Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(remini @ 2008 02 11, 16:16)
vyrui bučkį duosiu ir sutvarkys  lotuliukas.gif jis ten profas su paypal'u  4u.gif

wub.gif clap.gif
Tai tuomet mes pinigėlius vedam tau, o judu su TB vedat Avedai, ane? Tik gaila, kad nežinom konkrečių sumų.... Na bet Aveda žadėjo paskaičiuot.

Tai kaip supratau, yra norinčiųjų užsisakyti ir iš Joan's, ir iš Archivers. Tai gal Aveda sutiks apsiprekinti abejose šiose pardėse? rolleyes.gif Laiko duosim tiek, kiek reikės, ane? Neskubinsim tikrai. group.gif
Atsakyti
Aveda, dar klausimėlis-prašymux.... 4u.gif
Būtų gerai prieš užsisakant išsiaiškinti su muito mokesčiais. Čia jau kažkas iš mūsų klausė. Ar tas tavo pažįstamas lietuvis, per kurį mums siųsi prekes, galės jas užvardint kaip DOVANA? Na, kad neapmuitintų.... g.gif

Mūsų SB flirt.gif kooperatyvas:

* zirafos sese
* Arminux
* remini
* IF...
* Sanrita
* Monique
* irmulia
* Tosk ?
* Miglota?

Tosk ir Miglota yra "novegian giorl". lotuliukas.gif Jei ką, jos, kaip suprantu, bandys įšokti į pajudėjusį traukinį, ane? wink.gif
Atsakyti
dėl mokesčių... yra taip, kad nesvarbu, kad pažymėta kaip dovana - siunčiant iš trečiųjų šalių pašto siuntos apmokestinamos nuo 75 lt, jei fizinis-fiziniam tai iki 160 lt, nereikia mokėt mokesčių. aišku, jei susidarys nemažas siuntinukas, tai apgaut kad tai mažavertė siunta - nepavyks... tada galima šiek tiek pagudrauti blush2.gif čia nerašysiu, kad paskui manęs neparištų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 11 vasario 2008 - 15:48
QUOTE(Sanrita @ 2008 02 11, 15:52)
Archiver's nežinau kaip į prekes pažiūrėt  blush2.gif
Jų puslapyje esu pasimetus  g.gif

O tu čia žiūrėjai ar kitur?

scrapbooking.com

P.S. remini, oki, čia nerašyk lotuliukas.gif , bet tavo žinias būtinai reikės panaudoti thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 11 vasario 2008 - 15:49
ar yra jau išsirinkusių? aš pasimečiau tarp popieriaus gausos... doh.gif tikrai žinau, kad noriu albumo iš Joann's, na ir popierius rinkinukas praverstų, bet... nežinau kokio noriu g.gif
Atsakyti
Toliau kooperiuojates thumbup.gif
Tai atrodo kad dauguma nusprende pasirinkt Joann's? Jei taip, tai turiu kelis prasymus: renkantis Joanns.com atkreipkite demesi ar prie prekes ar kainos uzrasyta "online only", jei yra, tada reiskia kad ta preke yra tiktai internetinej J's o parduotuvej pirkt negausiu. Tada teks isbraukt is saraso.
--kaip man siusite savo sarasiuka i irma0408@yahoo.com noreciau kad issirinktumete norima preke pazymant (*), antra panasia preke jei pirmos nerasiu, pazymeta su (**), ir trecia, su (***) jei abieju pirmu nerasiu. Padetu zinot kas jum patinka jei pirmos prekes nerasciau. Pvyz. norejt albumo X bet jo nebuvo, padetu man zinot renkant, kad jum patinka medziaginis virselis sakykim butent su rozem ar pagrinde ruzavom spalvom.
--Joanns Basic Grey neturi rinkiniu. Turi beveik visus DCVW stacks ir turi KI Memories rinkinuku ir dar labai patarciau KI Memories juosteliu/kaspinuku rinkinukus pagal norimas spalvas, o kitokius rastuotus lapus parduoda po lapa. Jei rinksiu po lapa, ir juosteles man butu gerai zinot irgi pagrindines spalvas ir kokiu norit:su gelytem, liniuotu, taskeliais, kvadrateliais, ar kokia tema. Prima gelyciu nemaciau kad turetu, bet...J's turi begalybe silkiniu geliu tai galetume nusipesiot nuo sakuciu ir SB panaudot. Verta pasakyt kad J's parduotuve ne tik SB bet hobi centras kuriame yra prekiu ir dailei, ir siuvimui, audiniu, geliu, dazu ir t.
--dar pastaba kad patariu issirinkti ne tiek daug rastuoto popieriaus kiek vienspalvio kartoninio. Nors as rastuoto turiu gal ir perdaug, pagrinde puslapis statosi ant kartoninio fundamento. parasykit po kiek lapu ir kokiu spalvu pageidaujat. As turiu gana gera sugebejima pritaikyt vienspalvius prie rastuoto popieriaus mirksiukas.gif
--su Paypal, man atrodo kad man vienai ims tuos 2,9% o jums issiust nieko g.gif Tik reikes mano email adreso kuri issiusi remini.

--Uzsakymo procesas bus toks: atsiusit savo sarasiukus pagal kaip prasiau virsuj. Noreciau ir nuorodos kad atsiminciau ir tiksliau zinociau kokios prekes norit.Taip pat zinutes pavadinime parasykit SM vartotojos varda: "Zirafos Seses sarasas". Email'e parasykite savo tikra varda ir nors pavardes pirma raide. Taip pat ir telefono Nr (jei antrini galite parasyt tai super). As taip pazymesiu prekes ipakavimui, ir i deze sudesiu visu vardu ir tel Nr. sarasa kad lengviau siuntinio priemejai bus skambinti jum visom ir prekes isdalint.
--gaunant visu sarasus as nueisiu ir supirksiu. Sudejus viska i deze ir pasverus suskaiciuosiu kiek individualiai jums reikes atsiskaityt ir persiust remini. Surinkus is visu, remini man persius vienkart per Paypal. Gavus $$ iskart galesiu issiust siuntini.

Jei kas neaisku klauskit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 11 vasario 2008 - 17:29
Cia taip tylu...visos turbut renkasi ka nors. Vis prisimenu kai ka dadet kad padetu rinktis J's parduotuvej. Kazkas klause apie Die Cuts with a View popieriaus pokus ir ju storuma. NEVISI jie ploni. Jei tik uzrasyta "paper pack" kaip sitas tai plonas popierius. Jeigu uzrasyta zodis cardstock patterned paper tai reiskia kad kartoninio storio, pavyz., sitas
ir dar, ploni popieriai su numeriu Pavyzd stack 4, 5, ir tt, turi tokiu paciu paketu "stack" vienspalviu kartoninio storio pavyz. kaip sita. Tai jei nenorite man uzsisakyt pagal spalvas atskirai, galite visa rinkinuka "stack" pirkti ir gausite kruva spalvu.
--Joann dar turi labai dideli stampuku pasirinkima: didesni tu medinuku, bet yra ir akriliniu permatomu. Interneto J's mazai ka parodo o parduotuvej bus didelis pasirinkimas. Uzsakant stampukus galite pasakyt ar noretumet akrilinio/permatomu ar medinuku, ir kokiom formom: gelytes, sirdeles, alfabetai (svarbiausia kokio mazdaug dydzio alfabetam). Sioj kategorijoj lengviau bus rinkt ne pagal firma o pagal toki aprasyma.
--Dar J's tui daug rasalu stampavimui
na ir popierius rinkinukas praverstų, bet... nežinau kokio noriu g.gif

Kokios spalvos tau patinka? kokias temas bandysi SB? Galiu patarti is DCWV man labai paciai patiko
Old World=Senas pasaulis toks Europeatiskas senovinis ir tas rastavimas labai subtilus. Tiktu ir ivairiausiom temom ir savas senesnias nuotraukas ir vaiku. Be to, sis yra kartoninio storio. Luxe yra irgi panasus irgi kartoninis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 11 vasario 2008 - 21:38
Iki kurio laiko maždaug reikėtų pateikti sąrašiuką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 02 11, 23:14)
Iki kurio laiko maždaug reikėtų pateikti sąrašiuką?  ax.gif

Gal šią savaitę dar sudarinėjam? ax.gif
Papildyta:
Aveda, o rašalo mediniams štampukams reiktų atskirai ieškot? Jo nebūna komplekte kartu su štampukais? Iš kur jo gauti?
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 11, 15:50)
Gal šią savaitę dar sudarinėjam?  ax.gif
Papildyta:
Aveda, o rašalo mediniams štampukams reiktų atskirai ieškot? Jo nebūna komplekte kartu su štampukais? Iš kur jo gauti?

rasalas yra atskirai. tokiu kaip Colorbox ir Versamark ir Distress Ink rodziau anam puslapi. Parduoda ir pagal viena spalva, ir visa rinkinuka ju (kaip Colorbox gelytes). Kiekvienas gelytes "lapelis" issitraukia ir tada pamozoji shtampuka. Sis lygtai kainuoja apie 18 dol.
user posted image
user posted image
user posted image
o tie atskirai tai apie 7 dol rodos.
user posted image
Kam domina, StazOn rasalas yra ne popieriui o rasala nesugerianciom vietom kaip stiklui, plastmasei ar plevelei. vienintelis rasalas kuris ant tokios vietos isdzius ir neissitrins. (jei pamenat as stampavau ant zierucio su Staz On puslapy su sunelio uzmerkta akim).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 11 vasario 2008 - 23:28
Ačiū, Aveda.
O gal galėtum pakomentuoti šį albumuką? Berods, jo dar niekas neaptarinėjo.... blush2.gif Aš jo noriu. wub.gif Bet nelabai suprantu, koks jis viduje: ar įmautės (kišenėlės), ar paprasti lapai, kaip tavo vestuviniam? g.gif

http://www.joann.com...PRODID=prd60367
Atsakyti
Ir dar vienas klausimas: kas yra Vellum? doh.gif Vellum Paper:

http://www.joann.com...p?CATID=cat3067
Atsakyti