Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(Sanrita @ 2008 02 13, 13:51)
Radau Basic Grey keliose parduotuvėse.
Ale kainos  doh.gif
Nors juk neturėtų stebinti ...

Ačiū už nuorodas  aciuks.gif

Kainos istiesu nebestebina, bet vistik skaudziai kerta per kisene... As visada perku tik per nukainavimus, pries pora savaiciu buvo vienoj parduotuvej labai daug Basic Grey popieriaus isparduodama (po 4NOK, kazkur 1,75Lt) tai as koky simtuma parsisiunciau doh.gif Pasidairyk kur pamatysi uzrasa TILBUD.
Atsakyti
Aveda, as tau dar viena e-mail'a parasiau del paprasto popieriaus ax.gif jei dar ne per velu...
Atsakyti
Mano 6darbas 4u.gif

user posted image

user posted image

Cia uzrasiau tokia vaikiska dainele, apie parsiuka kur zaidzia su maistu biggrin.gif O apatiniame lapelyje uzrasiau nuotraukos data ir kada padariau ta sb.
user posted image

Cia jau maze nebeleido paveiksluot, tai vos ne begiot nuo jos reikejo doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 02 13, 10:45)
Pasidairyk kur pamatysi uzrasa TILBUD.

Tai kaip tik vienoje iš parduotuvių dabar nukainavimas ...
Atsakyti
Tosk labai kruopštu ir garžu wub.gif
Ir nuotrauka nuostabi wub.gif
Atsakyti

Tosk, kaip gražu thumbup.gif
Spalvos, nuotrauka ... thumbup.gif
Maladec 4u.gif

Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif Paveikslavau per savo gimtadieny, isbandinejau mb dovanota objektyva, tai net nustebau, kad is kart pavyko tokios nuotraukos...

Sanrita, o kodel tave domina Bergene esancios parduotuves? Visose parduotuvese yra ispardavimai, tik vienose daugiau-maziau prekiu, ir nuolaidu procentai skiriasi. Kaip tik siuo metu yra kitos parduotuves, kur geresnes kainos ir didesnis pasirinkimas nukainuotu prekiu.
Atsakyti
Tosk, super bigsmile.gif labai labai grazu.. idomu kiek reikia popieriaus sugadint norint pradet tooookius grozius daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 02 13, 11:11)
Mano 6darbas 4u.gif
Cia uzrasiau tokia vaikiska dainele, apie parsiuka kur zaidzia su maistu biggrin.gif  O apatiniame lapelyje uzrasiau nuotraukos data ir kada padariau ta sb.
Cia jau maze nebeleido paveiksluot, tai vos ne begiot nuo jos reikejo doh.gif

laaaabai grazu, man tai spalvos wub.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 02 13, 11:11)
Mano 6darbas 4u.gif

wub.gif Tikrai nuostabu...ypač žinant, kad čia tik pradžia blush2.gif Tai kokie darbeliai bus po metų kitų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 02 13, 11:23)
Sanrita, o kodel tave domina Bergene esancios parduotuves?

Bergeną tenka aplankyti keletą kartų į metus blush2.gif
Dabar bus proga važiuot pavasarį.
MB ten dažnokai būna.
Turim pažystamų.
Kalbėsiu ryt su MB gal galiu kaip nors per jį užsisakyti prekių.
Pristatys norvegams, beliks pasiimti. Bus pradžiai, kol didžiojo siuntinio iš už atlanto sulauksiu ....

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 13, 15:57)
Bergeną tenka aplankyti keletą kartų į metus  blush2.gif
Dabar bus proga važiuot pavasarį.
MB ten dažnokai būna.
Turim pažystamų.
Kalbėsiu ryt su MB gal galiu kaip nors per jį užsisakyti prekių.
Pristatys norvegams, beliks pasiimti. Bus pradžiai, kol didžiojo siuntinio iš už atlanto sulauksiu ....

Tuomet tau geriau uzsisakineti visai kitur... Pasto islaidos kainuos 49NOK, jei uzsisakysi prekiu uz 750NOK, pasto islaidos bus nemokamos (cia papirloftet). Adresus jau buvau ydejus, bet pakartosiu...

http://www.papirloft...8bf95bdb166f5e7

O cia nukainuotai virs 900 prekiu thumbup.gif
http://www.scrappekr...op/specials.php

Dar karta aciu uz pagyrimus 4u.gif Laukiu Avedos kritikos ax.gif Man spalvu derinys ir labai patinka. Nesugadinau nieko, nes viska labai letai darau, ilgai delioju... Viska issibandau su paprastu baltu popieriu, o poto panaudoju to tikrojo popieriaus likucio skiautele (cia kur eilerastukas atspausintas, ten istiesu buvo baltas popierius, as ji truputy patvarkiau lotuliukas.gif ) Siuvineti man tikras kaifas, tad tikrai nebuvo sudetinga. Nuotraukas as visuomet apkarpau daugmaz kokio dydzio noriu, o toliau vis nukarpau po koky 0,5cm, kol bunu galutiniu rezultatu patenkinta. Yra dar man viena labai patikusi nuotrauka prie stalo, su placia sypsena, tai padarysiu kita sb. Tik ne sekanty...

Siaip labai dziaugiuosi mb palaikymu. Jo nuomone yra labai svarbu tureti nors koky uzsiemima kas dziugintu dusia. Bet speju jis taip savo sazine ramina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 13 vasario 2008 - 13:08