O man vakar vrangusis tooookį gražų kadrą sugadino.... Jis gulėjo lovovj apsikabinęs mažylę. Nu taip gražiai atrodė wub.gif , jau pasiėmiau fotoaparatą, o jis Ištiesė man špygą... lotuliukas.gif bash.gif
kad pas daugel toks naturalus refleksas kai pastebi kad esantys fotogtafuojami tai ar ranka prie veido istiest, ar ta plastine cheese sypsena nutaisyt, ar

, ...spyga parodyt (nors sis dar man negirdetas

) Geri fotografai sugeba pagaut ta kadra nezinant kad kas tave fotkina. As irgi nespejau pagaut labai

momento tarp mano subeliu: vyresnis uzlipo ant lovos ir pradejo glostyt ir buciuot savo maza broliuka--is niekur nieko, bet kol buciau nubegus paimt fotika butu viskas praeja.
o sia nuotrauka as turejau dabot ir bandyt puse dienos istisai.Norejau parodyt sunelio ilgas blakstienas miegancio ir priesais langa naturaliu apsvietimu.Tai vaikiau sviesa po namus guldydama ji po visu lovas ir sofas kad tik uzmigtu. Pasiseke, bet 2 sekundes po fotkinimo prabudo.
tie deimantai tai vaizduoja vandenio laselius--kaip maudomes visada laseliai prilipe prie tu ilgu blakstienu.

skanuota tiktai blogai--dryzio per nuotrauka ner