Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

Sanrita, man irgi uzkliuvo mazos raides virsuj ir tas tekstukas apacioj truputi iskrenta is bendro vaizdo, kazkaip gal labiau ijungciau ji be tokiu dideliu tarpu ax.gif bet siaip grazu, man patinka gelsvos, rusvos, mesvos derinys smile.gif
Atsakyti
Aveda, labai ačiū už nuostabią gėlyčių nuorodą, tikrai išsirinksiu mirksiukas.gif .

Dar prašyčiau truputį pagalbos dėl popieriaus, pasimečiau tarp gausios pasiūlos. Man labai patinka pastelinių spalvų su smulkiais gėlyčių ar kitokiais ornamentais, gal gali ką nors pasiūlyti, taip sunku toj firmų ir popierių gausybėj blush2.gif
Atsakyti
Sanrita man grazu thumbup.gif

o as irgi ta zadeta ir pries kelias dienas padaryta puslapiuka blush2.gif pasirodysiu. jokio pavadinimo dar nera, bet zadu tik varda Lina parasyti, o ten kas piestuku parasyta tai nekreipkit demesio ax.gif , ten dar neuzbaigtos mano mintys, siaip fona, dabar kaip po keliu dienu ziuriu, manau per rysku pasirinkau g.gif , nors bendras vaizdas man paciai patinka, bet zinoma laukiu komentaru ...

cia mane kaskada fotkino, vyresnes gal ir atsimins tokius dalykus, budavo tokiu fotografu ant "ratu" kaip as sakau, namuose pafotkina ir tada atsiusdavo nuotraukas, tai cia panasi "sesija" ir buvo, nei mane kas perrenge, nei pasukavo, pastate prie sienos pleks plekst ir isvaziavo lotuliukas.gif bet pati nuotrauka man iki siol labai patinka, kaskas joje yra... nu gana cia plepeti 4u.gif pasiziurekim mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
P.S. pamirasau prideti, kad "Lina" zadu uzrasyti baltai, o ten mintis atspauzdinsiu arba ranka parasysiu juodai blush2.gif
Atsakyti
Lina rasyciau ne baltai, o juodas raides iskirpciau arba su stilizuota L ranka placiu rasikliu uzrasyciau ax.gif visa kita man labai grazu ir nuotrauka tokia su cinkeliu thumbup.gif
Atsakyti
verysad.gif man darbe kzkodel nerodo jusu ikeltu nuotrauku, tai veliau namie teks paziuret ir komentuot.
Atsakyti
Man labai patinka pastelinių spalvų su smulkiais gėlyčių ar kitokiais ornamentais, gal gali ką nors pasiūlyti, taip sunku toj firmų ir popierių gausybėj blush2.gif

Jau minejau kad mano wub.gif rastuoti popieriai yra Basic Grey rinkinukai (juose 18 rastuotu kartoninio storio lapu ir jau iskirstu raidziu ir taloneliu ant kuriu uzrasus rasyt. Kaina apie $18 dol.
Is pasteliniu turiu sita:
-- Lily Kate : man labai pamena pavasari ir pavasario zydincius medzius.
user posted image
--Two Scoops : kaip ir vasiniai ledai tokiu spalvu
user posted image
Dar kita komanija Daisy D's irgi gamina labai moteriskus ir su gelytem popierius (jie jau su rudumu kampus "pasendina"
--Lullaby Collecion
user posted image
--Modern Romance Collection
user posted image
--Dar K& Company turi labai daug su gelytem, bet jie parduoda po lapa o ne rinkinukus.
Atsakyti
Linutukai zinai is manes sulauksi daugiausia kritikos mirksiukas.gif 4u.gif , bet jei toliau prasaisi, tai kas verta...
1) pazengei didele taisykle kiek SB kiek ir fotografijoj: pastebek kur tavo zvilgsnis nuotraukoj ziurova veda - taip, i desine puse ir iskart is tavo puslapio. Kiek nuotraukose kiek ir SB, zmogaus zvilgsnis turetu but i erdve. Pagal sia taisykle tu turejai nuotrauka deti i kaire lapo puse kad zvilgsnis vestu i centra, ar erdve tavo puslapio. O tekstas turejo but desinej, vienu zdz, turejai apmainyt isdestyma.
2) Man nelabai patinka tas juodas masinio dydzio ireminimas aplink nuotrauka--tiesiog uzgozia nuotrauka kurioj ner tiek kontrasto (foto nera tiek daug juodos spalvos, pagrinde pilkos. Tai cia vadovauja juodumas remeliu o ne nuotrauka). Arba ji ploniasni reikejo padaryt, arba "suminkstyt" apsiuvinedama su siuvimo masina baltais siulais (be to sis variantas man labai cia tiktu, duotu daugiau detales ir prie baltu nerinuku gelyciu labai tiktu).
3) Tas teksto popierius atrodo ne baltas o murzinas ir pilkas. Pakeisciau i balta...bet lyg sakei kad cia tik juodrastis.
4) Pavadinimas gali but baltas, bet nebutinai visom tokiom paciom raidem. Jei turi mazas baltas sagutes, priklijuok, ar prisiuk sudarydama raide "L", idomiai atrodys ir pakartos balta spalva, o tai nerinukai vienisi atrodo.
5)Spalvas reikia pakartoti po puslapi, o dabar matau viena balta, juoda ir ruzava. ta galima pasiekt radus koki audini ar juostele su tavo parinktom trim pagrindinem spalvom, arba rastuota
popieriu. Jei ne, teks prasiverst su sagutem, silkinem gelem (cia nebutinai turi jos but pritaikytos SB, galite paprastas ne SB naudot)
6) ir man truksta labiau detalisko apdirbimo. Viskas taip plokscia. Jei tu sugebi su siuvimo masina, as stebiusi kad pas tave siuvinejimas nepasirodo dazniau ant tavo puslapiu. As apsiuvineciau ir aplink pagrindini lapa ir juodus remelius (baltai). Teksto lapuka apsiuvineciau juodais siulais kad derintusi prie foto remeliu.
7) Baltus nerinukus deciau arciau nuotraukos ant desines puses juodo remelio. Kita puslapi darius bandyk kad sudeti dalykeliai vienas kita liestu, taip labiau susilieja, parodo rysi. O atskiriant, akis tarp tarpu uzstringa. Apie tuos tarpus, "negyvas vietas", jau anksciau virsuj apie "Sea" puslapi kalbejau, jie nepageidautini, nors cia jie labai mazi, bet pamink kad graziau kai viskas ant puslapio "buciuojasi" wub.gif

Nu prirasiau ax.gif Pasijauciau lyg ragana. Vis pagalvoju gal kad per daug ir nusuksiu dalyves nuo SB, numos ranka kad per daug visokiu taisykliu ar nurodinejimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 10 vasario 2008 - 06:56
Sanrita sveika prisijungusi thumbup.gif Labai grazus darbeliai, tik man noretusi pirmajame kokio pavadinimo 4u.gif
Linutukai na tu ir darbstuole 4u.gif
Aveda, kritika geras dalykas, taip galima daug ko ismokti. Nors kartais buna taip, kad kazkas buna grazu nusispjaunant y visas taisykles tongue.gif Man prireike laiko, kol suvokiau, ka tu turejai omeny del uzraso praeitam mano darbe. Reikejo vienos puses raides pakreipti 90laipsniu doh.gif
Mano naujas lapas jau eina y galutine stadija, viskas sugalvota, tik belieka viska suklijuoti, padazyti... Nors dabar paskutines dienom yra pagaves azartas siuvineti, nes tuoj bus puse darbo. O kai to ypusejimo teko laukti 1,7metu doh.gif
Si savaite vel sunki - maze mano stipriai persisalde. Bet nuotaika praskaidrino, kad nusipirkau bilietus geguzy y Lietuva. O dar mb mamule netiketi subludo ir geguzy pasikviete mus pas ja y Kreta (t.y. nupirko bilietus blink.gif )
Atsakyti
Tosk, oho kokios geros naujienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 10, 06:55)
Linutukai zinai is manes sulauksi daugiausia kritikos  mirksiukas.gif  4u.gif , bet jei toliau prasaisi, tai kas verta...
....................................................
Nu prirasiau  ax.gif Pasijauciau lyg ragana. Vis pagalvoju gal kad per daug ir nusuksiu dalyves nuo SB, numos ranka kad per daug visokiu taisykliu ar nurodinejimu

sveika kritika visada pravercia, niekur mes nepabegsim, o tik pasimokinsim mirksiukas.gif , na bent jau as taip manau blush2.gif , ba man kaip matau dar mokintis ir mokintis karsta.gif , ilindau trumpam, tai daug nesiteisinsiu lotuliukas.gif , pati paanalizuosiu ir tada rasysiu, dabar lekiu pas anyta i svecius cool.gif , reikia atsizymeti kaip gerai marciai biggrin.gif
Atsakyti
kritika geras dalykas, taip galima daug ko ismokti. Nors kartais buna taip, kad kazkas buna grazu nusispjaunant y visas taisykles tongue.gif

drinks_cheers.gif , bet...lauzant taisykles reikia samoningai suprasti kodel tai darai. Yra vienas dalykas jei nepaisai taisykliu del kokio meninio efekto, yra visai kas kita, jei tai padarei nezinodama ir nepagalvodama. Yra labai nuostabiu puslapiu kurie palauzo taisykle, bet jei isnagrineji tai buvo priezastis tam daryt ir dar tas puslapis pasizymi labai stipriu dizainu ar kuo nors kitku. Jei tik sumesi viska nepagalvodama ant popieriaus bus chaosas.

Kaip smagu jum bus atostogos. Anyta i prota ateina po truputi thumbup.gif . O tavo tevai daznai Norvegijoj apsilanko?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 10, 20:11)
drinks_cheers.gif , bet...lauzant taisykles reikia samoningai suprasti kodel tai darai. Yra vienas dalykas jei nepaisai taisykliu del kokio meninio efekto, yra visai kas kita, jei tai padarei nezinodama ir nepagalvodama. Yra labai nuostabiu puslapiu kurie palauzo taisykle, bet jei isnagrineji tai buvo priezastis tam daryt ir dar tas puslapis pasizymi labai stipriu dizainu ar kuo nors kitku. Jei tik sumesi viska nepagalvodama ant popieriaus bus chaosas.

Kaip smagu jum bus atostogos. Anyta i prota ateina po truputi thumbup.gif . O tavo tevai daznai Norvegijoj apsilanko?

Katik patarei Linutukui perkelti nuotrauka y kita puse ir uzrasa. Mano naujame lape, bus kaip pas Linutuke - nuotrauka desineje lapo puseje. Is pradziu deliojau kaip butent tu patarei, bet man nelipo tas variantas... Ir kaip tik uzvakar viska perdeliojau atvirksciai, ir man taip labiau patiko. Kartais man taip buna ir su nuotraukom - zinau kad tai pazeidzia kompozicijos taisykles, bet... mane vistiek kazkas kabina toj nuotraukoj.
Tevukai ir sesuo turi bilietus liepos menesy. Stengiuosi bent 2 kartus per metus nuvaziuoti, o tevai bent kata per metus apsilankyti pas mus. Bet per skype kalbames kiekviena savaitgaly.
O atostogomis Kretoje ir dziaugiuosi ir bijau... MB mamos sugyventyniui sukanka 60metu, tad jie nusprende susikviesti visus vaikus su seimom. Tad musu bus 9suauge ir 5vaikai. Ju ten turimas namukas per mazas visiems. Tad mes su mb buvom sugalvoje, kad mes pasiimsim viesbutyje numery. Bet pasirodo jo mama visiems ir viesbuty parupins... Va cia ir neramu... Normalioms atostogoms su vaikais, reikia truputy kitokiu viesbucio salygu. O jo mama nepasizymi tuo novokumu. MB sunerimes mamikei siandien pasake, kad jis mielai primokes, kad tik viesbutis normalus butu. Esu buvusi Graikijoje, tad viesbuciu lygy irgi zinau. Kad jy kur galas.... Buvau taip yvardintam 4zv viesbuty, bet as jam vargiai buciau davusi 3... Mums reikia kad butu tarsi butas, kad salia butu kokia kavine pavalgyti, kad jei salia nera papludymio, butu vaikiskas baseinas su nors nediduke zaidimo aikstele ir pan.
Atsakyti