Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

AVEDA aciu uz romana-komentara thumbup.gif , nu taip viska isaiskinai is karto supratau savo klaidas ir trukumus, gaila bet jau nebegaliu daug ko istaisyti , bet visus tavo pastebejimus uzsirasiau ant lipnaus lapuko ir prisiklijavau prie darbeliu ateiciai, kad suprasciau klaidas ir maziau ju butu, labai patiko tas 3:2:1 , ateiciai man pravers. su tuo uzrasu "paska" nu taip aiskiai pasakyta, man ir paciai tik padarius taip nesiskaite ir vis nesugalvojau kaip pakeisti, nu neveltui sako dvi galvos tai ne viena, dabar pati ziuriu ir ta lapa ir nesuprantu nu kaip man nedasilo tas raides paguldytas sudelioti doh.gif , dabar jau nenulupsiu schmoll.gif , nu bet kaip taikliai viskas pasakyta yzvalgumas AVEDOS man patinka thumbup.gif thumbup.gif , kita karta neklijuosiu o tik sudeliosiu viska, tada galesiu istaisyti viska biggrin.gif , ne taip kaip dabar blush2.gif nu bet nieko ne veltui yra sakoma gyveni ir mokaisi lotuliukas.gif , tai mokinsiuos nu gal kada kas ir gausis, bijau kad ilgam sita SB virusa pasigavau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 01 21, 19:11)

user posted image I variantas

user posted image IIvariantas

Sveikos scrapbukininkės 4u.gif labai gražūs visų darbai wub.gif aš ir norėčiau pabandyti ką nors sukurpti smile.gif su kokia programa Jus darote kompiuterinius foto montažus? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
aš su photoshop.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 27, 20:35)
aš su photoshop.

aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
pagaliau susikaupiau parodyt savo darbeli.. laukiu objektyvios kritikos..
user posted image
kelias klaidas ir pati matau, nuotraukos remelis nepatinka, uzrasas virsuj galetu tureti atskira fona, kad isrysketu, tarpas tarp nuotraukos sono desinej ir krastelio uzpildytas nelabai kaip blush2.gif
Atsakyti
Man tai labai gražu, tik gal užrašo išryškinto norėtųs.
Atsakyti
Miglota, man atrodo graziai wub.gif Malonu, kad ne as viena cia norvegiskai rasineju mirksiukas.gif Man tik truputy pavadinimas nesiziuri, su tokiais tarpais uzrase, gal reikejo stambesniu raidziu g.gif Pas mus Aveda tikras profas, duoda gerus patarimus 4u.gif
Atsakyti

man LABAI wub.gif ir nuotrauka ir nesymetriskas isdejimas ir desines ar ten stampas ar nusitrinantis lipdukas?., ir pazertos sagutes, sirdeles....
Man tik nelabai tom dekoratyvinem zirklem karpyti remeliai schmoll.gif (teisybe pasakius jie is mados iseja dabar). Nuotrauka yra labai zavinga ir "stipri", o tie banguoti atima nuotraukos grozi ir per daug pasireiskia. O pavadinimo noretusi didesnio ir be tokiu dideliu tarpu, ir gal viena zodi raudonom raidem? Viena gelyte vienisa. Pabandyk padaryti trikampi su gelytem mazesniom, antra dadeciau kur mazdaug ta didele raudona sage, o trecia pradzios pavadinimo virsuj. Gali but jos daug mazesnes, bet trikampiai sukurti duoda gera vaizda ir "surisa" puslapi.
labai grazu is tiesu!!! ar cia pirmas darbelis?...netikeciau jei taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 27 sausio 2008 - 23:47
aciu labai visom smile.gif .. su tuo pavadinimu tai doh.gif kai padariau tik tada pasimate, kad per smulkus, per dideli tarpai ir tt.. dar turiu ideja uzrasyt ta pati teksta didelem sviesesnem kitos spalvos raidem, o tas juodas butu tik paantrinimas, bet dar nenusprandziau.. g.gif
cia mano pirmas rimtas darbas, broko yra, bet man paciai patinka ax.gif anksciau dariau kelis ant prastesnio plono popieriaus ir klijavau lipdukus, bet paskaicius literaturos ir paziurejus rimtu pavyzdziu pamaciau, kad nieko is to nebus ir viska isplesiau biggrin.gif
jeigu visas sitas grozis sitiek nekainuotu laiko ir lesu tai butu visai super biggrin.gif
Aveda, tas rastas salia nuotraukos, raides ir desinys krastas yra stampukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 01 27, 23:20)
kelias klaidas ir pati matau, nuotraukos remelis nepatinka, uzrasas virsuj galetu tureti atskira fona, kad isrysketu, tarpas tarp nuotraukos sono desinej ir krastelio  uzpildytas nelabai kaip  blush2.gif

sveika prisijungus, smagu kad virusas plinta,na kadangi as cia visa tokia zalia ir vis dar bandau ismokti, tai nelabai as cia tu klaidu ir iziuriu blush2.gif bet darbelis tikrai vertas pagyrimo thumbup.gif , man labai grazu, tik man tas ireminomas nuotraukos irgi truputi kliuna, man ko tai paskutiniu metu viska norisi uzapvalinti (vakar jau pradejau dar viena delioti, tai bandau viska nuapvalinti tongue.gif ), tai as gal buciau tik kampukus uzapvalinus ir nuotraukos ir remelio 4u.gif , o kaip tas pavadinimas issivercia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 28, 12:19)
o kaip tas pavadinimas issivercia? bigsmile.gif

RoMi ( taip mes vadnom dar negimusi sunu, cia vyro ir mano pirmosios vardu raides) yra 30 savaiciu..
Atsakyti
Miglota, o kur tu perki sb priemones???
Atsakyti