Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vasarą gimsiančiam leliukui

QUOTE(baltic*girl @ 2005 03 26, 14:07)
Maniske gime siltu pavasario laiku ir visa laika pravazinejom su auto kedute ant sketuko (tiksliau "knygutes"), o vezimelis ikisiol tarnauja. Man atrodo, visiskai gulimos padeties pirkti neverta del keliu menesiu...

Na, maža kas mums gali atrodyti, o medikai teigia, kad autokėdutėse naujagimius galima laikyti ne daugiau, nei 1,5-2 val. per parą. Ir tai yra todėl, kad tol, kol kūdikis nemoka sėdėti be išorinės pagalbos, jis turi gulėti ant lygaus ir kieto paviršiaus, kitaip gali būti problemos su jo stuburu. Tam ir skirti lopšiniai vežimėliai.

Asmeniškai aš nelinkusi taupyti kelių šimtų litų savo vaikiuko sveikatos sąskaita ir savo mažę vežiosiu tame "atgyvenusiame" lopšiniame vežimėlyje smile.gif
Atsakyti
As visai ne del taupumo kedute dziaugiausi smile.gif Nereikia isversti mano posto. Siandien buvau parduotuvej ir dar karta pabandziau pavarineti visus esamus vezimelius - beveik visu priekiniai ratai nesisuka. Nezinau, kaip tau, bet man jie labai nepatogus. As ieskau vezimelio kuri galeciau stumti, kurio nereikia kiloti su vaiku norint pasisukti... Jei mamom patogu - man negaila, tegul perka. Bet man asmeniskai nuo ju skaudetu nugara, taip kad kas ant ko sutaupo. Na, labai negraziai isvertei ka sakiau g.gif Sekmes posukiuose wink.gif

P.S. jei tai ka sako medikai butu tiesa, visi amerikieciu vaikai vaiksciotu sulinke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 26 kovo 2005 - 19:31
QUOTE(Masako @ 2005 03 17, 17:47)
noreciau paklausti patyrusiu mamyciu, koki vezimuka geriausia pirkti birzeli gimsianciam leliukui?
man tai visos tos firmos giliai dzin, nereikia man tu "manevringu ratu", dar ten kazkokiu pribumbasu biggrin.gif  svarbiausias kriterijus - kad butu kuo lengvesnis, nes gyvenu 5 aukste be lifto.
dar- kad butu kuo plonesnis, nes bus vasara...firma man nesvarbu ir ratu dydis taip pat nesvarbu tongue.gif
gal as nieko neismanau???? bet man firma ir mada visai nerupi..
kiek zinau, tokiu atveju geriausi pirkti sportini ir ideti ten lopsi? ar tikrai? ir dar butu labai liux, jei parasytumet, kokie vezimukai apskritai lengviausi ir kiek jie sveria.
butu labai fajn, jei pasidalintumet savo patirtim! 4u.gif nes as esu visai zalia siuo klausimu blush2.gif

Aš irgi norejau kuo lengvesnio vėžimuko, nes irgi gyvenu 5 aukšte. Radau geriausią varianta- tai Peg Perego. Sudėtis: sportinis 8 kg (susideda kaip skėtis,labai patogus) ir lopšis 4 kg. Vėliau dar nusipirkau automobilinę kėdutę tos pačios firmos, kuri irgi tvirtinasi prie sportinio vėžimuko ir mažius kol dar pats nesėdi sportiniam, gali dairytis iš automobilinės. manau tikrai gerai pasirinkau. Tik aišku yra vienas niuansas- tai kaina. Sportinis apie 700, lopšis apie 600, auto kedutė 450. Bet jei turi pinigėlio- tai siūlau. thumbup.gif
Atsakyti
dekui uz info visoms mamytems 4u.gif thumbup.gif
dar noreciau paklaust, jeigu perki sportinuka, tai i bet kuri galima deti bet koki lopsi? nu as tai visai neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
sakyciau Lietuvoje is vis populiarus griozdiski vezimai, parduotuvese pagrinde lenkiski ir lietuviski sveriantys 16-18 kg, su pripuciamais ratais, ir lopsiais, kaip juos tasyti reik tai neisivaizduoju blink.gif aisku yra ir lengvesniu, bet mamos budamos nescios nepagalvoja apie svori, ir nepabando pakelti tu vezimu, tai ir gaunasi, kad nusiperka ir po to taso visai nesaugodamos pacios saves...
as turejau va toki amerikietiska Graco vezima
user posted image
sverianti apie 8-9 kg, naudojom nuo gimimo labai lengvas, puikiai valdosi, lengvai vaziuoja, na vienu zodziu liuks thumbup.gif niekada nepirkciau jokio kito su pripuciamais ratais..
tai va dabar jau parduodam, noretume 250 lt ax.gif reikalui esant galima ideti ir lopsiuka 4u.gif
Atsakyti
Mes pirkom naudotą CHICCO ir tikrai geras vežimas, aš apie jį rašiau VEŽIMĖLIŲ FIRMOS. Neverta pirkti didelio, nes ir į mašinos bagažinę reikia kad tilptų ir užsinešti, kad būtų įmanoma. O kiekvienas navarotas (rankena perkeliama ir t.t.) prideda vežimėliui svorio sad.gif Pažįstama nusipirko Gariūnuose lenkišką vežimą už 400 lt. ir netelpa į bagažinę ir sveria 14 ar 18 kg., neprisimenu tiksliai doh.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau sportinį vežimuką ir dabar galvoju pritaikyti jam kokį išimamą lopšį, bet net neįsivaizduoju, ar juos atskirai pardavinėja, nes kai paklausiu parduotuvėse, pasako, kad jie tik su vežimais būna blink.gif . Gal kas žinot, kur Kaune galima būtų nusipirk. Labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyte @ 2005 05 20, 10:19)
O aš nusipirkau sportinį vežimuką ir dabar galvoju pritaikyti jam kokį išimamą lopšį, bet net neįsivaizduoju, ar juos atskirai pardavinėja, nes kai paklausiu parduotuvėse, pasako, kad jie tik su vežimais būna blink.gif . Gal kas žinot, kur Kaune galima būtų nusipirk. Labai dėkinga  wub.gif

Tikrai būna. užsuk Jonelio kiemelin... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2005 05 20, 11:43)
Tikrai būna. užsuk Jonelio kiemelin... 4u.gif

O kur jis yra? Man Tas "Jonelio kiemas" kaip kokia mistinė vieta. Visi kalba, o adreso neparašo... biggrin.gif Gali gali parašyt?
Atsakyti
Gal Joljo nesupyks, kad už ją atsakysiu smile.gif
Stulginskio 41, gali pasižiūrėt ir www
http://www.jonelisirko.lt
Beje, aš pati lopšelį atskirai pirkau Kotrynoje - pardavinėjo be problemų, bet tai buvo prieš metus. Gal dabar jau kas nors pasikeitė g.gif
Atsakyti
Lopsiuku pigiu gariunuose yra 25-40 lt , o kaune urmo bazeje jie is tutucio ima tai irgi panasiom kainom smile.gif
Atsakyti
Va koks fainas vezimelis leliukams kur gimsta pavasari ar vasara thumbup.gif ir lengvas :superir parasyta tinka nuo gimimo thumbup.gif .Maciau vezimeli gyvai,berniukams su melsvu,mergaitem su ruzavu, nu pasakiskas grozis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 23 gegužės 2005 - 14:39