Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis vasarą gimsiančiam leliukui

noreciau paklausti patyrusiu mamyciu, koki vezimuka geriausia pirkti birzeli gimsianciam leliukui?
man tai visos tos firmos giliai dzin, nereikia man tu "manevringu ratu", dar ten kazkokiu pribumbasu biggrin.gif svarbiausias kriterijus - kad butu kuo lengvesnis, nes gyvenu 5 aukste be lifto.
dar- kad butu kuo plonesnis, nes bus vasara...firma man nesvarbu ir ratu dydis taip pat nesvarbu tongue.gif
gal as nieko neismanau???? bet man firma ir mada visai nerupi..
kiek zinau, tokiu atveju geriausi pirkti sportini ir ideti ten lopsi? ar tikrai? ir dar butu labai liux, jei parasytumet, kokie vezimukai apskritai lengviausi ir kiek jie sveria.
butu labai fajn, jei pasidalintumet savo patirtim! 4u.gif nes as esu visai zalia siuo klausimu blush2.gif
Atsakyti
Sveikute nestuke.gif
Mano leliukas gime beveik geguze - taigi panasiai, todel pasidalinsiu savo patirtimi rolleyes.gif As is esmes pritariu tai nuomonei, kad reikalingi 2 vezimai - vienas lopsinis, kol vaikiukas pats is jo negali "iskrist", o kitas - sketukas, lengvutis ir paprastas vezimaitis, kad lengva butu judet kai vaikiukas jau apie metukus ir virs mirksiukas.gif Mes is draugu gavom lopsini dar toki senesnio modelio, panasu kaip mus mamos veziojo - platus, dideliais ratais, tokie pries 4 metus po 500lt turguj kainavo. Tai va, jis man visa vasara, rudeni ir ziama buvo thumbup.gif Dabar ieskom lengvucio. O patys dar buvom nusipirke kai tik gime lialius universala - tai ji dabar tik balkone naudojam supimui, toks naujas ir stovi balkone mirksiukas.gif O anas lopsinis - visada masinoj, nes as, kaip ir tu, 5 aukste be lifto doh.gif doh.gif doh.gif
Zinoma, vezimas turi buti lengvas, super kai sveria 9-10 kg, bet tie, kur persimeta rankena iskart sunkesni - na, del techniniu dalyku klausk Renax - ji cia experte thumbup.gif, manau ir modeli tau patars, be to - ji ir parduoda. + dar ir Dominuke, kiek zinau dabar ispardavimas, nes issikelia i kitas patalpas - taigi kainos tikrai mazesnes. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
As visom siulau kas gyvena 5 aukste pirkt sportinuka su gulima padetim ( realiai apie 8 kg ) tik ne visos klauso biggrin.gif , ir nereik per visur prapuciamu , medziagos svorio nesudaro . Normalu 3 padetimis isidet lopsiuka ir vargo nematyt . Aisku galima svajot apie permetama rankena tada 10 kg bent teks tampyt smile.gif Ir kuo lengvesnis ir tures manevringus ratus biggrin.gif ir ju kaina naujo 180-350 lt o deveta apie 100-150 lt galima nusipirkt .
Atsakyti
O tai nuo kiek laiko i sprtinuka galima deti leliuka? As maniau, kad iki kokiu 4 menesiu - tai lopsyje veziojami leliukai... O sportinukas tik didesniam. Ir apskritai jei leliukas vasara gimsta - tai sportinuko jau tik rudeni ar net ziema prireikia, ar ne?
Atsakyti
Aš sakyčiau gerai iškart sportinis-gulimas, kaip siūlo Renax, tada tikrai yra šansas, kad nusineši pati viena.
Pati gyvenu 5 a. ir išsirinkau Chicco C1, ratus laikau bagažinėje, o lopšį nešuosi. Bet va pradžioj buvo thumbup.gif , o kai 2.gif virš 7 kg į viršų nekas sad.gif . Ir tai ji kūda pas mane, laukiu kol atšils ir varysiu jau su sportine dalim smile.gif .

Taigi, gal ir turi minusų iškart sportinis vežimukas, bet tai geriau nei lopšinis vežimas ir sėdėjimas namie su juo biggrin.gif .
Atsakyti
Jei turi kieme mašiną, tai gerai bet koks vežimukas, kuris patogiai susilanksto ir telpa į bagažinę. Tik va mes neturim garažo, tai baisoka kad nepavogtų, gal geriau pigus tada. Gal net vyrui įmanoma pasiaukot ir į darbą su mikruške važinėt, jei yra 1 mašina mirksiukas.gif Nes tada tikrai geriausia smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnika: 18 kovo 2005 - 17:39
As turiu Chicco C1 bet prikau is karto sportinuka, + medziagini lopsi su rankenom. taip kad i 4 auksta jokiu problemu nebuvo nusinesti vaiko. 4u.gif
Atsakyti
Man paskolino medziagini lopsi - nenaudojau, nes kazkaip prakaituoja man jame vaikas, o jau ir nebetelpa turbut biggrin.gif - lopsy vietos daugiau, vaikui patogiau miegoti balkone arba sveciuose....Bet va nestis tai zinoma tas medziaginis tai daug lengvesnis yra smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnika: 20 kovo 2005 - 18:15
Labai aciu visoms mamytems uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 03 18, 09:02)
O tai nuo kiek laiko i sprtinuka galima deti leliuka? As maniau, kad iki kokiu 4 menesiu - tai lopsyje veziojami leliukai... O sportinukas tik didesniam. Ir apskritai jei leliukas vasara gimsta - tai sportinuko jau tik rudeni ar net ziema prireikia, ar ne?

Keistos taisyklės ... o tai jei sportinukas su horizontalia/gulima padėtimi tai jame vežti naujagimio irgi negalima ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2005 03 17, 10:48)
noreciau paklausti patyrusiu mamyciu, koki vezimuka geriausia pirkti birzeli gimsianciam leliukui?
man tai visos tos firmos giliai dzin, nereikia man tu "manevringu ratu", dar ten kazkokiu pribumbasu biggrin.gif  svarbiausias kriterijus - kad butu kuo lengvesnis, nes gyvenu 5 aukste be lifto.
dar- kad butu kuo plonesnis, nes bus vasara...firma man nesvarbu ir ratu dydis taip pat nesvarbu tongue.gif
gal as nieko neismanau???? bet man firma ir mada visai nerupi..
kiek zinau, tokiu atveju geriausi pirkti sportini ir ideti ten lopsi? ar tikrai? ir dar butu labai liux, jei parasytumet, kokie vezimukai apskritai lengviausi ir kiek jie sveria.
butu labai fajn, jei pasidalintumet savo patirtim! 4u.gif nes as esu visai zalia siuo klausimu blush2.gif

Aš pirkčiau skėtuką, turinį gulimą padėtį smile.gif Reikia nepamiršti lietaus apsaugos, geras dalykas nuo vėjo ir lietučio.
Maniškė žiemą puikiausiai važinėjo skėtuke,vasara irgi smagiai. Žiemą dėjau specialų kailinį voką ir lietaus apsaugą. Vaikui tikrai buvo labai šilta.
Tie lopšiniai vežimai mano akimis žiūrint atgyvenos baisiausios laugh.gif
Man mieliausi skėtukai, tinkantys nuo gimimo yra IGLESINA, MACLAREN, o ne skėtukai, bet irgi lenvi ir patogūs- PEG PEREGO thumbup.gif
Dar super varijantas lopšinių vežimų gerbėjoms, kur ant skėtuko dedasi lopšys smile.gif Gaunasi 2 viename cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 03 24, 07:29)

Tie lopšiniai vežimai mano akimis žiūrint atgyvenos baisiausios laugh.gif
Man mieliausi skėtukai, tinkantys nuo gimimo yra IGLESINA, MACLAREN, o ne skėtukai, bet irgi lenvi ir patogūs- PEG PEREGO  thumbup.gif
  Dar super varijantas lopšinių vežimų gerbėjoms, kur ant skėtuko dedasi lopšys  smile.gif  Gaunasi 2 viename  cool.gif

Gal ir nieko tie vezimai atrodo, bet tiek persitempusiu mamyciu prisiziurejau, kad ojojoi g.gif Niekaip nesuprantu, kam pirkti vezima, kur priekiniai ratai nesisuka - vezimas juk turi vaziuoti, o ne buti nesamas ant kiekvieno kampo. As irgi nedvejodama pirkciau sketuka smile.gif Maniske gime siltu pavasario laiku ir visa laika pravazinejom su auto kedute ant sketuko (tiksliau "knygutes"), o vezimelis ikisiol tarnauja. Man atrodo, visiskai gulimos padeties pirkti neverta del keliu menesiu... Juk galima vaikuti laikyti ir siek tiek pakelta. O dideli vezimai kiek maciau man isvis atrodo nepatogus ir griozdiski labai, nesuprantu kame ju esme doh.gif
Atsakyti