Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios, pamokančios mintys

QUOTE(winona @ 2007 12 14, 15:31)

As iskeliau sau kaip principa spresti apie vyrus is to,kaip jie sprendzia apie moteris./G.Cesbron/

Jeigu vyras pasiryzes padaryti viska del moters,vadinasi jis ja myli.Jeigu moteris pasirengusi viskam del vyro,vadinasi,ji ji pagimde. biggrin.gif

sitos man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Malonumas daryti gera – vienintelis gyvenimo tikslas, vienintelė tikroji gyvenimo laimė. /A.Tolstojus/
Atsakyti
Kai pasaulyje nieko gero nebūna, tai laikas pačiam pabandyti jį kurti. /L.Bušma/
Atsakyti
Stenkis matyti širdimi, nes tai, kas svarbiausia – akimis nematoma. /M.K.Čiurlionis/
Atsakyti
Kuo daugiau žmogus duoda žmonėms ir mažiau reikalauja sau, tuo jis geresnis; kuo mažiau duoda kitiems ir daugiau reikalauja sau, tuo jis blogesnis. /A.Tolstojus/
Atsakyti
o man labai patinka šie žodžiai, nusirašiau juos nuo atvirutės smile.gif

Laimė gyvena paprastą gyvenimą, kai jos pasiilgsti, prisėsk ir paieškok jos
puodelyje,kuriame kvepia šilta arbata.... Paieškok jos medyje, kuriame tupi paukštis, rankose, kurios tave apkabina. Ir kai išmoksi atpažinti laime paprastuose dalykuose, žinok, kad gyvenime prasideda geros permainos...
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2007 12 14, 19:05)
Stenkis matyti širdimi, nes tai, kas svarbiausia – akimis nematoma. /M.K.Čiurlionis/

Realiai ši citata yra iš Antuano de Sent Egziuperi knygos "Mažasis princas. Labai graži. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 14, 13:45)
ir cia is knygos:
O kai prieisi daug keliu ir nezinosi,kur pasukti,neskuber ir atsidususi palauk.Alsuok giliai ir patikliai ,tarsi ka tik gimes kudikis,apie nieka negalvok,tik lauk lauk ir lauk.Sedek ir tyloje klausykis sirdies.O jai prabilus,stok ir eik,kur ji tau lieps.

Pagal šios knygos ištrauką (kurioje buvo ir šie žodžiai) mes rašėme rašinį. Labai graži istorija, ir pats tekstas stilistiškai labai lengvai skaitosi.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenet @ 2007 12 14, 19:11)
o man labai patinka šie žodžiai, nusirašiau juos nuo atvirutės  smile.gif

Laimė gyvena paprastą gyvenimą, kai jos pasiilgsti, prisėsk ir paieškok jos
puodelyje,kuriame kvepia šilta arbata.... Paieškok jos medyje, kuriame tupi paukštis, rankose, kurios tave apkabina. Ir kai išmoksi atpažinti laime paprastuose dalykuose, žinok, kad gyvenime prasideda geros permainos...

ir man jie patiko 4u.gif

Zmogaus paaiskinti neimanoma-ji reikia jausti.
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2007 12 14, 19:38)
Realiai ši citata yra iš Antuano de Sent Egziuperi knygos "Mažasis princas. Labai graži.  wub.gif

Gali būti, kažkodėl tik mano sąsiuvinyje Čiurlionis užrašytas buvo. gal ką ir sumaišiau, nebepamenu visų citatų iš "Mažojo princo". Labiausiai patiko ši:

Pasidarai amžinai atsakingas už tą, su kuo susibičiuliauji./A. de Sent Egziuperi/
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2007 12 14, 19:38)
Realiai ši citata yra iš Antuano de Sent Egziuperi knygos "Mažasis princas. Labai graži.  wub.gif

Radau ir citatą iš Antuano de Sent Egziuperi knygos "Mažasis princas". Ji skamba taip:

Matyti galima tik širdimi. Tai, kas svarbiausia, nematoma akimis.

Labai gali būti, kad mano anksčiau nurodyta sentencija vis dėlto yra Čiurlionio, tik savaip perfrazuota, kitaip žodžiai sudėlioti. g.gif
Atsakyti
Iš kiekvieno privalu reikalauti tai, ką jis gali duoti./A. de Sent Egziuperi/
Atsakyti