QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 24, 18:59)
aciu AVEDA, brangoka , nu reiks dar pasidairyti
ai nu ko kokia ten kritika, man tai grazu, gal ir as kada taip mokesiu
,aciu, reiks pabandyti, nors as tam eBay nelabai gaudausi
ai nu ko kokia ten kritika, man tai grazu, gal ir as kada taip mokesiu
,aciu, reiks pabandyti, nors as tam eBay nelabai gaudausi
eBay man ir sunku buvo is pradziu. Pasidariau Paypal atsiskaityma, tai is tiesu prekintis tapo paprasta. Nors as dar sviezi ten, nei metu nera kai pradejau tenais pirkti. Vienintelis patarimas - pradzioj stebek, bet nepirk
O darbeliams ideju daug gaunu is Avedos ydetu nuorodu
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 24, 19:02)
Tosk:
labai graqzus darbelis kriame daug detaliu issiziuri. O kritikos
, man tik neaisku nuo ko pradeti skaityti pavadinima "fan ar ekte"? keistai kampu isdestyta. Pavadinimai man paciai buvo sunkoka. Man konkurso laimetoja anu metu man padejo siais metais ir dave pastaba, nors ir MB man ta pasake: kad pavadinimai turi but labai aiskiai uzrasyti kad akys neklajotu pasimetusios.
Pagrindinis geletas rastuotas popierius man atrodo kad per siauras. Buciau padarius didesni kvadrata ir neplesius popieriaus o lygiai nukirpus tik kampus apvalinciau su "corner rounder" issmustuvu.. Plesant per didelis kontrastas...nuotrauku kelis kampucius irgi buciau apvalinus kad ne taip astriai ie kampai butu. Tarpas tarp rastuoto popieriaus skiauteles kairej virsuj ir tarp geleto popieriaus kzkd per daug i aki krenta. Bet visvien . Visada bus prie ko prikibt ir kitaip daryt--as ziuredama i savo pirmus darbus viska kitaip dabar daryciau, bet niekad neperdaryciau. Parodo kiek as iki siol ismokau.
labai graqzus darbelis kriame daug detaliu issiziuri. O kritikos
, man tik neaisku nuo ko pradeti skaityti pavadinima "fan ar ekte"? keistai kampu isdestyta. Pavadinimai man paciai buvo sunkoka. Man konkurso laimetoja anu metu man padejo siais metais ir dave pastaba, nors ir MB man ta pasake: kad pavadinimai turi but labai aiskiai uzrasyti kad akys neklajotu pasimetusios.
Pagrindinis geletas rastuotas popierius man atrodo kad per siauras. Buciau padarius didesni kvadrata ir neplesius popieriaus o lygiai nukirpus tik kampus apvalinciau su "corner rounder" issmustuvu.. Plesant per didelis kontrastas...nuotrauku kelis kampucius irgi buciau apvalinus kad ne taip astriai ie kampai butu. Tarpas tarp rastuoto popieriaus skiauteles kairej virsuj ir tarp geleto popieriaus kzkd per daug i aki krenta. Bet visvien . Visada bus prie ko prikibt ir kitaip daryt--as ziuredama i savo pirmus darbus viska kitaip dabar daryciau, bet niekad neperdaryciau. Parodo kiek as iki siol ismokau.
Aciu uz kritika
Del pavadinimo, man net mintis nekilo kad sunku jy suprasti, norvegams iskart butu aisku kuris zodis turi pirmuma
Del pagrindinio rastuoto popieriaus visiskai sutinku... Tik man paciai nedasilo, kas cia truputy netaip O vat to kampuciu apvalintojo as neturiu, nors jis numatytas mano busimu pirkiniu sarase. O plesiau, nes... tiesiog labai norejos plesyti As taip pat is tu, kur nemegstu perdarineti, nes darant man taip atrode grazu. As pirma darba jau siandien jau buciau darius visai kitaip