Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 02 11, 00:43)
gaila kad rusiskai nemoku, bet cia toks senokas jau stilius nuo velyvu 80-90m, ir atrodo kad prekiu pasirinkimo irgi neturi.

As tai suprantu kas antra zodi lotuliukas.gif
As tai neismanau apie sios technikos stilius ir kitas subtilybes. Man kaip pradziamokslei tai patiko. Yra neblogu ideju.

Kazkaip neprisiruosiu parsyti, bet siandien parasysiu. Cia AVEDAI tongue.gif
Man labai patinka protinga ir issami kritika. Net ne kritika, o patarimai, pamokymai kas padaryta blogai. Manau, kad visoms besilankancioms sioje temoje, tai labai padeda thumbup.gif
Man tai asmeniskai jokios naudos neduoda tokia kritoka kaip: Spalvos nepatinka, man tai nelabai patinka.
Labai puiku, kad turim tave thumbup.gif
Atsakyti
Aš kaip jau ir galėčiau daryt užsakymą.
Išsirinkau popieriaus rinkinių iš Joann's parduotuvės.

Atsakyti
Man visai patiko tas rusiškas forumas, kurio nuorodą davė Mėlyna paukštė. Patiko jau vien dėl to, kad mergina ten mokina, kaip pačioms pasigaminti priemonių (sagučių, vokelių ir etc.). Mums, Lietuvoje, tai labai aktualu. doh.gif lotuliukas.gif

Merginos, man jūsų darbeliai patiko, šaunuolės. Dėl Linutukės darbelio - fantastiškas pasikeitimas po Avedos patarimų. blink.gif wub.gif Aveda, aš sugalvojau susikonspektuoti tavo patarimus, kritiką, nes tai tikrų tikriausios SB taisyklės. drinks_cheers.gif Sutinku su nuomone, kad taisykles prasminga pažeidinėti tik tuomet, kai jas gerai žinai. wink.gif

Dėl užsakymo. doh.gif Nu gaila, kad Aveda neturi LT sąskaitos, būtų pigiau. Paypal, jaučiu, nuskaičiuos ir nuo mūsų, ir nuo Avedos. Dabar eisiu ieškot informacijos apie Paypal, nes tik dabar turiu truputį laiko.

Aš pati dar neišsirinkau prekių, žiauriai trūksta laiko, nepykite. blush2.gif Bet, kita vertus,
mūsų gretos vis auga drinks_cheers.gif assa.gif

Dėl parduotuvės - ar iš Joan's, ar iš Archiver.... Musėt geriau iš ten, kur pigiau.
Aveda, aišku, iš procentų tu nieko neužsidirbtum. biggrin.gif Nu bet gal kokį skylamušį nusipirktum. biggrin.gif

Ačiū tau už viruso platinimą. wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 11 vasario 2008 - 14:07
aš ir iš Joann's šį bei tą jau nusižiūrėjau 4u.gif
man tai labai patiko ten albumai wub.gif
AVEDA, o ar apsimoka imti tokius rinkinukus? http://www.joann.com...PRODID=prd56911
dar tokį nusižiūrėjau: http://www.joann.com...PRODID=prd52739
Atsakyti
O gal geriau pirkti iš ten, kur didesnis pasirinkimas? Gal tos kainos nelabai baisiai skirsis ax.gif . Aš jau beveik išsirinkau, ko noriu, ir bijau, kad kai kas bus tik Archivers g.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš irgi mielai prisijungčiau prie Jūsų mirksiukas.gif tik reikės susirasti ko reikia bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 vasario 2008 - 14:12
Prisirinkau iš Joann's ir Basic Grey popieriaus rinkinių blush2.gif
Atsakyti
Merginos, prisiskaičiau aš apie Paypal. karsta.gif Na, žinokit, nieku gyvu nelįsiu aš į tą sistemą. schmoll.gif biggrin.gif Reikia eit į banką, prašyt tinkamos kortelės, registruotis Paypale... Tada neaišku su mokesčiais. Berods, nuo Avedos nuskaičiuos 2,9 proc. Bet dar papildomai priklausomai nuo sumos. Ir dar nuo siuntėjo, pvz., manęs, nuskaičiuos, tik nieks nežino, kiek. laugh.gif

Aveda, o tu pati, kaip suprantu, esi prisiregistravus Paypal?
Jei taip, tada ieškosiu draugės, kuri JAU prisiregistravus. Arba dar teirausiuos savo banke, kiek kainuos pervedimas iš LT sąskaitos į JAV sąskaitą. flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 11 vasario 2008 - 14:50

Archiver's nežinau kaip į prekes pažiūrėt blush2.gif
Jų puslapyje esu pasimetus g.gif

Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 11, 14:49)
Merginos, prisiskaičiau aš apie Paypal.  karsta.gif 

Negi neišeis nieko verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 11, 16:49)
Merginos, prisiskaičiau aš apie Paypal.  karsta.gif  Na, žinokit, nieku gyvu nelįsiu aš į tą sistemą.  schmoll.gif   biggrin.gif  Reikia eit į banką, prašyt tinkamos kortelės, registruotis Paypale... Tada neaišku su mokesčiais. Berods, nuo Avedos nuskaičiuos 2,9 proc. Bet dar papildomai priklausomai nuo sumos. Ir dar nuo siuntėjo, pvz., manęs, nuskaičiuos, tik nieks nežino, kiek.  laugh.gif

Aveda, o tu pati, kaip suprantu, esi prisiregistravus Paypal?
Jei taip, tada ieškosiu draugės, kuri JAU prisiregistravus. Arba dar teirausiuos savo banke, kiek kainuos pervedimas iš LT sąskaitos į JAV sąskaitą.  flirt.gif

aš turiu paypal 4u.gif kiek žinau, tai nuo mūsų neskaičiuoja, o tik nuo gavėjo. o jei daryti pavedimą, tai priklausomai nuo banko, bet kainuos apie 80 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 11 vasario 2008 - 15:01
Taip, jau sužinojau, kad tarptautinis pavedimas nemažai kainuos. smile.gif
Remini, ar apsiimtum pervest Avedai per Paypal? 4u.gif
Laukiam dar Avedos atsakymo, ką jai pavyko išsiaiškinti dėl mokesčių.

Sanrita, tik be panikos, kažkas tikrai išeis. wink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 11, 17:08)
Taip, jau sužinojau, kad tarptautinis pavedimas nemažai kainuos.  smile.gif
Remini, ar apsiimtum pervest Avedai per Paypal?  4u.gif

vyrui bučkį duosiu ir sutvarkys lotuliukas.gif jis ten profas su paypal'u 4u.gif
Atsakyti