Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po 40metų

QUOTE(GingerCat @ 2013 05 13, 16:25)
Smagu, kad tema atgijo. Skaičiau ją tuomet, kai susilaukiau pirmo vaikučio, paskui, kai pradėjau lauktis antrojo, bet jis pabėgo, ir dabar, kai nedrąsiai dar džiaugiuosi, jog pavyko užmegsti trečią gyvybę. Man virš 40. Paskaitau forumą kur nėštukės bendrauja, bet nedrąsu man pas jas - vyriausiai gal 32 metai, dauguma iki 30.

QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 13, 16:43)
Taigi galima bendrauti, nebutina ten tu metu afisuoti smile.gif  Gi ne metuose, o nestume esme  mirksiukas.gif 

oi ne, skiriasi mąstymas, dalykų sureikšminimas biggrin.gif aš jau iš tolo jaučiu iki 25-metės postus bigsmile.gif
pvz., manau, kad daugumai mūsų iš šio skyrelio pastojus eiti į besilaukiančių eilinių skyrelį (ten, kur lengvai pastoję) irgi neapsimoka, nes visai kitoks mąstymas. dėl to čia turime vieną temą nėštukėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 13, 15:11)
oi ne, skiriasi mąstymas, dalykų sureikšminimas  biggrin.gif  aš jau iš tolo jaučiu iki 25-metės postus  bigsmile.gif
pvz., manau, kad daugumai mūsų iš šio skyrelio pastojus eiti į besilaukiančių eilinių skyrelį (ten, kur lengvai pastoję) irgi neapsimoka, nes visai kitoks mąstymas. dėl to čia turime vieną temą nėštukėms  mirksiukas.gif

Sutinku 99% blush2.gif 1% palieku toms, kurioms pavyko pastoti iš pirmo karto ir iki 25, bet kurios pakankamai brandžios suvokti, kad nevisiems taip sekasi, o kartais ir žiauriai nesiseka ir biologinis laikrodis jau ne tik tiksi, bet bumsi, daužosi kaip pašėlęs doh.gif
Savo kailiu patyriau tų 99% procentų išskirtimuną. Teko ne tik rašyti laišką supermamai (tada ji dar nebuvo botas), bet net ir į policiją kreiptis. Man dabar jau nebesinori vaikščioti po "laimingųjų" (turiu omenyje 99%) temukes - po tokios patities iš viso baisu ką nors apie save pasakoti, nes paranoja - o jei identifikuos ir vėl nemigo naktys, nervai ir panašiai tik todėl, kad neesu tarp tų "laimingųjų" doh.gif
Sorry, kad aš čia taip "ištrūkau" blush2.gif Daugiau taip nedarysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 13 gegužės 2013 - 16:40
QUOTE(Comma @ 2013 05 13, 16:39)
Sutinku 99%  blush2.gif 1% palieku toms, kurioms pavyko pastoti iš pirmo karto ir iki 25, bet kurios pakankamai brandžios suvokti, kad nevisiems taip sekasi, o kartais ir žiauriai nesiseka ir biologinis laikrodis jau ne tik tiksi, bet bumsi, daužosi kaip pašėlęs doh.gif
Savo kailiu patyriau tų 99% procentų išskirtimuną. Teko ne tik rašyti laišką supermamai (tada ji dar nebuvo botas), bet net ir į policiją kreiptis. Man dabar jau nebesinori vaikščioti po "laimingųjų" (turiu omenyje 99%) temukes - po tokios patities iš viso baisu ką nors apie save pasakoti, nes paranoja - o jei identifikuos ir vėl nemigo naktys, nervai ir panašiai tik todėl, kad neesu tarp tų "laimingųjų" doh.gif
Sorry, kad aš čia taip "ištrūkau" blush2.gif Daugiau taip nedarysiu  blush2.gif

Matai kaip g.gif mat as dar tame 'laiminguju' skirelyje nesilankiau, tai gal per greit pasidariau isvadas g.gif .. bet as isivaizduoju kad taip, tu kurios pastoja be problemu ir kai jom 20+ ir tu kurioms jau 30+ ar 40+ aktualijos skirsis. Gal jus ir teisios.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 05 13, 17:39)
Sutinku 99%  blush2.gif 1% palieku toms, kurioms pavyko pastoti iš pirmo karto ir iki 25, bet kurios pakankamai brandžios suvokti, kad nevisiems taip sekasi, o kartais ir žiauriai nesiseka ir biologinis laikrodis jau ne tik tiksi, bet bumsi, daužosi kaip pašėlęs doh.gif
Sorry, kad aš čia taip "ištrūkau" blush2.gif Daugiau taip nedarysiu  blush2.gif

sakykim, kad koks 1 proc. iš tų laimingųjų yra suvokiantis thumbup.gif visuomet reikia palikti tą 1 proc., neišeina visko absoliutint.
šiandien ir aš susiparinus - seniai nebuvau kaime ar nesutikau žmonių iš kaimo... doh.gif nu kaip jums patinka šiandieninis mano pokalbis su seniai pažįstama moterėle?
-ar jau turi šeimą? (šiaip ji žinojo, kad esu ištekėjus)
-taip.
-oi (net aiktelėjo), ką turi - berniuką ar mergaitę?
-aš jau seniai ištekėjus - vyrą turiu!
-o vaikų neturi?
... nu ir t.t. su labai keistu žvilgsniu į mane nuo galvos iki kojų.
taigi išvada - vaikų nėra, nėra šeimos; o aš, durnė, galvojau, kad mano šeima yra vyras ir aš mirksiukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif
nei ką pasakyt. ir siutina jau ne tai, kad aš neturiu, o kad ji net nesuvokia, kad taip gali būti, kad gal aš nenoriu turėti vaikų, gal man nesigauna... ir va, šeimos, blyn, nėra... jau buvau atpratus nuo tokių dalykų, kai sukiesi savam rate, visi viską supranta, o kai tik sutinki ką iš tų "laimingųjų", kuriems aktualiau gyvenime buvo NEpastoti, tai viskas išlenda...
na va, ir aš išsiliejau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 13 gegužės 2013 - 17:06
QUOTE(Tino @ 2013 05 13, 15:57)

šiandien ir aš susiparinus - seniai nebuvau kaime ar nesutikau žmonių iš kaimo...  doh.gif nu kaip jums patinka šiandieninis mano pokalbis su seniai pažįstama moterėle?
-ar jau turi šeimą? (šiaip ji žinojo, kad esu ištekėjus?
-taip.
-oi (net aiktelėjo), ką turi - berniuką ar mergaitę?
-aš jau seniai ištekėjus - vyrą turiu!
-o vaikų neturi?
... nu ir t.t. su labai keistu žvilgsniu į mane nuo galvos iki kojų.

Tokioms atsakymas vienas - mes su vyru dar tik pratinames vienas prie kito lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 13 gegužės 2013 - 17:03
QUOTE(Comma @ 2013 05 13, 18:02)
Tokioms atsakymas vienas - mes su vyru dar tik pratinames vienas prie kito  lotuliukas.gif

8-12 metų ? lotuliukas.gif nu mano būdas lėtas, bet ne tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 13, 16:07)
8-12 metų ?  lotuliukas.gif  nu mano būdas lėtas, bet ne tiek  mirksiukas.gif

Tegul galvoja ką tik jos nori - kad kukli, kad labai katalikiškai išauklėta ir pan. Po tokių atsakymų kitą kartą jau nebedrįsta apie vaikus klausti mirksiukas.gif
O dar vienas mano mėgiamas atsakymas į klausimą klausimu - norite pasikalbėti apie savo lytinį gyvenimą? lotuliukas.gif
Žiauri aš, bet manau, kad tie klausinėjantys žiauresni. Man niekada nekils klausimas kaip dažnai ir kiek kartų per naktį pavyksta patirti orgazmą. Todėl nenoriu ir apie savo lytinį gyvenimą kalbėtis. Tegul eina ir galvoja ką nori apie mane. Man tada būna dzin blush2.gif

P.S. Matyt šiandien esu papiktinta, kad tokie postai gimsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 13 gegužės 2013 - 17:12
QUOTE(Comma @ 2013 05 13, 18:11)
Tegul galvoja ką tik jos nori - kad kukli, kad labai katalikiškai išauklėta ir pan. Po tokių atsakymų kitą kartą jau nebedrįsta apie vaikus klausti  mirksiukas.gif
O dar vienas mano mėgiamas atsakymas į klausimą klausimu - norite pasikalbėti apie savo lytinį gyvenimą? lotuliukas.gif
Žiauri aš, bet manau, kad tie klausinėjantys žiauresni. Man niekada nekils klausimas kaip dažnai ir kiek kartų per naktį pavyksta patirti orgazmą. Todėl nenoriu ir apie savo lytinį gyvenimą kalbėtis. Tegul eina ir galvoja ką nori apie mane. Man tada būna dzin blush2.gif

P.S. Matyt šiandien esu papiktinta, kad tokie postai gimsta lotuliukas.gif

na, šiuo atveju pokalbis buvo su visai priekvaile moteriške, kad jau nepradėsi nieko nei aiškint, nei klausinėt. kitais atvejais aš jau irgi ne pėsčia, o ir paaiškinu gražiai, ir tiek.
bet nu kodėl tiesiog negalima paklausti, ar dar neturi vaikų. juk žinojo, kad ištekėjus, kad ilgokai neturėjau, o dabar buvom nesimatę kokius 5 metus. bet kai vaikai prilyginami šeimai ir klausiama, ar šeimą turi, tai doh.gif juk vyrą surasti šiais laikais irgi labai sunku, tad jei jis yra, tai jau vertybė ir juo dar reikia džiaugtis biggrin.gif ai... neturiu žodžių. šiandien iš viso kažkokia keista diena - visi su durnais klausimais, pareiškimais, reikalavimais. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2013 05 13, 11:28)
O mano Hb vėl į žemumas nėrė  doh.gif Priežasties neranda, tai oficiali versija, kad organizmas neįsisavina  blink.gif Prieš du metus buvo 78, vaistais atstatė. Buvo viskas gerai. Prieš gerą pusmetį buvo virš 130, o dabar tik 91 doh.gif Vėl vaistai, vaistai, vaistai... verysad.gif

HB - tai hemoglobinas? g.gif oi, tai sunkiai pavaikštai... o negali būti kokio vidinio nukraujavimo? neturi kokių opų skrandyje, dvylikapirštėje? širdis labai kala prie tokio HB. esu turėjus 73, tai oi... jau vėžio norėjo ieškot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 13 gegužės 2013 - 17:36
Nesupykit, merginos ilindau i jusu temute ir ta proga kelinta kart nukopijuosiu viena post[a is rusiu forumo panasia tematika(autorines teises gal neuzciokins) 4u.gif
erginos, nukopijavau viena komentara is rusu tinklapio, kuriame buvo straipsnis apie nestuma po 35..
''какая разница ,в каком возрасте в школу вести? В 50 или в 29? Давно так не смеялась. Мне 37 лет, детей только планируем.Вы очень ошибаетесь,если думаете,что все ,кому за 30 завидуют 20-тилетним. Кошмарнее периода не знаю и с содроганием вспоминаю свою юность! Годами снимали углы, неустроенность,острые конфликты с родителями из-за этого, 90-е годы с их ужасным "душком" обреченности и никакого просвета. Выгляжу я намного моложе, может, повезло. Не дают и тридцати. В Вашем возрасте думала совсем не о детях, потому что для этого нужно "дозреть", я сама ребенком была. Меня мама родила в 21 год, что толку,что я шла в школу, а ей было 28 лет?? Куча хронических заболеваний, потому что мама сама ещё толком не жила, а тут я "по залету" и сестра следом.Кто там следил за нашим здоровьем? Такое же равнодушие и к нашей жизни, когда нет дела маме и папе до нас, лишь бы "отцепились" и не мешали наслаждаться жизнью.Юные родители ВСЕГДА на содержании у своих собственных родителей. Какая может идти речь о том, что они стоят на ногах ??Молодые семьи тянут молодые бабушки и дедушки. И это очень плохая тенденция в нашей стране, нигде в мире такого нет. Я до сих пор слышу от родителей:" Мы ещё и сами не жили для себя!" Соседка одна родила в 20, а другая в 38. У одной сын в 25 лет сидит на шее, пьет, колотит мать и бабку, полный дегенерат, школу и ту не закончил, "косит " от армии, постоянно за компьютером в игры рубится, а у второй в пять лет малыш три языка учит, воспитанный, яркий, одаренный ребенок.Только в нашей стране рожают дети детей. Все мои подруги, родив, пытаются нанять нянь, спихнуть бабушкам, дети запущенные, едят что попало, потому что в 25 лет ((тем более раньше) СОВСЕМ ДРУГИЕ МЫСЛИ ,другое понимание, восприятие жизни. Кажется, что не страшно, если ребенок в год объедается шоколадом, в три-- ходит в памперсе, в 6 лет не читает, в 18 не работает и не учится. Мамы должны быть зрелыми, начитанными, готовыми к материнству. Поверьте, часто в 25 лет девушка выглядит на все 35 ,да к тому же ни духовно, ни интеллектуально не развита. То,что за спиной "шушукаются", такая чушь... Шушукаются как раз те, у кого дочки нарожали в 20 лет и пятый угол ищут со своими отпрысками. Часто слышу от такой соседки-"шушукалки"про дочь свою:" Лучше б аборт сделала".. Шушукаются про тех, у кого дети одаренные, занимаются в трех школах, но их мамы родили после 35 лет. Наше общество из-за крайней бедности и скудоумия развлекает себя,как может. Женюля, пусть ваш малыш растет в любви, заботе, вы будете хорошей мамой, но ,поверьте, женщины,которым за 35 редко думают о том:"Вот бы мне было 20.." Очень все относительно, а юность легкой никогда не бывает. Иначе, человек просто не наберется ни опыта, ни мудрости, так и останется инфантой. Быть мамой--это огромный труд, нужно постоянно читать, много знать, уметь, быть психологом, педиатром, понимать, чем кормить ребенка. Мои подруги (абсолютно все!) из -за юного возраста очень халатно подходили к вопросу здоровья детей, пичкали их,чем удобно, сейчас вот осознали, да поздно.. Практически все дети имеют заболевания желудка, поджелудочной, печени, кишечника. Сладкие газированные напитки , чупа-чупсы, чипсы, сухарики, МакДональдс, конфеты..Картина одна и та же:мамочка лет 23-х с бутылкой пива у коляски с неизменной сигаретой, ребенок годовалый весь в конфетах, рядом--вскрытая пачка сухариков,парится в синтетике, с несвежей головой, грязными ноготками.. Есть исключения, есть юные мамы, с которых пример брать нужно, но таких---единицы.. Я с содроганием смотрю на мамаш ,которые вчера в классики играли,на лекции бегали, а сегодня должны растить Личность..Они сами ещё не знают, КТО ОНИ? Сами про себя ничего сказать не могут.. Потом вырастают их дети... Ничего им не дали в семье, ничему не научили, не вырастили их достойно. Обычно, у такой мамы молоденькой и муж -ровесник. А мужья ещё очень долго взрослеют и им совсем не до потомства. Все на женщинах. Мне очень повезло. Мой муж с 18 лет был самостоятельным, ответственным, содержал себя, помогал маме, ещё и учился. Кстати, моя свекровь родила его в 36 лет и я до сих пор благодарна ей в душе за мужа. А мой отец в 25 лет думал о чем угодно, но не о том, какое это счастье быть папой, что я в нем нуждаюсь, они с матерью совершенно не были готовы к родительству. Главное- не количество, а КАЧЕСТВО прожитых лет с собственным ребенком... Знаю немало примеров, когда судьба отнимала совсем молоденьких мам у детей. Моя подруга умерла в 26 лет от остановки сердца во сне, все говорила:" Зато молодой бабушкой буду!" Прекрасная актириса Анна Самохина, которая родила в 20 и перед смертью сожалела,что не стала бабушкой. А моя бабушка родила в 45 и все в жизни успела. Нельзя ничего запланировать, предугадать. Фраза о том, что "дольше проживу со своим ребенком"--для юных мам. Вызывает улыбку. Часто дети годами не общаются с родителями из-за отчуждения, непонимания, недостатка тепла и любви,потому что их родителям совершенно не до детей. Пожить бы для себя. Молодые родители --это незрелые родители, несостоявшиеся личности. Я за роды после 35 лет.''
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 05 13, 16:57)

na va, ir aš išsiliejau....

Tino, zinok man tai tokios kalbos pro viena ausi ieina, pro kita pasistengiu kad iseitu biggrin.gif Kaip yra ta patarle - geriausias budas tapti nelaimingu- klausyti ir imti i galva ka kiti apie tave sneka. irnesakyk.gif
Va su tais metais igyji patirties ir tiesiog matai kad yra begale zmoniu su labai siauru suvokimu, gi jiems nei isaiskinsi, nei itiksi.. tiesiog palinksi galva, nusisypsai ir nueini 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(amita @ 2013 05 13, 18:21)
  Я за роды после 35 лет.''

Na taip, viskas labai grazu ir turi prasmes gimdyti vyresniam amziui, tik problema tame, kad jei tenka susidurti su daktarais, tai tenka susidurti su nuolatiniais priminimais del biologinio laikrodzio.. tai gali ivaryt nemazai psichologines itampos.. Man netgi jau amziu prikiso bunant 33 doh.gif nors pas mane viskas ten gerai buvo su ovuliacija ir hormonais, bet sukele kazkoki aliarma.. As pati visa gyvenima planavau gimdyti tik vyresniame amziuje, ir galvojau kad tikrai nebus problemu, visa laika isivaizdavau kad moteris laisvai gali pastoti ir 35 ir 37 ir 38, o pasirodo kad ne visai taip. Kad daug moteru jau tokiam amziuje turi issekusius kiausidziu rezervus , aukstus FSH ir t.t
Atsakyti
[quote=burbuliacija,2013 05 13, 15:43]
Taigi galima bendrauti, nebutina ten tu metu afisuoti smile.gif Gi ne metuose, o nestume esme mirksiukas.gif Man irgi va ne 40, bet landau po visus skyrius , siaip idomu viskas 4u.gif
Tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 05 13, 19:56)
Tino, zinok man tai tokios kalbos pro viena ausi ieina, pro kita pasistengiu kad iseitu  biggrin.gif  Kaip yra ta patarle - geriausias budas tapti nelaimingu- klausyti ir imti i galva ka kiti apie tave sneka.  irnesakyk.gif
Va su tais metais igyji patirties ir tiesiog matai kad yra begale zmoniu su labai siauru suvokimu, gi jiems nei isaiskinsi, nei itiksi.. tiesiog palinksi galva, nusisypsai ir nueini  4u.gif
Papildyta:
Na taip, viskas labai grazu ir turi prasmes gimdyti vyresniam amziui, tik problema tame, kad jei tenka susidurti su daktarais, tai tenka susidurti su nuolatiniais priminimais del biologinio laikrodzio.. tai gali ivaryt nemazai psichologines itampos.. Man netgi jau amziu prikiso bunant 33 doh.gif nors pas mane viskas ten gerai buvo su ovuliacija ir hormonais, bet sukele kazkoki aliarma.. As pati visa gyvenima planavau gimdyti tik vyresniame amziuje, ir galvojau kad tikrai nebus problemu, visa laika isivaizdavau kad moteris laisvai gali pastoti ir 35 ir 37 ir 38, o pasirodo kad ne visai taip. Kad daug moteru jau tokiam amziuje turi issekusius kiausidziu rezervus , aukstus FSH ir t.t

Barbarise, manau, kad post'o autore turejo omenyje,jog gimdyti po 35 jokia anomalija, kaip bando teigti kai kurios ''zoses cekavoses'' mirksiukas.gif Nemanu, kad tai skatinimas laukti 35 ir tada planuoti vaikus ax.gif
Atsakyti