Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 14, 04:35)
AVEDA as su klausimeliu  ax.gif , tu ikriausiai esi kada nors pati parsisiuntinejus is joann.com prekiu, per kelias dienas realiai prekes atkeliauja iki adresato? na as tik smalsumo vedama, nes ten dabar kaip tik neblogai popierius nukainuotas, tai galvoju uzsisakyti ir kad atsiustu tavo adresu, bet jai ilgai keliaus tai nespes iki siuntinuko supakavimo, na vienu zodziu gal taip ir neapsimoka daryti, gal ir parduotuveja realiai tokios pat kainos bus, kaip ir joann.com, nes dasides siuntimo islaidosir taksai, tai gal ir gausis tas pats, nu nezinau gal as ir dvirati jau isradineju, noriu apsispresti kaip pigiau, ar dar laukti to kovo men doh.gif ir MB ar pasiskubinti ir speti i nuvaziuojanti traukini  4u.gif jai tos kainos tas pats tai tada rimtai reiktu pamastuti apie sarasiuko siuntima tau blush2.gif

nenoriu uzsiimineti uzsakymu is interneto, ir nesvarbu kadangi kainos parduotuvej bus tokios pacios. Tai daryk ir greit siusk sarasiuka, o tai jauciu kad as greiciau padarysiu kedus TB savom rankom negu tu uzsisakysi ir persiusi savas prekias biggrin.gif tongue.gif
Renkames is cia:

tas dvi nuorodas yra OK ir dar Joann's kadangi eisiu i abi Archiver's ir j's
Miglota grazu...ypac tokia foto pagaut, bet kelios detales kliuna. Gal veliau spesiu aprasyti o tai vaikai nevalge pas mane.

wub.gif Su valentino diena visom. Si ryt MB isejo i darba ir as mieguista paklausiau:"O kur mano dovana?, tai jis sako:"Brangioji, AS esu tavo dovana" lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 14 vasario 2008 - 15:04
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 14, 15:04)
Miglota  grazu...ypac tokia foto pagaut, bet kelios detales kliuna. Gal veliau spesiu aprasyti o tai vaikai nevalge pas mane.

laukiu smile.gif
Atsakyti
Aveda, tau siandiena issiunciau sarasiuka................ smile.gif
Ir su nekantrumu lauksiu savo rinkinuko..........
Atsakyti
Mergaitės help.gif help.gif help.gif padėkite, nelabai susigaudau tame Archiver's doh.gif : kaip ten surasti prekes ar jų grupes? g.gif
Atsakyti
Archivers aš irgi niekaip nesupratau, kaip ten naudotis, todėl rinkausi iš scrapbook.com.
Atsakyti
Kagi, reikės kažkaip išsiaiškinti g.gif J's taip viskas aišku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2008 02 14, 10:45)
Archivers aš irgi niekaip nesupratau, kaip ten naudotis, todėl rinkausi iš scrapbook.com.

Archiver's neturi internetines parduotuves, bet ten nuejus rasciau beveik viska, tad rinkites is J's, scrapbook.com ir crop-paradise.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Šiaip scrapbookingu neužsiiminėju, bet va ką mudu su sūneliu padovanojome savo tėveliui, gal čia visai į temą blush2.gif
Atsakyti
Kol as jums ruosiu uzsakymus...
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuostabi nuotrauka, akys kaip velniuko, juodi angliukai, super tiks sb thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 14, 15:04)
nenoriu uzsiimineti uzsakymu is interneto, ir nesvarbu kadangi kainos parduotuvej bus tokios pacios. Tai daryk ir greit siusk sarasiuka, o tai jauciu kad as greiciau padarysiu kedus TB savom rankom negu tu uzsisakysi ir  persiusi savas prekias  biggrin.gif  tongue.gif

nu jo neblogai pasakiai, as net SB nuskaiciau tavo pasakyma, tai kreivai nusysypsojas pasiziurejo ir pareiske, "mano dar dveji kedai geram stovyja man nera kur skubeti" kad ji kur mad.gif
o izsakineti tai butu nereikeja, as pati buciau uzsiakius ir susimokejus, tau reiktu tik perpakuoti i bendra deze, bet dabar ir pati apsigalvojau, tai jai MB neperkalbes tai jau beveik ir paruosus siuntinuka, bet kad suma labai sparciai dideja mano uzsakyme, laaaabai visko noriu verysad.gif , o ne viska galiu sau leisti pirkti cray.gif o dar pasimeciau tarp tu stampuku noriu tu clier, bet kad ten su ju dydziais nesusigaudau doh.gif , nu bet kaip nors. o tavo lelius tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atrodo, labai nuotrauka patiko, galesi koki SB puslapiuka padaryti biggrin.gif , nu einu toliau akis varvinti
Atsakyti