Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po 40metų

QUOTE(Comma @ 2013 05 13, 23:26)
Va kaip reikia mums tokių postų. Ačiū, kad nepatingėjai parašyti wub.gif

Taigi, pati viską tą išgyvenau, puikiai visas suprantu smile.gif
nenuleidžiam rankų ir dideliais žingsniais( kad metai nepavytų biggrin.gif ), keliaujam iki išsvajoto tikslo nestuke.gif .
man gyd irgi vis primena, kad, matyt, amžius savo prideda, kad nepavyksta antrą kart pastot ( jau greit 41 doh.gif ), bet aš dar nenuleidžiu rankų, kaip pati juokiuosi : po nepasisekusios iui nuverkiu punktelį ir vėl iš naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2013 05 13, 22:14)
Sveikutės, smagu, kad aptikau tokią temą. motinystė - nuostabus dalykas, patikėkit, tą sužinojau būdama 39m, kai po 7iui susilaukiau savo stebuklo :)Mano bendraamžės jau anūkų laukia, o aš jaučiuosi labai jauna mamytė ir žiauriai noriu dar vieno leliuko ax.gif ( nors jau buvo dar 6 iui, bet nekimba verysad.gif )
Noriu patarti visoms, kad nenuleistumėt rankų, išbandykit viską iki paskutinio šanso, patikėkit, atsiperka viskas su kaupu, kai tave apkabino dvi mažos rankytės. Linkiu visoms sėkmės smile.gif

thumbup.gif

Kai neturi vaikučių vyresniame amžiuje, užkankina klausimais ir paraginimais. Kai jų laukiesi, irgi užkankina, stebisi, susirūpina ir t.t., maždaug - kam tau tokiame amžiuje toks vargas? Kaip užauginsi? Juk turbūt tokia jau žmonių prigimtis: visada reikšti nepasitenkinimą esama situacija, kokia ji bebūtų.

Aš ne tik pati vyresnė mama, bet ir mano vyras ne jaunuolis - dar beveik dešimčia metų vyresnis. Kai nuėjau pas gydytoją su savo gerąją naujieną, akušerė (nepiktai) išdrožė - tai kam tokį seną vyrą susiradai? Pasakiau, kad ir pati ne jauna esu. Tarsi tuos vyrus mes pasirenkame logiškai apskaičiavusios tinkamiausią amžių, tekame irgi tuomet, kai tai daryti geriausia, ir vaikus pasigimdom, tada, kad geriausias laikas gimdyti. Tos nuostatos ir rėmai gali iš proto išvesti, jei jau jų paisti. Todėl ir ieškau bendraminčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerCat: 14 gegužės 2013 - 10:48
Sveikutės 4u.gif
žiūriu nauja temutė vis priekyje, užėjau pasiciekavyti ax.gif
Ir dabar jau kaip ir tikčiau, bet mes dar turime 3 snaigutes, labai tikiuosi kad kai pagimdysiu mažylę ir snaigutes panorės ateiti į pasaulį, va tada jau būsiu nebe tik kad po 40, bet klausimas bus - kiek po 40 4u.gif
Bet man niekada nekilo mintis, kad gal vėlai g.gif Žinoma, nebe pirmas mano vaikutis, bet ar čia labai didelė esmė? Per visą savo šitą "ilgą kelionę per kopas" svajonės link, niekada nepamiršau kokią laimę jau vieną turiu, bet vistiek dabar nors mažoji dar negimusi kartais jaučiuosi lyg savo dičkį būčiau apvogusi...
Atsakyti
QUOTE(GingerCat @ 2013 05 14, 09:46)
Kai neturi vaikučių vyresniame amžiuje, užkankina klausimais ir paraginimais. Kai jų laukiesi, irgi užkankina, stebisi, susirūpina ir t.t., maždaug - kam tau tokiame amžiuje toks vargas? Kaip užauginsi?  Juk turbūt tokia jau žmonių prigimtis: visada reikšti nepasitenkinimą esama situacija, kokia ji bebūtų.

Kazkurioje temutėje skaičiau 18likinės mamos "prisiminimus" iš gimdymo... Tik nelabai atsimenu kas iš personalo (bet tikrai ne gydytojas) bambėjo garsiai jai, kad pati dar vaikas būdama prisidirbo vaikų, o dabar jai matai kiek dėl jos to pasileidimo darbo... doh.gif
Matyt žmogus mirtų iš nuobodulio jei jam nebūtų leista diena iš dienos ir per dieną burbuliuoti g.gif

Papildyta:
QUOTE(egk @ 2013 05 14, 10:20)
Sveikutės 4u.gif
žiūriu nauja temutė vis priekyje, užėjau pasiciekavyti ax.gif
Ir dabar jau kaip ir tikčiau, bet mes dar turime 3 snaigutes, labai tikiuosi kad kai pagimdysiu mažylę ir snaigutes panorės ateiti į pasaulį, va tada jau būsiu nebe tik kad po 40, bet klausimas bus - kiek po 40 4u.gif
Bet man niekada nekilo mintis, kad gal vėlai g.gif Žinoma, nebe pirmas mano vaikutis, bet ar čia labai didelė esmė? Per visą savo šitą "ilgą kelionę per kopas" svajonės link, niekada nepamiršau kokią laimę jau vieną turiu, bet vistiek dabar nors mažoji dar negimusi kartais jaučiuosi lyg savo dičkį būčiau apvogusi...

Visada prašom i būrį thumbup.gif
Atleiskite už neišprūsimą - kas yra snaigutės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2013 05 13, 22:23)
oi, kiek kartų buvau susidūrusi su tokiomis ,,protinguolėmis", (mes savo mažylio susilaukėm po 16 vedybinio gyvenimo metų), kai , atrodo, išsilavinusi moteris ima ir paklausia,,kodėl jūs dar nenorite turėti vaikų", arba ,, kada gi pagaliau susilauksit", taip norėdavosi per ausį trinktelt verysad.gif
už tai, kai sužinojo, kad laukiamės, tai šokas buvo, bet irgi daug apie save sužinojom, ko patys nežinojom biggrin.gif

Man irgi kaip peiliu i sirdi smigdavo tas klausimas. Noredavosi begti kuo toliau nuo tokiu zmoniu. O pamate, kad laukiames, kinkuodavo galva is nuostabos. Mano draugiu vaikai jau dvidesimtmeciai, o mes jauni teveliai biggrin.gif
Saunu, kad atgime tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 05 14, 12:26)
Atleiskite už neišprūsimą - kas yra snaigutės?  blush2.gif

Snaigutės - tai užšaldyti nepanaudoti embrionukai 4u.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi kad temute atsigavo, yra ka paskaityti ir optimizmo pasikarauti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 05 13, 10:08)
O kaip prolaktinas?
Gal kilerės pakyla?
Nežinau kaip su imunitetu.... gal tai kintamas dalykas  g.gif

Prolaktinas visada normoj. Del kileriu ir imuniteto.... Taip jau nesinori gylintis ir skaityti tos temos, man tai ten kosmosas, bet, jauciu, reikes.... blink.gif doh.gif

Labai dziugu, kad atgijo temute. thumbup.gif Saunuoles, mergynos, laikomes toliau kartu, kartu lengviau pasiekti tikslo. drinks_cheers.gif 4u.gif

Atsakyti
Labai pakele nuotaika siandienine laida apie velyva gimdyma

http://www.1tv.ru/pr...or/vypusk/23354
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2013 05 15, 20:55)

Visos jausmų spalvos - nuo A iki Z wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2013 05 15, 21:55)

fainas reportazas. visgi rodo kad moters kunas pajegus nestumui dar nemazai po 40, tik socialiniai remai yra gana siauri ir teisiantys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 16 gegužės 2013 - 15:18
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 16, 14:17)
fainas reportazas. visgi rodo kad moters kunas pajegus nestumui dar nemazai po 40, tik socialiniai remai yra gana siauri ir teisiantys..

Visuomene dar nėra subrendusi tokiems pokyčiams. Čia panašiai kaip ir su senmergėmis doh.gif Reportaže tas visuomenės nesubrendimas labai puikiai matėsi blink.gif Bet ačiū D jau yra ir Rusijoje žmonių nebijančių viešumos ir akmenų apmėtymo mirksiukas.gif
Atsakyti