o ką ta a raidė reiškia ir aplink taškiukai, gal tavo ženklas "firminis"
Ne cia ne mano zenklas (nors matau kad SB knyguose dag kas daro taip su vaiko vardo pirma raide, ar savo vardu lyg parasu). Paprasciausiai cia tik pirma raide/dalis pavadinimo: "a Good Read Indeed"...angliskai reiskia "Geras paskaitymas {arba gera knyga} tikrai". O taip uzdejau tam kampe kad man kazko ten truko ir be to jei buciau pridejus prie "G" raides man rodes kad butu sugrusta per daug.
Kaip tu nusprendi kokio dydzio nuotrauku tau reikia uzsisakyti.
Mano metodas , net sunku apibudint kadangi noreciau tikslesnio negu dabartinio. Kaip prikaupiu nuotrauku, atsidarau "iPhoto Library" ir su sasiuviniu salia pradedu rinkt mintis kokias temas, kokius puslapius noresiu kurt. Nieko nepaisau, jokiu dizainu nekuriu (daug kas pasiema tuos eskizus is zurnalu ar interneto ir planuoja taip pagal nuotrauku didy ar isdestyma, bet man taip neimanoma, as neseku kitu dizainu).
As nagrineju ir bandau isrinkti geriausias nuotraukas vieno ivykio ar sventes (as labai isranki...dauguma nuotrauku istrinu). Labai stengiuosi apibudinti momenta viena nuotrauka kuria padidinu 5x7 ar didesne. Jei negaliu tik viena parinkti, arba jei nesugebu pilnai pavaizduot ta ivyki tik viena nuotrauka tai isrenku viena pagrindine nuotrauka ir kelias mazytes (kaip ir sie du puslapiai).
Tik ismokau kaip sumazinti su PS nuotraukas ir sudeti kad atspausdintu ant vienos 5x7 nuotraukos...tokiu budu gaunu tas "wallet" dydzio. Jei uzsisakai per ta nuoroda, tai jie padaro 2 tos pacios nuotraukos, ir brangiau gaunasi, ir antros man nereikia. Tai dabar labai daug pridariau tokiu mazyciu nuotraukyciu su PS lipdant.
Atgal prie temos....i sasiuvini uzsirasau nuotrauku kodus ir dydi ir ar noriu spalvuotos ar j/b, tada kaip einu uzsisakyt tai greiciau visas procesas kadangi zinau ko noriu.
Bet....praeina kelios savaites atsiranda nauju nuotrauku ir sauna mintis puslapiui maisant naujas ir senas nuotraukas. Pavyz. vyresnis sunelis visad labai

savo mazam broliukui. Norejau parodyt ju ta rysi, ir turejau atspausdinus keleta nuotrauku skirtingu momentu kur jis ji pabuciuoja ar ramina, netgi atspausdinau pagrindine didele nuotrauka, bet...tik pries kelias dienas pagavau butent "ta" momenta visoj esmej, ir ka? reikes sia nauja nuotrauka atspausdint ir butent j/b...tai atrodo kad niekad neturi uztektinai ar teisingu dydziu tu nuotrauku.
Prirasiau romana
Praeita savaite nejudinau sb - siuvinejau.
Ka siuvineji? as irgi tuo uzsiimdavau, bet isklojus visas sienas siuvinejimais, dabar siuvineju ant SB puslapiu.
Tikiuos sveikata leis sia savaite padaryti
stiprybes ir sveikatos naujiem metam. Palepink save