Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

tikrai irmulia ka mes cia taip prisidirbom blink.gif , kiekvienoje temoje g.gif , ar tu cia mus tik gasdini tongue.gif

o as tu dvieju nenusisekusiu puslapiu ir nepabaigiau blush2.gif , MB norimo teksto neatspauzdino verysad.gif , uzlinko pas juos darbe printeris, tai emiausi kita delioti, jau sudeliojau, bet ir sitas be uzrasu bigsmile.gif , tai irgi nebaigtas, be to negaliu pasirodyti, nes MB ir telefona konfiskavo laikinai cry.gif , ai einu gal indus suplausiu, ka nors gero namie nuveiksiu blink.gif , kad jau taip nesiseka
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 14, 17:06)
gal kokiu raidziu siaip kur teko matyti, nu vienu zodziu padekit  cray.gif

nežinau ar pagelbės - čia šiek tiek smile.gif
Atsakyti
tyli tyla norejau dar dadet kad man labai patiko ir uzrasas ir jusu abieju nuotraukos. Net zalia spalva duoda tokia gyvybe wub.gif
Mijaka tavo dekupazo darbeliai (parase) tai thumbup.gif wub.gif Jei gyvenciau LT tai butinai uzsisakyciau ta su meskiukais ir balionais berniuku kambariui...koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 16, 06:32)
tyli tyla norejau dar dadet kad man labai patiko ir uzrasas ir jusu abieju nuotraukos. Net zalia spalva duoda tokia gyvybe  wub.gif

ačiū Aveda 4u.gif man ta samaninė spalva irgi patinka.
jau pradėjau kitą darbelį..irgi ta pačia tema wub.gif norisi iš laiškų citatų sukurti tokią liniją darbelių smile.gif
iš tikrųjų, buvau nustebus kiek daug digital scrapbooking medžiagos internete parsisiuntimui. jau ohoho koks folderis pas mane fonų, elementų, alfabeto ir dar vis randu daug grožių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 16, 06:32)
Mijaka tavo dekupazo darbeliai (parase) tai  thumbup.gif  wub.gif Jei gyvenciau LT tai butinai uzsisakyciau ta su meskiukais ir balionais berniuku kambariui...koks grozis wub.gif

ačiū AVEDA, gaila, kad visiškai nebeturiu kada jau užsiiminėt tuo verysad.gif dabar šiek tiek atsilaisvinsiu ir net nebežinau ko griebtis - ar scrapbooking albumą vaikui daryt , nes greit jam metukai. Ar dekupažu užsiimt, nes idėjos jau galvoj nebetelpa, reikia realizuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 01 15, 23:44)
nežinau ar pagelbės - čia šiek tiek  smile.gif

aciu issirinkau keleta, jai nepavyks pasidaryti paciai trafaretu, varysiu pas irmulia tartis ax.gif o tai jau uzkniso
Atsakyti
Labas AVEDA,ir visom
Noriu prisipažinti -IR AŠ SUSIRGAU TA LIGA
Jau viena karta rasiau, kaip esu suzaveta tuo scrapbooking'u, bet vis patyliukais ilysdavau pasigrozedavau, as pati darau ivairiausius fotomontazus kompiuteriu, bet vis uzeidavau pasigrozeti, pabandziau daryti darba Scrapbookingo stiliuje, tik kompiuteriu.........pavyko,. Bet nenoriu čia demonstruotis, nes gerai suprantu, kad ranku darbas yra kas kita.......
Tai va, tik prieš savaitę gryžau iš Švedijos. Ten viešėjau dvi savaites.nb,k Ir mano džiaugsmui begaliniui užmačiau ten parduotuvę "PANDURO hobby". o ten tiek visokiausių dalykėlių, negalėjau savo akimis patikėti..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Aisku, ten tie daikčiukai kiek brangoki pasirodė, bet aš kaip mažas vaikas, ten kas dieną eidavau .....tik pasižiūrėti. Ačiū didelis mano draugei pas kurią viešėjau, nes ji man padovanojo nemažą pradinį įvairių įrankių, antspaudukų, įvairių kitokių dalykėlių bagažą.
Dabar sėdžiu namie ir bandau..................
galvojau, kad ta liga praeis, doh.gif doh.gif doh.gif , bet dabar kol kas net nesiruošiu jos gydytis. smile.gif
Tai kol kas ačiū didelis tau Aveda, kad taip kantriai visom patarinėji, padedi, ir noriu aš įsijungti į jūsų ratą, nors stebėtoja jau senai ir buvau.... bigsmile.gif
Atsakyti
nenoriu čia demonstruotis, nes gerai suprantu, kad ranku darbas yra kas kita.......

sveika prisijungus,
demonstruokis. Cia visoks SB, ir digital priimamas. Gi ziurint i kompo sukurtus variantus gali numegdziot ta pacia ideja ir su SB medziagom.
Smagu kad gavai pradziai rinkinuka. Lauksim tavo darbeliu!

o as turiu viena puslapi, galeciau parodyt bet man jis ne toks mielas. MB su sunum krepsini zaide...padariau isvada kad man nera lengva daryti vyriskus, sportinius puslapius (norisi gelyciu ir moterisku detaliu prideti), bet palaiminta as tik berniukais. Varau i darba, tai gal grizus tik ikelsiu.
Atsakyti
naujas darbeliukas

user posted image
Atsakyti
Man tai labai gražu...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir prajuokinai,tas daugtaškis ironiškai skamba tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 20, 00:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na ir prajuokinai,tas daugtaškis ironiškai skamba  tongue.gif

Eik jau friends.gif, tas daugtaškis reikštų minties pratęsimą - gražu, nuostabu ir t.t. - tiesiog pritrūkau žodžių mirksiukas.gif
ok.gif

P.S. dažnai dėdu daugtaškį, kai tingiu galvot, arba sunkiai dėliojasi mintys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 20 sausio 2008 - 00:49