Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 05, 11:59)
ir ka as be AVEDOS daryciau  doh.gif , aciu tau didziulis, su rastuotu popierium jau galutinai apsisprendziau  karsta.gif, bet beskaitinedamai tavo paskutinia zinute uzstrigo sakinukas Man paciai labai sunku naudoti rastuota popieriu su ryskiom spalvom, atsinesiau kruva nuorauku ir pradejau prie monitoriaus delioti salia to  vaikisko popieriaus, ir  ka tu manai  doh.gif suvokiau kad neapsikesciau   schmoll.gif  tokio ryskumo kaip cia siulomi tie kudikiski popieriai, net tie sviesus pasteliniai nelabai man pasirode, o nagai tai labai nieztejo daug jo nusipirkti, paskui dar perverciau two peas in a bucket Member Gallery , tiesiog bevartydama ir ziuredama darbus pastebejau , kad labiausiai patinka lygus vienspalvis  fonas su truputi rastuoto popieriaus  doh.gif , tai dabar pradejau studijuoti vienspalvio popieriaus pasirinkima   blush2.gif  , o MB aplink vaiksto ir stebisi kaip as galiu tiek laiko praleisti spoksant i popieriaus pokus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , ax nieko jie nesupranta  rolleyes.gif

nu gerai kad nors dabar pries perkant darai "namu darbus" ir bandai suprast kas tau patinka kas ne. O as labai daug pinigu ismeciau pirkdama tas kas man nepatinka dabar vien del to kad tuo metu buvo madinga toks ar anoks popierius. Man irgi pagrinde patinka vienspalvis popierius su trupucio rastuoto. Va vakar turejau ryskiausiu spalvuo rastuota ir derinasi prie labai spalvingu nuotrauku, bet...jo tiktai galiu panaudot kokia 3 cm juosta kitaip per marga. Del vienspalvio popieriaus, as abiem letenom tiktai uz Bazzill firma--jie kokybiskiausi. DCWV irgi turi vienspalvio pokus, bet kaip ir ju kitie popieriai net ju kartoninis vienspalvis yra plonesnis negu turetu buti, ir dar jo vidus yra baltas (dazai ant virsaus balto popieriaus uzpurksti), o Bazzill dazymas per visa popieriu ta pati spalva... ir jis storiausias.
Tu sakei kad tau is JAV perves preikiu. Ar irgi is Cikagos? Tegul eina i Archivers parduotuve ir ten ras visus popierius ir viska kitka ka matai internete...Si parduotuve visose valstijose yra. Bet kada uzsisakysi? jei per ilgai lauksi, gali jau negaut kadangi naujos prekes vis atkeliauja kas kelis menesius...tai arba netures arba bus nukainuota ispardavimui. (bet bazzill niekad nenukainuoja...jis cia apie 50 centu uz lapa)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 sausio 2008 - 19:20
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 05, 19:17)
nu gerai kad nors dabar pries perkant darai "namu darbus" ir bandai suprast kas tau patinka kas ne. O  as labai daug pinigu ismeciau pirkdama tas kas man nepatinka dabar vien del to kad tuo metu buvo madinga toks ar anoks popierius. Man irgi pagrinde patinka vienspalvis popierius su trupucio rastuoto. Va vakar turejau ryskiausiu spalvuo rastuota ir derinasi prie labai spalvingu nuotrauku, bet...jo tiktai galiu panaudot kokia 3 cm juosta kitaip per marga. Del vienspalvio popieriaus, as abiem letenom tiktai uz Bazzill firma--jie kokybiskiausi. DCWV irgi turi vienspalvio pokus, bet kaip ir ju kitie popieriai net ju kartoninis vienspalvis yra plonesnis negu turetu buti, ir dar jo vidus yra baltas (dazai ant virsaus balto popieriaus  uzpurksti), o Bazzill dazymas per visa popieriu ta pati spalva... ir jis storiausias.
Tu sakei kad tau is JAV perves preikiu. Ar irgi is Cikagos? Tegul eina i Archivers parduotuve ir ten ras visus popierius ir viska kitka ka matai internete...Si parduotuve visose valstijose yra. Bet kada uzsisakysi? jei per ilgai lauksi, gali jau negaut kadangi naujos prekes vis atkeliauja kas kelis menesius...tai arba netures arba bus nukainuota ispardavimui. (bet bazzill niekad nenukainuoja...jis cia apie 50 centu uz lapa)

taip drauge cikagoje gyvena, jos ir reiks prasyti, bet ji nera rankdarabiu megeja, tai jai reikia labai konkreciai viskas susakyti ir su visais numeriukasi barkodais nuotraukomis ir t.t., negaliu pasakyti kad nupirk tokios firmos tokio popieriaus, tai pries ruosiant siuntinuka (kuris planuojamas ne anksciau kaip po 1-1.5 men verysad.gif ) zinau kad reiks per nauja viska studijuoti, bet jau bus lengviau nes jau zinau daug maz ko noriu smile.gif , reiks tik kainas pasitikslinti ir viskas, o vienspalvi irgi jau nusiziurejau va toki, man labai patiko kad jis nelygus, tik dar studijuoju spalvas, kad nenusipirkciau tokiu kokiu paskui niekur nepanaudosiu.
aciu uz Archivers nuoroda, draugei visai netoli reiks pavaziuoti ir nereiks lakstyti ir ieskoti, vaje kokie ten plotai swoon.gif jauciu visa diena galeciau ten prasedeti blink.gif
Atsakyti
vakar rimi mačiau "rinkinys dovanų puošybai" (berods taip vadinasi 4u.gif ) įdomu, jis tinka sb? kaina apie 12 lt, gal kas jau bandėt?
Atsakyti
o vienspalvi irgi jau nusiziurejau va toki, man labai patiko kad jis nelygus, tik dar studijuoju spalvas, kad nenusipirkciau tokiu kokiu paskui niekur nepanaudosiu.

pirmoj vietoj pirk neutraliu spalvu rinkinuka: balta, juoda, ruda....tai praktiskiausia ir tiks prie daugiausia rastuotu popieriu ir nuotrauku. Antroj vietoj pirk ta ruzava rinkinuka. Kiek pamenu kad Archiver's perki po lapa( visa siena su Bazzill lentynom ir po puslapi issirenki)...nzn ar turi tokiu rinkinuku, bet gal kad po lapa perku tad nepastebejau g.gif . Patariu kiekvienos spalvos pirkti po du lapus, ypac jei albume vienas pries kita gules prireiks tokios pacios spalvos.

As jau baigiau savo darbeli (2 puslapius) reikes skanuoti ir pasirodyt. Dar tik liko aprasyti nuotraukas ir viskas. Ir jau 3 ryto pas mane blink.gif ...man mars i lova
Atsakyti
tiesa, vis pamirštu paklausti - kaip klijuojat sagutes, kad jos nenukristų? ir kokius klijus naudot juostelėms, gėlytėms ir visiems kitiems priedams? 4u.gif
Atsakyti
galvoju,kad sagutės prisiuvamos ,o tas rimi daiktelis sudomino ir mane ,aš po truputį irgi asikrečiu,nors laikausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 01 07, 10:22)
tiesa, vis pamirštu paklausti - kaip klijuojat sagutes, kad jos nenukristų? ir kokius klijus naudot juostelėms, gėlytėms ir visiems kitiems priedams?  4u.gif

praktikos dar neturiu blush2.gif , bet manau tiktu dvipuse lipni juosta arba zinoma galima ir prisiuti, as dariau tokius vokelius tai su ja labai buvo paytogu priklijuoti, daug geriau nei su klijais, tik nuotrauka labai prasta, fotkinta su mobiliaku ne pirmos jaunystes, nei skanerio nei fotiko neturiu verysad.gif , bet gal ka iziuresi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 07, 09:45)
pirmoj vietoj pirk neutraliu spalvu rinkinuka: balta, juoda, ruda....tai praktiskiausia ir tiks prie daugiausia rastuotu popieriu ir nuotrauku. Antroj vietoj pirk ta ruzava rinkinuka. Kiek pamenu kad Archiver's perki po lapa( visa siena su Bazzill lentynom ir po puslapi issirenki)...nzn ar turi tokiu rinkinuku, bet gal kad po lapa perku tad nepastebejau  g.gif . Patariu kiekvienos spalvos pirkti po du lapus, ypac jei albume vienas pries kita gules prireiks tokios pacios spalvos.

As jau baigiau savo darbeli (2 puslapius) reikes skanuoti ir pasirodyt. Dar tik liko aprasyti nuotraukas ir viskas. Ir jau 3 ryto pas mane blink.gif ...man mars i lova

kokia saunuole, o as irgi jau manau nesulauksiu to popieriaus, nusprendziau pradeti su tuo ka turiu, tiesiog noriu pasipraktikuoti, kad paskui zinociau kokiu klaidu nedaryti, kai atkeliaus tai ka issirinksiu blush2.gif, gaila bus sugadinti biggrin.gif , jau atsirinkau keleta nuotrauku ir pradejau deliotis, pasirodysiu kaip kaska padarysiu, tikiuosi rytoj jau rimciau galesiu prisesti, siandien laksciau siltos striukes sau pirkti, o nusipirkau pavasarine lotuliukas.gif , nukainuota buvo tai nesusilaikiau, pavasari nereiks pirkti
Atsakyti
Nu ir as pasirodau...cia 2 puslapiai skanuoti ir sujungti, bet albume turesiu ideti vienas priesais kita... tikrovej matavimai apie 30cmx60cm. (Todel Linutukui patariau pirkt po du lapus tos pacios spalvos kadangi kartais daug nuotrauku yra ta pacia tema.
Kaip ir visada, sau daviau maza plota rasyti, ir sugebejau papasakoti tik puse sios istorijos kuria juodrasti parasiau. Anais metais Birzelio menesi traukta. Sunelio megiamiausia knygute su Elmo personazu is Sesamio Gatves filmuku. Dar ir dabar butent si megstamiausia knygute ir jau bent 100 kart skaityta. Bet dabar jei kelis lapus tycia praleidziu kad pagreitint miego laika, tai pyksta ir atvercia doh.gif
Raides iskirstos su "Revolution" irgi Quickutz leidinys. Tosk ir kitos kurios turi QK, raides ismusiau is Kaledinio barchatinio kaspino... pagrinda audini kieta turi (jei minkstas tai negerai).
Man nelabai patinka visoki vaikiski mikimauzai bet si butinai turejau uzdet kadangi i tema apie ka rasau ir ka nuotraukos vaizduoja. Tas lipdukas tai toks 3D su kailiuku, tai del jo storumo man skanuojant ta lapa paverte geltoa fona daug tamsesni.
Nuotraukos is ten kur nuoroda daviau scrapbookpictures.com. Ta didele tai jos duomenys 8x12 inch o mazytes wallet (pinigines) dydzio.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 07 sausio 2008 - 21:21
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 07, 21:04)
Nu ir as pasirodau...

wub.gif AVEDA, tu turbūt apsgimusi SB menininkė...man labai gražu ir skoninga viskas, ką tik parodai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 07 sausio 2008 - 21:32
AVEDA ploja.gif ploja.gif ploja.gif ir vaikas matau net spec. marškinėliais aprengtas nuotraukose wub.gif o ką ta a raidė reiškia ir aplink taškiukai, gal tavo ženklas "firminis" bigsmile.gif
Atsakyti
Man čia kas labai gražu, kad Avedos visos foto superinės, nuo jų labai labai daug kas priklauso.
Atsakyti