kaip padaryti kad jie buti vienigi, kaip ir rasiai "kad akis naturaliai neseka po abu lapus", tai nemoku
o taip padaryt kad sudek abu lapus ir lyg tai vienas didelis lapas o ne atskiri (as kartais laikinai juos su puslipnia juosta suklijuoju). Ka turiu omeny, tai paziurejus i mano paskutini darbeli as ta pavaizdavau su pavadinimu...pavadinimas tesiasi per abu lapus lyg skaitant knyga akis veda is kaires i desine viena linija. Tie "??? "tikrai neturetu ten buti, jie nukrite is pavadinimo ir akis nukrypsta ten ir nezn nuo ko vel pradet skaityt. Jei nenori pavadinima testi viena linija per abu puslapius, tada ji sumazink ir padaryk vienoj vietoj kvadrately salia nuotraukos.
Del datos nuotraukose, tai BUTINAI turi atkalbet TB kad gadina nuotraukos grozi. Ir tai cia ne tik del SB bet aplamai, tu man rask nors viena prof fotografa pasauly ar foto knygu kur rodytu nuotraukas su data...tai izeidzia kiekviena estetine foto taisykle...pagauni kokia nepakartojama vaiko israiska ir blyn...ta oranzine ryski data prie veido...tai siaubas! jei as valdyciau pasauly, tos datos butu uzdraustos apratuose. Jei nenori uzmirsti data, tai gali gi uzrasyt ant blogos puses iki tol kol jas paversi i SB puslapius. O jokiu rodykliu nereikia rodyti link datos...ar data tema siu puslapiu,?? jei taip, tai tada uzdek didziausiais numeriais (as taip padariau su sunelio gimimo diena)...tai iseis data lyg pavadinimas. Mano KIEKVIENAS puslapis SB turi data, bet 99,9% tai mazai uzrasyta ir nereikalauja tiek demesio. Rodykles zmones deda tada kada skaitytojui neaisku i ka reikia ziureti, i kokia foto detale. Pvyz. zurnale maciau puslapi apie sunio nudreksta nosyte, mat naujas katinas nelabai sutare su juo. Bet is nuotraukos nepastebeciau sios detales, tai rodykle rodo man i ka atkreipt demesi, i maza idreskima ant nosies galiuko.
Na viskas merginos, man keltis laaaabai anksti 4u.gif Darbingos savaiteles visoms 4u.gif
smagios relaksacijos ir sauletu dienu. Tikiuosi grisi su nauju ikvepimu ir nuotraukom SB
Dar apie mane truputi del konkurso. Susirasineju su anu metu laimetoja ir paklausiau jos konkrecios kritikos (nesakydama kas man paciai nepatinka apie 2 puslapius). Ji patvirtino mano abejones ir nutariau perdaryti 2 uzduotis...tikesim kad spesiu. Liko tik iki Vasario 11. Taigi, savo prasciausia darba atmetu i sona ir galesiu jum parodyt gal rytoj. Tai sportinis puslapis, MB ir sunus zaide krepsini, bet foto buvo su muiliniu ir dar vakare, tai prastos ir padariau per 30 min puslapi skubedama...aisku atsiliepe tai. O kokybe visko turi buti A+++