Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(AVEDA @ 2008 01 10, 01:12)
labai Norvegiskas peizazas  thumbup.gif ar sau pasiliksi?

Sita paveiksla isrinko mb, kad issiuvineciau, tad jis liks pas mus. Nors mama ir ta mielai priglaustu lotuliukas.gif Tad as pazadejau, kad kai baigsiu ta kalna, pati gales issirinkti tos firmos bet koky paveiksla, neziurint kainos, dydzio ir sudetingumo lygio... tik su mazyte isimtim - negaleciau siuvineti jokiu religiniu paveikslu...

Linutuke, uzrasai ir man truputy kliuna, pirmoje jis galetu butu isplanuotas pagal nuotraukos vidury, dabar jis tarsi nustumtas y sona... Na ir datos..... Nesupyk, bet tokios datos man nepatinka schmoll.gif Man ir svarbu datos. Bet as daryciau truputy kitaip. Paimciau ta smelio spalvos popieriu ir dekoratyvinem zirklem iskirciau nedidely keturkampy ir ten uzrasyciau data ir kur nors y nuotraukos kampa ytaisyciau. Ar kazka dar sugalvociau...

Lachese, nuostabus sb, va kad tai butu ne PC, o tikras... wub.gif wub.gif wub.gif

Mano naujas lapas jau visai y pabaiga. Tikiuos kad vakare, kai maze uzmigs, pabaigsiu. Na jei suspesiu iki to lagaminus susikrauti bigsmile.gif Ir tada dingsiu vienai savaitelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 12, 13:57)
Linutukai: pagrindas man patinka, gal ir nereiketu nieko apkirpti ar keisti, bet man ranku rasto uzrasas kazkaip skubiai padarytas atrodo, ir kazkaip nusmukes  ax.gif (jo isdestymas keistas kad akis naturaliai neseka po abu lapus). Gal geriau reikejo raides kokiu kiauru sifru atspausdinti printeriu ir iskirpti nors ant tokio pacio popieriaus kur naudojai pagrindui (bet suderink kad tamsi melyna butu ant sviesesne melynos ir atvirksciai).... :ax:dar...zodis apsisprendimas, pamete "as" kadangi ant tamsaus fono uzrasiai. Jei neturi printerio, gal alfabeto lipduku turi?, jei ne tai alfabeto traferetus gal turi kad apvedziot raides?

oi matyt nelabai aiskiai rasau blush2.gif uzrasai tai nebus ranka daryti smile.gif , ranka urasiau tik kad butu aiskiau kurioje vietoje mazdaug juos planuoju, o vat kaip padaryti kad jie buti vienigi, kaip ir rasiai "kad akis naturaliai neseka po abu lapus", tai nemoku blink.gif , ziuriu i knyga ir matau spyga lotuliukas.gif , reiks dar atsisedus geriau i juos pasiziureti ir padelioti
QUOTE(Tosk @ 2008 01 12, 14:09)
Linutuke, uzrasai ir man truputy kliuna, pirmoje jis galetu butu isplanuotas pagal nuotraukos vidury, dabar jis tarsi nustumtas y sona... Na ir datos..... Nesupyk, bet tokios datos man nepatinka schmoll.gif  Man ir svarbu datos. Bet as daryciau truputy kitaip. Paimciau ta smelio spalvos popieriu ir dekoratyvinem zirklem iskirciau nedidely keturkampy ir ten uzrasyciau data ir kur nors y nuotraukos kampa ytaisyciau. Ar kazka dar sugalvociau...

tai gi nepykstu del tu datu mirksiukas.gif , nedeciau cia tu nuotrauku jai pykciau, reikia patarimo del to ir sedziu cia, siaip tos datos ir man nelabai, bet mb isitikines kad ju reikia ir pas mus visos nuotraukos su jomis, jai rimtai pripratau ir nebetrukdo jos man, bet kad sb jos netinka, tai visiskai pritariu o as tai buvau sumascius kokia rodykle i ta data nuvesti kad ziurint pasiziuretu kada buvo fotkinta, nu pirmadieni dar pasedesiu ir padeliosiu be kliju lotuliukas.gif , kad nuimti galeciau jai kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 sausio 2008 - 15:09
Linnutuke, tada gal dar viena koky zody y pavadinima yterpk. Tarkim.... "Svarbus seimos apsisprendimas". Tuomet ta "seimos" yrasytum vietoj klaustuku ir yrasas tarsi nusileistu zemyn, ir tuomet antrojo lapo uzrasas gautusi tarsi pratesimas. Blin... Sunkiai man cia mintis rituliojasi... Matai dabar uzrasa atrodo kaip pertrauktas - viduryje jis nutruksta vienoj vietoj, o pratesimas prasideda visai kitoj vietoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 01 12, 15:59)
Linnutuke, tada gal dar viena koky zody y pavadinima yterpk. Tarkim.... "Svarbus seimos apsisprendimas". Tuomet ta "seimos" yrasytum vietoj klaustuku ir yrasas tarsi nusileistu zemyn, ir tuomet antrojo lapo uzrasas gautusi tarsi pratesimas. Blin... Sunkiai man cia mintis rituliojasi... Matai dabar uzrasa atrodo kaip pertrauktas - viduryje jis nutruksta vienoj vietoj, o pratesimas prasideda visai kitoj vietoj ax.gif

zinai , su tuo uzrasu visai nieko mintis g.gif , as kaskaip masciau gal ta nuotrauka kaip kitaip perklijuoti, nu dabar gera minti pametejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 12, 23:51)
zinai , su tuo uzrasu visai nieko mintis  g.gif , as kaskaip masciau gal ta nuotrauka kaip kitaip perklijuoti, nu dabar gera minti pametejai biggrin.gif

O jei dar koky zodely yterptum, kad ir antrajam lape atsirastu pilnai uzpildyta....
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 01 12, 21:16)
O jei dar koky zodely yterptum, kad ir antrajam lape atsirastu pilnai uzpildyta....

nu jo iterpt tai iterpt , ale kad as nelabai su tais rasymas ax.gif g.gif , nu kaip nors, gal kokia mintis ir atkeliaus, arba kokiom didelem raidem uzrasa padarysiu kad vietos neliktu rolleyes.gif ir galvoti nereiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 13, 02:07)
nu jo iterpt tai iterpt , ale kad as nelabai su tais rasymas ax.gif  g.gif , nu kaip nors, gal kokia mintis ir atkeliaus, arba kokiom didelem raidem uzrasa padarysiu kad vietos neliktu rolleyes.gif ir galvoti nereiks  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lux variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
dar atkelevo mintis, kad vietoje klaustuku kokius mini klevo lapus, o kitam lape kur nors kokias snaiges ikomponuoti, nes dar dabar prisimenu kontrastu sokas buvo geras blink.gif , is silto rudens i purvina ziema lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau atsirado lietuviškas puslapis,kuriame yra nemažai ko scrapbookui thumbup.gif
Net klijų yra bigsmile.gif
http://www.freewebs....biams/index.htm
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 13, 02:37)
dar atkelevo mintis, kad vietoje klaustuku kokius mini klevo lapus, o kitam lape kur nors kokias snaiges ikomponuoti, nes dar dabar prisimenu kontrastu sokas buvo geras  blink.gif , is silto rudens i purvina ziema  lotuliukas.gif

Bet tada data reikia istiesu isryskinti. O as vis dar pakuoju lagaminus. Niekaip nerandu iseiginiu basuciu... Pusvalady ieskojau saules kremo, atrodo belygindama sudirbau brangias kelnes doh.gif Atrodo nebaigsiu savo sb, nors liko tik mazytis aprasymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 01 12, 23:33)
Bet tada data reikia istiesu isryskinti. O as vis dar pakuoju lagaminus. Niekaip nerandu iseiginiu basuciu... Pusvalady ieskojau saules kremo, atrodo belygindama sudirbau brangias kelnes doh.gif  Atrodo nebaigsiu savo sb, nors liko tik mazytis aprasymas doh.gif

basutes ? g.gif tai kuriam kraste cia taip silta vaje mb atvare miegoti, laikas kompa isjungti, geros keliones 4u.gif kur bevaziuotus
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 13, 03:25)
basutes ? g.gif  tai kuriam kraste cia taip silta  vaje mb atvare miegoti, laikas kompa isjungti, geros keliones  4u.gif  kur bevaziuotus

Na vaziuojam ne taip toli, bet ir nevisai arti... Y Tenerife, toliau nesiryztam dar. Neaisku kaip maze atlaikys 5,5val skrydi. Nors velniskai noretusi trupucio egzotikos ax.gif Tenerifei dabar kazkur 20 silumos, tad nekepsim, bet ir nesalsim thumbup.gif Na viskas merginos, man keltis laaaabai anksti 4u.gif Darbingos savaiteles visoms 4u.gif
Atsakyti