Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

Arminux Man pirmas variantas labiau patinka. Netgi TB alkune ir poza taip pat sulenkta ir megdzioja ta angeliuka. Tiktai "Myliu" pirmos tris pilkos raides ant pilko fono sunkiai isiziuri. Galbut koki seseli aplink uzdek kad labiau atsimustu?
Linutukai : Patinka apsiuvinejimas aplink foto. Ar rankom ar siuvimo masina? Man nelabai ta ryski violetine/ruzava spalva pritaikyta. Nuotraukos turi diktuoti spalvu pasirinkima...ji per intensyvi ir uzgozia nuotrauka. Buciau pasirinkus kokia melyna ar pilka.

O cia ikeliu sena darbeli pirma sunelio maudyne; Pavadinta: "Vonioj laikas nera smagiai praleistas laikas". Sunelis labai klyke pirma kart ir turiu garso irasa tame permatomam voke (gailiuosi kad nenufilmavom). Nesimato daug detaliu pvyz tas burbulas /raide "o"zody "No", yra metalinis ant kurio suveriau kristaliukus/karoliukus. Cia irgi du sujungti puslapiai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 23 sausio 2008 - 07:25
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 20, 00:27)
naujas darbeliukas

user posted image

Labai grazus darbelis ir jau kazkas minejo, kad labai graziai tie susiliejimai atrodo. Man sis dalykas ir labai patiko. thumbup.gif

QUOTE(Arminux @ 2008 01 21, 20:11)
Na štai, susikėliau keletą darbelių į naują savo internetinę galeriją.
Pasirinkau: www.keep4.ru
taigi bandau kelti nuotraukytes iš ten, nors beveik vienbalsiai visos pasisakė už pirmąjį variantą. Ir aš tam pritariu....
Taigi keliu vėl du savo variantus.
user posted image I variantas

user posted image IIvariantas

Garzus ir idomus abu variantai, bet pirmasis labiau "limpa" biggrin.gif

Aveda, tavo darbeliai kaip visada nepakartojami.

Ziuriu jus cia tikrai visos kuriate labai meniskai ir skoningai.

Dabar pasiziuriu i savo darbelius, tai kazkoks balaganas. Kai kokios penkiametes daryta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 23, 07:21)
Linutukai : Patinka apsiuvinejimas aplink foto. Ar rankom ar siuvimo masina? Man nelabai ta ryski violetine/ruzava spalva pritaikyta. Nuotraukos turi diktuoti spalvu pasirinkima...ji per intensyvi ir uzgozia nuotrauka. Buciau pasirinkus kokia melyna ar pilka.

nu matai kas gaunasi kai dukros klausai biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ji pas mane tikra ruzavos spalvos gerbeja, bet siaip tai cia kaskokia ryskesne ta violetine gavosi, siaip tikroveje tamsesne spalva, bet man ir dukrai ypac norejosi kontrastu, tai ir rinkomes tokias spalvas, be to ant masinos geltonas siulas jau buvo suvertas lotuliukas.gif, o apie melsva fona ir man buvo mintis atejus, bet neturejau po ranka norimo atspalvio verysad.gif (sugadinau pirma darbeli darydama) , tada nusprendziau leisti dukrai pasireiksti, pati daugiau deliojau ir galvojau kokia forma isgauti ir kaip sudelioti, vis dar sunkiai man gaunasi blush2.gif vis noreciau visa beda suversti medziagu tinkamu neturejimuis lotuliukas.gif , bet matyt gabumu nera tongue.gif , o prisiuvau masina, as labai nemegstu rankomis siuti, jai kojine suplyso ismetu, kad tik rankomis nereiktu siuti, ir aplamai jai negaliu susiuti masina geriau visai nesiusiu biggrin.gif , vakar perdarinejau tuos du pirmus darbelius, man vis akis bade tie krastai, tai pakeiciau, kai galesiu nufotkinti parodysiu pakeitimus, raidziu jokiu vis dar neturiu, trafareto paciai pasidaryti nelabi iseina verysad.gif , tai reiks kaska daryti su MB, gal padus pakutensiu kad tuos kedus greiciau uzsisakinetu blush2.gif , bet kad pasiziurinejau tie raidziu aparatukai brangoki g.gif

o tavo darbelis AVEDA kaip visada thumbup.gif thumbup.gif , tik man ydomu pasidare ten taip fainiai tas melsvos spalvos bangavimas iskirptas, kaip tu ji darei, is atskitu popieriau spalvu, ar buvo toks popierius banguotu tastu g.gif ir aplamai turiu pasakyti cia ne SB, cia jau menas reikia ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Labai grazus darbelis ir jau kazkas minejo, kad labai graziai tie susiliejimai atrodo.

va ir man patiko fono susiliejimas thumbup.gif
man ydomu pasidare ten taip fainiai tas melsvos spalvos bangavimas iskirptas, k

cia rastuotas popierius, bet tikrovej dar grazesnis, nesimato tokiu detaliu skanuojant kaip pavyz kad tie burbulai yra su blizguciais. o popierius yra firmos EK Success, Disney leidinio. Man jau siame puslapyje nepatinka kad po disko ta kvadrata astriais kampais uzdejau, geriau butu kad irgi burbula buciau iskirpus, bet jau er velu perdaryt.
Man su masina ant popieriaus siut nevisada gaunasi. Kartais OK, o kartais kazkas uzstringa ir pilna siulu privaro blogoj pusej. Va su konkurso darbeliu paskutiniu tiek daug siuvinejau ir kaip tycia uzkirsdavo man ir iki 5 ryto nemiegojau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jau paatostogavau, bet be nuotykiu pas mane niekas nevyksta. Dziaugiuosi tik kad mano skiles sonkaulis jau baigia sugyti.

Na ir darbeliu sukuret thumbup.gif Lachese, Arminux nuostabus pasidarbavimas PC wub.gif Linutuke labai jau domina tas galutinis variantas rolleyes.gif O del violetines spalvos nepergyvenk, mano dabartinis irgi violetinis lotuliukas.gif Aveda labai grazu wub.gif Bet turiu klausimely (na kaip visada biggrin.gif ) Ar negeriau butu buve uzraso daly "fun time" y kita puslapy ykelti. Nes antrame lame raide "O" nu tokia vienisa atrodo ax.gif Ar cia kokia taisykle pritaikei?

Savo darbely jau pabaigiau ir nupaveiksluosiu rytoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 23 sausio 2008 - 23:41
sveika gryzus Tosk: 4u.gif
raide "O" nera antrame puslapyje ogi tai is baltu kristaliuku tas burbulas...bet manau ne tu viena susimaisei g.gif Galejau ir panaudoti diska kaip ir raide "o" tai buti labai isradinga. O "fun time galejau priklijuoti antram puslapy apacioj prie anciuko. Bet labiausiai mane trukdo tie astrus kampai kvadratiniai. vokas diskui buvo kvadratinis tai uzklijavau ant rastuoto popieriaus ir taip iskirpau aplink ji....dabar kitaip visai daryciau, bet as nelinkus perdaryti jau darytu puslapiu, nebent...labai konkursui stengciausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 24 sausio 2008 - 00:21
QUOTE(Tosk @ 2008 01 23, 23:39)
Sveikutes 4u.gif

Jau paatostogavau, bet be nuotykiu pas mane niekas nevyksta. Dziaugiuosi tik kad mano skiles sonkaulis jau baigia sugyti.

Na ir darbeliu sukuret thumbup.gif  Lachese, Arminux nuostabus pasidarbavimas PC wub.gif Linutuke labai jau domina tas galutinis variantas rolleyes.gif  O del violetines spalvos nepergyvenk, mano dabartinis irgi violetinis lotuliukas.gif  Aveda labai grazu wub.gif  Bet turiu klausimely (na kaip visada biggrin.gif ) Ar negeriau butu buve uzraso daly "fun time" y kita puslapy ykelti. Nes antrame lame raide "O" nu tokia vienisa atrodo ax.gif  Ar cia kokia taisykle pritaikei?

Savo darbely jau pabaigiau ir nupaveiksluosiu rytoj ax.gif

sveika sugryzus 4u.gif , o gal reiktu sakyti kitaip, jai dar sonkauliai nevisai sugija, manau atostogas dar ilgai atsiminsi biggrin.gif , lauksim pasirodymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aveda, as pas tave vel su klausimukais blush2.gif , patiko sitos raides, bet kaip suprantu uz tuos $127.49, gausiu tik tas ploksteles raidziu, be to apraciuko g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 24, 02:58)
Aveda, as pas tave vel su klausimukais  blush2.gif , patiko sitos raides, bet kaip suprantu uz tuos $127.49, gausiu tik tas ploksteles raidziu, be to apraciuko  g.gif  user posted image

butent sita kur issirinkai tai tik raides, o jei nori viso komplekto tai butent Joann.com yra 2 shriftu komplektai: Moxie ir Metro, ir vieno su formom ir replytem. Zodis "set" reiskia kad cia rinkinukas/komplektas su raidem ir replytem. Kaina mazesne todel kad raides mazo dydzio palyginus su tom kur issirinkai.
cia nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 24 sausio 2008 - 15:11
Mano 5darbelis "Tikra fane". Realybeje jis zymiai ryskesnis... tikras violetinis biggrin.gif
user posted image

Tekstas isvertus butu mazdaug "O... Didzioji Oprah. As esu pati didziausia tavo fane, nes galiu saukti ir verkti garsiausiai uz visus. Tad gal gali igyvendinti ir mano svajone?.. na meskuty?... lelyte?... Tiekto... Duok ir man automobily". Mano merguzele kazkodel labai reaguodavo y tas cypiancias bobas studijoje biggrin.gif
user posted image

O prie sitos nuotraukos parasiau "koks nusivylimas..." Nes jos veiduko israiska nu tokia... lyg istiesu kazko tikejos ir negavo lotuliukas.gif
user posted image

Sitos gelytes viduriuka padariau su juosteles mazgeliu.
user posted image

P.S.Kritikos laukiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 24, 13:28)
Aveda, as pas tave vel su klausimukais  blush2.gif , patiko sitos raides, bet kaip suprantu uz tuos $127.49, gausiu tik tas ploksteles raidziu, be to apraciuko  g.gif  user posted image

Cia bus tik alfabetas, be tu znyplyciu. Net ir brangu varianta susiradai blink.gif Pasidairyk eBay. As ten viena alfabeta su atsiuntimu is Kanados sumokejau 50svaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 24 sausio 2008 - 15:17
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 24, 15:09)
butent sita kur issirinkai tai tik raides, o jei nori viso komplekto tai butent Joann.com yra 2 shriftu komplektai: Moxie ir Metro, ir vieno su formom ir replytem. Zodis "set" reiskia kad cia rinkinukas/komplektas su raidem ir replytem. Kaina mazesne todel kad raides mazo dydzio palyginus su tom kur issirinkai.
cia nuoroda

aciu AVEDA, brangoka g.gif , nu reiks dar pasidairyti smile.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 01 24, 15:19)
Mano 5darbelis "Tikra fane". Realybeje jis zymiai ryskesnis... tikras violetinis biggrin.gif
Tekstas isvertus butu mazdaug "O... Didzioji Oprah. As esu pati didziausia tavo fane, nes galiu saukti ir verkti garsiausiai uz visus. Tad gal gali igyvendinti ir mano svajone?.. na meskuty?... lelyte?... Tiekto... Duok ir man automobily". Mano merguzele kazkodel labai reaguodavo y tas cypiancias bobas studijoje biggrin.gif
O prie sitos nuotraukos parasiau "koks nusivylimas..." Nes jos veiduko israiska nu tokia... lyg istiesu kazko tikejos ir negavo lotuliukas.gif
Sitos gelytes viduriuka padariau su juosteles mazgeliu.
P.S.Kritikos laukiu :bigsmile
Papildyta:
Cia bus tik alfabetas, be tu znyplyciu. Net ir brangu varianta susiradai blink.gif Pasidairyk eBay. As ten viena alfabeta su atsiuntimu is Kanados sumokejau 50svaru.

ai nu ko kokia ten kritika, man tai grazu, gal ir as kada taip mokesiu ax.gif

,aciu, reiks pabandyti, nors as tam eBay nelabai gaudausi blink.gif
Atsakyti
Tosk:
labai graqzus darbelis kriame daug detaliu wub.gif issiziuri. O kritikos
g.gif , man tik neaisku nuo ko pradeti skaityti pavadinima "fan ar ekte"? keistai kampu isdestyta. Pavadinimai man paciai buvo sunkoka. Man konkurso laimetoja anu metu man padejo siais metais ir dave pastaba, nors ir MB man ta pasake: kad pavadinimai turi but labai aiskiai uzrasyti kad akys neklajotu pasimetusios.
Pagrindinis geletas rastuotas popierius man atrodo kad per siauras. Buciau padarius didesni kvadrata ir neplesius popieriaus o lygiai nukirpus tik kampus apvalinciau su "corner rounder" issmustuvu.. Plesant per didelis kontrastas...nuotrauku kelis kampucius irgi buciau apvalinus kad ne taip astriai ie kampai butu. Tarpas tarp rastuoto popieriaus skiauteles kairej virsuj ir tarp geleto popieriaus kzkd per daug i aki krenta. Bet visvien 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Visada bus prie ko prikibt ir kitaip daryt--as ziuredama i savo pirmus darbus viska kitaip dabar daryciau, bet niekad neperdaryciau. Parodo kiek as iki siol ismokau.
Atsakyti