QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 05, 11:59)
ir ka as be AVEDOS daryciau , aciu tau didziulis, su rastuotu popierium jau galutinai apsisprendziau , bet beskaitinedamai tavo paskutinia zinute uzstrigo sakinukas Man paciai labai sunku naudoti rastuota popieriu su ryskiom spalvom, atsinesiau kruva nuorauku ir pradejau prie monitoriaus delioti salia to vaikisko popieriaus, ir ka tu manai suvokiau kad neapsikesciau tokio ryskumo kaip cia siulomi tie kudikiski popieriai, net tie sviesus pasteliniai nelabai man pasirode, o nagai tai labai nieztejo daug jo nusipirkti, paskui dar perverciau two peas in a bucket Member Gallery , tiesiog bevartydama ir ziuredama darbus pastebejau , kad labiausiai patinka lygus vienspalvis fonas su truputi rastuoto popieriaus , tai dabar pradejau studijuoti vienspalvio popieriaus pasirinkima , o MB aplink vaiksto ir stebisi kaip as galiu tiek laiko praleisti spoksant i popieriaus pokus , ax nieko jie nesupranta
nu gerai kad nors dabar pries perkant darai "namu darbus" ir bandai suprast kas tau patinka kas ne. O as labai daug pinigu ismeciau pirkdama tas kas man nepatinka dabar vien del to kad tuo metu buvo madinga toks ar anoks popierius. Man irgi pagrinde patinka vienspalvis popierius su trupucio rastuoto. Va vakar turejau ryskiausiu spalvuo rastuota ir derinasi prie labai spalvingu nuotrauku, bet...jo tiktai galiu panaudot kokia 3 cm juosta kitaip per marga. Del vienspalvio popieriaus, as abiem letenom tiktai uz Bazzill firma--jie kokybiskiausi. DCWV irgi turi vienspalvio pokus, bet kaip ir ju kitie popieriai net ju kartoninis vienspalvis yra plonesnis negu turetu buti, ir dar jo vidus yra baltas (dazai ant virsaus balto popieriaus uzpurksti), o Bazzill dazymas per visa popieriu ta pati spalva... ir jis storiausias.
Tu sakei kad tau is JAV perves preikiu. Ar irgi is Cikagos? Tegul eina i Archivers parduotuve ir ten ras visus popierius ir viska kitka ka matai internete...Si parduotuve visose valstijose yra. Bet kada uzsisakysi? jei per ilgai lauksi, gali jau negaut kadangi naujos prekes vis atkeliauja kas kelis menesius...tai arba netures arba bus nukainuota ispardavimui. (bet bazzill niekad nenukainuoja...jis cia apie 50 centu uz lapa)