Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking-2 dalis

QUOTE(NATUKAS777 @ 2008 01 02, 20:39)
Tai kad jau neturiu to ipakavimo  doh.gif , o cia pabandziau pasiziureti kasko panasaus tai ko tai mano smegenys neatkuria ir nematau nieko panasaus, reiks fotika kur gauti, tada gal ir parodysiu, nors matau nelabai yra besidominciu, gal dar svesti nebaige  tongue.gif , dar palauksiu kelias dieneles pries pradedant per pazystamus fotiko ieskoti ax.gif

yra besidominčių, tik nuotraukėlių laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 02, 23:22)

o ten ir SB pritaikyta? man visai nematytas popierius, turbut Euro gamybos? visai jis nieko, bet svarbiau uz rastuota popieriu tureti ta vienspalvi kartoninio storio, kaip vadina "cardstock". Jei man duotu pasirinkti SB tiktai su vienspalviu ar tik rastuotu, rinkciausi vienspalvi; Galima gi visaip pagrazinti vienspalvi: su juostelem, siuvinejimu, sagutem, lipdukais, tais nusitrinanciais rub-ons, akvarele ar papaisymu. O rastuotas gera tureti, bet visvien dideliais kiekiais nereik naudot (Ypac jei labai margas tas popierius). Nenorima kad rastuotas popierius uzgoztu nuotraukos grozi. Kaip pasiziuri i puslapi pirma turi pastebeti nuotauka o ne popieriaus marguma.

Didziausia klaida as padariau kada pradejau kaupti SB medziagas tai kad prisipirkau dideliais kiekiais "baby" temos popieriu ir menkmiekiu...viskas buvo pastelinem spalvom ir su vaikiskais uzrasais. Bet tie vaikai taip greit uzauga kad mano didckiui jau netinka, o as tik kelis popierius tokius panaudojau. Ir dar be to, nera istatymo kad darant naujagimiui ar vaikui puslapi butina daryti pastelinem spalvom ar tik ruzavai ar melynai.

tai va kad nelabai aisku, ar tas popierius tinkamas sb ar ne, siaip tai as irgi uz tai kad nereikia daug to margo popieriaus, bet man visada labai patinka deriniai vienspalvio su kokiu rastu, ar tai butu langeliai, linijos rutuliukai, ir norisi kad spalvos butu giminingos, tarp kitko LT tai tikrai problemele, gryzus is JAV pries 7 metus susiduriau su pirma, kai norejau nusipirkti patalynes komplekta, nu cia aisku ne i tema dabar papasakosiu, bet buvo neymanoma rasti komplekto kad jame butu ir derancio audinio paklode, ta prasme visi komplektai susidedavo is dvieju uzvalkaliuku pagalvems ir vieno uzvalkalo anklodei, o paklodziu nera schmoll.gif kai pas pardavejas klausdavau, tai siulydavo atskirai jas pirkti sakydamos kad jos vistiek nesimato lotuliukas.gif , tai labai supykus nusprendziau pati pasisiuti, ir kad ir kur nuejus buvau, neymanoma buvo rasti pvz kokio languoto ir linijomis audinio kad ju spalvos tarpusavi nesipjautu, paskutiniais metais jau po truputi atsirasdineja audiniuose tie deriniai, bet vis tik dar labai mazas pasitinkimas verysad.gif , nu as cia visai i pievas nuvariau tongue.gif , tik pasiskundziau blush2.gif truputuka lotuliukas.gif , nu o mano darbeliu tai nezinau kada pamatysit, prisiekiau sau, kol nuotrauku nesutvarkysiu nieko nepradesiu, o jos netvarkytos jau nuo praeito rugsejo doh.gif , is juosteliu jau visos padarytos ir surusiuotos, o vat prie skaitmeniniu rankos dar nedasitempe ax.gif , tai kol sutvarkysiu gal ir mano MB tuos kedus uzsisakys, tai ir as salia prisderinsiu, su savo niekuciais, be to gerai kad prisiminiau, reikia parodyti mano MB daryto armijos albumo manau ji galima siai temai priskirti, varau pafotkinsiu su telefonu biggrin.gif
Atsakyti
pafotkint tai pafotkinau doh.gif bet to daigciuko bluetooth tai neturiu, MB su savim i darba issinese biggrin.gif , tai nuotraukos vakare
Atsakyti
nu va zadetos nuotraukytes, cia mano MB kai armijoja tarybineja tarnavo pries n.... metu tai budamas dembelis daresi sita albma, tipo visi dare tai ir jis dare is neturejimo ka veikti, bet sake labai ji tingejo daryti tai per daug nesistengdamas si bei ta padare, kiek dar MB atsimena blush2.gif , tai sake albuma pirktini isarde, nudaze su tusu juodai, tada lapai buvo naudojant kai kur trafaretus (sake pats trafaretu nedare pas kaskoki kita kareivuka pasiskolino) taske kasokius dazus , kokius dazus zinoma neatsimena, kampukai su kaskokiu metalu , gal kokiu aliuminio padaryti na kaskas matosi, pamatysit, pacios nes as cia pradejau svaigti kad noriu SB priemoniu parsisiusti, tai sake as jau tuos zaidimus dar armijoi baigiau, o tu vis nebaigi lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia dar kelios nuotraukos

http://s153.photobuc...ukas/KLAUSIMAI/

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
LINUTUKė, tai tavo B irgi SB prijaučia thumbup.gif: fainas albumėlis smile.gif o kas dėl patalinės tai jo.. su ta pačia problema susiduriau doh.gif

Natukas, lauksim popieriaus foto, sudominai smile.gif

Atsakyti
LINUTUKE: del tavo off-topic aprasymo,nzn apie ka tu turi omeny. I patalynes komplekta visur, visad JAV ieina standartas: du pagalviu dengalai, viena plona paklode ant matraso (fitted sheet), viena lygi po ta storesne anklode (flat sheet)...cia visur standartas.
Norint pirkt anklodei (adijalui) uzvalkala (manau apie ta tu rasai) tai reikia pirkti "Duvet", atskirai. Bet cia gi tiek daug pasirinkimo (nors kur as gyvenu, gal kur jus gyvenot mazesnis miestas ar ne i tas parduotuves ejot ax.gif ) tai kad neproblema priderint pagrindines spalvas.

TB first.gif medalio vertas...maladiec...mazai, nu beveik nera tu vyru SB sferoj. maniskis niekaip as jo neikalbeciau nebent tik su Photoshop digital ka pabandytu. O gal tu ji irgi uzkresi SB virusu??? Jei gryzus namo man MB butu issitraukes traferetus ir purkstu kokius blizgucius ant lapu tai temperatura pamatuociau ir greitaja iskviesciau lotuliukas.gif biggrin.gif .
Atsakyti
truputuka buvo nesusisneketa, jav zinau kad yra standartai ir man tai labai patiko wub.gif , as cia verkslenau del lietuvos, tai cia - lietuvoje to neymanoma normaliai nusipirkti, o ypac spalvu derinimas neymanomas kartais tongue.gif tai ir verkslenau, zinai dar buciau nemacius kaip ten yra tai atrodytu kad viskas ok, bet matyt per ilgai pagyvenau, tai dabar vis pastebim su MB kad bandome lyginti JAV su LT bigsmile.gif siaip tai as gyvenau chikagos priemestija Woodridge o paskui persikelem Downers grove biggrin.gif , o tada parvykom i LT,
o as savojo MB dabar irgi nepasodinciau kokio trafareto padaryti lotuliukas.gif , jis tai dare kaskur pries 18 metu, dar buvo jaunas ir armijoja matyt tikrai jau nebuvo kas veikti lotuliukas.gif , nes siaip tai i mano visus uzsiemimus tai jo pasakymas buna " tai vis zaidi matau....vis zaidi...."as irgi termometro ieskociau jai toki vaizdeli pamatyciau dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 03, 15:40)
truputuka buvo nesusisneketa, jav zinau kad yra standartai ir man tai labai patiko wub.gif , as cia verkslenau del lietuvos, tai cia - lietuvoje to neymanoma normaliai nusipirkti, o ypac spalvu derinimas neymanomas kartais tongue.gif tai ir verkslenau, zinai dar buciau nemacius kaip ten yra tai atrodytu kad viskas ok, bet matyt per ilgai pagyvenau, tai dabar vis pastebim su MB kad bandome lyginti  JAV su LT  bigsmile.gif siaip tai as gyvenau chikagos priemestija Woodridge o paskui persikelem Downers grove biggrin.gif , o tada parvykom i LT,
o as savojo MB dabar irgi nepasodinciau kokio trafareto padaryti  lotuliukas.gif , jis tai dare kaskur pries 18 metu, dar buvo jaunas ir armijoja matyt tikrai jau nebuvo kas veikti lotuliukas.gif , nes siaip tai i mano visus uzsiemimus tai jo pasakymas buna " tai vis zaidi matau....vis zaidi...."as irgi termometro ieskociau jai toki vaizdeli pamatyciau dabar  biggrin.gif

o as off topic pasmalsausiu jei leisi...o kiek laiko buvot JAV? ir grizot kad nepatiko ar kad ilgiau negalejot pasilikt? Cikaga tai antroji LT biggrin.gif ten gyvendama, tiek lietuviu kad kazin ar pasiilgtum LT.

Del TB, tai nesvarbu kad jau seniai tuo uzsieme, bet kazkada dare tai reiskia turi ta kurybiska gyslele...manau ja imanoma butu atgaivint biggrin.gif jis sakydamas "vis zaidi" slaptai pavydi ir kartu nori zaisti lotuliukas.gif tongue.gif , bet gedinasi turbut blush2.gif
Atsakyti
aš namuose irgi esu radusi kelis tokius albumus,taigi rimtai čia SB smile.gif o dabar tik pasakyk kokiam,tai kad supyks,kad pasišiaus tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pries kelias dienas atradau sia temele thumbup.gif oi kaip idomu, manau uzsikresiu ir as SB. siandien man laisva diena tai pabandysiu ka nors padelioti, pradziai gal koki digital varianta, tikiuosi kad kas grazaus gausis, nes fantazijos pas mane nera daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 01 03, 23:28)
o as off topic pasmalsausiu jei leisi...o kiek laiko buvot JAV? ir grizot kad nepatiko ar kad ilgiau negalejot pasilikt? Cikaga tai antroji LT  biggrin.gif ten gyvendama, tiek lietuviu kad kazin ar pasiilgtum LT.

Del TB, tai nesvarbu kad jau seniai tuo uzsieme, bet kazkada dare tai reiskia turi ta kurybiska gyslele...manau ja imanoma butu atgaivint  biggrin.gif  jis sakydamas "vis zaidi" slaptai pavydi ir kartu nori zaisti  lotuliukas.gif  tongue.gif , bet gedinasi turbut  blush2.gif

tai nieko smalsauk biggrin.gif , siaip tai nelabai ir daug, 4 metus, bet jau spejom priprasti prie ten esamu patogumu, tai gryzus ir buvo sunkoka adaptuotis, o siaip tai gryzom nes toks planas buvo, uzsidirbti pinigu ir buta cia lietuvoje isigyti (tuomet dar bankai nedalino langva ranka tu kreditu) , be to mes ten buvome visiski nelegalai kas noretu gyventi narvelyja, nors ir auksiniame biggrin.gif , nors daug mano pazystamu is chikagos tai taip ir gyvena ir nieko nesiskundzia, ten tikrai didele lietuvaiciu bendruomene, yra su kuo pasibiciuliauti . be to dirbome tai tokius darbus kuriems diplomu nereikia, as namus valydavau o MB statybose pagalbiniu, na darbai ne is lengviausiu, tai kol smegenyse uzfiksuota kad tai laikinai tai nieko, bet kaip tik pagalvodavom kad tai visam, tai kaskaip ir nepasirodydavo ta amerika tokia jau rozemis nuklota lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lachesė @ 2008 01 04, 03:22)
aš namuose irgi esu radusi kelis tokius albumus,taigi rimtai čia SB smile.gif o dabar tik pasakyk kokiam,tai kad supyks,kad pasišiaus  tongue.gif  lotuliukas.gif

tai ymesk kokia nuotraukele pasmalsauti mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip tik pagalvodavom kad tai visam, tai kaskaip ir nepasirodydavo ta amerika tokia jau rozemis nuklota lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jo, cia pinigai ant medziu tikrai neauga. As cia jau 20 m. gyvenu blink.gif , bet kaip atvykom tai mama restorane indus plove, tevas LT buvo inzinierius gamykloj, o cia tik gamyklos darbininku prie presu dirbo doh.gif ...tikrai sunku jei jokiu diplomu neturi.
aš namuose irgi esu radusi kelis tokius albumus,taigi rimtai čia SB smile.gif o dabar tik pasakyk kokiam,tai kad supyks,kad pasišiaus tongue.gif lotuliukas.gif

tai irgi is kariuomenes? tikrai jie per daug laiko ten turedavo lotuliukas.gif biggrin.gif
pries kelias dienas atradau sia temele thumbup.gif oi kaip idomu, manau uzsikresiu ir as SB. siandien man laisva diena tai pabandysiu ka nors padelioti, pradziai gal koki digital varianta, tikiuosi kad kas grazaus gausis, nes fantazijos pas mane nera daug

sveika prisijungus 4u.gif lauksim tavo sedevru biggrin.gif

o as issitraukiau jau nuotraukas naujam darbeliui...vakar pradejau jau stumdyt ant lapo, turiu ir isdestyma galvoj, bet dabar neimanoma diena padaryt su 2 vaikais. Lieka tik naktimis iki paryciu. Taip noreciau kad vyresnis moketu vienas zaisti ar ka paspalvinti salia manes kol as SB uzsiimu. Jo tokia demesio stoka. Mano kambarys buna uzdarytas jam, tai kaip atidarau tai laksto kaip pamises ir visus stalcius iskrausto, lyg kokia zaislu parduotuve ten. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 04 sausio 2008 - 14:28