Nėra nieko malonesnio už laužą. Jis visada pavergia. Bet ypač tada, kai toks nuostabus vakaras ir iš dangaus sidabro šviesą lieja pilnatis. Tokioje šviesoje sukyla jausmai, kažko sunerimsta širdis, ima vilioti neregėti toliai.
Aš nežinojau, kaip atrodo mano gimtieji namai, kol nebuvau juos palikęs. Aš nežinojau, kas yra laimė, kol nepatyriau, kas yra nelaimė...
Iš mažens reikia mokytis sąžinės, kuri gyvenimo jūroje geriausias kompasas.
Nėra didesnių veidmainių ir susitaikėlių už įsimylėjusius vyrus.
Visi žmonės eina tais pačiais gyvenimo smiltynais. Tik ne visi palieka vienodus pėdsakus...
Papildyta:
Norint būti tikru žmogumi, reikia artimo žmogaus akyse pastebėti dar nepasirodžiusią ašarą ir giliai paslėptą skausmą.
Papildyta:
Norint būti tikru žmogumi, reikia artimo žmogaus akyse pastebėti dar nepasirodžiusią ašarą ir giliai paslėptą skausmą.
Gyvenimas - tai upė, kuri nusineša viską ir nieko nepaliaka...
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 14, 13:45)
ir cia is knygos:
O kai prieisi daug keliu ir nezinosi,kur pasukti,neskuber ir atsidususi palauk.Alsuok giliai ir patikliai ,tarsi ka tik gimes kudikis,apie nieka negalvok,tik lauk lauk ir lauk.Sedek ir tyloje klausykis sirdies.O jai prabilus,stok ir eik,kur ji tau lieps.
O kai prieisi daug keliu ir nezinosi,kur pasukti,neskuber ir atsidususi palauk.Alsuok giliai ir patikliai ,tarsi ka tik gimes kudikis,apie nieka negalvok,tik lauk lauk ir lauk.Sedek ir tyloje klausykis sirdies.O jai prabilus,stok ir eik,kur ji tau lieps.
O kokia tai knyga?..
Jei nerasi kelio, žinok - tu paklydai dar vaikystėje.
Jei nerasi laimės, nenusimink - tu ją turėjai, bet nesupratai.
Jei nerasi meilės - pradėk viską iš naujo...
Jei nerasi laimės, nenusimink - tu ją turėjai, bet nesupratai.
Jei nerasi meilės - pradėk viską iš naujo...
Labai daug gražių minčių .
...for the world we are nothing, but for somebody we are the world.
...for the world we are nothing, but for somebody we are the world.
Poezija šventųjų žemės svajonių dievas.
Gamta pasakė moteriai: būk graži, jei gali,
būk išmintinga, jei nori,
bet būti protinga tu privalai. /P.Bomaržė/
būk išmintinga, jei nori,
bet būti protinga tu privalai. /P.Bomaržė/
Mergaitės garbė visas jos turtas, jis vertesnis už bet kokį palikimą. /V.Šekspyras/