Toliau kooperiuojates
Tai atrodo kad dauguma nusprende pasirinkt Joann's? Jei taip, tai turiu kelis prasymus: renkantis Joanns.com atkreipkite demesi ar prie prekes ar kainos uzrasyta "online only", jei yra, tada reiskia kad ta preke yra tiktai internetinej J's o parduotuvej pirkt negausiu. Tada teks isbraukt is saraso.
--kaip man siusite savo sarasiuka i
irma0408@yahoo.com noreciau kad issirinktumete norima preke pazymant (*), antra panasia preke jei pirmos nerasiu, pazymeta su (**), ir trecia, su (***) jei abieju pirmu nerasiu. Padetu zinot kas jum patinka jei pirmos prekes nerasciau. Pvyz. norejt albumo X bet jo nebuvo, padetu man zinot renkant, kad jum patinka medziaginis virselis sakykim butent su rozem ar pagrinde ruzavom spalvom.
--Joanns Basic Grey neturi rinkiniu. Turi beveik visus DCVW stacks ir turi
KI Memories rinkinuku ir dar labai patarciau KI Memories juosteliu/kaspinuku rinkinukus pagal norimas spalvas, o kitokius rastuotus lapus parduoda po lapa. Jei rinksiu po lapa, ir juosteles man butu gerai zinot irgi pagrindines spalvas ir kokiu norit:su gelytem, liniuotu, taskeliais, kvadrateliais, ar kokia tema. Prima gelyciu nemaciau kad turetu, bet...J's turi begalybe silkiniu geliu tai galetume nusipesiot nuo sakuciu ir SB panaudot. Verta pasakyt kad J's parduotuve ne tik SB bet hobi centras kuriame yra prekiu ir dailei, ir siuvimui, audiniu, geliu, dazu ir t.
--dar pastaba kad patariu issirinkti ne tiek daug rastuoto popieriaus kiek vienspalvio kartoninio. Nors as rastuoto turiu gal ir perdaug, pagrinde puslapis statosi ant kartoninio fundamento. parasykit po kiek lapu ir kokiu spalvu pageidaujat. As turiu gana gera sugebejima pritaikyt vienspalvius prie rastuoto popieriaus
--su Paypal, man atrodo kad man vienai ims tuos 2,9% o jums issiust nieko
Tik reikes mano email adreso kuri issiusi remini.
--Uzsakymo procesas bus toks: atsiusit savo sarasiukus pagal kaip prasiau virsuj. Noreciau ir nuorodos kad atsiminciau ir tiksliau zinociau kokios prekes norit.Taip pat zinutes pavadinime parasykit SM vartotojos varda: "Zirafos Seses sarasas". Email'e parasykite savo tikra varda ir nors pavardes pirma raide. Taip pat ir telefono Nr (jei antrini galite parasyt tai super). As taip pazymesiu prekes ipakavimui, ir i deze sudesiu visu vardu ir tel Nr. sarasa kad lengviau siuntinio priemejai bus skambinti jum visom ir prekes isdalint.
--gaunant visu sarasus as nueisiu ir supirksiu. Sudejus viska i deze ir pasverus suskaiciuosiu kiek individualiai jums reikes atsiskaityt ir persiust
remini. Surinkus is visu, remini man persius vienkart per Paypal. Gavus $$ iskart galesiu issiust siuntini.
Jei kas neaisku klauskit