Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

Katik patarei Linutukui perkelti nuotrauka y kita puse ir uzrasa. Mano naujame lape, bus kaip pas Linutuke - nuotrauka desineje lapo puseje.

taip Linutukui patariau kadangi jos nuotraukos jos zvilgsnis tiesiogiai i desine veda ir ziurovo zvilgsni ta kryptimi veda lauk is jos puslapio...tai nera gerai. O atvirksciai daroma visaip kad tik ziurova paliktum savo lape ziurinti nuo vieno tasko i kita. Tavo situacijoj gal kaip kitaip. Priklauso daug kas nuo tavo nuotrauku, ju nemacius nieko negaliu pasakyt.
o pas Linutuka cia ne koks spec efektas bet man i akis is kart krentanti klaida.
As esu UZ taisykliu lauzyma, bet norint jas lauzyt reik pirma jas suprast ir tada lauzyt pasirinkus kur tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 10 vasario 2008 - 18:31
AVEDA turiu tau klausimų ax.gif
POPIERIUS ar čia plonas popierius ar storas (mane domina plonas, skirtas puslapio dekoravimui)
Kaip dirbama su šiais Making Memories Foam Stamp Set

Ir dar toks pastebėjimas dėl atsiskaitymo - Aveda greičiausiai neturi sąskaitos Lietuvoje, reiks pervedinėt pinigus į Ameriką? kaip spręsim šią problemą?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 02 10, 19:33)
AVEDA turiu tau klausimų  ax.gif
POPIERIUS ar čia plonas popierius ar storas (mane domina plonas, skirtas puslapio dekoravimui)

Ir dar toks pastebėjimas dėl atsiskaitymo - Aveda greičiausiai neturi sąskaitos Lietuvoje, reiks pervedinėt pinigus į Ameriką? kaip spręsim šią problemą?...  g.gif

apie sita popieriu galiu ir as atsakyti, jis plonas, nes as jau AVEDA apie ji issikamantinejau ax.gif , o apie stampukus reikia laukti AVEDOS komentaro, apie juos dar neklausinejau biggrin.gif, tai nieko nezinau
Atsakyti
Tai tada būtų įdomu kokia jo kaina, toje parduotuvėje, kur pirksi, nes joann.com neblogas pasiūlymas reg. price 19,99, o sale 9,99 rolleyes.gif

P.S. aš beveik baigiau rinktis... blush2.gif o kaip kitos?.. smile.gif

dar domina Pearl Ex Powdered Pigments 12 Colors/Set-Series 2 kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 10 vasario 2008 - 20:42
nu prisiminiai kad taip ir nenufotkinau tu kliju kaip anksciau buvau rasiusi, tai dabar ymetu nuotraukyte 4u.gif as juos NORFOJE pirkau, nebrangus litas su trupuciu, bet kaip ir buvau rasiusi, jie kinietiski ir nieko neraso apie acid free bet klijuoja neblogai, ir po keliu dienu jai daug ju neprivarai, gali nulupti ir perklijuoti i kita vieta biggrin.gif , kaip tik man bigsmile.gif , galiu chalturinti iki soties lotuliukas.gif
user posted image
o cia perdeliojau (nuotrauka kosmariskai spalvu neatitinkanti, pasiteisinimas vienas - vakaras blush2.gif , o ryt vel neturesiu kuo fotkinti), bet kol kas tik tiek blush2.gif reikia savo paneles i vonia kisti, tai negaliu klaidu taisyti o labai nagai niezti kaska delioti, kol dar AVEDOS komentarai neisgaravo is galvos , kol ji nepasake apie tai kad zvilgsnis is puslapio isveda tai ir nemaciau blink.gif , o kaip paskaicius pasiziurejau tai tikrai pasiziuri i nuotrauka ir jau nesiziuri kur ten kas dar parasyta ar padaryta, tai perdeliojau i kita puse viska lotuliukas.gif o su siuvimo masina prasisukti tai norejosi, tai gerai kad neprasisukau, dabar jau reiktu neperdelioti o perdarineti biggrin.gif nu varau vaikus i vonia kisti, paskui gal dar uzleksiu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Aš taip pat norėčiau pasiteirauti dėl štampukų, bet mane domina tie peršviečiami "clear", norėčiau iš Autumn leaves. Ką papildomai dar reikia įsigyti, norint jais naudotis, neskaitant dažų, apie kuriuos irgi neturiu jokio supratimo g.gif
Atsakyti

user posted image
Visi Making Memories (MM) Foam(kempininiai) stampukai apie 10-12 dol. Turi ir formu ir alfabetu. O stampuoji su akriliniais dazais. MM turi savo jau atskiestas spalvas (pavaizduota), bet kadangi as dailes klasiu nemazai lankius, galiu bent kokia spalva susimaisyt pati (mano akriliniai yra Liquitex gamybos/is dailes reikmenu krautuves, bet tiktu bent kokie). Patepi juos ant lekstes ar plokscios kietos vietos, uzdedi stampa ir stampuoji. Cia as padariau ant medziagos uzrasa "baby" ir gelytes su foam stampukais:
user posted image
dar domina Pearl Ex Powdered Pigments 12 Colors/Set-Series 2  kaina

tarp $20-24 dol
  Tai tada būtų įdomu kokia jo kaina, toje parduotuvėje, kur pirksi, nes joann.com neblogas pasiūlymas reg. price 19,99, o sale 9,99

nemanau kad bus $19.00 ten, tie DCWV stack visur atpige kazkiek o ta kaina rekomenduojama kad mazdaug uz tiek galetu parduot, bet mazai kas jais dominasi, todel ispardavimu buna.
Aveda greičiausiai neturi sąskaitos Lietuvoje, reiks pervedinėt pinigus į Ameriką? kaip spręsim šią problemą?...

jo Aveda saskaitos LT neturi. Galvoju kad suruosiu visu supirkima, pasversiu siuntini, galutinai padalinsiu kiek kas man skolingi o atsiskaitysite per viena tarpininke (galvojau kad zirafos sese atstovaus cia?) per ta pacia kuri priims siuntini. Tai kaip sius, viena kart o ne visos atskirai. Bet man su Paypal reikes issiaiskint.
abai nagai niezti kaska delioti, kol dar AVEDOS komentarai neisgaravo is galvos

naujas variantas iskart pagerejo thumbup.gif
bet mane domina tie peršviečiami "clear", norėčiau iš Autumn leaves.

Archiver's turi LABAI dideli permatomu akriliniu stampuku pasirinkima. Jie savaime prilimpa prie plastmasines permatomos kaladeles (reik pirkt atskirai), bet jei nenori $$$ leist, tai gali uzmontuot ant permatomos stiklines lekstes ar CD indekliuka., kad butu permatoma kieta uzmontavimo vieta. Dazu su jais galima naudoti pigment ink, rasalu tokiu kaip Colorbox Clearsnap petal points arba Versamagic firmu.
user posted image
user posted image
sitie rinkinukas (Colorbox)
user posted image
bet dabar manau jai ant baltos butu uzrasai juodi ar koks akcentas gal ir balta spalva butu nieko g.gif

teisingai. Balta su juodu uzrasu taip nekontrastotu, o dabar panasu kad murzinas popieriu, geriau i balta apmainyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 10 vasario 2008 - 22:07
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 10, 06:55)
Linutukai zinai is manes sulauksi daugiausia kritikos  mirksiukas.gif  4u.gif , bet jei toliau prasaisi, tai kas verta...
1) pazengei didele taisykle kiek SB kiek ir fotografijoj: pastebek kur tavo zvilgsnis nuotraukoj ziurova veda - taip, i desine puse ir iskart is tavo puslapio. Kiek nuotraukose kiek ir SB, zmogaus zvilgsnis turetu but i erdve. Pagal sia taisykle tu turejai nuotrauka deti i kaire lapo puse kad zvilgsnis vestu i centra, ar erdve tavo puslapio. O tekstas turejo but desinej, vienu zdz, turejai apmainyt isdestyma.
2) Man nelabai patinka tas juodas masinio dydzio ireminimas aplink nuotrauka--tiesiog uzgozia nuotrauka kurioj ner tiek kontrasto (foto nera tiek daug juodos spalvos, pagrinde pilkos. Tai cia vadovauja juodumas remeliu o ne nuotrauka).  Arba ji ploniasni reikejo padaryt, arba "suminkstyt" apsiuvinedama su siuvimo masina baltais siulais (be to sis variantas man labai cia tiktu, duotu daugiau detales ir prie baltu nerinuku gelyciu labai tiktu).
3) Tas teksto popierius atrodo ne baltas o murzinas ir pilkas. Pakeisciau i balta...bet lyg sakei kad cia tik juodrastis.
4) Pavadinimas gali but baltas, bet nebutinai visom tokiom paciom raidem. Jei turi mazas baltas sagutes, priklijuok, ar prisiuk sudarydama raide "L", idomiai atrodys ir pakartos balta spalva, o tai nerinukai vienisi atrodo.
5)Spalvas reikia pakartoti po puslapi, o dabar matau viena balta, juoda ir ruzava. ta galima pasiekt radus koki audini ar juostele su tavo parinktom trim pagrindinem spalvom, arba rastuota
popieriu. Jei ne, teks prasiverst su sagutem, silkinem gelem (cia nebutinai turi jos but pritaikytos SB, galite paprastas ne SB naudot)
6) ir man truksta labiau detalisko apdirbimo. Viskas taip plokscia. Jei tu sugebi su siuvimo masina, as stebiusi kad pas tave siuvinejimas nepasirodo dazniau ant tavo puslapiu. As apsiuvineciau ir aplink pagrindini lapa ir juodus remelius (baltai). Teksto lapuka apsiuvineciau juodais siulais kad derintusi prie foto remeliu.
7) Baltus nerinukus deciau arciau nuotraukos ant desines puses juodo remelio. Kita puslapi darius bandyk kad sudeti dalykeliai vienas kita liestu, taip labiau susilieja, parodo rysi. O atskiriant, akis tarp tarpu uzstringa. Apie tuos tarpus, "negyvas vietas", jau anksciau virsuj apie "Sea" puslapi kalbejau, jie nepageidautini, nors cia jie labai mazi, bet pamink kad graziau kai viskas ant puslapio "buciuojasi"  wub.gif

Nu prirasiau  ax.gif Pasijauciau lyg ragana. Vis pagalvoju gal kad per daug ir nusuksiu dalyves nuo SB, numos ranka kad per daug visokiu taisykliu ar nurodinejimu

nu ikisau paneles i vonia, tai kol mirks turiu 15-20 min biggrin.gif na tik norejau parasyti kodel man taip viskas susideliojo, na deliojant daug minciu nebuvo, matyt todel taip ir gavosi , nors man vis dar patinka ,bet klaidos kaip visada labai taikliai pastebetos, kartais net faina kai kas pasako ir gali pasitaisyti mirksiukas.gif

nu va del to zvilgsnio jau pasitaisiau pioneer.gif biggrin.gif ,

del to juodo remelio irgi gera mintis su baltu siulu apsiuti, buvo kaip nekeista ir man tokia mintis galvoje blink.gif , bet susilaikiau, kuo labai ir dziaugiuosi smile.gif

tas teksto puslapis tikrai yra ne baltas o murzinas, siaip buvau pridejus ir balta, bet man kaskaip pasirode kaip koks baltas plemas prilipes prie nuotraukos, o su tuo juodu remeliu tai aplamai labai kontrastavo, tai pasirinkau butent tokia alia rudai pilka spalva, bet dabar manau jai ant baltos butu uzrasai juodi ar koks akcentas gal ir balta spalva butu nieko g.gif , bet kol kas toje vietoja baltos man nesinori , nors ateitija dar padeliojus pasiziuresiu gal ir persigalvosiu smile.gif

del to plokstumo tai as ko gero beviltiska verysad.gif , man visi mano puslapiai kaskokie ploksti, nezinau , dar jokia gineali mintis i mano galvele neatejo, reiks daugiau pasidairyti galanterijos skyreliuose, kokiu juosteliu ar siaip kokiu dalykeliu nusipirkti, ten visko daug tik reikia sugalvoti kaip tai pritaikyti, gal turint po nosim ir sugalvociau ka protingo blink.gif nu atrodo mano laikas baigesi ax.gif , paneles vonioje sededamos susiraukslejo kaip bubutes, varau gelbeti vaiku biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar norejau dadet, galiu as ir supirkt viska is Joann's parduotuves man nesvarbu kur, tik kad VIENOJ parduotuvej o ne po visas lakstyciau. J's kainos pigesnes, mazesnis pasirinkimas, ir ne viska turi ka matot internetinej J's, tai tektu ka panasaus rasti jei nebutu jusu norimos prekes; J's visados turi DCWV stacks. Archiver's yra brangiau, bet pasirinkimas didesnis. Jus nuspreskite ir pasakykite kur man eiti prekiautis. Priklauso kokiu prekiu norite.
Atsakyti
Idomu
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 10, 16:20)

gaila kad rusiskai nemoku, bet cia toks senokas jau stilius nuo velyvu 80-90m, ir atrodo kad prekiu pasirinkimo irgi neturi.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 09, 13:28)
Sanrita Kampai nuotrauku per "astrus" , apvalinciau juos. Tarp nuotraukos ir aprasymo yra tuscios vietos tarpas kurio neturetu but (angliskai vadinasi "dead space"--mirusi vieta), akis labai ten uzkliuna. truksta daugiau teksturos; kad sukurtum ta dizaino trikampi, truksta kazko geltono kairej apatiniam kampe mazdaug. Pavadinimas truputi per mazas, irgi atitrukes nuo nuotrauku (vel sukurei ta "mirusia vieta" ta tarpa tarp nuotraukos ir pavadinimo. Visumoj, grazu ir spalvos grazios bet truksta kazkokiu detaliu.; noretusi kazko banguoto matyt. Tas banguotas rastuotas popierius gera ideja, bet ta bangavima dar kazkur reik panaudot, o tai per daug kietu astriu liniju.

QUOTE(Miglota @ 2008 02 09, 13:58)
Sanrita, man irgi uzkliuvo mazos raides virsuj ir tas tekstukas apacioj truputi iskrenta is bendro vaizdo, kazkaip gal labiau ijungciau ji be tokiu dideliu tarpu  ax.gif  bet siaip grazu, man patinka gelsvos, rusvos, mesvos derinys  smile.gif

Ačiū už kritiką ... Susiruošiu puslapį taisyt.
Labai trūksta popieriaus ...
Reikia daryt užsakymą mirksiukas.gif

Atsakyti