Ačiū labai ,smalsu pasidarė man
QUOTE(Lachesė @ 2007 12 14, 05:37)
Ačiū labai ,smalsu pasidarė man
nu ir smalsaukit smagu kad daug kas domisi sb ir klausia kaip padaryta vietoj tik kad "grazu"
Kad nepabegtu tema y uzmarsty....
Rytoj tureciau nupirkti 2 likusias dovanas, o tada baigti jas pakuoti ir vsio... Galesiu gryzti prie sb Praeita savaite vel man buvo nesekminga. Dukriukas pora naktu nemiegojo, netiketai mb mamule y svecius atsigrudo su jos sugyventiniu (su pernakvojimu pas mus ) O sestadienio nakty pati lekiau y ligonines priimamajy, nes galvojom, kad sonkaulis man luzo Na dar tiesa, mano masinukas uzsilenke, tad sia savaite visa remonte, o ir kaina bus tokia, kad nuotaika susikta kapitaliai Norisi teigiamu emociju, norisi gryzti prie mano hobiu
Rytoj tureciau nupirkti 2 likusias dovanas, o tada baigti jas pakuoti ir vsio... Galesiu gryzti prie sb Praeita savaite vel man buvo nesekminga. Dukriukas pora naktu nemiegojo, netiketai mb mamule y svecius atsigrudo su jos sugyventiniu (su pernakvojimu pas mus ) O sestadienio nakty pati lekiau y ligonines priimamajy, nes galvojom, kad sonkaulis man luzo Na dar tiesa, mano masinukas uzsilenke, tad sia savaite visa remonte, o ir kaina bus tokia, kad nuotaika susikta kapitaliai Norisi teigiamu emociju, norisi gryzti prie mano hobiu
QUOTE(Tosk @ 2007 12 17, 15:03)
Kad nepabegtu tema y uzmarsty....
smagu kad atnaujini tema, o as viena rasyt ir su savim kalbetis nenoriu .
Nu ir problemu pas tave ...tikiuosi Nauji Metai laimingesni O matai kaip buna kada anyta per duris stumi, net sonkauli susilauzai .
Aveda, gali rašyt, su savim tikrai nešneki, gal tik taip atrodo aš viską skaitau ir kaupiu info...tik pasakyt ir parodyt nelabai turiu ką
Tosk, laikykis
Tosk, laikykis
QUOTE(CrownedWithLaurel @ 2007 12 18, 13:27)
Turiu as toki klausimeli... Gal kas zino kaip scrapbooking'as vadinasi lenkiskai? Gal kokiu lenkisku tinklapiuku sia tema zinot? Ir gal zinote ar girdejote ar galima Lenkijoje rasti visu tu groziu, irankiu ir priemoniu?
pirmoj temoj kalba ejo kad kelios forumietes zada lenkijoj apsiprekint ir imete net nuoroda e-parduotuves Lenkijoj.
Cia radau sias nuorodas apie SB Lenkijoj:
1
SB Lenku forumas
e-parduotuve
dar e-parduotuve
kas tas SB lenkiskai aprasyta
cia dar labai daug nuorodu
sb ir Lenkijoj sb tik reikėjo gal įdėmiau temelę paskaityti, tai būtum pati radus visą info.
AVEDA šaunuolė, ir kaip tu randi laiko ir darbelius ruošti, ir forumą naršyti? na bet jei jau randi laiko, tai gal nebūsiu labai įžūli, jei paprašysiu kalėdinių-naujametinių sb pavyzdėlių?
tiesa, kada konkursas vyks? visus darbelius jau paruošei? taip maga pamatyti
AVEDA šaunuolė, ir kaip tu randi laiko ir darbelius ruošti, ir forumą naršyti? na bet jei jau randi laiko, tai gal nebūsiu labai įžūli, jei paprašysiu kalėdinių-naujametinių sb pavyzdėlių?
tiesa, kada konkursas vyks? visus darbelius jau paruošei? taip maga pamatyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 14, 03:06)
vadinasi "mica"...toks gamtoj naturalus mineralas. Plokstelese jisai, bet sluoksniuotas kad gali sluoksnis po sluoksnio ji lupti iki ploniausiu ikisus adata tarp sluoksniu. Kirpt jis lengvai kerpasi su zirklem. Populiaru ji naudoti rankdarbiuose kaip ir net juvelyrikoj arba daro netgi lempos uzdengalus. Jis kaip gintaras turi visokiu idomybiu ir rastu kaip sviesa per ji pereina. Ant jo stampavau bet tam reikia naudoti rasala kaip "Staz On" --solvent ink/rasalas. Mica dar deda i kosmetika, ypac i kremus-- milteliu pavidale duoda toki blizgesi labai subtilu.
Lietuviškai, tai jis žėrutis. Mineralas toks. Kažkada labai seniai teko susidurt, tik kad maža dar buvau, nežinojau ką su juo daryt...
O dėl špygos. tai MB išvis nemėgsta fotkintis... Tai ir išsidirbinėja...
Tosk, nenusimink - kalėdos stebuklų metas, manau atsiimsi daruž visas negandas.
paprašysiu kalėdinių-naujametinių sb pavyzdėlių? 4u.gif
nesakei ar atviruciu, dekoraciju ar puslapiu Kaledom nori, tai imetu nuoroda visu galerijoj 2peas
cia
O sitie du puslapiai mano Kaledinis anu metu. Ta zvaigzdute tai siuvineta ir prisiuta prie lapo.
O del konkurso tai labai abejot pradejau ar turiu menkiausia sanca ka laimet kadangi ziuredama i anu metu laimetoju darbelius zurnale, aisku kad mano stilius neatitinka. Net mb tai pastebejo. CK zurnalas (kas rengia si konkursa) parenka visiskai minimalius darbelius, be jokiu pagrazinimu--man per minimalu tiesiog. Dar be to anais metais laimetojai susilauke didelio skandalo, ir keliem ateme titula kadangi nesilaike tam tikru taisykliu. Tai SB forumuose siaucia surmulys kad CK isrenka 10 laimetoju isanksto, ar bent parenka tuos kuriu darbeliai daznai spausdinami ju zurnaluose, "nauju veidu" beveik nerenka. Ir teisybe kad visi kas laimejo turi tam tikra populiaruma zurnaluose.
Nukabinus nosi kazkiek, bet visvien bandysiu, nors ir be vilties.
Jau beveik baigiau, o negalesiu parodyt ilgai--Vasario 12 priduodu o iki Balandzio reik laukt rezultatu. Bet visvien daugiau darbeliu sukursiu tai extra kas liks pradesiu rodyt. Dar planuoju padaryti suneliui mini albuma...ta galesiu parodyt.
Aveda, nenusimink, bet kuriuo atvėju nebus tavo dalyvavimas beprasmiškas...bent jau pastebės tave, kitais metais bus daugiau šansų o tai kad tavo stilius skiriasi nuo kitu, tai tik privalumas manau, o ne trūkumas.
O gal kur nors galima pamatyt praėjusių metų laimėtojų darbus ?
O gal kur nors galima pamatyt praėjusių metų laimėtojų darbus ?