Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

Dėl specialių klijų, skirtų scrapbookng'ui, rašyk Mėlynai paukštei. Ji ir specialaus popieriaus turi. Lauksim tavo darbelio thumbup.gif

Faina, kad ir tu prisijungi prie siuntinuko iš Amerikės biggrin.gif thumbup.gif Ten laaaaaaaaabai didelis pasirinkimas assa.gif
Tai mūsų jau penkios. pioneers.gif Jau galima ir sąrašiukus darytis.
Aveda patarė pasižvalgyti po šį puslapiuką
:

http://www.joann.com...p?CATID=cat2607

O jau konkrečių prekių, kaip suprantu, ji pati eis pirkti gyvai. Teisingai, Aveda?

Aveda, vis pamirštu paklausti, o kainos tose parduotuvėse panašios kaip ir Joann.com? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 07 vasario 2008 - 14:16
verysad.gif cray.gif cry.gif bash.gif per ta MB mano issirinkta popieriu pabrangino bash.gif baiges nuolaidos, o jis nei is vietos su tuo uzsakymu jau pavargau laukti blink.gif
Papildyta:
tiesa pries kelias dienas radau norfoje tokias ydomias kliju juosteles, tik kinietiskos ir zinoma nieku ant ju naparasyta kad acid free, bet visai fainai klijujasi, vakare jai nepamirsiu tai nufotkinsiu ir foto imesiu
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 07, 15:20)
verysad.gif  cray.gif  cry.gif  bash.gif per ta MB mano issirinkta popieriu pabrangino bash.gif baiges nuolaidos, o jis nei is vietos su tuo uzsakymu jau pavargau laukti  blink.gif

lotuliukas.gif Merfio dėsnis suveikė friends.gif Junkis prie mūsų, tegu TB ramiai sau užsisakinėja tuos kėdus vienas. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 07, 14:12)
Dėl specialių klijų

Ačiu už patarimą aciuks.gif

Vakare priklijuosiu laikinai ir bandysiu įmest savo darbelį thumbup.gif

O dėl užsakymo, tai gal jau bandom rinkt ax.gif
Ir taip užtruks labai ilgai, jei teisingai supratau ...
Atsakyti
visai apleidau sb, bet kuo daugiau skaitau info, tuo labaiu nedrįstu nieko daryt lotuliukas.gif pirmi darbai buvo "na ura" daryti su minimum teorijos...bet dabra perdaug žinau lotuliukas.gif
zirafos sese, aš kolkas neprisijungsiu rpie jūsų užsakymo, nes nebežinau ko noriu ir ko man reikia...doh.gif
Atsakyti
Kaip as ruosiu siuntini. Pasirinkt nesvarbu is kur pasirinksite, Joann's yra daug, bet visvien ribota ko galeciau gaut. Viska supirksiu is Archiver's jums atskiruose maisukuose pagal sarasa (taip man lengviau jei kuri "dings" is saraso ir man reikes grazint prekes, nenoriu lakstyti po n parduotuves). Archiver's turi visko kas naujausia. Tai nors nerasite Joann's, sakykim norite rastuoto popieriaus is
Basic Grey, Bet jo nera Joann's. Tai man galite atsiust pavadinima, pvyz "Two Scoops" Basic Grey rastuoto popieriaus rinkinys (kaina apie $18 dol).
Tai bus jusu individualios sarasiuko kaina + 7,5% taksai mano valstijos+ lygiai padalinsim persiuntima pagal kiek jusu bury. Kainos beveik tokios pacios visur.
Bazzill popierius nzn ar turi tokiu poku, bet patarciau pirkt po 2 lapus spalvos ir surasykite kokiu spalvu reikia. Archivers turi labai dideli albumu pasirinkima, Prima firmos gelytes, stampuku labai daug, flomasteriu, aisku rastuotu popieriu visokiu, kliju, SB knygu ir zurnalu, lipduku...nu visko
Kliju patarciau pirkt sausu ir lipniu taskiuku.
'
Atsakyti
Renkames is cia:
scrapbooking.com
crop in paradise
Pagalvojau kad is Joann's yra mazai ka gali rasti is naujiasniu prekiu, ir...Joann's turi savo parduotuves prekias pagal "Joann Scrap Essentials" firma kuri unikali tik Joann's parduotuvem- ju Archiver's nerasiu. Kils problemu jei uzsisakinesit kokius albumus kuriu tik Joann's yra.
Sios nuorodos turiu firminiu prekiu kurias rasiu Archiver's.
Atsakyti
Aveda, reikia patarimu blush2.gif 4u.gif Ar turi kokia siistema kaip rastuota popieriu susideti, susirusiuoti??? Kitas klausimas - jeigu lape deti popieriaus lapa su suapvalintais kampais, tai ir nuotraukos kampai turi buti suapvalinti, ar tame nera taisykliu? Kazkaip norisi popieriaus kampus suapvalinti, bet nenoriu nuotraukos...
Atsakyti
Nu va - subrendau ax.gif blush2.gif
Pirmas mano darbas ...

user posted image

Prašau komentarų ir kritikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 02 07, 14:52)
Aveda, reikia patarimu blush2.gif  4u.gif  Ar turi kokia siistema kaip rastuota popieriu susideti, susirusiuoti???  Kitas klausimas - jeigu lape deti popieriaus lapa su suapvalintais kampais, tai ir nuotraukos kampai turi buti suapvalinti, ar tame nera taisykliu? Kazkaip norisi popieriaus kampus suapvalinti, bet nenoriu nuotraukos...

kiek zmoniu tiek sistemu ax.gif Priklauso tavo metodas kaip pradedi kurti puslapi kaip paciai butu greiciau rasti tam tikra popieriu. Jei pameni mano kambario foto, ant virsutines lentynos tokie plastmasiniai indeklai (firmos Cropper Hopper, vadinasi "vertical paper storage").
--As organizavau pagal firma: vienas indeklas tiktai Basic Grey (labai daug ju surinkus), kitas indeklas Daisy D's, KI Memories ir My Mind's Eye. Ir ivairiausios kitokios firmos sumestos ir atskirtos su atitinkanciu firmos pavadinimu.
--Kitiem patogiau organizuot pagal pagrindine spalva rastuoto popieriaus
--kiti pagal dizaina rastuoto popieriaus: languotas, su taskiukais, su gelem
--kiti pagal tema: Kudikio/vaikiskas, Kaledinis/sventinis, mokyklinis, ir t.t
***priklauso kaip tu atsimeni rastuota popieriu?. Mano smegeneles labiausiai atsimena pagal firma- parodant lapa beveik visad galiu atspet kokios firmos.

Apvalinti kampai: konkreciai sunku atsakyt taip ar ne nemacius puslapio ir nuotraukos. Taisykles tik rekomenduoja nieko nera isgraviruota akmeny. Jei apvalini popieriu tai gali neapvalint pacios nuotraukos bet testi ta apvalumo tema pridejus apvaliu objektu: saguciu, gelyciu, iskirptu apskritimu kitokio popieriaus, ir t.t. Niekur ner tokios taisykles kad visi kampai turi but apvalus.
Nu va - subrendau ax.gif blush2.gif

brandus darbas thumbup.gif Viskas man labai graziai ziurisi ir spalvos pritaikytos gerai, bet... Jei spalvos: ruzava/raudona, geltona, juoda, ir sviesiai geltona/kremine, tai is kur parovei ta zalia ir melyna? Perspausdinciau kas parasyta ant zalio melyno ant ruzavo popieriaus ir jei nenusiplesia ant virsaus uzklijuociau.
Atsakyti
nu labas AVEDA 4u.gif , as ir vel su klausimukais butent apie sita QK-SQUEEZE-3 cia raso Metro SkinniMini Unicase Alphabet Set(2x2" dies) with Black , tai tas 2X2 tai kaip suprantu inch ir tu formu dydis, o tai kazi kokio dydzio tos raides issikerta g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 07, 16:13)
nu labas AVEDA  4u.gif , as ir vel su klausimukais butent apie sita QK-SQUEEZE-3 cia raso Metro SkinniMini Unicase Alphabet Set(2x2" dies) with Black , tai tas 2X2 tai kaip suprantu inch ir tu formu dydis, o tai kazi kokio dydzio tos raides issikerta  g.gif

Nueik Cia ir po "Alphabets" uzrasyta, spausk "View Alphabet Size Chart", atidarys kaip .pdf formato dokumenta kuri gali atspausdint ir pamatysi tikro dydzio raides.
Jo tas 2x2" tai pati metaline plokstele/forma tokio dydzio o Alphabetas yra keturiu dydziu:

--Grand = 3,5 inch= 8,89 cm Grand alphabetai netilps i replytes reikia tureti ta didesne "revolution" Masinyte kadangi metalines formos sito yra 4"x4")
--Classic =1,25 inch=3,18 cm
--Mini =0.625=1,59 cm
--Skinni mini =0.50inch=1,27cm (skinni reiskia "plonytis")
Atsakyti