Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 02 12, 16:00)
Pavadinta mano vyresnio sunelio: "Mazylis Adomas apsiveme!". Siandien uzsimaniau jum pagadint apetita  tongue.gif (amerikonu forume mane sugedino tai atsikraustau cia  ax.gif ).
O aprasyta mazdaug taip: Adomai, tavo 2,5 metuku vyresnis broliukas, mamytes didziausias padejejas, visad atnesa man seilinuku ir serveteliu tave apvalyt kada atpili pienuka. Sia diena mano padejejas sedejo man ant keliu ir ziurejome sias nuotraukas kompiuterio monitoriuj. Staiga, jis akis isputes pasake:" Mazylis Adomas apsiveme!"

AVEDA nu tu ir stratege, thumbup.gif mintis, man visai apetito negadina biggrin.gif niekada man net i galva neateitu panaudoti tokias nuotraukas, bet vel gi, cia as blush2.gif man dar daug kas i galva nedaeina lotuliukas.gif , kaip visada zaviuosi kaip pas tave darbeliuose viskas turi savo vietas, ir niekas nesipesa, gal ir man kada taip gausis,
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 12, 15:51)
Galbut pasiseks J's rasti vienspalvi odos virselio, bet ne toki prabangu kur parodei (p.s uzeinu i viena ne_SB parde grazint kelis dalykus, ten kartais buna SB prekiu ir albumu tokiu kaip nori, tai spec paziuresiu tau  mirksiukas.gif )

Aveda, nežinau, kaip aš tau atsidėkosiu.... oro_buckis.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 02 12, 17:00)
Staiga, jis akis isputes pasake:" Mazylis Adomas apsiveme!"

lotuliukas.gif Labai pralinksminai lotuliukas.gif
Bet tikrai, labai turtinga tavo vaizduotė, tiek idėjų sugalvoji ir realizuoji. wub.gif
Tik pagalvokit, viena mažylio mesta frazė pagimdė visą istoriją. blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
niekada man net i galva neateitu panaudoti tokias nuotraukas,

o man jau si mintis ir nuotraukos antra kart panaudotos (padariau pirmam suneliui tokius puslapius, bet su labai graziais zodziais, eilerasciais...si kart vyresnio sunelio zodziai ir interpretacija laimejo biggrin.gif kuriant puslapi jauniausiam.

4u.gif dekui uz visu silta priemima sio puslapio (ne visiem jis taip gerai ziurisi unsure.gif )
Del persiuntimo tik skamnbnau Dainiui. Sake kad jum muitines mokesciu nereikes moketi. Sako uzkrauna mokescius tik tada jei pavyz. siunti 50 firminiu dzinsu ar kedu ir aisku kad cia komerciniam reikalui. Pasakiau ka as siunciu, tai jis sako nebus problemu del tokiu prekiu.
Tik gaila kad siunciant laivu keliaus "kelis menesius". Jis siuncia dar ir lektuvu, bet kaina dvigubai didesne (3 dol uz svara palyginant 1.26 dol laivu). Sake man paskambint Kovo 1 savaite, jeigu bus surinkes uztektinai siuntiniu tai sius tada, jei ne, teks palaukti iki Balandzio. Ilgokai laukt, bet visvien laukt ir zinot kad pas jus keliauja prekes negu visiskai neturet galimybiu gaut SB prekiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 12 vasario 2008 - 17:24
Na va ir aš baigiau savo sąrašiuką (gal tiksliau sąrašą blush2.gif ) išsiunčiau Avedai.
Aha teks ilgokai palaukt - šarvuosimes kantrybe rolleyes.gif Ačiū Aveda 4u.gif

Aveda, tavo puslapėlio mintis tikrai įdomi thumbup.gif , įamžinai tai,kas paprastai užsimiršta - vaikų nuoširdžios mintys/išsireiškimai. Kartais jie kai pasakys... doh.gif bet tame jų ir žavumas wub.gif
Atsakyti
IF: negavau tavo srasiuko
Atsakyti
Ir aš išsiunčiau, ar gavai? Gal dar turėsi kokių pastabų ar patarimų dėl mano pasrinkimo, būsiu labai dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad mano sąrašiukas AVEDĄ pasiekė rolleyes.gif
Atsakyti
Monique gavau, atrasiau dabar, Justess gavau irgi...IF dar laukiu...
Dar galvoju kad kaip supirksiu norejau i siuntini supakuot receptukus/talonus prekiu kad matytumet kiek mokejau. Bet kalbant su Dainium jis sako kad geriau kainas nulupt kad nesudetu jie muitinej ir nepastebetu daiktu brangumo. O jei ras talonelius tuos su kainom voke g.gif gal negerai? Tai nupirkus as skanuosiu viska ir issiusiu jum per e'mail. Gal bus ramesne galva taip ilgai laukti zinant kad nupirkta ir irodymas kazkoks yra.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 12, 19:25)
Tai nupirkus as skanuosiu viska ir issiusiu jum per e'mail. Gal bus ramesne galva taip ilgai laukti zinant kad nupirkta ir irodymas kazkoks yra.

man tai toks variantas tikrai tinka thumbup.gif nors šiaip aš patikli...ir stengiuosi žmonėmis pasitikėti wub.gif O dėl tavęs tai man jokio nerimuko nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar musu Norveges ka uzsisako?
Pasakiau Monique, tai pasakysiu ir jum. Dar eisiu i antra SB centra visai salia namu (grazint kelias savas prekias). Ten pasizymi Bazzill kartoniniu popierium ir daugiau rastuoto popieriaus negu J's, anaiptol abi visiskai lygios prekiu pateikimu.
Dar klausimelis. Matau labai daug kas renkasi 8x8 albumus ar jums parinktos spalvos svarbiau ar dydis 8x8?
Zirafos sese: O jeigu nerasiu su paprastais popieriniais lapais? koki tada rinkt?
Atsakyti
Aveda dar karta isiunciau, jei ir dabar negausi, tada rasysiu per AZ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 11, 15:38)
Tosk ir Miglota yra "novegian giorl".  lotuliukas.gif  Jei ką, jos, kaip suprantu, bandys įšokti į pajudėjusį traukinį, ane? wink.gif

ka tik grizau namo is LT, tai tik dabar turesiu laiko prisest ir issirinkt rolleyes.gif jeigu gerai supratau tai galima rinktis tik is John`s.. tikiuosi dar spesiu su savo sarasu smile.gif
Atsakyti