QUOTE(AVEDA @ 2008 02 04, 08:22)
Nzn kaip tas albumas kadangi pacioj Joanns parduotuvej nera o tik internete. Bet panasiu yra tai tas pats ant to pacio. visuose "post-bound"= surisimas su 3 varstukais, buna 10 pleveles kisenuku tai tikrai neuzteks vienam albumui (reikia nusipirkt papildomai pleveliu), bet...daugiau nei 10 puslapiu, albumas negules ploksciai o labai issisketes, negraziai atrodo. Man forumuose patare nusipirkti tokiu suverzimo dirzeliu ir isimti tuos tris varstelius ir perristi albumo stubura tokiu budu. Vadinasi "Snap Load" firmos Pioneer
sitie . Tai dabar 3 vaiku albumus perdariau tokiu budu. Mano albumai tai stori stori. Niekaip negaleciau sutalpinti pirmus metus i tik viena, tai pas mane ne albumai o tomai gaunasi
Beja as abiem pirkau su pliusiniais medziaginiais virseliais is Joann.com tokiu...jei tu siuveja ir patinka medziagos galbut ir tau sitie bus nieko?? Bet jie labai vaikiski, tai greit jau netiks tokie
Amanda Blu .
Pereisiu tikriausiai i Albumus su ziedukais kuriuos galesiu atidaryti lengviau ir puslapius idet ar isimt pagal data...va tokius
American Crafts D-ring album sie labai modernus ir kartonini virseli gai pati kaip apdirbti ar data pavadinima uzrasyti, manau graziai lentynoj stoves skirtingu spalvu virseliais.
Labas rytas beja
Ar man miegot siandien apsimoka?
dar norejau paklaust kodel TB sporbus is USA uzsisako?, juk LT pardese maciau is aprangos yra visko. Rankdarbiam medziagu pasirinkimo tai cia kitas reikalas.
nu tu pavarai kai netingi
, nu rimtai ir kada tu miegi, as tai siandien kaip zombis
viiiisa neissimiegojus, bet nieko ne pirmas kartas, aciu Aveda uz info, bet dabar dar klausimelis apie tuos albumus su ziedais, kaip ten jie veikia, ta prasme ar tie ziedai kaip nors atsidarantys, nes ten pasiskaiciau ir dabar nezinau ar teisingai supratau
o Mb kedus uzsisakineja JAV del paprastos priezasties, uz ta pacia kaina beveik dvigubai daugiau kedu gaunasi
nes Lt jai tik kedai geresni tai kaina beveik dvigubai brangesne nei kad JAV,
o as dar viena psl pameistravau
, pabandysiu kai MB gryz pafotkinti, bet itariu nieko gero prie tokio pasvietimo nesigaus, tai gal kita diena, ko gero pirmas mano SB puslapis kuris man paciai patiko, tik zinoma dar nebaigtas, nera uzrasu, bet ten ju daug ir nebus, mano akimis ziurint gavosi minimalistinis
oi kad prisigyriau
dabar visos bars kai be savaitgalio negalesiu parodyti ka padariusi