Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

gal praeis tas virusas ir kisenes neistustes lotuliukas.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi tikiuosi kad nepasigydisi nuo SB viruso, ir taip LT cia vienetais tik uzsiimineja. Visos laukia atliekamu lesu, nusiziuri bet i veikla neskuba. Negi LT nesekmingas verslas butu sis hobis? Kzkp, kaip matau juvelyrikos/karoliuku temas cia SM, tai matosi nelabai pagaili isleisti kristaliukam karoliukam visokiausiem. Vienintelis skirtumas tikriausiai kad nera kaip prieti prie tu SB priemoniu ir paciom paziureti, o uzsisakyt visos bijo, bet...pradet reikia nuo kazko, surizikuot kazkiek. Is visu kitu rankdarbiu, nera ko kilniau ir svarbiau kaip palikti palikima vaikam savo seimos istorija.

Tosk smagu kad SB drauge radai savo kraste. Norvegijoj girdejau nemazai lietuviu yra.

As siandien issiunciau visus darbelius konkursui, atsviestus ir i albuma sudetus. Nors sancas laimeti labai mazas, bet toks jegingas jausmas kad nors bandziau, stengiausi, iki paryciu nemiegodama. Kitaip nebuciau tiek laiko ir pastangu idejus. Vis buitis ir vaikai atima nuo SB, bet kaip turiu nustatyta termina, tai niekur nedingsi, reikejo prisiverst.
Suzinosiu apie Balandzio 4. Jei nepavyks, sumesiu visus i galerija ir idesiu nuoroda jums pakomentuot.
Atsakyti
AVEDA, svarbu ne laimėt, o sudalyvaut, linkiu sėkmės, laikysim kumščius ax.gif
Atsakyti
Aveda, nepasiduok organizatorių provokacijoms. wink.gif Jei ir nelaimėsi šio konkurso, vis tiek laimėsi: įgysi patirties thumb_yello.gif Tavo darbeliai, kaip supratau iš tavo aprašymų, skiriasi nuo kitų, nestandartiniai. Manau, ateisi laikas, kai organizatoriai ims vertinti būtent tokus darbus, kokius darai tu. wub.gif Arba, galų gale, atsiras kitų organizatorių, kuriems reikės būtent tokių darbų, neformato. wub.gif

Mane asmeniškai labai stabdo, t.y. labai trukdo kurti priemonių nebuvimas. sad.gif Jautiesi kaip ubagas, kuris susiruošė į prabangią puotą... Tarsi norėtum pasisiūti nuostabią suknelę puotai, bet turi tik skarmalų... Nėra iš ko siūti.... sad.gif Internetu užsisakinėti? Kaži, ar į Lietuvą tai įmanoma... Turbūt vienintelė išeitis būtų kooperuotis visoms ir per tarpininką siųstis prekytes. Kitos išeities nesugalvoju...
Atsakyti
Manau, kad įmanoma parsisiųst, bet mums lietuviams kainos tai šoką kelia doh.gif
Atsakyti
AVEDA, svarbiausia, kad tu jauti, jog padarei geriausia, bet kokiu atveju esi saunuole smile.gif
Atsakyti
Turbūt vienintelė išeitis būtų kooperuotis visoms ir per tarpininką siųstis prekytes. Kitos išeities nesugalvoju...

jeigu toki kooperatyva surinksite, galeciau ir as pabuti tarpininke ax.gif . Gi visvien labiau nusimanau kur ka pigiau gaut, ir siuntimo budas ne toks brangus. Cia vienas lietuvis turi importo/eksporto bizniuka, tai ima 1/2 kainos (ar pigiau ?) negu kainuotu per USA pasta persiusti. Bet man atrodo banderole daug ilgiau keliauna, gal koki menesi netgi. cia nuoroda as per ji daug kartu siuntus draugem siuntinius ir tevai per cia siuntesi kada grizo gyvent i LT. Jeigu noras jums yra, viskas imanoma mirksiukas.gif

O del konkurso, geriausia kas is to isejo, tai kad anu metu nugaletoja man labai daug konstruktyvios kritikos parase. Jei nelaimesiu, tikriausiai atskirai issiuntinesiu darbelius po SB zurnalus.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 01 30, 00:25)
Manau, kad įmanoma parsisiųst, bet mums lietuviams kainos tai šoką kelia doh.gif

doh.gif Ir dar kokį. O aš dar ir kortelės tam tinkamos neturiu.... doh.gif
Atsakyti
Ir dar kokį. O aš dar ir kortelės tam tinkamos neturiu.... doh.gif

o Paypal LT nevartoja?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 30, 00:36)

Būtų super, bet čia rašomos tokios sumos: nuo 150 ili 370 dolerių??? Arba aš kažką ne taip supratau....

Oi, Aveda, jeigu tu būtum tarpininke, padėtum prekytes išsirinkti tinkamas, neliktų jokių abejonių, ką su kuo naudoti, juk tu taip gerai nusimanai apie viską, ir apie popierių, ir apie kitas priemones. thumbup.gif

Dar dėl tavo darbelių norėjau paklaust - jei išsiuntinėsi į įvairius SB žurnalus, ar gausi finansinės naudos? Nes visai ne pro šalį, kai mėgstamiausias pomėgis ne tik ištuština, bet ir papildo piniginę. biggrin.gif

P.S. Paypal jau yra Lietuvoj, jei nesvaičiuoju.... rolleyes.gif Bet aš nieko apie tai nenusimanau. Jei yra, tai teks pradėt domėtis, kaip naudotis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 29 sausio 2008 - 23:45
Būtų super, bet čia rašomos tokios sumos: nuo 150 ili 370 dolerių??? Arba aš kažką ne taip supratau....

ne taip supratai. As jam paskambinau; sake kad kaina $5 dol uz deze + papildomai $1.26 uz 1 svara
(1 kg= 2,2 svarai). Maziausia/minimalus svoris gali but apie 10 kg (20 svaru), bet kadangi SB medziagos, ypac popierius daug sveria, tikrai daug didesne deze iseitu. As per ji daug siuntus ir pigiau tikrai niekur neiseis. Bet kadangi laivu siunciama o ne Air Mail (oro pastu) tai ilgiau siuntinys keliauja.
Tik duodu pasiulyma jum. Jei susiorganizuosit tai persiuntimas pusiau visom pasidalinus "nesikandzios" kaip sakot.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 29, 22:44)
lotuliukas.gif  oi tikiuosi kad nepasigydisi nuo SB viruso, ir taip LT cia vienetais tik uzsiimineja. Visos laukia atliekamu lesu, nusiziuri bet i veikla neskuba. Negi LT nesekmingas verslas butu sis hobis? Kzkp, kaip matau juvelyrikos/karoliuku temas cia SM, tai matosi nelabai pagaili isleisti kristaliukam karoliukam visokiausiem. Vienintelis skirtumas tikriausiai kad nera kaip prieti prie tu SB priemoniu ir paciom paziureti, o uzsisakyt visos bijo, bet...pradet reikia nuo kazko, surizikuot kazkiek. Is visu kitu rankdarbiu, nera ko kilniau ir svarbiau kaip palikti palikima vaikam savo seimos istorija.
As siandien issiunciau visus darbelius konkursui, atsviestus ir i albuma sudetus. Nors sancas laimeti labai mazas, bet toks jegingas jausmas kad nors bandziau, stengiausi, iki paryciu nemiegodama. Kitaip nebuciau tiek laiko ir pastangu idejus. Vis buitis ir vaikai atima nuo SB, bet kaip turiu nustatyta termina, tai niekur nedingsi, reikejo prisiverst.
Suzinosiu apie Balandzio 4. Jei nepavyks, sumesiu visus i galerija ir idesiu nuoroda jums pakomentuot.

blink.gif o varge kaip ilgi reiks laukti kol suzinosi, taip galima save i nevilti ivaryti, ir nebuk tokia savikritiska sau, kaip pasiziuriu tas SB galerijas, tai tavieji darbeliai tikrai labai dailus ir labai mano skonio wub.gif , zinoma sunku is kruvos skirtingu stiliaus darbeliu kaska isrinkti viena, bet vistiek nenuvertink saves taip jau labai,

o del to viruso 4u.gif tai tikras kosmaras, as kasdien prie kompo praleidziu po kokia 2 val vien narsydama po SB pardes, vis studijuoju is kur pigiau ka parsiusti drauges adresiuku, mano sarasiukas laaaaaabai jau ilgeja, jau galetu tas MB ir uzsisakineti, ba jai taip dar koki 2 men tai mano apetitas taip uzderes, kad tiek pinigu nesukrapstysiu kiek jau visko noriu ax.gif , bet vakar pamaciau kaip MB kedus sau nusiziurinejo bigsmile.gif , tai gal gi jau uzsisakines, oi kaip negaliu sulaukti, nesinori per kelis kartus draugus siuntineti kad tuos siuntinius issiustu, jie labai suamerikoneja tongue.gif , ko bepaprasai amzinai nera jiems kada blink.gif , bet negali pykti, mes cia irgi amzinai neturim kada, tai tenka derintis oi nu ir priskiedziau ne i tema si savaite man berysio, daaaaaaug visiuomenines veiklos ant peciu ir visai neturiu laiko niekam blink.gif , vis lekiu ir lekiu

Atsakyti
Aveda, tai gal tu, kai turėsi laisvą minutėlę (pasakiau ir nepagalvojau, ane? biggrin.gif iš kur pas Avedą laisvas laikas biggrin.gif ) - bet jei visgi galėsi, įmesk porą-trejetą nuorodų, iš kur tu pati renkiesi prekes (manau, mums tiktų puslapiai pradedantiesiems smile.gif ). Mes pasižiūrėtume, kokios ten kainos, gal tada atsirastų daugiau merginų, norinčių prisijungti prie bendro užsakymo? wink.gif

Merginos, kolegės, alio, atsiliepkite lithuania.gif Ar bandom kooperuotis užsakymui per Avedą?
Atsakyti