Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 05, 14:03)
Na taip, bet čia kiek kitokio pobūdžio reklama - savam rate, tsakant, tai gal nenusižengsim taisyklėms.  blush2.gif

O kaip atrodo albumų lapai iš vidaus? Ar paprasti, ar su įmautėm?  g.gif

Butent kur dabar yra, tai tik balti lapai. Buvo ir su imautem, medziaginiais virseliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELYNA PAUKŠTĖ: 05 vasario 2008 - 13:08
QUOTE(Miglota @ 2008 02 05, 13:44)
gal kas nors jau uzsisakinejo is sios parduotuves ir galetu pakomentuot  bigsmile.gif

mijaka minėjo, kad priko albumą.
Aš pirkau lapų ir šiek tiek "pričendalų": juostelių, sagučių, įvairių dalykėlių, kuriuos Aveda vadina "eyelet", dar pirkau specialių klijų. Viskas super, neturiu priekaištų. wub.gif TIK REPLIŲ LABAI REIKIA. doh.gif
Beje, klijai pateisino lūkesčius. Palyginimui papasakosiu, kokį eksperimentą atlikau. Man reikėjo nuotraukos kraštą apklijuoti juostelę. Baiminausi, kad nuo klijų neperšlaptų juostelė, nes nekaip atrodys.
Ant juodraščio pabandžiau su specialiais scrapbooking'o klijais iš šios parduotuvės ir su klijais, skirtais klijuoti audinį. Tai tie audiniui skirti klijai priklijavo taip, kad gyvenime nebeatplėši! lotuliukas.gif Bet juostelė permirko ir persišvietė.
O specialūs foto klijai juostelės nesugadino. Pasistengus, galima atplėšti, bet svarbiausia, kad priklijavo estetiškai. Likau patenkinta. Ir jau švarraštį klijavau su tais spec. klijais. drinks_cheers.gif

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 05, 14:08)
Butent kur dabar yra, tai tik balti lapai. Buvo ir su imautem, medziaginiais virseliais.

Gaila, nemačiau. Bet dabar mane domina kaip tik su paprastais lapais. thumbup.gif Parašysiu až, nenoriu teršt temos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 05 vasario 2008 - 21:33
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 05, 22:31)
mijaka minėjo, kad priko albumą.
Aš pirkau lapų ir šiek tiek "pričendalų": juostelių, sagučių, įvairių dalykėlių, kuriuos Aveda vadina "eyelet", dar pirkau specialių klijų. Viskas super, neturiu priekaištų.  wub.gif  TIK REPLIŲ LABAI REIKIA.  doh.gif
Beje, klijai pateisino lūkesčius. Palyginimui papasakosiu, kokį eksperimentą atlikau. Man reikėjo nuotraukos kraštą apklijuoti juostelę. Baiminausi, kad nuo klijų neperšlaptų juostelė, nes nekaip atrodys.
Ant juodrasšio pabandžiau su specialiais scrapbooking'o klijais iš šios parduotuvės ir su klijais, skirtais klijuoti audinį. Tai tie audiniui skirti klijai priklijavo taip, kad gyvenime nebeatplėši!  lotuliukas.gif  Bet juostelė permirko ir persišvietė.
O specialūs foto klijai juostelės nesugadino. Pasistengus, galima atplėšti, bet svarbiausia, kad priklijavo estetiškai. Likau patenkinta. Ir jau švarraštį klijavau su tais spec. klijais.  drinks_cheers.gif
Gaila, nemačiau. Bet dabar mane domina kaip tik su paprastais lapais.  thumbup.gif  Parašysiu až, nenoriu teršt temos.  smile.gif

Labai malonu skaityti tokius atsiliepimus. Smagu, kad nenusivylei ir likai patenkinta. thumbup.gif

O gal kas gali papasakoti ar imesti kokia nuoroda apie scrapbooking'o istorija? g.gif Labai reikia.

Atsakyti
Bet dabar mane domina kaip tik su paprastais lapais.

ka tu turi omeny paprasti lapai...kaip sasiuvinys? tokio irisimo kad be jokiu pleveliu o tik nuotraukas tiesiogiai lipdyt ant kartoninio albumo lapo?
O gal kas gali papasakoti ar imesti kokia nuoroda apie scrapbooking'o istorija? g.gif Labai reikia.

cia istorija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 vasario 2008 - 21:39
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 05, 22:37)
ka tu turi omeny paprasti lapai...kaip sasiuvinys? tokio irisimo kad be jokiu pleveliu o tik nuotraukas tiesiogiai lipdyt ant kartoninio albumo lapo?

cia istorija

Labai aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 05, 22:37)

Ne, ant balto lapo tiesiogiai jau prisilipdžiau doh.gif Galvoju tuos baltus lapus apklijuoti specialiu scrapbookingo popieriumi ir toliau daryti scrapą.

Na, norėčiau tokio albumo, kad tarpų tarp lapų nebūtų arba kad jie būtų minimalūs. Na įsivaizduok, kaip pati mėgsti daryti dvigubus lapus, t.y. temą per du lapus.
Dar aš nenoriu dėti tų lapų į įmautes, nes noriu juos čiupinėti, jausti lapo reljefą. Žinau, kad susidėvi, bet natūraliai pasenę daiktai turi savo žavesio. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 05, 22:46)
Ne, ant balto lapo tiesiogiai jau prisilipdžiau  doh.gif  Galvoju tuos baltus lapus apklijuoti specialiu scrapbookingo popieriumi ir toliau daryti scrapą.

Na, norėčiau tokio albumo, kad tarpų tarp lapų nebūtų arba kad jie būtų minimalūs. Na įsivaizduok, kaip pati mėgsti daryti dvigubus lapus, t.y. temą per du lapus.
Dar aš nenoriu dėti tų lapų į įmautes, nes noriu juos čiupinėti, jausti lapo reljefą. Žinau, kad susidėvi, bet natūraliai pasenę daiktai turi savo žavesio. smile.gif

O kaip tu jo virselius dekoruosi?
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 05, 22:49)
O kaip tu jo virselius dekoruosi?

Čia ir yra bėda. doh.gif Nenumanau, nes nemoku. Todėl ir nežinau, ką daryt. doh.gif
Atsakyti
tuos baltus lapus apklijuoti specialiu scrapbookingo popieriumi ir toliau daryti scrapą.

sitas albumas butent toks ir buvo tik balti lapai iristi kaip knyga, be pleveliu. Virselis buvo paprastas/nuogas as ji apdengiau karoliukais ir juvelyrikos likusiu papuosalu. Abi puses uzklijavau ant tu baltu lapu .Tai mano SB puslapiai uzklijuoti ant to balto kkartoninio lapo albume...taip atrodo.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 vasario 2008 - 21:55
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 05, 22:52)
Čia ir yra bėda.  doh.gif  Nenumanau, nes nemoku. Todėl ir nežinau, ką daryt.  doh.gif

Cia toks patarimas..
As su tokiu paciu virseliu uzrasu knygele-dekupazinau ir tas pavirsius toks gavosi... nemoku net nusakyti... blush2.gif toks kaip turi buti...

user posted image

tik foto ne tokia kokia turi buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 05, 22:54)
sitas albumas butent toks ir buvo tik balti lapai iristi kaip knyga, be pleveliu. Virselis buvo paprastas/nuogas as ji apdengiau karoliukais ir juvelyrikos likusiu papuosalu. Abi puses uzklijavau ant tu baltu lapu .Tai mano SB puslapiai uzklijuoti ant to balto kkartoninio lapo albume...taip atrodo.

Aveda wub.gif Tai būtent tai, ką aš ir noriu padaryti savo dukrytei.... Beje, aš atsimenu ir šį tavo viršelį, ir tuos kai kuriuos lapus.... Rodei pirmoj temelei, liko atminty... wub.gif Be šansų man padaryti tokį viršelį, ne juvelyrė aš, skirtingai nei tu. doh.gif Bet aš pasitreniruosiu "ant kačių". laugh.gif T.y. ant juodraščių.

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 02 05, 22:58)
Cia toks patarimas..
As su tokiu paciu virseliu uzrasu knygele-dekupazinau ir tas pavirsius toks gavosi... nemoku net nusakyti... blush2.gif  toks kaip turi buti...

Mėlyna paukšte, aguonos - mano mėgstamiausios gėlės.... wub.gif Tik dekupažinti dar nebandžiau, noriu iš pradžių išmokti scrapinti. ax.gif Už patarimą labai dėkoju wub.gif Ir tau, ir Avedai 4u.gif Man jau nebe taip baisu. karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 05 vasario 2008 - 22:27
Darau pirmąjį savo darbą doh.gif
Krapštausi ketvirtą vakarą.
Beliko priklijuoti nuotrauką ir užrašyti komentarus.

Kitiems darbams labai trūksta scrapbookingo popieriaus ...
Noriu ir albumo blush2.gif
Jei priimsit ir aš kooperuojuos užsąkymui ...

Turiu klausimą.
Zirafos sesė kalbėjo apie klijus. Kokius konkrečiai ir kur galėčiau nusipirkti ?

Pirmąjį savo darbą jūsų nuosprendžiui parodysiu labai greit blush2.gif

Atsakyti