Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

galėtum pakomentuoti šį albumuką? Berods, jo dar niekas neaptarinėjo.... blush2.gif Aš jo noriu. wub.gif Bet nelabai suprantu, koks jis viduje: ar įmautės (kišenėlės), ar paprasti lapai, kaip tavo vestuviniam?

Jei matai zodi Post-bound tai reiskia kad su varstukais surista 10 pleveliu kisenuku, kiekvienam baltas lapas. Pabaigtas puslapis isideda per virsutini atidaryma pleveles. Varstelius isemus, gali papildyti dar +10 pleveliu jas nusipirkus atskirai.
Taip atrodo:
user posted image
Asmeniskai, man 10 puslapiu/pleveliu niekad neuztenka tai as papildomai uzsisakau.
kas yra Vellum? doh.gif Vellum Paper:

nzn kaip LT vadinasi ax.gif (praturtinkit mano zodyna), bet tai toks vos permatomas popierius ant kurio galima spausdint, rasyt ir graviruot: cia pavyz. (yra vellum visokiu spalvu ir rastuoto ir vienspalvio)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 12, 02:18)
nzn kaip LT vadinasi  ax.gif (praturtinkit mano zodyna), bet tai toks vos permatomas popierius ant kurio galima spausdint, rasyt ir graviruot

Ar tik nebus pergamentinis popierius g.gif
Pas mus jis LT populiarus tik prieš kalėdas.
Ant jo rašo tekstą ir į atvirutes deda ...
Gal kas susidūrė ...

Gal kas Joann's parduotuvėje popierines ar medžiagines gėlytes radot ?

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 12, 01:42)
Ar tik nebus pergamentinis popierius  g.gif
Pas mus jis LT populiarus tik prieš kalėdas.
Ant jo rašo tekstą ir į atvirutes deda ...
Gal kas susidūrė ...

Gal kas Joann's parduotuvėje popierines ar medžiagines gėlytes radot ?

jo cia tas pats kur i atvirutes deda. Nors as ji daznai naudoju (nu dabar net kai priminet tai panaudoju naujam puslapiu). Populiarus jis per Kaledas kadangi i sniega panasus.

Del gelyciu tai jei Prima firmos nebus, galesiu rasti kitokiu. Tik parasyk kokios spalvos domina.
Atsakyti
o aš jau parašiau AVEDAI užsakimėlį liezuvis.gif clap.gif taip kad ir jūs nesnauskit mirksiukas.gif greičiau užsakysim - greičiau gausim, o vat tada.... tada jau kepsim darbelius viena po kito thumbup.gif
Atsakyti
remini, tu pirmūnė thumbup.gif pioneer.gif
Aš beveik susidariau sąrašiuką, bet niekaip albumo neišsirenku. doh.gif
Aveda, gal padėtum? 4u.gif Kur pažiūrėt su analogišku viršeliu (albumą rodžiau), bet be kišenėlių ir spiralių? unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, šiandien netyčia užėjau į knygyną Homo Sapiens (Lukšio g., Vilniuje, priešais RIMI) ir radau specialių lipdukų, skirtų scrapbooking'ui išpardavimą. Didelis pasirinkimas ir komplekto kaina 1,99 (buvo 4,50 Lt)
Atsakyti
Dėkui už info 4u.gif
Psio, Homo Sapiens bus okupuotas lotuliukas.gif Gaila, man iki jo tolokai važiuoti. doh.gif
Atsakyti
zanna.lt ačiū didis.gif aciuks.gif būtinai reiks užbėgti
Atsakyti
Aveda, minėjai, kad Joann's parduotuvėje nėra Basic Grey popieriaus g.gif
Radau 3 rūšių. Ar gali būti ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 12, 06:56)
Aveda, minėjai, kad Joann's parduotuvėje nėra Basic Grey popieriaus  g.gif
Radau 3 rūšių. Ar gali būti ?

kaip ir anksciau sakiau, ka matote internete labai skiriasi nuo aktualios parduotuves. Niekad nemaciu BG pardei, o ir albumu zymiai maziau pasirinkimas.
Zirafos sese--del albumo su paprastais lapais, tavo pasirinkimas nukentes tikrai kadangi 12x12" dydzio post-bound tipo albumai yra standartas ir didziausias pasirinkimas J's, vat o jei buciau ejus i Archiver's tai turetum is ko pasirinkt albumuose. Galbut pasiseks J's rasti vienspalvi odos virselio, bet ne toki prabangu kur parodei (p.s uzeinu i viena ne_SB parde grazint kelis dalykus, ten kartais buna SB prekiu ir albumu tokiu kaip nori, tai spec paziuresiu tau mirksiukas.gif )
Atsakyti
user posted image
Pavadinta mano vyresnio sunelio: "Mazylis Adomas apsiveme!". Siandien uzsimaniau jum pagadint apetita tongue.gif (amerikonu forume mane sugedino tai atsikraustau cia ax.gif ).
O aprasyta mazdaug taip: Adomai, tavo 2,5 metuku vyresnis broliukas, mamytes didziausias padejejas, visad atnesa man seilinuku ir serveteliu tave apvalyt kada atpili pienuka. Sia diena mano padejejas sedejo man ant keliu ir ziurejome sias nuotraukas kompiuterio monitoriuj. Staiga, jis akis isputes pasake:" Mazylis Adomas apsiveme!"
Atsakyti
vajei doh.gif ale tu ir sugalvoji lotuliukas.gif
įdomu, kokia tema dar neturi sb puslapiu? ar yra tokios? lotuliukas.gif
Atsakyti