QUOTE(AVEDA @ 2008 02 10, 06:55)
Linutukai zinai is manes sulauksi daugiausia kritikos
, bet jei toliau prasaisi, tai kas verta...
1) pazengei didele taisykle kiek SB kiek ir fotografijoj: pastebek kur tavo zvilgsnis nuotraukoj ziurova veda - taip, i desine puse ir iskart
is tavo puslapio. Kiek nuotraukose kiek ir SB, zmogaus zvilgsnis turetu but i erdve. Pagal sia taisykle tu turejai nuotrauka deti i kaire lapo puse kad zvilgsnis vestu i centra, ar erdve tavo puslapio. O tekstas turejo but desinej, vienu zdz, turejai apmainyt isdestyma.
2) Man nelabai patinka tas juodas masinio dydzio ireminimas aplink nuotrauka--tiesiog uzgozia nuotrauka kurioj ner tiek kontrasto (foto nera tiek daug juodos spalvos, pagrinde pilkos. Tai cia vadovauja juodumas remeliu o ne nuotrauka). Arba ji ploniasni reikejo padaryt, arba "suminkstyt" apsiuvinedama su siuvimo masina baltais siulais (be to sis variantas man labai cia tiktu, duotu daugiau detales ir prie baltu nerinuku gelyciu labai tiktu).
3) Tas teksto popierius atrodo ne baltas o murzinas ir pilkas. Pakeisciau i balta...bet lyg sakei kad cia tik juodrastis.
4) Pavadinimas gali but baltas, bet nebutinai visom tokiom paciom raidem. Jei turi mazas baltas sagutes, priklijuok, ar prisiuk sudarydama raide "L", idomiai atrodys ir pakartos balta spalva, o tai nerinukai vienisi atrodo.
5)Spalvas reikia pakartoti po puslapi, o dabar matau viena balta, juoda ir ruzava. ta galima pasiekt radus koki audini ar juostele su tavo parinktom trim pagrindinem spalvom, arba rastuota
popieriu. Jei ne, teks prasiverst su sagutem, silkinem gelem (cia nebutinai turi jos but pritaikytos SB, galite paprastas ne SB naudot)
6) ir man truksta labiau detalisko apdirbimo. Viskas taip plokscia. Jei tu sugebi su siuvimo masina, as stebiusi kad pas tave siuvinejimas nepasirodo dazniau ant tavo puslapiu. As apsiuvineciau ir aplink pagrindini lapa ir juodus remelius (baltai). Teksto lapuka apsiuvineciau juodais siulais kad derintusi prie foto remeliu.
7) Baltus nerinukus deciau arciau nuotraukos ant desines puses juodo remelio. Kita puslapi darius bandyk kad sudeti dalykeliai vienas kita liestu, taip labiau susilieja, parodo rysi. O atskiriant, akis tarp tarpu uzstringa. Apie tuos tarpus, "negyvas vietas", jau anksciau virsuj apie "Sea" puslapi kalbejau, jie nepageidautini, nors cia jie labai mazi, bet pamink kad graziau kai viskas ant puslapio "buciuojasi"
Nu prirasiau
Pasijauciau lyg ragana. Vis pagalvoju gal kad per daug ir nusuksiu dalyves nuo SB, numos ranka kad per daug visokiu taisykliu ar nurodinejimu
nu ikisau paneles i vonia, tai kol mirks turiu 15-20 min
na tik norejau parasyti kodel man taip viskas susideliojo, na deliojant daug minciu nebuvo, matyt todel taip ir gavosi , nors man vis dar patinka ,bet klaidos kaip visada labai taikliai pastebetos, kartais net faina kai kas pasako ir gali pasitaisyti
nu va del to zvilgsnio jau pasitaisiau
,
del to juodo remelio irgi gera mintis su baltu siulu apsiuti, buvo kaip nekeista ir man tokia mintis galvoje
, bet susilaikiau, kuo labai ir dziaugiuosi
tas teksto puslapis tikrai yra ne baltas o murzinas, siaip buvau pridejus ir balta, bet man kaskaip pasirode kaip koks baltas plemas prilipes prie nuotraukos, o su tuo juodu remeliu tai aplamai labai kontrastavo, tai pasirinkau butent tokia alia rudai pilka spalva, bet dabar manau jai ant baltos butu uzrasai juodi ar koks akcentas gal ir balta spalva butu nieko
, bet kol kas toje vietoja baltos man nesinori , nors ateitija dar padeliojus pasiziuresiu gal ir persigalvosiu
del to plokstumo tai as ko gero beviltiska
, man visi mano puslapiai kaskokie ploksti, nezinau , dar jokia gineali mintis i mano galvele neatejo, reiks daugiau pasidairyti galanterijos skyreliuose, kokiu juosteliu ar siaip kokiu dalykeliu nusipirkti, ten visko daug tik reikia sugalvoti kaip tai pritaikyti, gal turint po nosim ir sugalvociau ka protingo
nu atrodo mano laikas baigesi
, paneles vonioje sededamos susiraukslejo kaip bubutes, varau gelbeti vaiku