Aveda labai gražu , vis užsuku čia karts nuo karto pasigrožėti, nes scrapbooking'o galerijose akys apraibsta ir jokio įspūdžio, o čia tai - taip saikingai karts nuo karto vis pasirodo koks gražus darbelis Labai džiugu pasigrožėti
O dėl šito puslapėlio - nežinau kodėl, bet man užkliuvo tie rombiukai - kur centre 3 nuotraukos ir jie iš kraštų - nežinau kodėl, bet jie patraukė mano dėmesį...
O nuotrauka su knyga labai įspūdinga, kaip pagauni tokius kadrus?
Norėčiau palinkėti tau sėkmės konkurse
man užkliuvo tie rombiukai - kur centre 3 nuotraukos ir jie iš kraštų - nežinau kodėl, bet jie patraukė mano dėmesį... unsure.gif
galbut ..galeciau juos dar ir nuimt, ne taip prilipe stipriai, bet man jie kazkaip nemaiso. O dejau del to kad sujungtu dvi priesingas puses lapu. Taip rekomenduojama kad lengviau akis keliautu nuo vieno prie kito tasko, o kietos linijos tarp rastuoto popieriaus ir vienspalvio stabdo aky. (geras pavyz tai tos muzikos natos pereinancios nuo vieno lapo i kita). O tie rombukai tik is sonu prisega, bet as irgi nesu 100% ar ju reikia. Bet paliksiu, todel kad konkursui nesiunciu o nuotraukos gadint nenoriu jei nenusiples.
Aveda saunus darbas.
Bet turiu klausimely... Kaip tu nusprendi kokio dydzio nuotrauku tau reikia uzsisakyti. Nejau kiekvienam projektui uzsisakineji??? Nes as niekaip nesugalvoju, kaip tas nuotraukas uzsisakyt, is kur zinoti kokiu tu dydziu man prireiks
Praeita savaite nejudinau sb - siuvinejau. Na o siandien pradejau delioti. Lyg ir jau kazkas gaunas... Atrodo bus labai violetinis Tikiuos sveikata leis sia savaite padaryti, nes su naujais metais mano nuotykiai nesibaigia Jau ir mb atsargiai uzsimine, kad siaip laisvai galeciau nedirbti ir kokius metelius tiesiog patinginiauciau.
Bet turiu klausimely... Kaip tu nusprendi kokio dydzio nuotrauku tau reikia uzsisakyti. Nejau kiekvienam projektui uzsisakineji??? Nes as niekaip nesugalvoju, kaip tas nuotraukas uzsisakyt, is kur zinoti kokiu tu dydziu man prireiks
Praeita savaite nejudinau sb - siuvinejau. Na o siandien pradejau delioti. Lyg ir jau kazkas gaunas... Atrodo bus labai violetinis Tikiuos sveikata leis sia savaite padaryti, nes su naujais metais mano nuotykiai nesibaigia Jau ir mb atsargiai uzsimine, kad siaip laisvai galeciau nedirbti ir kokius metelius tiesiog patinginiauciau.
Aveda neimk galvon, turi savo nuomone ir gerai
Lengva nagrinėt kitų darbelius , pati aš tik skaitmeninius puslapelius darau Be to neturiu jokių sb pagrindų, taip kad patarėja iš manęs prasta
Lengva nagrinėt kitų darbelius , pati aš tik skaitmeninius puslapelius darau Be to neturiu jokių sb pagrindų, taip kad patarėja iš manęs prasta
o ką ta a raidė reiškia ir aplink taškiukai, gal tavo ženklas "firminis"
Ne cia ne mano zenklas (nors matau kad SB knyguose dag kas daro taip su vaiko vardo pirma raide, ar savo vardu lyg parasu). Paprasciausiai cia tik pirma raide/dalis pavadinimo: "a Good Read Indeed"...angliskai reiskia "Geras paskaitymas {arba gera knyga} tikrai". O taip uzdejau tam kampe kad man kazko ten truko ir be to jei buciau pridejus prie "G" raides man rodes kad butu sugrusta per daug.
Kaip tu nusprendi kokio dydzio nuotrauku tau reikia uzsisakyti.
Mano metodas , net sunku apibudint kadangi noreciau tikslesnio negu dabartinio. Kaip prikaupiu nuotrauku, atsidarau "iPhoto Library" ir su sasiuviniu salia pradedu rinkt mintis kokias temas, kokius puslapius noresiu kurt. Nieko nepaisau, jokiu dizainu nekuriu (daug kas pasiema tuos eskizus is zurnalu ar interneto ir planuoja taip pagal nuotrauku didy ar isdestyma, bet man taip neimanoma, as neseku kitu dizainu).
As nagrineju ir bandau isrinkti geriausias nuotraukas vieno ivykio ar sventes (as labai isranki...dauguma nuotrauku istrinu). Labai stengiuosi apibudinti momenta viena nuotrauka kuria padidinu 5x7 ar didesne. Jei negaliu tik viena parinkti, arba jei nesugebu pilnai pavaizduot ta ivyki tik viena nuotrauka tai isrenku viena pagrindine nuotrauka ir kelias mazytes (kaip ir sie du puslapiai).
Tik ismokau kaip sumazinti su PS nuotraukas ir sudeti kad atspausdintu ant vienos 5x7 nuotraukos...tokiu budu gaunu tas "wallet" dydzio. Jei uzsisakai per ta nuoroda, tai jie padaro 2 tos pacios nuotraukos, ir brangiau gaunasi, ir antros man nereikia. Tai dabar labai daug pridariau tokiu mazyciu nuotraukyciu su PS lipdant.
Atgal prie temos....i sasiuvini uzsirasau nuotrauku kodus ir dydi ir ar noriu spalvuotos ar j/b, tada kaip einu uzsisakyt tai greiciau visas procesas kadangi zinau ko noriu.
Bet....praeina kelios savaites atsiranda nauju nuotrauku ir sauna mintis puslapiui maisant naujas ir senas nuotraukas. Pavyz. vyresnis sunelis visad labai savo mazam broliukui. Norejau parodyt ju ta rysi, ir turejau atspausdinus keleta nuotrauku skirtingu momentu kur jis ji pabuciuoja ar ramina, netgi atspausdinau pagrindine didele nuotrauka, bet...tik pries kelias dienas pagavau butent "ta" momenta visoj esmej, ir ka? reikes sia nauja nuotrauka atspausdint ir butent j/b...tai atrodo kad niekad neturi uztektinai ar teisingu dydziu tu nuotrauku.
Prirasiau romana
Praeita savaite nejudinau sb - siuvinejau.
Ka siuvineji? as irgi tuo uzsiimdavau, bet isklojus visas sienas siuvinejimais, dabar siuvineju ant SB puslapiu.
Tikiuos sveikata leis sia savaite padaryti
stiprybes ir sveikatos naujiem metam. Palepink save
Na reikes kazkaip man sugalvot su tom nuotraukom... Jau dabar yra susikaupusiu neatspausdintu nuotrauku jau uz kokius 4-5men. Gal is tu ir reiks kazka uzsisakyti
Siuvineju stai sitoky paveiksla http://www.goldenkit...roducts_id=2443 Siuvineju jy jau kazkur 1,5metu ir mazdaug uz menesio tureciau tureti ..... puse Jis toks nemazas sakyciau - 60cm*40cm Kaip kitos siuvinetojos sake - sergu gigantomanija Namuose paveikslu turiu kokius tik 4, visi kiti isdovanoti (kuriu puse pas mano mama).
O apie tas vis besitesiancias mazas nelaimes, tai mes su mb jau juokaujam, kad taip likimas neleidzia mums pamirsti vargo. MB vakar nemalonu yvyky apturejo. Kazkoks pusdurnis latvis sumaste jo parduotuves kieme apsukti savo fura su priekaba. Ir kad to butu maza, fura buvo su vasarinem padagom (kokiu naivuoliu reikia buti, kad nesitiketi sniego sausio men Norvegijoje ). Tai jis ir pastrigo. Ir uzblokavo vienintely yvaziavima. MB klientai negalejo nei isvaziuoti nei yvaziuoti, prekes atvezes sunkvezimis ir negalejo yvaziuoti. Tai mb gryzo vakar 23val o 3val vel y darba isvaziavo. Vargsas.... Na bet kita savaite atsigausim, vaziuojam atostogu
Siuvineju stai sitoky paveiksla http://www.goldenkit...roducts_id=2443 Siuvineju jy jau kazkur 1,5metu ir mazdaug uz menesio tureciau tureti ..... puse Jis toks nemazas sakyciau - 60cm*40cm Kaip kitos siuvinetojos sake - sergu gigantomanija Namuose paveikslu turiu kokius tik 4, visi kiti isdovanoti (kuriu puse pas mano mama).
O apie tas vis besitesiancias mazas nelaimes, tai mes su mb jau juokaujam, kad taip likimas neleidzia mums pamirsti vargo. MB vakar nemalonu yvyky apturejo. Kazkoks pusdurnis latvis sumaste jo parduotuves kieme apsukti savo fura su priekaba. Ir kad to butu maza, fura buvo su vasarinem padagom (kokiu naivuoliu reikia buti, kad nesitiketi sniego sausio men Norvegijoje ). Tai jis ir pastrigo. Ir uzblokavo vienintely yvaziavima. MB klientai negalejo nei isvaziuoti nei yvaziuoti, prekes atvezes sunkvezimis ir negalejo yvaziuoti. Tai mb gryzo vakar 23val o 3val vel y darba isvaziavo. Vargsas.... Na bet kita savaite atsigausim, vaziuojam atostogu
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 07, 21:04)
Nu ir as pasirodau...
nu kaip visada AVEDA - aukstasis pilotazas as suzaveta ir taip viskas suderinta i tema, cia jau ne SB o menas, as tai kol kas tik delioju ir galvoju kad tik nuotrauka graziai butu apipavidalinta, pastebejau kad ne taip lengva cia tas SB, kaip atrode is pirmo zvilgsnio, be to supratau kad man ir MB labai reiktu pasimokinti fotkinti , nes tos nuotraukos kurias turime tai nei sis nei tas, MB pastebejau visada pastato vaikus ir nupleskina, o as bandydama kaska geresnio padaryti tik visai sugadinu nu prisiminimai tai yra bet siaip tai visos nuotraukos vienodos tik vaikai skirtingame fone
supratau kad man ir MB labai reiktu pasimokinti fotkinti doh.gif, nes tos nuotraukos kurias turime tai nei sis nei tas, MB pastebejau visada pastato vaikus ir nupleskina, o as bandydama kaska geresnio padaryti tik visai sugadinu blink.gif nu prisiminimai tai yra bet siaip tai visos nuotraukos vienodos tik vaikai skirtingame fone lotuliukas.gif
labai daug kur galima pasimokyti. ir dar gera tema SM "mokomes fotografuoti", ju blog'as turi 100 geru patarimu fotografui...labai naudingi, cia. As emiau klases su drauge, tai buvo geros klases ismokti pagrindus ir kompozicija. Po to pradejau masiskai is bibliotekos knygas imti, skaityti apie fotografija, o dabar gi tiek yra internete tos informacijos. MB nieko nelanke, bet as ka tik ismokdavau atkartodavau ir abu ziuredami i naujas nuotraukas pakritikuodavom kaip geriau galejo iseit. Pastebejau kad ir jo nuotraukos ziauriai pagerejo, o tai anksciau irgi nepagalvodamas sustatydavo visus eilen, dar koks stulpas is makausio auga kam
Sveikutes,
na ir as prisiduodu, mano sios dienos darbelis
http://public.fotki....mai/kopie3.html
siandien dar buvau nuejus pasiziureti popieriaus ir kitokiu daikciuku SB bet vis tik nusprendziau kad nepirksiu ir toliau darbuosiuos su PS, nes vistiek mes visas nuotraukas spausdinam i knygas ir vietos maziau uzima ir siaip man maloniau nei albumas
http://public.fotki....mai/kopie3.html
siandien dar buvau nuejus pasiziureti popieriaus ir kitokiu daikciuku SB bet vis tik nusprendziau kad nepirksiu ir toliau darbuosiuos su PS, nes vistiek mes visas nuotraukas spausdinam i knygas ir vietos maziau uzima ir siaip man maloniau nei albumas
Legute, labai gražu atrodo kaip tikras tu čia su photoshop'u farei? nu man tai super !!! norėčiau ir aš taip mokėti, tik va niekaip neprisiruošiu pasėdėt ir pasimokyt
aš irgi kažkaip atšalau jau nuo sb pas mus toks mažas pasirinkimas priemonių, kad visas noras išgaruoja ... tai vakar naudodama kai kurias sb priemones tiesiog gražiai sudėjau nuotraukas į albumą papraščiau su kompu pagražint nuotraukėles.
aš irgi kažkaip atšalau jau nuo sb pas mus toks mažas pasirinkimas priemonių, kad visas noras išgaruoja ... tai vakar naudodama kai kurias sb priemones tiesiog gražiai sudėjau nuotraukas į albumą papraščiau su kompu pagražint nuotraukėles.
QUOTE(remini @ 2008 01 09, 07:48)
Legute, labai gražu atrodo kaip tikras tu čia su photoshop'u farei? nu man tai super !!! norėčiau ir aš taip mokėti, tik va niekaip neprisiruošiu pasėdėt ir pasimokyt
dariau su photoshopu, dar pries savaite ji mokejau tik isijungti bet kazkaip visai nesunku ji perprasti, aisku dar daug ko nemoku, bet po biski manau pavyks issiaiskinti, siandien sakiau eisiu iki knygyno dar kokia knygute nusipirksiu, kur daugiau pavyzdeliu yra
man aisku patiktu ir tikras SB bet va su kompu tikrai daug praktiskiau
man aisku patiktu ir tikras SB bet va su kompu tikrai daug praktiskiau
gal praktiskiau, bet mane visiskai netraukia su PS digital daryt. Man labai patinka tekstura ir paciupinet kas uzdeta ant puslapio.
grazu, bet man tas oranzinis kaspinas per arti veido ir daug atima nuo nuotraukos grozio