Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(mijaka @ 2007 12 19, 12:39)
Aveda, nenusimink, bet kuriuo atvėju nebus tavo dalyvavimas beprasmiškas...bent jau pastebės tave, kitais metais bus daugiau šansų  mirksiukas.gif  o tai kad tavo stilius skiriasi nuo kitu, tai tik privalumas manau, o ne trūkumas.
O gal kur nors galima pamatyt praėjusių metų laimėtojų darbus ?  ax.gif

kad beprasmiskas tai ne, turesiu 10-12 puikiu darbeliu i savo albuma (viena net karoliukus sunarplojau su mini foto ireminta ant pakabuko wub.gif ..konkursas mane paskatino darbuotis o ne atidelioti kada rasiu laiko.
O laimetoju darbelius sudeda i kasmetine knyga "CK Hall of Fame"...internete nerodo darbeliu ju tik laimertojusarasas (kitaip nieks nepirktu tos knygos).
Atsakyti
Aveda, net nebandyk nukabinti nosies!!! mes visom keturiom su tavim group.gif
bet kokia patirtis tik į naudą, nieko nebūna šiaip sau. na o jei jau komisija neįvertins, tai mes tikrai įvertinsim 4u.gif
Atsakyti
O gal kaip tik bus atvirkščiai ir būsi thumbup.gif įvertinta ax.gif
Atsakyti
Aveda, tik auksciau nosi bigsmile.gif Man y rankas pakliuvo CK lygtais 2007 balandzio numeris, tai ten kazkokios laimetojos darbeliai ydeti buvo. Ten tokia makalyne blink.gif Toks yspudys, kad stengesi parodyti kiek visko sugeba... Na man nepatiko ax.gif Tad gal CK renka labai jau yvairius darbelius, o tavo kad issiskiria, kaip tik gali atkreipti demesy 4u.gif

Siandien baigiau pakuoti dovanas. Pirmi metai, kai kaledas svesim namuose ir nebesiblaskysim per tevu namus ir ju tradicijas. Galvojau, kad bus liudnoka musu egle su keliom dovanelem. Bet pasirodo nebus jau taip blogai bigsmile.gif
Atsakyti
Praedejau nauja lapa ir gal pavyks jy padaryti iki kaledu thumbup.gif

Sios savaites nuotykiai... 2dieny ir 3dieny mb susirgo, nuvaziuodavo y darba, atlikdavo svarbiausius darbus ir y lova. 4dieny pameciau serviso paskolintos masinos rakta doh.gif Masina stovi po langais ir uzrakinta, tad raktas turetu buti kazkur namuose g.gif Bet man vaika y darzely reikia nuvezti, tai sutariau su kaimynka kad pasiskolinsiu, 15min jos masina. Taigi 5dienis... Drauges masina neuzsivede blink.gif lotuliukas.gif Na bet gerai kad drauge turejo laisva diena, tai sutiko paziureti mano chuliganka. MB pamirso sutvarkyti dovana jo sesei (nors zadejo), tai man reikejo suzinoti adresa jo mamules. Kai pradejau skambinti, pasibaige telefono baterija doh.gif Darbe prie kompo as neprieinu, o dovana PRIVALO buti issiusta per kelias valandas. Tai lekiau per pertrauka namo po to y pasta... Dar vis neturim egles, nes mb atsisako ja vezti savo masina. Teks paciai sugalvot kaip ja parsigabent. Na neliudna pas mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 12 22, 05:40)
Praedejau nauja lapa ir gal pavyks jy padaryti iki kaledu thumbup.gif

Sios savaites nuotykiai... 2dieny ir 3dieny mb susirgo, nuvaziuodavo y darba, atlikdavo svarbiausius darbus ir y lova. 4dieny pameciau serviso paskolintos masinos rakta doh.gif  Masina stovi po langais ir uzrakinta, tad raktas turetu buti kazkur namuose g.gif  Bet man vaika y darzely reikia nuvezti, tai sutariau su kaimynka kad pasiskolinsiu, 15min jos masina. Taigi 5dienis... Drauges masina neuzsivede blink.gif  lotuliukas.gif Na bet gerai kad drauge turejo laisva diena, tai sutiko paziureti mano chuliganka. MB pamirso sutvarkyti dovana jo sesei (nors zadejo), tai man reikejo suzinoti adresa jo mamules. Kai pradejau skambinti, pasibaige telefono baterija doh.gif Darbe prie kompo as neprieinu, o dovana PRIVALO buti issiusta per kelias valandas. Tai lekiau per pertrauka namo po to y pasta... Dar vis neturim egles, nes mb atsisako ja vezti savo masina. Teks paciai sugalvot kaip ja parsigabent. Na neliudna pas mane bigsmile.gif

nesitiki net kad vienam zmogui tiek nelaimiu gali but per toki trumpa laikotarpi, cia kaip is kokio filmo doh.gif Bet tikrai jau Nauji Metai tures but geresni. Cia tylu, ramu...zn kad sventes bet po, panos kibkitdarbuotis.
O as baigiau visus 10 darbeliu...galvoju ar 1 is ju perdaryt. CK pagrinde megsta minimalius puslapius: atspausdintas paragrafas, kelios nuotraukos ir vina kokia gelyte. O mano daugumoj rankos rastu, tai ne taip "svariai" atrodo. As zinau kad pagerint mano sancus ka nors laimet ka reik pakeist, bet ar verta man daryti tokius puslapius kurie ne mano stiliaus ar nevaizduoja mano skonio? gi visvien desiu i savo albumus nors ir nelaimesiu. Tai dariau taip kaip man grazu, nekreipdama demesio. Man labai patinka zurnalas Somerset Memories ten grynai toki "prie meno" tipo puslapiai ir senovisko stiliaus...kaip man antikvarai patinka man tenlabai daug groziu.
Su Kaledom sveikinu visas newyear.gif ...lauksiu darbeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 23 gruodžio 2007 - 05:35
AVEDA, aš vis tyliai žaviuosi tavo darbeliais wub.gif tikiu, kad nors ir nelaimėsi, bet bent jau turėsi širdžiai mielus darbus savo albumėlyje... juk ne visada pirmos vietos reiškia kokybę, skonį ir t.t. Kartais tiesiog kažkas turi daugiau šansų laimėti ax.gif Bet būtinai sudalyvauk - vis daugiau žmonių pamatys tavo darbus ir gal kas nors pastebės juos wub.gif

O aš apie SB tik medžiagą kol kas renku blush2.gif Labai noriu pasidaryt kokį gražų albumėlį iš kelionės į Kubą...bet greičiausiai teks tenkintis digital SB, nes tikrąjam laiko neturiu schmoll.gif Na, kai padarysiu kokį puslapiuką, tai būtinai ir čia įkelsiu...tikiuosi, kad digital čia irgi laukiamas hihihi.gif Aišku, šedevrų tai nesitikėkit lotuliukas.gif

Linksmų artėjančių švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 12 23, 06:37)
AVEDA, aš vis tyliai žaviuosi tavo darbeliais wub.gif tikiu, kad nors ir nelaimėsi, bet bent jau turėsi širdžiai mielus darbus savo albumėlyje... juk ne visada pirmos vietos reiškia kokybę, skonį ir t.t. Kartais tiesiog kažkas turi daugiau šansų laimėti ax.gif Bet būtinai sudalyvauk - vis daugiau žmonių pamatys tavo darbus ir gal kas nors pastebės juos wub.gif

O aš apie SB tik medžiagą kol kas renku blush2.gif Labai noriu pasidaryt kokį gražų albumėlį iš kelionės į Kubą...bet greičiausiai teks tenkintis digital SB, nes tikrąjam laiko neturiu schmoll.gif Na, kai padarysiu kokį puslapiuką, tai būtinai ir čia įkelsiu...tikiuosi, kad digital čia irgi laukiamas hihihi.gif Aišku, šedevrų tai nesitikėkit lotuliukas.gif

Linksmų artėjančių švenčių 4u.gif

drinks_cheers.gif Laimejimas priklauso ne tik nuo talento ar sugebejimo padaryti kuo sudetingesnious SB darbelius (is technines puses). Po CK zurnalo skandalo anais metais, 2 peas forume viena redaktore, ar darbuotoja ,uzsiregistravus anonimu atrase, kodel kaip jie renka kuriuos darbelius atspausdinti zurnale. Pasake kad spaudai rinkimas nulemia tokiu detaliu kad kaip ir loterija gaunasi kartais" pvyzd. jei zurnale spausdina puslapi ant balto fono, nori antro puslapio irgi balto fono, o tu nusiuntei jiem geltona fona. Arba, nori atspausdinti viena darbeliu ziemos siuzetu- visi 20 skaitytoju atsiunte ziemos puslapius su melyna/balta spalva, o vienas is ju atsiunte netipiska ziemos puslapi su oranzine spalva, ir jiem idomu tai pavaizduot...kas netipiska, neiprasta. Todel galima suprasti kodel ziurint kai kuriu darbelius matosi kad uztruko gal 15 min. pagaminti, o atspausdino todel kad atitiko ju reikalavimus butent toj vietoj zurnale tame puslapyje pries kito zmogaus pavaizduota darbeli...tam tikra nisa atitiko todel ir laimejo.

Butinai rodykit visus darbelius, ir digital. ir gi tokius galima padaryti su SB medziagom. Ir atvirutes cia priimamos...visko laukiam thumbup.gif

ar tau pavyko uzsisakyt foto is ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 23 gruodžio 2007 - 19:33
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 23, 19:32)
Butinai rodykit visus darbelius, ir digital. ir gi tokius galima padaryti su SB medziagom. Ir atvirutes cia priimamos...visko laukiam  thumbup.gif

ar tau pavyko uzsisakyt foto is ten?

Tai jau būtinai rodysiuos, kai ką nors įdomaus prigaminsiu mirksiukas.gif

O nuotraukėles tai ne aš žadėjau užsisakinėti...kažkuri kita ax.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif su šventėm artėjančiom newyear.gif
rodau savo gamintas atvirutes..
(kai kurios jau padovanotos, tai kas gavo liko patenkinti..bent tuo, kad atvirutė rankų darbo smile.gif o ir aš pati gavau nemažiau laimės ir džiaugsmo jas gamindama thumbup.gif )
atvirutės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 24 gruodžio 2007 - 00:21
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 24, 00:19)
sveikutės  4u.gif su šventėm artėjančiom  newyear.gif
rodau savo gamintas atvirutes..
(kai kurios jau padovanotos, tai kas gavo liko patenkinti..bent tuo, kad atvirutė rankų darbo  smile.gif o ir aš pati gavau nemažiau laimės ir džiaugsmo jas gamindama  thumbup.gif )
atvirutės

GRAZIAI PASIDARBAVAI, O TOS ZALIOS EGLUTES IS BISERIO?
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 24, 00:19)

superinės thumbup.gif

to pačio norėjau paklaust kaip ir linutukė laugh.gif

man gal tik užrašai persmulkiai užrašyti blush2.gif
Atsakyti