QUOTE(Theia @ 2008 10 17, 17:51)
As tai kur paziuriu, visur keturiasdesimtmetes su vezimeliais . Vyro sesuo 42 pagimde pagranduka, kolege dukra - 39eriu, drauge pirma vaika, suneli - 40-ies (netyciukas ) O dar forume pasiziurejau, tai ten pilna zinuciu tipo "Pirma pagimdziau 42, antra 44, dabar man 49, mmm jau truputi streikuoja, bet tikiuosi dar speti pagranduka". Tai ir as nestresuoju, tegu tik gaunasi, geriau veliau nei niekad.
Be to, vyresni tevai labiau vaikui atsidave, manyciau. As vis pagalvoju, kaip saviski nuskriaudziau anksti pasigimdziusi, i gimdykla tiesiai is universiteto, po gimdymo jokiu atostogu, darbas, paskaitos, aukles, vienoj rankoj vaikas - kitoj konspektai... O vaikui tai mamos reikia. Sakiau dabar viskas, jei pasigimdau, jokiu darbu kol vaikus 3 metai nesueis. Vyras zvengia, aisku, sako "jei tu privalomus 6 menesius isbusi namie, as tau paminkla pastatysiu"
Be to, vyresni tevai labiau vaikui atsidave, manyciau. As vis pagalvoju, kaip saviski nuskriaudziau anksti pasigimdziusi, i gimdykla tiesiai is universiteto, po gimdymo jokiu atostogu, darbas, paskaitos, aukles, vienoj rankoj vaikas - kitoj konspektai... O vaikui tai mamos reikia. Sakiau dabar viskas, jei pasigimdau, jokiu darbu kol vaikus 3 metai nesueis. Vyras zvengia, aisku, sako "jei tu privalomus 6 menesius isbusi namie, as tau paminkla pastatysiu"
Nemazai mamytem patapusiu po 40-ies ir as zinau. Manau ir as, kad vyresni kazkaip "teviskesni", gal daugiau megaujasi tuo maziuliu.
Beda tik ta, kad gyvenu saly, kuri yra sarase sesiu pasaulio issivysciusiu valstybiu, kuriose NERA APMOKAMU MOTINYSTES ATOSTOGU. VISISKAI!!
Papildyta:
QUOTE(dizzy___ @ 2008 10 17, 17:58)
Mano anyta vyruką pagimdė, regis, 46, tačiau didžiausios bėdelės jo mūsų kelyje...esu skaičiusi, jog vyresnių moterų vaikai turi bėdų norėdami susilaukt savo mažylių, tačiau visa kita manau vaikams tik į naudą
Taigi, visom keturiom už Jus visas
Taigi, visom keturiom už Jus visas
Nebutinai, dizzy, nebutinai . O jei problemeles genetiskai paveldetos, tai jos tikrai is tetes . O ir dar didziulis sarasas priezasciu gali but, darbo aplinka, traumos, susirgimai, anatominiai nukrypimai ir t.t.