QUOTE(Tosk @ 2007 12 22, 05:40)
Praedejau nauja lapa ir gal pavyks jy padaryti iki kaledu
Sios savaites nuotykiai... 2dieny ir 3dieny mb susirgo, nuvaziuodavo y darba, atlikdavo svarbiausius darbus ir y lova. 4dieny pameciau serviso paskolintos masinos rakta
Masina stovi po langais ir uzrakinta, tad raktas turetu buti kazkur namuose
Bet man vaika y darzely reikia nuvezti, tai sutariau su kaimynka kad pasiskolinsiu, 15min jos masina. Taigi 5dienis... Drauges masina neuzsivede
Na bet gerai kad drauge turejo laisva diena, tai sutiko paziureti mano chuliganka. MB pamirso sutvarkyti dovana jo sesei (nors zadejo), tai man reikejo suzinoti adresa jo mamules. Kai pradejau skambinti, pasibaige telefono baterija
Darbe prie kompo as neprieinu, o dovana PRIVALO buti issiusta per kelias valandas. Tai lekiau per pertrauka namo po to y pasta... Dar vis neturim egles, nes mb atsisako ja vezti savo masina. Teks paciai sugalvot kaip ja parsigabent. Na neliudna pas mane
nesitiki net kad vienam zmogui tiek nelaimiu gali but per toki trumpa laikotarpi, cia kaip is kokio filmo
Bet tikrai jau Nauji Metai tures but geresni. Cia tylu, ramu...zn kad sventes bet po, panos kibkitdarbuotis.
O as baigiau visus 10 darbeliu...galvoju ar 1 is ju perdaryt. CK pagrinde megsta minimalius puslapius: atspausdintas paragrafas, kelios nuotraukos ir vina kokia gelyte. O mano daugumoj rankos rastu, tai ne taip "svariai" atrodo. As zinau kad pagerint mano sancus ka nors laimet ka reik pakeist, bet ar verta man daryti tokius puslapius kurie ne mano stiliaus ar nevaizduoja mano skonio? gi visvien desiu i savo albumus nors ir nelaimesiu. Tai dariau taip kaip man grazu, nekreipdama demesio. Man labai patinka zurnalas
Somerset Memories ten grynai toki "prie meno" tipo puslapiai ir senovisko stiliaus...kaip man antikvarai patinka man tenlabai daug groziu.
Su Kaledom sveikinu visas
...lauksiu darbeliu