Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

Siuvineju stai sitoky paveiksla

labai Norvegiskas peizazas thumbup.gif ar sau pasiliksi?
Atsakyti
nu va padariau ir as du mini puslapiukus (A5 formato) siaip pasipraktikavimui ax.gif , nu bet jau tamsoka ir nesigavo nufotkinti kad pasirodyti blush2.gif , spalvos netokios gaunasi, o taip reiktu patarimo, nelabai man ten sekasi verysad.gif , nu gal rytoj geresnes nuotraukos gausis g.gif ir galesiu parodyti.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 11, 11:40)
nu va padariau ir as du mini puslapiukus (A5 formato) siaip pasipraktikavimui ax.gif , nu bet jau tamsoka ir nesigavo nufotkinti kad pasirodyti  blush2.gif , spalvos netokios gaunasi, o taip reiktu patarimo, nelabai man ten sekasi  verysad.gif , nu gal rytoj geresnes nuotraukos gausis g.gif ir galesiu parodyti.

o visvien bandyk nufotkint...idomu pamatyt ax.gif
Atsakyti
nu va MB man pasake kad geresnio vaizdelio su telefonu neisgausiu doh.gif , sake arba tokias rodyk arba nieko nerodyk, tai pasirodysiu, su tuo ka turiu blush2.gif , siaip tai cia ne juoda o tamsiai melyna, ta juosta smelio spalvos virsutiniame lape tai atkirpta banguotomis zirklemis ir bus tie lapai vienas salia kito, o kitos spalvos daug maz atitinka tikrove, dar aisku nera uzrasu , ka uzrasyti noriu jau kaip ir apsisprendziau, tik kaip uzrasa darysiu irgi dar schmoll.gif , rastas mano tai kosmariskas , gal ka su kompu atspauzdinsiu g.gif nu vienu zodziu daug dar neapsisprendimu, ir labiausiai reiktu patarimu, kaskokie nykus gavosi blink.gif
user posted image
Papildyta:
dar pora nuotrauku parase, bet irgi nieko nesimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 11 sausio 2008 - 19:09
mano nuomone antra nuotrauka turi per daug aplinkos,tai arba nukirpti kraštus reikia,arba padaryti didesnę ir vis tiek nukirpti smile.gif
datos iš foto aparato irgi nelabai gražiai atrodo ...

O dėl pačio stiliaus visai nedaug tereikia,gal kokių sagučių ar kur siūlę persiūti,bet čia Aveda kažką pasakys protingo.

Dedu savo kompiuterinį variantą .....
nors sutinku su Aveda,kad pačiupinėti kur kas maloniau nei atspaustą tik turėti....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 11 sausio 2008 - 20:48
Linutukai: pradzia gera, bet ar tai jau viskas? Cia kaip ir fundamentas geras, bet prie jo dar reikia ka nors dadeti: nera jokio pavadinimo, jokio aprasymo, dar gal koki kaspineli ar sagute. Ziurint i puslapius neturiu jokio supratimo apie ka tai, apie ka cia pasakojima? Pati zinai apie ka, bet vaikai, ar gal net anukai nezinos. Tam SB ir skiriasi nuo kitu uzsiemimu kad issaugo, uzfiksuoja seimos istorija, jei ji neuzrasyta tai bus prarasta.
Lachese: Labai man spalvos patinka, net pats siuzetas (as irgi turi nuotrauka ant labai aukstu kablu). Bet....kaip ir virsuj mano komentaras, idomu apie ka cia? Kodel visos cia taip bijo nors trumpai ka aprasyti? Gi nereikia rasyti ilgiausiu romanu, galima apibudint nuotrauka ir viena eilute. ax.gif Tai as pati susidarysiu sau istorija: "Po vestuviu pasivaiksciojom pakrante...Tokia karsta diena kad sove mintis nusirengt ir isokt i vandeni pasimaudyt, bet...kazkoki chuliganai pavoge musu rubus ir paliko tiktai musu batus ir aparata paslepta nendrese:P " lotuliukas.gif

Siandien as labai blogoj nuotaikoj. Is Joann.com jau 2 dienas bandau uzsisakyt (gavau Kaledom dovanu kortele). Ir susidejus viska i shopping cart, kaip paspaudziu kad uzmoket viskas dingsta...jau kiek kartu bandziau, skambinau, kiek laiko sugaisau. Manidzeres ir pavaduotojos darbuojasi, bet vakar sake atskambins ir niekas neatskambino. Neimanoma man is ten uzsisakyt doh.gif Kazkas su ju systema blogai. MB paziurejo tai sake kas padares ju ta uzsakymo systema tai nevykusiai padare.
Atsakyti
LINUTUKE, pagrindas man labai super thumbup.gif dabar tik apipavidalint reikia thumbup.gif
ir kitaip nei Lachese, manau, kad ta aplinka priduoda savo sarmo . jei is tiesu, kaip Aveda sake, matys sia nuotrauka suauge vaikai ar anukai-jiems turetu buti pakankamai linksma smile.gif tik uzrasa/aprasa atitinkama padaryk wink.gif

Lachese, na jei tai butu tikras SB, tai butu kaip tobulybe wub.gif neisivaizduoju kaip tas kompiuterinis SB vyksta..cia tu pati rinkai spalvas, deliojai ornamentus? ar kazkoks sablonas buna? labai labai grazu man wub.gif
Atsakyti
cia tom kas uzsiima digital SB, nuoroda ziemos temos uz dyka/FREE digital kit
zurnale buvo
neisivaizduoju kaip tas kompiuterinis SB vyksta..cia tu pati rinkai spalvas, deliojai ornamentus? ar kazkoks sablonas buna? labai labai grazu man

paziurek virsuj i ta kit/rinkinuka digital ir suprasi:rastuoti popieriai ir visos gelytes ar snaiges su pele pagriebi ir isdelioji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 11 sausio 2008 - 22:04
Oj,nepagalvojau,kad čia taip surašyti istoriją,nes ji ne mano smile.gif istorija.....

čia jaunos poros draugystės istorija,ir jai skirtas visas kalendorius,čia tik viršelis ...... ką domina yra paraše ir visi mėnesiai, ten ir užrašai,bet tai daugiau teminis kalendorius su meilės žinutėmis,o ne prisiminimais,taip kad nėra jokių datų ir užrašų,kas ir kaip toje nuotraukoje.

Aš irgi pagrindui naudojau kai ką paruoštą,kaip sagas ar rėmelius,bet daug ką pati kūriau su photoshopu,konkrečiai čia yra mano sukurtas foninis popierius,imtos trys tekstūros ir apdirbtos,kad būtų morkiniai kraščiukai,langučiai ir dar kai kur išlystų mėlynumai.Tekstūras šiaip galima irgi mano paraše rasti,bet daugelis jų pritaikytos architektams.

Visų dalykiukų galima nusipirkti internete,kaip realių daikčiukų,tik čia jie kompiuteriniai.
Papildyta:
na tarkime šios labai tinkamos SB tekstūros
Papildyta:
Aveda,o to dovanų čekio negali panaudoti gyvai? nueiti į parduotuvę ir nusipirkti?
Atsakyti
Aveda,o to dovanų čekio negali panaudoti gyvai? nueiti į parduotuvę ir nusipirkti?

butent visko ko noriu "online" tiktai o ne parduotuvej.
Atsakyti
nu va truputi ryskesnes nuotraukos nors ta melina vistiek kaip juoda, cia paryskinau uzrasus truputi jie buvo tik ju visai nesimate blush2.gif , siaip tai reiks kaskaip graziai tai padaryti, bet cia apsispresiu pagal galimybes, atspauzdinti galesiu vistiek tik pirmadieni. apkarpyti daugiau nenoreciau, butent to man ir reikejo kad matytusi kaip pasikeite aplinka, tarp siu nuotrauku tik keliu dienu skirtumas todel data man nuotraukose butina smile.gif (net galvojau kaskaip ta data padyskinti ar apvesti kaip nors) , aisku ji issisoka, bet siam darbeliui to reikia. pabandysiu pirmadieni pabaigti, gal kaip bus uzrasai normalesni ir vaizdelis pageres, nors jau dabar ziurint i juos noriu kai ka pakeisti lotuliukas.gif , nu nieko kaip nors perkasiu as sita reikaliuka cool.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 sausio 2008 - 13:45
Linutukai: pagrindas man patinka, gal ir nereiketu nieko apkirpti ar keisti, bet man ranku rasto uzrasas kazkaip skubiai padarytas atrodo, ir kazkaip nusmukes ax.gif (jo isdestymas keistas kad akis naturaliai neseka po abu lapus). Gal geriau reikejo raides kokiu kiauru sifru atspausdinti printeriu ir iskirpti nors ant tokio pacio popieriaus kur naudojai pagrindui (bet suderink kad tamsi melyna butu ant sviesesne melynos ir atvirksciai).... :ax:dar...zodis apsisprendimas, pamete "as" kadangi ant tamsaus fono uzrasiai. Jei neturi printerio, gal alfabeto lipduku turi?, jei ne tai alfabeto traferetus gal turi kad apvedziot raides?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 12 sausio 2008 - 13:59