QUOTE(AVEDA @ 2008 01 04, 23:05)
is visu parinktu tiktai paskutinis yra plonytis...Rob & Bob

(bet pagal kaina matai kad ir pigiausias

)...kiti kartoninio storio rastuoti. Basic Grey

man visi ju leidiniai patinka....turiu save laikytis kad visu nepirkciau. Cosmo Cricket irgi labai geri...man pirmas atrodo kad gal geriau derintusi prie nuotrauku...nors cia grynai skonio reikalas.
Man paciai labai sunku naudoti rastuota popieriu su ryskiom spalvom--vienintele iseitis tada buna tai pakeist nuotrauka i j/b, kitaip per marga..
Siandien parduotuvej apciupinejau dar kelis....Vis ziurejai i DCVW, tai apziurejau juos...sitie kartoniniai mergaitem:
DCWV Posies: sitie su blizguciais net
Seniai seniai, cia tipo is Andersono pasaku toki senoviski lapai
ir ka as be AVEDOS daryciau

, aciu tau didziulis, su rastuotu popierium jau galutinai apsisprendziau

, bet beskaitinedamai tavo paskutinia zinute uzstrigo sakinukas
Man paciai labai sunku naudoti rastuota popieriu su ryskiom spalvom, atsinesiau kruva nuorauku ir pradejau prie monitoriaus delioti salia to vaikisko popieriaus, ir ka tu manai

suvokiau kad neapsikesciau

tokio ryskumo kaip cia siulomi tie kudikiski popieriai, net tie sviesus pasteliniai nelabai man pasirode, o nagai tai labai nieztejo daug jo nusipirkti, paskui dar perverciau
two peas in a bucket Member Gallery , tiesiog bevartydama ir ziuredama darbus pastebejau , kad labiausiai patinka lygus vienspalvis fonas su truputi rastuoto popieriaus

, tai dabar pradejau studijuoti vienspalvio popieriaus pasirinkima

, o MB aplink vaiksto ir stebisi kaip as galiu tiek laiko praleisti spoksant i popieriaus pokus

, ax nieko jie nesupranta