QUOTE(AVEDA @ 2008 02 12, 16:00)
Pavadinta mano vyresnio sunelio: "Mazylis Adomas apsiveme!". Siandien uzsimaniau jum pagadint apetita (amerikonu forume mane sugedino tai atsikraustau cia ).
O aprasyta mazdaug taip: Adomai, tavo 2,5 metuku vyresnis broliukas, mamytes didziausias padejejas, visad atnesa man seilinuku ir serveteliu tave apvalyt kada atpili pienuka. Sia diena mano padejejas sedejo man ant keliu ir ziurejome sias nuotraukas kompiuterio monitoriuj. Staiga, jis akis isputes pasake:" Mazylis Adomas apsiveme!"
O aprasyta mazdaug taip: Adomai, tavo 2,5 metuku vyresnis broliukas, mamytes didziausias padejejas, visad atnesa man seilinuku ir serveteliu tave apvalyt kada atpili pienuka. Sia diena mano padejejas sedejo man ant keliu ir ziurejome sias nuotraukas kompiuterio monitoriuj. Staiga, jis akis isputes pasake:" Mazylis Adomas apsiveme!"
AVEDA nu tu ir stratege, mintis, man visai apetito negadina niekada man net i galva neateitu panaudoti tokias nuotraukas, bet vel gi, cia as man dar daug kas i galva nedaeina , kaip visada zaviuosi kaip pas tave darbeliuose viskas turi savo vietas, ir niekas nesipesa, gal ir man kada taip gausis,