Aš irgi labai norečiau pasižvalgyti..... nes šiandiena naršydama po internetą, net iki Kinijos buvau prisiknisus , o jei kartu kokių prekių pasižiūrėtumėm, tikrai būtų geriau.
Štai, mūsų jau dvi Kas dar? Jungiames, merginos.
tarp kitko, tai kinijoj net pigiau nei USA, bet ten reikia tukstanciais uzsakinet
aš ir norėčiau bet bijau, kad kai įsismaginsiu su savu užsakymu.. tai ojojoi...
Na gi nagi.... Kooperuojates Man ir ydomu tos internetines parduotuves. Aveda, o tas lietuvis tuos siuntinius kaip yvertina? Uzraso realia kaina ar kazka simbolisko? Nes pavyzdziui norvegai linke tikrinti siuntinius ir apmokestinti (tada mazai tikrai nepasirodo). Gal ir as susigundyciau susikoperuoti ir uzsisakyti tevuku adresu.
As turiu 2nuotraukas ir niekaip negaliu issirinkti katra daryti, man jos abi nu tokios
As turiu 2nuotraukas ir niekaip negaliu issirinkti katra daryti, man jos abi nu tokios
QUOTE(Tosk @ 2008 01 30, 16:05)
Na gi nagi.... Kooperuojates Man ir ydomu tos internetines parduotuves. Aveda, o tas lietuvis tuos siuntinius kaip yvertina? Uzraso realia kaina ar kazka simbolisko? Nes pavyzdziui norvegai linke tikrinti siuntinius ir apmokestinti (tada mazai tikrai nepasirodo). Gal ir as susigundyciau susikoperuoti ir uzsisakyti tevuku adresu.
o tu pirma vien nuotrauka o paskui kita
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 30, 20:03)
o tu pirma vien nuotrauka o paskui kita
Na jos darytos toj pacioj serijoj, tad labai panasios. Ir jos abi dideles, y viena lapa tikrai graziai netilps. Vienoj labai plati sypsena, o kitoj tokia sukta sypsenele... Myliu abi nuotraukas
QUOTE(zirafos sese @ 2008 01 30, 15:46)
Jei ką aš ir prisijungčiau
kad organizuojates. Del persiuntimo kainu tai nemaciau kad jis ka suchimycintu...ta prasme, kad pasveria, suskaiciuoja kiek ir susimoki. Jis laive konteinery perka tai ir sukrauna vienkart i menesi lygtai. Mano tevai taip savo turta perkele is JAV i LT, per ji.
Del parduotuviu tai as prekiaujuosi aplink namus: pas mane nemazas pasirinkimas, bet deja kad jum suprast apie prekias, Joann's.com tiktai turi normalia internetine parduotuve kad jum suteigt bendra supratima prekiu ir kainu. O tu paciu prekiu visur yra. Archivers turi didziausia pasirinkima visko kas naujausia ir geriausia, bet neturi internete jum parodyt prekiu visiskai, tik nuotrauka viliojancia atidarant ju puslapi. Vienu zdz, rasykit sarasa ko norit o as galiu rasti vienoj is 4 aplinkiniu parduotuviu tikrai.
Tosk del nuotrauku kada as nepasirenku dedu abi tokio pacio dydzio bet sumazintu kad tilptu vienam puslapy.
Del parduotuviu tai as prekiaujuosi aplink namus: pas mane nemazas pasirinkimas, bet deja kad jum suprast apie prekias, Joann's.com tiktai turi normalia internetine parduotuve kad jum suteigt bendra supratima prekiu ir kainu. O tu paciu prekiu visur yra. Archivers turi didziausia pasirinkima visko kas naujausia ir geriausia, bet neturi internete jum parodyt prekiu visiskai, tik nuotrauka viliojancia atidarant ju puslapi. Vienu zdz, rasykit sarasa ko norit o as galiu rasti vienoj is 4 aplinkiniu parduotuviu tikrai.
Tosk del nuotrauku kada as nepasirenku dedu abi tokio pacio dydzio bet sumazintu kad tilptu vienam puslapy.
AVEDA, gal gali truputi papasakoti apie die cut mashines.. ar geriau aparaciukai, ten kur dedasi silikonines plokstes o tarp ju popieriaus lapas ir plokstele su norimu ornamentu, ar tokie kur tik isspaust reikia.. aisku per aparaciuka viso lapo nepervarysi, jei lapas didelis, be to tos plokstes truputi vazineja ir uztrunka nemazai laiko atitaikyt reikiama dydi (bandziau cuttlebug), bet gerai tuo, kad vienu kartu galima kelis daiktus iskirpti, to kito aparaciuko, kuri reikia spaust rankom nebandziau.. beje, ar tas ploksteles su peiliukais galima deti i visus ar tik i tos pacios firmos aparaciukus? ir ar su visais galima padaryti konturini popieriu?
AVEDA, gal gali truputi papasakoti apie die cut mashines.
nzn ar mano nuomone verta sioj sferoj kadangi ji neseka kas dabar populiaru. Labai daug kas pasinese ant tokiu "diecut" elektroninu masinu kaip Cricut.
Sita nusipirkus reikia atskirai pirkti formas ir alfabetu dezutes (nuotraukoj matosi apacioj desinej ovaline forma)...jos kainuoja apie $75+ dol. Aisku didziausias pliusas kad gali reguliuti dydi iskirpimo. Minusas kad vietos uzima ir negali pasiimti su savim jei su draugem kur nori i SB "crop" vakarely iseit.
As nesu elektonine/techikai pasinesus. Man nesinorejo tokio varianto kadangi neturiu kur padet ir be to kaip pradejau SB pirkau Quickutz (QK) cia nuoroda
Turiu QK replytes,
bet dar nusipirkau QK Revolution:
i Revolution telpa 4 metalines plyteles (replyciu QK dydzio), arba "grand alphabets" kurie pritaikyti spec. Revolution. sudedi visas, uzdedi popieriu ir permatomos plastmases kaladele ir su rankena pervarai. Taip ir popieriu sutaupau kadangi, vienkart pervarus, peiliukai prakerta kempinelej forma ir matau ties kur popieriu det antra kart. Masinele man primena makaronu maluneli, jokia cia ne revoliucija ar isradingumo aukstybe, bet man patinka ir prakerta ne tik per popieriu bet ir per barchatini kaspina (imeciau puslapi daryta raudonom kaspino raidem su tuo revolution "Journaling" shriftu, cia pries kelis puslapius atgal). Perkant Revolution ipakuota i juoda deze (parodyta nuotraukoj), bet labai LABAI sunkus padaras, net neisivaizduoju kiek kainuotu Norvegijoj...tikrai nemazai vien tik uz persiuntima.
Kitos firmos yra Sizzix, bet jie nieko naujo nesugalvoja ir numatau kopanijos mirti palaipsniui. Ju formas matau visokiuose ispardavimu centruose. Forumuose girdziu kad naudojama sakykim QK formos, Sizzix machinelej, bet....jei kas atsitiks tom plytelem, tai prarandi garantija, QK tau ju neapmainys. QK esa zinomi nuolankiausiu klientu aptarnavimu, jei ne kas jie apmaino, tau padeda. Bet jei istirs kad sugadinai naudojant kita masina, gausi shpyga.
Dar yra kitokiu elektroniniu QK turi sita
bet ivertinimas ne toks geras tiem kurie turi iMac. (kartais jie nesusisneka),
su Windows lygtai ne tiek problemu. Del elektronikos as prasta patareja, tik galiu pasakyt koki pletkai ir ivertinimai SB forumuose verda.
Makalyne prirasiau ir nzn ar tau cia ka padejau.
va Tosk uzsisake QK replytes ir formu komplektuka (ar is ebay?). Gal ir ji tau ivertins, ar jei arciau gyventumet parodytu.
aciu
supratau tiek, kad noriu tos juodos dideles dezes ir replyciu su replem tai paprasciau, o kaip ta deze parsisiust sita cutllebug kur bandziau tai nedidele ir gana lengva idomu kaip ten su formom, ar nebus taip, kad dings..
supratau tiek, kad noriu tos juodos dideles dezes ir replyciu su replem tai paprasciau, o kaip ta deze parsisiust sita cutllebug kur bandziau tai nedidele ir gana lengva idomu kaip ten su formom, ar nebus taip, kad dings..