Koks tas melynas popierius ir praeitam darbe panaudojai toky balta? Man patinka toks nuplesimo efektas
cia yra ranku darytas popierius. Googlink "handmade paper for scrapbooking". Dazniausiai tokie labai teksturiniai ir "grubus" ta zodzio prasmen kad turi daug visoku gelyciu lapeliu, zoles i popieriu kompresuota. Bet jei nepritaikyta SB tai toks neperdirbtas nera acid-free. O Archiver's ir daugel kitu SB pardese maciau kad toks perdirbtas (juos neutralizuoja purskimu) kad butu acid-free.
dar papildysiu komentaru...
As uzvakar nusipirkau norvegiska sb zurnala. Kas pirmiausia krito y akis, kad ten darbai skiriasi nuo amerikietiskuju.
idomu man
kaip tu palyginsi Amerikoniska stiliu su Norvegisku, smalsauju as cia...
Nusipirkus kelis zurnalus SB is Australijos tai iskart pastebejau kad skiriasi. Jei tureciau galimybe SB bent kokiu stilium tai as labiau linkus i prancuzes. Jos toki "joi de verve"/ dziaugsma gyvenimui turi, o gal kad romantiskiausia salis
, bet labai atsiliepia ju stiliuj kuribiskas nepaisymas kai kuriu taisykliu, klasikinis Europietiskas architekturos stilius ir skoningas panaudojimas detaliu. Kaip ir aprangos madose, jos neseka sio momento madu o zmonem pateikia savo skoni ir stiliu. Vis lieku
, "kaip as pati to negalejau sugalvot". O Amerikoj....
"bandos mentalitetas". As SB zurnalus visus pervartau, kelis net uzsisakau ir visi kopijuoja vienas kita, visi taip pat atrodo. Forumuose SB, netgi vyksta lenktynes kas sukurs pirma puslapi ar projekta su tik isleistom naujom prekem. Kartais matau kad taip neskoningai visko prideta tik pasakyt kad "Va viska is firmos X sukroviau" Cia viskas labai politiskai gaunasi. Nauju prekiu vartojimas gali duot galimybe dirbti tos firmos dizainere gal metam...cia daug kompeticijos, politikos ir kaip amerikonai sako "a** kissing"...subines buciavimas zmoniu aukstose SB vietose.
Tosk del dazu jei nenori pati uzsiimti atskiedimu ir maisymu spalvu tada jau imk paruostu. Cia populiariausi yra Making Memories firmos, bet bent koki uzrasyti kad "acrylic" akriliniai tiktu. MM turi begalybe jau sumaisutu spalvu o parodyta tik kelios.
Miglota Tavo darbelis man visai nieko. Tosk parase didziausia trukuma tad nesikartosiu. dar tik dadesiu kad Atvirutes vietoj labiau tiktu, is dizaino puses, toks apskritimas kaip tavo stampukas...kad sudarytu ta trikampi is apskritimu. Bet siaip man gerai ziurisi.
siuntinio reportazas antradieni planuoju paskutini apsipirkima Archivers del Sanritos ir tada jau viskas
Turiu ideja LT blogui apie SB. Butu zodynas su visom prekem ir isaiskinimas kokiuse atvejuose ir kam panaudojama. Taip pat padaryciau SB puslapi ir su nuotraukom isaiskinciau zingsnis po zingsnio kaip padariau. Ar manote kad kibtu? LT dar SB ziniu nera o man ta pati vis rasyt apie klijus ar dazus ar rasalus ...nu kartojuosi per daznai. Taip butu viskas vienoj vietoj kaip ir SB enciklopedija tik LT kalba. Verda mintys galvoj