Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

kalbat apie fotoaparatus, dar viena liga biggrin.gif plataus kampo objektyva mes turim toki sigma dabar labai noriu makro bigsmile.gif

o siandien tikras detektyvas su SB man isejo.. susirinkau didziausia krepsi internetinej parduotuvej, o po to paziurejau, kad ta parduotuve turetu visai salia but.. isprasiau MB, kad nuvestu, bet nuvaziave jos ten neradom doh.gif tada grizdami namo uzsukom i kita netoli esancia hobby parduotuve ir MB padovanojo sita grozi user posted image dar dabar atsigaut negaliu biggrin.gif
sikart tikriausiai pasuoju su uzsakymu is USA, nors krepsys jau sukrautas ir sarasas surasytas, bet Tosk uzrode labai jau pigaus popieriaus ir cia vietoj, o ir aparaciuka noris kuo greiciau isbandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 14, 02:02)
patariu isigyti asiliuka jei toki krovi tempiat i kalnus
user posted image

Canon 17-40mm f1.4 USM (L)  Labai juo patenkinta  thumbup.gif

4u.gif Prasom  4u.gif  darbeliai su kiekvienu vis tobuleja. Matau cia lyg serija gaunasi "murzinuku vaiku" nors tavo estetiskiau ziurisi negu mano paskutinis ikeltas "murzius"  tongue.gif

Vat toks padejejas kalnuose visai nieko butu lotuliukas.gif
Speju toks objektyvas nelabai, nes man 18mm buvo jau per didelis. Gal 5dieny iseis apciupineti.
As turiu ir netokiu estetisku savo murzes nuotrauku lotuliukas.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 02 14, 02:26)
kalbat apie fotoaparatus, dar viena liga  biggrin.gif  plataus kampo objektyva mes turim toki sigma dabar labai noriu makro  bigsmile.gif

o siandien tikras detektyvas su SB man isejo.. susirinkau didziausia krepsi internetinej parduotuvej, o po to paziurejau, kad ta parduotuve turetu visai salia but.. isprasiau MB, kad nuvestu, bet nuvaziave jos ten neradom  doh.gif  tada grizdami namo uzsukom i kita netoli esancia hobby parduotuve ir MB padovanojo sita grozi user posted image dar dabar atsigaut negaliu  biggrin.gif
sikart tikriausiai pasuoju su uzsakymu is USA, nors krepsys jau sukrautas ir sarasas surasytas, bet Tosk uzrode labai jau pigaus popieriaus ir cia vietoj, o ir aparaciuka noris kuo greiciau isbandyt  blush2.gif

Ar ilgai jau turit ta objektyva? Ar bandet kokius kriokius paveiksluot? Nes jusu turimas objektyvas nera is tu baisiniai brangiu, viliojanciai atrodo...

Tai kokia dabar parduotuve nusiaubei??? lotuliukas.gif Ne visos internetines parduotuves turi oficialias parduotuves, kai kur moterytes nuosavo namo rusyje turi patalpas ir pries vaziuojant reikia paskambinti ir susitarti. MB turi toky zvejybos priemoniu taska - tas vyrukas prekiauja namo rusyje ir tik 4dienio vakare ir ten vyrukai sedi iki vidurnakciu doh.gif O ten abecele ar kokios formos? Issamiau prasom pasigirti bigsmile.gif Okas ten tose kaip dezutese?
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 02 13, 23:44)
Tai kokia dabar parduotuve nusiaubei??? lotuliukas.gif  Ne visos internetines parduotuves turi oficialias parduotuves, kai kur moterytes nuosavo namo rusyje turi patalpas ir pries vaziuojant reikia paskambinti ir susitarti. MB turi toky zvejybos priemoniu taska - tas vyrukas prekiauja namo rusyje ir tik 4dienio vakare ir ten vyrukai sedi iki vidurnakciu doh.gif O ten abecele ar kokios formos? Issamiau prasom pasigirti bigsmile.gif Okas ten tose kaip dezutese?

objektyva turim apie pora menesiu.. MB ji isimylejes, viska su juo fotografuoja, o man tik gamtoj grazu, arba namu interjerui, kai reikia dideli plota apimt, nes zmoniu veidus, ypac prie krasto truputi pakraipo..

is pradziu vaziavom i sita, pagal zemelapi viskas atitiko, bet kadangi nebuvo jokios iskabos, tai pabijojom belstis biggrin.gif dabar reikes netu uzsisakinet.. grizdami uzsukom i http://www.bikuben.com/ strømmene.. ten labai man patiko, savininkas pats dirba, pats SB atvirukus ir puslapius daro, labai daug papasakojo visko rolleyes.gif
prie to aparaciuko buvo abecele ir dar keletas gelyciu, lapeliu, formu, fakturinis vienas metaliukas, 4 nutrinami lipduku rinkinukai, stampukam kempineles, plastmasiniai pagrindai stampukam 8 (cia kur dezutese), 6 korteles su pavyzdziais ir dar deklas medziaginis susideti formelem visom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 02 14, 03:35)
objektyva turim apie pora menesiu.. MB ji isimylejes, viska su juo fotografuoja, o man tik gamtoj grazu, arba namu interjerui, kai reikia dideli plota apimt, nes zmoniu veidus, ypac prie krasto truputi pakraipo..

is pradziu vaziavom i  sita, pagal zemelapi viskas atitiko, bet kadangi nebuvo jokios iskabos, tai pabijojom belstis  biggrin.gif dabar reikes netu uzsisakinet.. grizdami uzsukom i http://www.bikuben.com/ strømmene.. ten labai man patiko, savininkas pats dirba, pats SB atvirukus ir puslapius daro, labai daug papasakojo visko  rolleyes.gif 
prie to aparaciuko buvo abecele ir dar keletas gelyciu, lapeliu, formu, fakturinis vienas metaliukas, 4 nutrinami lipduku rinkinukai, stampukam kempineles, plastmasiniai pagrindai stampukam 8 (cia kur dezutese), 6 korteles su pavyzdziais ir dar deklas medziaginis susideti formelem visom  ax.gif

Kazkaip ir pagalvojau, kad patrauket pirma y scrappekroken bigsmile.gif Va ka raso http://www.scrappekr...ddf1cdcc0862602 . Ten reikia is anksto susiskabinti. O antroji nuotraukose atrodo, kad turi nemaza prekiu pasirinkima. Vis gundaus lyg ten nuvaziuoti, bet kad man toli, su maze nenoriu vaziuoti, nes ji visas lentynas nusiaubs, o mb niekad nezinau kada gryz.

Butu man gerai iki liepos men apsirupint plataus kampo objektyvu, nes atvaziuoja mano tevai, tai zinau, kad vaziuosim prie fiordu, o kriokliai yra mano silpnybe wub.gif
Atsakyti
Na, Tosk, nežinojau, kad TB Norvegijos vandenų per mažai, jei žvejot važinėja į užsienius. laugh.gif thumb_yello.gif

Aveda, IF... Na nespėjau, kokia čia pirmenybė.... irnesakyk.gif Grožis, gaiva šis rinkinukas su albumu, ale tegu IF... mergytei atitenka. wub.gif Vis tiek jis su kišenėlėm, o aš ieškau be. biggrin.gif

Šį vakarą bežaisdama su savo saulės zuikučiu galvojau apie KOLO albumus ir supratau, kad jie visgi per solidūs, netiks Pirmam kūdikio albumui. Reiktų kažko labiau sweet. Tai nebeieškok, Aveda, labai labai tau dėkoju už pastangas. wub.gif Pirksiu Lietuvoj ir perdarysiu, jau sugalvojau, kaip. flirt.gif
O tą raudoną užsegamą iš Joann visgi negaliu pamiršt, tai jį turėsi nupirkti. blush2.gif Einu siųst sąrašiuką, kaip žadėjau. pioneer.gif

Tik prieš tai.... Visas įsimylėjusias širdeles noriu pasveikinti su Meilės diena, nes ji jau atėjo. wub.gif Lai ji jums būna saldi ir kvepianti. mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
P.S. o kaip del popieriaus? tai jei nebuna plono spalvoto rinkinuku, tai gal bent kokios vienos spalvos - baltos, gelsvos... Nes pagalvojau, kad uzrasu tai nepadarysi ant margo unsure.gif

Sorry, nepastebejau sio klausimo anksciau ax.gif .Kodel to plono nori? Uzrasus daro, nuotraukom remelius kerpa, ir rastuota popieriu klijuoja butent ant to cardstock kur nurodei Die Cuts with View Cardstock stack. Manau kad tu isivaizduoji "kartoninio storio" tai cia lyg storas, kietas kartonas o aktualiau jis nera toks storas (suklijuok kokius 3 kopijavimo masinos paprastus popierius ir va tas kartoninis storis). Tai drasiai uzsakyk DCWV Cardstock stack ir busi laiminga smile.gif
AVEDA o ka gali pasakyti apie sita albuma ka reikskia tas Snapload Albums pabandziau pati bet niekur neparode vidaus o gal as ieskoti nemoku na vienu zodziu nelabai supratau kaip ten viduje viskas vyksta, nes sudomino tai kad parasyta Spine accommodates up to 300 pages  bet kai ziuriu i nuotrauka tai neykertu kaip ten ta nugarele gali tiek issiplesti g.gif blink.gif

Apie snapload jau lygtai seniau rasiau ax.gif , bet dar paaiskinsiu. Pioneer albumu kompanija isrado tokius plastmasinius dirzelius kuriuos perkant atskirai, gali isimti "post-bound" varsteliu surisima, perverti tuos plastmasinius dirzelius per albuma ir puslapius, priklijuoji irgi plastmasini receptoriu ir tie dirzeliai i juos isitvirtina. Norint dadeti puslapiu i albuma, atlaisvini dirzelius idedi ir vel ispaudi (daug lengviau negu varstelius atsukinet kaip post-bound). Tokiu budu as perrisau jau 3 post-bound albumus, bet....kad raso telpa 300 puslapiu tai kazkas gerokai pakales tai parase kadangi aktualiai tilps daugiausia 30 kiseneliu/imauciu x 2 puslapiai kiekvienoj (60 SB darbeliu
isvis). Man paciai telpa tik 20 kiseneliu ir taip albumas taaaip issisketes.
O Snapload albumas jau su tokiu irisimu kaip virsuj paaiskinau, o viskas taip pat (agusi 10 kiseneliu jame), daugiau norint reikia atskirai pirkt. Va cia pavyz. kaip atrodo tas irisimas su "snapload"; atkreipk demesi i tas raudonas rodykles albume.
user posted image
O tą raudoną užsegamą iš Joann visgi negaliu pamiršt, tai jį turėsi nupirkti. blush2.gif Einu siųst sąrašiuką, kaip žadėjau. pioneer.gif

Tas raudonas/bordo odinis yra su imautem/kisenukais ir post-boaund (kuriu tu nenorejai). Macius tokio stiliaus albumu labai daug, bet deja visi su versteliu irisimu ir kisenukais.
Tas zalias kur nurodei su "strap-hinge" irisimu tai manau kad tik paprasti lapai. Esu tikra kad galesiu tau rasti Joann's su paprastais lapais, bet bus vienspalviai ne vaikiski minkstuciai o solidziu spalvu. Ar visvien man tau pirkti?
Ir...tavo saraso dar negavau g.gif
Dekui uz sokolada. Man kasdien yra valentino diena wub.gif su tuo sokoladu (todel man toli grazu iki 50 kg lotuliukas.gif ).
LINUTUK smagu kad ir tu prisijungi prie persiuntimo. Dar spesi, tik greit formuok sarasa, o tai supirkti man kelias dienas reikes (ir dar mano su mano princu karavano palankumu lotuliukas.gif ), ir dar supakuoti viska.
Turiu sarasa
IF
Sanrita
Monique
justess22
remini
Laukiam dar
zirafos sese
LINUTUKAS
arminux?
irmulia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 14 vasario 2008 - 05:03
Oi kaip gerai, kad dar manes nepamirsot...........truputi buvau apsirgusi, tai tik uzeidavau pasiskaitinet.... iki rytojaus pasistengsiu padaryt sarasiuka.

Visas sveikinu su sirduciu svente, bukit mylimos ir mylinčios.....

Atsakyti
Mamaaiaaaa blink.gif juk vėluoju oi doh.gif doh.gif doh.gif su sąrašiuku doh.gif jei rytoj paskutinė dienelė tai doh.gif doh.gif
Mergaitės gal kuri galite sudėti į vieną žinutę visas nuorodėlės iš kurių galima rinktis prekes? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 07, 18:18)

Atsakyti
Aveda, paieškok mano sąrašiuko Spame. doh.gif Vakar tikrai išsiunčiau. Galas bus "mail.ru" - gal dėl to į Spamus įmetė?

O dėl šito albumo aš nepamiršau, kad jis su kišenėlėm. Man jis labai patiko iš išvaizdos, ir spalva, ir kad su užsegimu, ir kad persiūtas siūlėmis. wub.gif Aš jį naudočiau ne vaiko albumui, o kitiems SB lapams. Tačiau jeigu nebus būtent šito albumo, kito panašaus neieškok. Aš tau jo nuotrauką įdėjau į sąrašą, bet pamiršau parašyti, kad papildomai reikėtų kokių 5 kišenėlių (daugiau, manau negalima, nes dar neužsisegs...).

Jeigu mailo ir Spame nebus, pasakyk, išsiųsiu iš kitos pašto dėžutės.

Eeeeech..... kaip saulutė šviečia.... bigsmile.gif flirt.gif Ir forumo fonas toks su heart.gif - pastebėjote? wink.gif
Atsakyti
AVEDA as su klausimeliu ax.gif , tu ikriausiai esi kada nors pati parsisiuntinejus is joann.com prekiu, per kelias dienas realiai prekes atkeliauja iki adresato? na as tik smalsumo vedama, nes ten dabar kaip tik neblogai popierius nukainuotas, tai galvoju uzsisakyti ir kad atsiustu tavo adresu, bet jai ilgai keliaus tai nespes iki siuntinuko supakavimo, na vienu zodziu gal taip ir neapsimoka daryti, gal ir parduotuveja realiai tokios pat kainos bus, kaip ir joann.com, nes dasides siuntimo islaidosir taksai, tai gal ir gausis tas pats, nu nezinau gal as ir dvirati jau isradineju, noriu apsispresti kaip pigiau, ar dar laukti to kovo men doh.gif ir MB ar pasiskubinti ir speti i nuvaziuojanti traukini 4u.gif jai tos kainos tas pats tai tada rimtai reiktu pamastuti apie sarasiuko siuntima tau blush2.gif
Atsakyti
vakar pabaigiau savo 2 darba rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti