Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 02 03, 17:08)
tie chipboard alfabetai gal visai ir nieko, bet man keista kad nuotrauka vaizduoja po 6 dezutes o parduoda tik 2 is tu, ir dar kurias? issirinkt negalima?

o del eilerasciu ar bandei paieskot google.lt "vaikiski eilerasciai,  ar grazus eilerasciai vaikam" ?

Ten galima pasirinkti kuriu nori.

QUOTE(Aga @ 2008 02 03, 17:14)
Bandyk ieškor Zitos Gaižauskaitės eilėraščių, vaikiškų yra be galo gražių, tik va ar bus internete.

Aciu 4u.gif , gal mano mama tures jos knyguciu.

Miglota, va dar kokia parduotuve netoli Lilestrøm radau ir nuolaidu dabar pas juos daug. http://www.scrappekr...op/specials.php
Atsakyti
Aveda, o kaip sitas albumas, blush2.gif man labai spalva wub.gif , ten kaip tycia nei vieno komentaro apie ji nera, o tai mano pirkiniu krepselis perlipo 150$ o jame dar ne viskas ko noriu ax.gif , reikia truputi susimazinti doh.gif , o tai mb kreditines neduos pamates suma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 04, 01:16)
Aveda, o kaip sitas albumasblush2.gif  man labai spalva wub.gif , ten kaip tycia nei vieno komentaro apie ji nera, o tai mano pirkiniu krepselis perlipo 150$ o jame dar ne viskas ko noriu  ax.gif , reikia truputi susimazinti  doh.gif , o tai mb kreditines neduos pamates suma lotuliukas.gif

Nzn kaip tas albumas kadangi pacioj Joanns parduotuvej nera o tik internete. Bet panasiu yra tai tas pats ant to pacio. visuose "post-bound"= surisimas su 3 varstukais, buna 10 pleveles kisenuku tai tikrai neuzteks vienam albumui (reikia nusipirkt papildomai pleveliu), bet...daugiau nei 10 puslapiu, albumas negules ploksciai o labai issisketes, negraziai atrodo. Man forumuose patare nusipirkti tokiu suverzimo dirzeliu ir isimti tuos tris varstelius ir perristi albumo stubura tokiu budu. Vadinasi "Snap Load" firmos Pioneer sitie . Tai dabar 3 vaiku albumus perdariau tokiu budu. Mano albumai tai stori stori. Niekaip negaleciau sutalpinti pirmus metus i tik viena, tai pas mane ne albumai o tomai gaunasi biggrin.gif Beja as abiem pirkau su pliusiniais medziaginiais virseliais is Joann.com tokiu...jei tu siuveja ir patinka medziagos galbut ir tau sitie bus nieko?? Bet jie labai vaikiski, tai greit jau netiks tokie Amanda Blu .
Pereisiu tikriausiai i Albumus su ziedukais kuriuos galesiu atidaryti lengviau ir puslapius idet ar isimt pagal data...va tokius American Crafts D-ring album sie labai modernus ir kartonini virseli gai pati kaip apdirbti ar data pavadinima uzrasyti, manau graziai lentynoj stoves skirtingu spalvu virseliais.

Labas rytas beja 4u.gif Ar man miegot siandien apsimoka? ax.gif
dar norejau paklaust kodel TB sporbus is USA uzsisako?, juk LT pardese maciau is aprangos yra visko. Rankdarbiam medziagu pasirinkimo tai cia kitas reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 04 vasario 2008 - 08:51
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 30, 19:04)
Joann's.com tiktai turi normalia internetine parduotuve kad jum suteigt bendra supratima prekiu ir kainu.  Vienu zdz, rasykit sarasa ko norit o as galiu rasti vienoj is 4 aplinkiniu parduotuviu tikrai.

Žvalgausi wub.gif Ačiū už nuorodėlę 4u.gif
Tai mūsų kol kas tik 4 susikooperavo.... Gal daugiau norinčių atsiras?
Aveda, aš kai pasidarysiu pirmą sąrašiuką, iš karto tau pranešiu.

P.S. Aveda, AR TU APSKRITAI MIEGI??? blink.gif Būčiau tavo systra, kas trečią naktį pririšinėčiau tave prie lovos, kad nors retsykiais išsimiegotum lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 04 vasario 2008 - 15:42
P.S. Aveda, AR TU APSKRITAI MIEGI??? blink.gif Būčiau tavo systra, kas trečią naktį pririšinėčiau tave prie lovos, kad nors retsykiais išsimiegotum lotuliukas.gif

mano systra kaip tik mane anksti pakele 8 val ir stebisi:"Dar tu miegi?!", nzn kokiu laiku as i lova einu miegot. O taip saldziai su vaikuciais miegojau iki to telefono skambucio. Labiausiai nepatenkintas mano insomnikes iprociais tai vyras, vis juokauja kad jei nesinaudoju lova jis mano dali "isnomuos". Kartais susiprantu ir nueinu normaliu laiku, bet sunku. Vakarais ir paryciais gaunu ramaus laiko sau paciai be jokiu pertrauku ir vaiku reikalavimu.

thumbup.gif kooperuokites ir toliau.
As manau jau vel kibsiu i SB...juokinga puslapi sugalvojau.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 04, 08:22)
Nzn kaip tas albumas kadangi pacioj Joanns parduotuvej nera o tik internete. Bet panasiu yra tai tas pats ant to pacio. visuose "post-bound"= surisimas su 3 varstukais, buna 10 pleveles kisenuku tai tikrai neuzteks vienam albumui (reikia nusipirkt papildomai pleveliu), bet...daugiau nei 10 puslapiu, albumas negules ploksciai o labai issisketes, negraziai atrodo. Man forumuose patare nusipirkti tokiu suverzimo dirzeliu ir isimti tuos tris varstelius ir perristi albumo stubura tokiu budu. Vadinasi "Snap Load" firmos Pioneer sitie . Tai dabar 3 vaiku albumus perdariau tokiu budu. Mano albumai tai stori stori. Niekaip negaleciau sutalpinti pirmus metus i tik viena, tai pas mane ne albumai o tomai gaunasi  biggrin.gif  Beja as abiem pirkau su pliusiniais medziaginiais virseliais is Joann.com tokiu...jei tu siuveja ir patinka medziagos galbut ir tau sitie bus nieko?? Bet jie labai vaikiski, tai greit jau netiks tokie Amanda Blu .
Pereisiu tikriausiai i Albumus su ziedukais kuriuos galesiu atidaryti lengviau ir puslapius idet ar isimt pagal data...va tokius American Crafts D-ring album sie labai modernus ir kartonini virseli gai pati kaip apdirbti ar data pavadinima uzrasyti, manau graziai lentynoj stoves skirtingu spalvu virseliais.

Labas rytas beja 4u.gif Ar man miegot siandien apsimoka? ax.gif
dar norejau paklaust kodel TB sporbus is USA uzsisako?, juk LT pardese maciau is aprangos yra visko. Rankdarbiam medziagu pasirinkimo tai cia kitas reikalas.

nu tu pavarai kai netingi lotuliukas.gif , nu rimtai ir kada tu miegi, as tai siandien kaip zombis blink.gif viiiisa neissimiegojus, bet nieko ne pirmas kartas, aciu Aveda uz info, bet dabar dar klausimelis apie tuos albumus su ziedais, kaip ten jie veikia, ta prasme ar tie ziedai kaip nors atsidarantys, nes ten pasiskaiciau ir dabar nezinau ar teisingai supratau g.gif

o Mb kedus uzsisakineja JAV del paprastos priezasties, uz ta pacia kaina beveik dvigubai daugiau kedu gaunasi lotuliukas.gif nes Lt jai tik kedai geresni tai kaina beveik dvigubai brangesne nei kad JAV,

o as dar viena psl pameistravau blush2.gif , pabandysiu kai MB gryz pafotkinti, bet itariu nieko gero prie tokio pasvietimo nesigaus, tai gal kita diena, ko gero pirmas mano SB puslapis kuris man paciai patiko, tik zinoma dar nebaigtas, nera uzrasu, bet ten ju daug ir nebus, mano akimis ziurint gavosi minimalistinis lotuliukas.gif
oi kad prisigyriau blush2.gif dabar visos bars kai be savaitgalio negalesiu parodyti ka padariusi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
LINUTUK D-ring albumai tie ziedai atsidaro ir lengvai isideda ir issima pleveles., toki...
user posted image
bet didziausias minusas kad jei turi 2 puslapiu darbeli kur rastas, dizainas ar nuotraukos tesiasi per abu (kaip toks kur mano sunelis skaite knyga) , tai palieka labai dideli, nepageidautina tarpa. Bet...galima susiuti plevelias su permatomais siulais (toki ploni kaip zilka). Cia parodo video rezultata. kaip susiut pleveles D-ring albumam video
...ir dar, cia parodo D-ring albuma ir kaip atrodo viduj kur ji sudejus savo puslapius.

P.s. kitom, cia neblogas podcast video pamokeles apie SB (daryta vienos forumietes is twopeas SB forumo). Mes abi i konkursa siais metais stojom. Daug temu ji mokina kaip: puslapio dizaina, nuotraukas kaip isdeliot, ir t.t. LABAI verta paziuret. Tas visas stulpelis desinej "Podcast Episode Archives", yra video pamokeles. cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 04 vasario 2008 - 22:19
Aveda, kaip visuomet, ačiū už nuorodėlę. Nuo visų. aciuks.gif Aš kaip tik ruošiausi klausti, ar būna albumų be žiedų? Tiesiog kad būtų paprasti lapai, na kad tarp jų nebūtų tokio didelio tarpo. Susiūti įmautes - gera idėja. Bet ką daryti, jei aš iš viso nenoriu įmaučių? Ar yra albumų be įmaučių?
Atsakyti
Mėlyna paukšte, kur pradingot? biggrin.gif Aš vis dar laukiu replyčių doh.gif biggrin.gif
Kodėl nepasigyrėt, kad jau atidarėte internetinę parduotuvę? Aplinkiniais keliais apie ją sužinojau. biggrin.gif

Pareklamuosiu čia, nes tikrai daugeliui iš mūsų pravers thumbup.gif

http://www.freewebs....biams/index.htm
Atsakyti
gal kas nors jau uzsisakinejo is sios parduotuves ir galetu pakomentuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 02 05, 13:13)
Mėlyna paukšte, kur pradingot?  biggrin.gif  Aš vis dar laukiu replyčių  doh.gif  biggrin.gif
Kodėl nepasigyrėt, kad jau atidarėte internetinę parduotuvę? Aplinkiniais keliais apie ją sužinojau.  biggrin.gif

Pareklamuosiu čia, nes tikrai daugeliui iš mūsų pravers  thumbup.gif

http://www.freewebs....biams/index.htm

lotuliukas.gif
Sugedinai ax.gif
Reklamuotis viesai Sm negalima, tai tyliu smile.gif

Vyksta akcija siuo metu scrapbooking lapams biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, bet čia kiek kitokio pobūdžio reklama - savam rate, tsakant, tai gal nenusižengsim taisyklėms. blush2.gif

O kaip atrodo albumų lapai iš vidaus? Ar paprasti, ar su įmautėm? g.gif

Atsakyti