QUOTE(AVEDA @ 2008 01 02, 23:22)
o ten ir SB pritaikyta? man visai nematytas popierius, turbut Euro gamybos? visai jis nieko, bet svarbiau uz rastuota popieriu tureti ta vienspalvi kartoninio storio, kaip vadina "cardstock". Jei man duotu pasirinkti SB tiktai su vienspalviu ar tik rastuotu, rinkciausi vienspalvi; Galima gi visaip pagrazinti vienspalvi: su juostelem, siuvinejimu, sagutem, lipdukais, tais nusitrinanciais rub-ons, akvarele ar papaisymu. O rastuotas gera tureti, bet visvien dideliais kiekiais nereik naudot (Ypac jei labai margas tas popierius). Nenorima kad rastuotas popierius uzgoztu nuotraukos grozi. Kaip pasiziuri i puslapi pirma turi pastebeti nuotauka o ne popieriaus marguma.
Didziausia klaida as padariau kada pradejau kaupti SB medziagas tai kad prisipirkau dideliais kiekiais "baby" temos popieriu ir menkmiekiu...viskas buvo pastelinem spalvom ir su vaikiskais uzrasais. Bet tie vaikai taip greit uzauga kad mano didckiui jau netinka, o as tik kelis popierius tokius panaudojau. Ir dar be to, nera istatymo kad darant naujagimiui ar vaikui puslapi butina daryti pastelinem spalvom ar tik ruzavai ar melynai.
tai va kad nelabai aisku, ar tas popierius tinkamas sb ar ne, siaip tai as irgi uz tai kad nereikia daug to margo popieriaus, bet man visada labai patinka deriniai vienspalvio su kokiu rastu, ar tai butu langeliai, linijos rutuliukai, ir norisi kad spalvos butu giminingos, tarp kitko LT tai tikrai problemele, gryzus is JAV pries 7 metus susiduriau su pirma, kai norejau nusipirkti patalynes komplekta, nu cia aisku ne i tema dabar papasakosiu, bet buvo neymanoma rasti komplekto kad jame butu ir derancio audinio paklode, ta prasme visi komplektai susidedavo is dvieju uzvalkaliuku pagalvems ir vieno uzvalkalo anklodei, o paklodziu nera
kai pas pardavejas klausdavau, tai siulydavo atskirai jas pirkti sakydamos kad jos vistiek nesimato
, tai labai supykus nusprendziau pati pasisiuti, ir kad ir kur nuejus buvau, neymanoma buvo rasti pvz kokio languoto ir linijomis audinio kad ju spalvos tarpusavi nesipjautu, paskutiniais metais jau po truputi atsirasdineja audiniuose tie deriniai, bet vis tik dar labai mazas pasitinkimas
, nu as cia visai i pievas nuvariau
, tik pasiskundziau
truputuka
, nu o mano darbeliu tai nezinau kada pamatysit, prisiekiau sau, kol nuotrauku nesutvarkysiu nieko nepradesiu, o jos netvarkytos jau nuo praeito rugsejo
, is juosteliu jau visos padarytos ir surusiuotos, o vat prie skaitmeniniu rankos dar nedasitempe
, tai kol sutvarkysiu gal ir mano MB tuos kedus uzsisakys, tai ir as salia prisderinsiu, su savo niekuciais, be to gerai kad prisiminiau, reikia parodyti mano MB daryto armijos albumo manau ji galima siai temai priskirti, varau pafotkinsiu su telefonu