdzione pagavau tokia susirupinus, jos veida ir akis pritraukiau. Padarysiu turbut ka juokingo is tu nuotrauku. Ismokau kad visada reik but pasiruosus fotkint tai kas neplanuotai vyksta, o ne ieskot butent tu momentu kuriu uzsifiksavai mintyse kad "butinai turiu nufotografuot X ar Y".
Linutukai: Gerai kad yra noras patobulinti savo fotografavimo sugebejimus. Nuotraukos yra svarbiausia dalis SB puslapio. Nors ir kokius grazus SB popierius turi, jei nuotrauka per tamsi ar nieko neparodanti tai SB medziagos nepagerins nuotraukos.
...dar nemiegu