Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po 40metų

QUOTE(Glass lady @ 2016 08 25, 18:09)
Sveikos! Noriu ir aš prisijungti prie Jūsų kompanijos!  Stažas didžiulis su visokiais pagalbiniais apvaisinimo būdais, o rezultato - 0. Ant nosies - 44m. ... Dabar jau priežastis ( anksčiau nerado priežasties) - kiaušialąsčių kokybė ir didžiulis klausimas - kaip ją pagerinti? Pasidalinkit patirti,  kas jos turit ;)!

sveiki,

labai geros kainos donorinems programoms yra klinikoje Bocian Lenkijoje.... ten labai fainas daktaras Pietrzycki...

Ir atstumas nuo Lietuvos miestu nera didelis... o be to, viska suderina, kad maziau reiketu vazineti...
Atsakyti
Sveikos, linkiu visoms istvermes. Mes po nesekmingu 3 IUI ir 5 IVF laukiames nestuke.gif todel kantrybes ir nenuleiskit ranku. Beje turim likusiu IVF vaistuku uz puse kainos naujose pakuotese:
Cetrotide 0.25mg galioja iki 05-2017
Supercur 1mg buteliukas galioja 09-2017
Cyclogest 400mg 20 zvakuciu galioja 07-2019
Progynova 2mg 122 tabletes galioja 09-2020
Rasykit i email daktare22@gmail.com
Atsakyti
Priėjome prie IVF. Man 43 metai. Po stimuliacijos gydytojas pasakė, kad vaistai visiškai neaugina folikulų. Ar jums taip buvo? Tuo ir baigė, vilties nėra, lieka tik donoro kiaušialąstė...(gydytojo išvada). AMF tyrimo nesakė atlikti. Ar verta jį atlikti? O gal stimuliacijos vaistai netiko? Ačiū.
Turiu atlikusių IVF vaistukų:
Gonal f 900+300 ir Cetrotide.
Atsakyti
AMH pasidaryk būtinai.
Iš kitos pusės, jeigu AMH labai mažas, geriau iškart pereiti prie DIVF, nes su mažu AMH, su savom labai mažai šansų.
https://www.15min.lt...aus-1052-735788
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 21 liepos 2017 - 10:00
QUOTE(Pelargonija @ 2017 07 21, 10:58)
AMH pasidaryk būtinai.
Iš kitos pusės, jeigu AMH labai mažas, geriau iškart pereiti prie DIVF, nes su mažu AMH, su savom labai mažai šansų.
https://www.15min.lt...aus-1052-735788

O koks mano amziuje butu jau mazas AMF, kad geriau pereti prie DIVF? O jei dar puse bedos AMF, juk lieka mano amziuje genetiniu ligu didele tikimybe?
Atsakyti
QUOTE(vikivikiviki @ 2017 07 25, 15:08)
O koks mano amziuje butu jau mazas AMF, kad geriau pereti prie DIVF? O jei dar puse bedos AMF, juk lieka mano amziuje genetiniu ligu didele tikimybe?

Kai as kreipiausi i Cekus man taip pat buvo 43m.tai jie net i kalbas nesileido kad bandyti su savom kiausialastem,is kart pasiule donnorine programa ir as sutikau,taigi dabar esu pacois nuostabiausios mergytes laiminga mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2017 07 25, 21:37)
Kai as kreipiausi i Cekus man taip pat buvo 43m.tai jie net i kalbas nesileido kad bandyti su savom kiausialastem,is kart pasiule donnorine programa ir as sutikau,taigi dabar esu pacois nuostabiausios mergytes laiminga mama biggrin.gif

Labai už jus džiaugiuosi!!! wub.gif

Bet jeigu Amh geras,fsh taip pat, tai tikrai 43m ne riba daryti ivf su savom,tik reikėtú pasidaryti embrionú genetinius nes rizika su metais didėja
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2017 07 25, 21:37)

Labai dziaugiuosii uz jus😊Tik dabar turesit atsakyti i daug klausimu😉Ar pavyko is pirmo karto? Kaip viskas vyksta? Ar reikia atlikti genetinius tyrimus? Ar leidotes progesterona (daug mergaiciu leidziasi be gydytojo skatinimo)? Galbut dar kazka tureciau zinoti, kad procedura praeitu kuo sklandziau? Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(vikivikiviki @ 2017 07 26, 09:39)
Labai dziaugiuosii uz jus😊Tik dabar turesit atsakyti i daug klausimu😉Ar pavyko is pirmo karto? Kaip viskas vyksta? Ar reikia atlikti genetinius tyrimus? Ar leidotes progesterona (daug mergaiciu leidziasi be gydytojo skatinimo)? Galbut dar kazka tureciau zinoti, kad procedura praeitu kuo sklandziau? Aciu labai.

Pavyko is antro bandymo su saldytais,nes pirma karta sodino viena blastute,o keturias uzsalde,tai tada nepavyko :sad:antras bandymas buvo po 3metu,sodino 2snaigutes is kuriu viena dabar yra didziausias musu seimos dziaugsmas biggrin.gif Genetiniu nedare,man jie atrodo nebutini,bet jai nori gali pasidaryti,cia kiekvieno asmeninis reikalas,leidiama progestrona sioj klinikoj ir taip paskiria,as gan ilgai leidaus,be problemu ten jo nusiperki klinikoj.Manau,kad viskas eitusi sklandziai,butina kelis menesius pries susistiprinti organizma papildais,plus kiek galima maziau stresuoti,ir tad svajones prades pildytis nes su DEIVF yra viena is sekmingiausiu pagalbinio apvaisinimo proceduru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2017 07 26, 14:17)
Pavyko is antro bandymo su saldytais,nes pirma karta sodino viena blastute,o keturias uzsalde,tai tada nepavyko :sad:antras bandymas buvo po 3metu,sodino 2snaigutes is kuriu viena dabar yra didziausias musu seimos dziaugsmas biggrin.gif Genetiniu nedare,man jie atrodo nebutini,bet jai nori gali pasidaryti,cia kiekvieno asmeninis reikalas,leidiama progestrona sioj klinikoj ir taip paskiria,as gan ilgai leidaus,be problemu ten jo nusiperki klinikoj.Manau,kad viskas eitusi sklandziai,butina kelis menesius pries susistiprinti organizma papildais,plus kiek galima maziau stresuoti,ir tad svajones prades pildytis nes su DEIVF  yra viena is sekmingiausiu pagalbinio apvaisinimo proceduru smile.gif

Kiek suprantu pirmasis bandymas buvo 40-ies metu, o antrasis 43? Kodel po to laukete 3 metus? Galit siek tiek papasakoti kaip vyksta visas procesas. Viskas prasideda 2-a ciklo diena? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(vikivikiviki @ 2017 07 26, 20:19)
Kiek suprantu pirmasis  bandymas buvo 40-ies metu, o antrasis 43? Kodel po to laukete 3 metus? Galit siek tiek papasakoti kaip vyksta visas procesas. Viskas prasideda 2-a ciklo diena? Aciu.

Pirmas bandymas buvo43 o antras 46 biggrin.gif visu pirma reiketu issirinkti klinika,po to jie parenka donore,pasidarai tyrimus kuriuos jie nurodo,ir tada startuoji kaip su FET,gana viskas paprasta,o svarbiausia nereikia gadinti savo sveikatos su stimuliacija smile.gif
Atsakyti
Genetiniu tyrimus būtinai reiktų asidaryti, ypač po daugelio nesėkmių arba vyresniam amžiuje.
Man genetikė sakė, kad būna, ateina šeima po kelių nepavykusių IVFų, ir nieks jų nesiuntė genetiniams tyrimams. Ir pvz. randa ką nors negero, kad būtinai reiktų tirti embrionus prieš įsodinimą, nes gali įsodinti "brokuotą".
QUOTE(vikivikiviki @ 2017 07 26, 08:39)

Papildyta:
QUOTE(vikivikiviki @ 2017 07 25, 14:08)

Interpretation AMH Blood Level
(women under age 35)
High (often PCOS) Over 4.0 ng/ml
Normal 1.5 - 4.0 ng/ml
Low Normal Range 1.0 - 1.5 ng/ml
Low 0.5 - 1.0 ng/ml
Very Low Less than 0.5 ng/ml

Jeigu AMH mažiau 1, tada per mažas.
Atsakyti