atnaujinu tema kad i bedugnes nenukristu. Man sis puslapis labai idomus...viskas sukurta kompiuteriu/digital, bet kaip man patinka siuvinejimas, manau nesunku rankom padaryti toki pati. Retai buna kad ka kopijuoju, bet man sitas visai nieko...ka nors panasaus padarysiu. Kaip jums?
Gal kas uzsisaket is scrapbookpictures? kaip jum pavyko?
Jokios gyvybes sioj temoj
taigi kaledu kastlige
Man tai labai gražus puslapiukas. Atrodo, nieko įpatingo, bet laaaabai gražu. Mano mažylė dabar miega, tai pagaliau radau laiko prisėst prie kompo...
QUOTE(mijaka @ 2007 12 09, 20:42)
tyli tyla, :
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 10, 03:01)
tyli tyla grazios atvirutes
ačiū mergaitės aš save gan kritiškai vertinu, bet manau kuo toliau, tuo gausis gražiau ir originaliau kolkas ketinu tik prie atviručių padirbėti, o vėliau užsiimsiu rimtesniais grožiais, kaip kad jūs darot
QUOTE(AVEDA @ 2007 12 11, 18:38)
labai gražu
man labai gražus šitas puslapis
AVEDA< mirštu kaip noriu tavo darbelius pamatyt...bet žinau, kad negalima dar, bet gal senų pamėtyk ?
aš kolkas nekuriu, tik kadrus gaudau va šiandien pagavau kaip mažas mano išvertė baltų dažų bonkę ir tepliojo ranka po grindis iš pradžių tai griebiau jį ir bėgau plaut į vonią...ale pusiaukely sustojau, pagalvojau, nunešiau atgal pasodinau ir pafotkinau nežinia ar dar kada gyvenime pasitaikys toks vaizdelis jau mintyse kuriu puslapį su tom foto
AVEDA< mirštu kaip noriu tavo darbelius pamatyt...bet žinau, kad negalima dar, bet gal senų pamėtyk ?
aš kolkas nekuriu, tik kadrus gaudau va šiandien pagavau kaip mažas mano išvertė baltų dažų bonkę ir tepliojo ranka po grindis iš pradžių tai griebiau jį ir bėgau plaut į vonią...ale pusiaukely sustojau, pagalvojau, nunešiau atgal pasodinau ir pafotkinau nežinia ar dar kada gyvenime pasitaikys toks vaizdelis jau mintyse kuriu puslapį su tom foto
imetu kelis savo, abu vasariniai todel kad labai pasiilgau vasaros, o dabar pas mane toks oras...nu kaip tipiskas LT.
Sis puslapis man susimete per 30 min. Tie nerinukai ir siules tai "rub-ons" nakleikos kur nusitrina su pagaliuku. Pavadinimas "small Talk" turi dvi reiksmes" pirma kad maziuko pasisnekejimas, antra, naudojama kada suaugusie snekuciuojasi bet apie nieko rimto.
Cia mano sunelis kalbejo su mano drauge labai kuklinosi kaip jo paklause kiek jam metu siandien.
Sis pavadintas "Auksinis Berniukas"
pasendinau nuotrauka kad turetu geltona atspalvy (cia Mac kompe yra iPhoto funkcija Antique). Naudojau tokius trapius aukso lapelius ku daznai dekupaze naudoja. Iskarpiau is kartono (chipboard) gelytes panases i saulute kurias apengiau sausais klijais, uzdejau aukso lapukus, ir patepiau raudonais/rudais dazais. Pasirinkau spalvas kurios man vaizduoja Karibu atostogas: lina ir medvilnes medziagos gabaliukus prisiuvau su siuvimo masina. Permatomos sagutes man vaizduoja vandeni....nu cia labai daug logikos mano kodel ka as parinkau.
QUOTE(mijaka @ 2007 12 11, 22:51)
jei visada taip mamos reaguotu
Aveda, man labai grazus tavo darbai grynai mano skonio -neprekrauti, subtilus, isbaigti...
o ta tamsu, kur anksciau idejai-man jis butu 10 balu, jei nuotraukyte butu bent kiek didesne. dabar man sunku iziureti...
QUOTE(une @ 2007 12 12, 09:33)
jei visada taip mamos reaguotu
Aveda, man labai grazus tavo darbai grynai mano skonio -neprekrauti, subtilus, isbaigti...
o ta tamsu, kur anksciau idejai-man jis butu 10 balu, jei nuotraukyte butu bent kiek didesne. dabar man sunku iziureti...
dekoju
jo jei taip reaguoja reiskia SB jos kraujy. Pamenu kuriam cia zurnale buvo 2 puslapiai padaryti ur berniukas ilindo i printeri ir isemes rasala, isitepliojo veida plaukus visa kuna , netgi nenusiplove vargsas, bet mama griebe aparata iamzint ta situacija..
Jo, del to juodo fono man ir taip atrodo kad labiau demesio i tuos visus siuvinejimus negu i nuotrauka ar suteikta emocija. Galima daug didesne nuotrauka padaryt ir visvien pasiuvinet taip...dar graziau butu
Oi kokie gražūs Avedos puslapiukai... Kaip visada...
O man vakar vrangusis tooookį gražų kadrą sugadino.... Jis gulėjo lovovj apsikabinęs mažylę. Nu taip gražiai atrodė , jau pasiėmiau fotoaparatą, o jis Ištiesė man špygą...
O man vakar vrangusis tooookį gražų kadrą sugadino.... Jis gulėjo lovovj apsikabinęs mažylę. Nu taip gražiai atrodė , jau pasiėmiau fotoaparatą, o jis Ištiesė man špygą...
O man vakar vrangusis tooookį gražų kadrą sugadino.... Jis gulėjo lovovj apsikabinęs mažylę. Nu taip gražiai atrodė wub.gif , jau pasiėmiau fotoaparatą, o jis Ištiesė man špygą... lotuliukas.gif bash.gif
kad pas daugel toks naturalus refleksas kai pastebi kad esantys fotogtafuojami tai ar ranka prie veido istiest, ar ta plastine cheese sypsena nutaisyt, ar , ...spyga parodyt (nors sis dar man negirdetas ) Geri fotografai sugeba pagaut ta kadra nezinant kad kas tave fotkina. As irgi nespejau pagaut labai momento tarp mano subeliu: vyresnis uzlipo ant lovos ir pradejo glostyt ir buciuot savo maza broliuka--is niekur nieko, bet kol buciau nubegus paimt fotika butu viskas praeja.
o sia nuotrauka as turejau dabot ir bandyt puse dienos istisai.Norejau parodyt sunelio ilgas blakstienas miegancio ir priesais langa naturaliu apsvietimu.Tai vaikiau sviesa po namus guldydama ji po visu lovas ir sofas kad tik uzmigtu. Pasiseke, bet 2 sekundes po fotkinimo prabudo.
tie deimantai tai vaizduoja vandenio laselius--kaip maudomes visada laseliai prilipe prie tu ilgu blakstienu.
skanuota tiktai blogai--dryzio per nuotrauka ner
norėjau paklausti,o kas šiame darbe panauota per vidurį,kažkokia polietileninė skaidri plėvelė ? Labai gražu
QUOTE(Lachesė @ 2007 12 13, 17:52)
norėjau paklausti,o kas šiame darbe panauota per vidurį,kažkokia polietileninė skaidri plėvelė ? Labai gražu
vadinasi "mica"...toks gamtoj naturalus mineralas. Plokstelese jisai, bet sluoksniuotas kad gali sluoksnis po sluoksnio ji lupti iki ploniausiu ikisus adata tarp sluoksniu. Kirpt jis lengvai kerpasi su zirklem. Populiaru ji naudoti rankdarbiuose kaip ir net juvelyrikoj arba daro netgi lempos uzdengalus. Jis kaip gintaras turi visokiu idomybiu ir rastu kaip sviesa per ji pereina. Ant jo stampavau bet tam reikia naudoti rasala kaip "Staz On" --solvent ink/rasalas. Mica dar deda i kosmetika, ypac i kremus-- milteliu pavidale duoda toki blizgesi labai subtilu.