Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

kaip padaryti kad jie buti vienigi, kaip ir rasiai "kad akis naturaliai neseka po abu lapus", tai nemoku

o taip padaryt kad sudek abu lapus ir lyg tai vienas didelis lapas o ne atskiri (as kartais laikinai juos su puslipnia juosta suklijuoju). Ka turiu omeny, tai paziurejus i mano paskutini darbeli as ta pavaizdavau su pavadinimu...pavadinimas tesiasi per abu lapus lyg skaitant knyga akis veda is kaires i desine viena linija. Tie "??? "tikrai neturetu ten buti, jie nukrite is pavadinimo ir akis nukrypsta ten ir nezn nuo ko vel pradet skaityt. Jei nenori pavadinima testi viena linija per abu puslapius, tada ji sumazink ir padaryk vienoj vietoj kvadrately salia nuotraukos.

Del datos nuotraukose, tai BUTINAI turi atkalbet TB kad gadina nuotraukos grozi. Ir tai cia ne tik del SB bet aplamai, tu man rask nors viena prof fotografa pasauly ar foto knygu kur rodytu nuotraukas su data...tai izeidzia kiekviena estetine foto taisykle...pagauni kokia nepakartojama vaiko israiska ir blyn...ta oranzine ryski data prie veido...tai siaubas! jei as valdyciau pasauly, tos datos butu uzdraustos apratuose. Jei nenori uzmirsti data, tai gali gi uzrasyt ant blogos puses iki tol kol jas paversi i SB puslapius. O jokiu rodykliu nereikia rodyti link datos...ar data tema siu puslapiu,?? jei taip, tai tada uzdek didziausiais numeriais (as taip padariau su sunelio gimimo diena)...tai iseis data lyg pavadinimas. Mano KIEKVIENAS puslapis SB turi data, bet 99,9% tai mazai uzrasyta ir nereikalauja tiek demesio. Rodykles zmones deda tada kada skaitytojui neaisku i ka reikia ziureti, i kokia foto detale. Pvyz. zurnale maciau puslapi apie sunio nudreksta nosyte, mat naujas katinas nelabai sutare su juo. Bet is nuotraukos nepastebeciau sios detales, tai rodykle rodo man i ka atkreipt demesi, i maza idreskima ant nosies galiuko.
Na viskas merginos, man keltis laaaabai anksti 4u.gif Darbingos savaiteles visoms 4u.gif

smagios relaksacijos ir sauletu dienu. Tikiuosi grisi su nauju ikvepimu ir nuotraukom SB 4u.gif

Dar apie mane truputi del konkurso. Susirasineju su anu metu laimetoja ir paklausiau jos konkrecios kritikos (nesakydama kas man paciai nepatinka apie 2 puslapius). Ji patvirtino mano abejones ir nutariau perdaryti 2 uzduotis...tikesim kad spesiu. Liko tik iki Vasario 11. Taigi, savo prasciausia darba atmetu i sona ir galesiu jum parodyt gal rytoj. Tai sportinis puslapis, MB ir sunus zaide krepsini, bet foto buvo su muiliniu ir dar vakare, tai prastos ir padariau per 30 min puslapi skubedama...aisku atsiliepe tai. O kokybe visko turi buti A+++
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 13 sausio 2008 - 06:41
visiskas provalas doh.gif , pamirsau mb ideti popieriu, o tai riaiskia, kad jis siandien jau nebeatspauzdins doh.gif , tai viskas nusikelia dar vienai dienai, noreciau iskirptu raidziu, bet neturiu kol kas galimybiu, tai teks spauzdinta teksta ikomponuoti.
sekmes AVEDA darbuotis, tikriausiai nera lengva perdarineti ka jau esi padarius, nu bent jau man butu sunkoka, nors zinoma jai nesi tuo labai patenkinta tai tikriausiai visai pakenciama, sekmes ruostis konkursui, o as einu toliau delioti, issitraukiau dar viena nuotrauka, bandysiu pastumdyti dar spalvota popieriu, labai patiko, nors ir nera lengva ir nelabai gaunasi bigsmile.gif
o su tom datom tai vis dar vyksta kovos, siap tai nenusileisciau, bet kadangi pas mus dar juostine muiline, tai kol isfotkinam 36 kadru juostele (kaskaip paskutiniais metais mazai fotika naudojam), tai pamirstam kas ir kada vyko kol nuotraukas padarom blush2.gif , tai vien del to vis dar nusileidziu MB, o taip tai jau kardai po namus skraidytu nes as kaip uzsiskiedziu ko tai zyziu kaip koks uodas lotuliukas.gif
Atsakyti
sugalvojau jums abiems gerą būdą,kai nešat daryti nuotraukas ,tai nedarykit iš karto visų popierinių,tegul perkelia jums į cdir plius išklotinę pasidaryk ,tada gali paredaguoti kokioje foto programoje ,nutrinti datas ,nuimti raudonas akis ir t.t. o po to pasidaryti puikias nuotraukas ir data bus juostelėje ir nuotrauka liks graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 14, 12:38)
sugalvojau jums abiems gerą būdą,kai nešat daryti nuotraukas ,tai nedarykit iš karto visų popierinių,tegul perkelia jums į cdir plius išklotinę pasidaryk ,tada gali paredaguoti kokioje foto programoje ,nutrinti datas ,nuimti raudonas akis ir t.t. o po to pasidaryti puikias nuotraukas ir data bus juostelėje ir nuotrauka liks graži smile.gif

, nieko kaip nors susitarsim, ne pirmas kartas per 18 metu (nuo pazinties) kompromisu ieskom lotuliukas.gif
o dabar help.gif merginos, reikia pagalbos, nu patiko man tas SB, bet su uzrasais didziule katastrofa doh.gif , reiks kiekviena karta prasyti kad MB atspauzdintu, velniskai nepatogu, gal teko kur interneto platybese, rasti kokio raidyno trafaretu, na atsispaudinciau viena karta, kaip nors graziai issiraizyciau ir gal kaip nors, norejau panaudoti turimus kompe sriftus, nu bet kad nera is ko rinktis, radau tik 2 patinkancius ir tie ne lt verysad.gif , o gal kokiu raidziu siaip kur teko matyti, nu vienu zodziu padekit cray.gif , kaip nors ka nors sugalvoti, paskui kai pribresiu siuntinukui, tai pas Aveda konsultuosiuos blush2.gif , ka nusipirkti, dabar dar reikia mb ikalbeti kad tuos kedu greiciau uzsisakinetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 14, 17:06)
o dabar   help.gif merginos, reikia pagalbos, nu patiko man tas SB, bet su uzrasais didziule katastrofa  doh.gif , reiks kiekviena karta prasyti kad MB atspauzdintu, velniskai nepatogu, gal teko kur interneto platybese, rasti kokio raidyno trafaretu, na atsispaudinciau viena karta, kaip nors graziai issiraizyciau ir gal kaip nors, norejau panaudoti turimus kompe sriftus, nu bet kad nera is ko rinktis, radau tik 2 patinkancius ir tie ne lt  verysad.gif

siūlau dėl raidelių trafaretų kreiptis į irmulia 4u.gif Ji gal tau duos naudingų patarimų, o gal ir kokio šrifto trafaretus padarys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 14 sausio 2008 - 18:56
QUOTE(justess22 @ 2008 01 14, 18:55)
siūlau dėl raidelių trafaretų kreiptis į irmulia 4u.gif Ji gal tau duos naudingų patarimų, o gal ir kokio šrifto trafaretus padarys thumbup.gif

tai jo irmulia zinau, bet noriu dar kokiu kitokiu varijantu ax.gif , pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, vis seku jūsų temelę ax.gif
vis apžiūriu jūsų darbelius..kolkas nusprendžiau pabandyti digital scrapbooking. šiek tiek vėliau manau ateis eilė ir pamėginsiu ant popieriaus kažką sulipdyti.

čia mano pirmasis bandymas.
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
irmulia: kokia mes cia taisykle pazengem?
čia mano pirmasis bandymas.

o tie uzrasymai jau irgi buvo ar tu pati uzrasiai angliskai? Grazus darbelis. O pas jus tokius digital puslapius butu imanoma LT atspausdinti i 30cmx30cm nuotrauka? Tada nors ir taip galetum pradet pildit savo albumus.
As neseniai sudejau visus puslapius i albumus ir oho kiek vietos uzima blink.gif . Bet sedejom kartu su suneliu ir vartem tuos albumus tai jam tiek dziausmo. Dabar ibega i mano "uzdrausta" rankdarbiu kambari tai iskart prie lentynu kelti albumus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 15 sausio 2008 - 15:48
aišku,kad galima atsispausdinti,bet man labaiu patinka ne nuotrauka,o spausdinti ant foto popieriaus smile.gif ir formatas nebūtinai 30x30,mano kalendorius buvo A4 formato.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 15, 15:41)
o tie uzrasymai jau irgi buvo ar tu pati uzrasiai angliskai? Grazus darbelis. O pas jus tokius digital puslapius butu imanoma LT atspausdinti i 30cmx30cm nuotrauka? Tada nors ir taip galetum pradet pildit savo albumus.

ne ne, ten viskas angliškai buvo smile.gif čia mano draugas nuotraukoj, australas jis. o tie žodžiai iš jo laiško.
aha, aš irgi buvau sumąsčius padaryti daugiau tokių darbelių, atspausdinti ir kaip tikrą albumą turėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 15 sausio 2008 - 16:45
man labaiu patinka ne nuotrauka,o spausdinti ant foto popieriaus

tai as ta turejau omeny: atspausdinti tavo visa puslapi ant nuotraukos popieriaus. Aisku nebutinai 30 cmx30 cm, gi yra visokiausiu kitokiu albumu dydziu, bet 30cm didesnis pasirinkimas albumu del to as ir pradejau su tokiais. Esu padarius kelis mazesnius, bet ne tiek daug vietos yra visko pridet, viska reikia tada minimaliau ir miniatiuriniai daryt.
Atsakyti